Jump to content

stavros11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    377
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

4 Followers

About stavros11

  • Ημ. Γέννησης 22/08/1995

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

stavros11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το remix του Morning After Dark (Timbaland ft. Nelly Furtado, Soshy) που παίζει σε μία διαφήμιση του Ant1 για τις εκπομπές του ?? (Δείχνει γενικά σειρές, ταινίες, αθλητικά...) EDIT: Τελικά το βρήκα: Timbaland Vs. Nirvana - Smells Like Morning After Dark (DJ's From Mars Remix)
  2. Ευχαριστώ. Το είδα, είναι αρκετά καλό, απλά αρχικά ήθελα για αναλογικό ρολόι και απ' ότι είδα δεν έχει (εκτός κι αν δεν το πρόσεξα).
  3. Καλημέρα παιδιά, συγγνώμη αν έχει ξαναρωτηθεί, αλλά μήπως ξέρετε αν υπάρχει καμία εφαρμογή που να μπορούμε να φτιάξουμε δικό μας widget ρολόι ??
  4. Καλησπέρα, είχαμε αγοράσει στην μητέρα μου το τηλέφωνο τα Χριστούγεννα και μετά από σχεδόν 1 μήνα και κάτι κανονικής λειτουργίας εμφανίζει ένα πρόβλημα με την μπαταρία. Ενώ είναι φορτισμένη, μετά από λίγο πέφτει. Βασικά για το πρόβλημα πρέπει να ευθύνεται η SIM, γιατί όταν την βγάζουμε λειτουργεί κανονικά, ενώ όταν την βάζουμε μετά από λίγο πέφτει εντελώς η μπαταρία. Προσωπικά νομίζω ότι η υποδοχή της SIM σπρώχνει την μπαταρία και δεν κάνει καλή επαφή, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο στέκει αυτό. Στην Nokia πάντως δεν μας έδωσαν κάποια λύση. Αρχικά δούλεψε, αλλά μετά από 1-2 μέρες έπαθε το ίδιο πρόβλημα...
  5. @LeGendGR Συμφωνώ ότι τελικά ο χρήστης 1GB θα βλέπει, αλλά καλό είναι να επισημανθεί και πόση είναι η κανονική χωρητικότητα. Πάντως τις φωτογραφίες, τα τραγούδια κλπ. μπορείς να τις βάζεις και στην κάρτα μνήμης, όπως και πολλές εφαρμογές που υποστηρίζουν App2SD. Άρα λόγω μνήμης δεν νομίζω να υπάρχει και τόσο μεγάλο πρόβλημα, αν και θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερη, κυρίως λόγω ανταγωνισμού.
  6. Λογικό το βρίσκω, αφού το Desire S, απ' ότι διάβασα σήμερα, θα βγει στα 500€... Και μην ξεχνάμε ότι ανάμεσα στην τιμή του Evo 3D και του Desire S, λογικά θα παίξουν και τα Incredible S και Pyramid. Πάντως λόγω του ανταγωνισμού μπορεί να πέσει σχετικά γρήγορα. Όσο για το αν θα λειτουργεί Ελλάδα, αφού θα κυκλοφορήσει μοντέλο και για την Ευρωπαϊκή αγορά, προσωπικά δεν βρίσκω το λόγο να μην κυκλοφορήσει εδώ.
  7. Στα χαρακτηριστικά δεν φαίνεται και τόσο χοντρό, γιατί είναι σχεδόν σαν τα γνωστά Desire και Desire HD. Το 1ο είναι 11,9mm, το 2ο 11,8mm ενώ το EVO 3D θα είναι 12,1mm (12,05mm λέει στο site της HTC).
  8. Αν έχετε παρατηρήσει, υπάρχει στο youtube μία δυνατότητα στα comment, που γράφεις τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα που έχει ένα video σε κάποιο σημείο και αν κάποιος πατήσει εκεί τον πάει απευθείας σε αυτό το σημείο. Ξέρετε αν γίνεται να κάνουμε το ίδιο στο facebook σε video που βάζουμε από το youtube ??
  9. Νομίζω ότι ΕΔΩ γίνεται η ίδια απορία και η απάντηση που δίνεται παρακάτω είναι ότι όχι, δεν έχει σχέση. ;)
  10. Δεν έχω πρόβλημα και συμφωνώ, αλλά δεν είμαι ο μόνος στην ηλικία αυτή. :) Όλοι αυτής της ηλικίας (14-18) καταναλώνουν, χωρίς να παράγουν. Απλά ο καθένας αλλού. Εγώ απλά θέλω να πω ότι δεν καταλαβαίνω το λόγο που κατακρίνουμε αυτούς που προτιμούν να ξοδεύουν χρήματα σε κινητά, gadget και γενικά σε ηλεκτρονικά. Από τους συνομήλικους μου, άλλοι βγαίνουν 3 φορές την εβδομάδα και ξοδεύουν 10-15€ την φορά. Άλλοι παίζουν στοίχημα και τα ξοδεύουν. Άλλοι τα δίνουν για ρούχα... Εγώ δεν κάνω τίποτα από αυτά. Αν μάζευα όμως τα χρήματα που θα έδινα αν έκανα κάτι από αυτά, πολύ εύκολα θα έπαιρνα το κορυφαίο smartphone κάθε χρόνο... Έχω ακούσει πράγματα από συνομήλικους μου που αν τα καλοσκεφτείς είναι πολύ πιο "τρελά" από το κινητό... Το πρόβλημα είναι γενικό πλέον και είναι αυτό: , απλά ο καθένας με το δικό του τρόπο. Από την άλλη βέβαια, κάπως πρέπει να κινείτε και το χρήμα. Για αυτό που γράφει ο Street, συγκεκριμένα για τα δύο τελευταία κινητά, που είναι και τα ακριβά, το πρώτο HTC HD το είχα ζητήσει από τους γονείς μου και το πήρα σαν δώρο γενεθλίων, ενώ το HTC Desire το αγόρασα μόνος με χρήματα που μάζευα. Γενικά δεν θέλω να τους φέρνω σε δύσκολη θέση (γιατί όχι δεν έχω συγγένεια με βουλευτή :p) και αποφάσισα από εδώ και πέρα να προσπαθώ αν θέλω να πάρω κάτι να το κάνω με χρήματα που μαζεύω (από παππούδες, συγγενείς κλπ. σε γιορτές). Συγγνώμη για το off-topic ! :)
  11. Χθες που έστειλα το μήνυμα παραπάνω δεν ήξερα αν ήρθε, γιατί μόλις το πάτησα χάλασε το internet εδώ... Τώρα υπάρχει πλέον και στο επίσημο site της HTC. Πάντως στα χαρακτηριστικά δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο και δεν το περίμενα. Η μόνη διαφορά που έχει από το Desire HD είναι ο επεξεργαστής που είναι ο QSD8655, αλλά και πάλι δεν είναι διπύρηνος. Το 4G για εμάς, το μόνο που σημαίνει, είναι ότι δεν πρόκειται να έρθει Ελλάδα. Πάντως δεν νομίζω η HTC να κυκλοφορήσει το ίδιο και στην Ευρώπη (αφού ήδη υπάρχει σχεδόν το ίδιο), για να ανταγωνιστεί τα διπύρηνα των άλλων. Μάλλον πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα...
  12. Μάλλον είναι επίσημο πλέον, αλλά δυστυχώς χωρίς διπύρηνο επεξεργαστή... Δείτε ΕΔΩ.
  13. Εγώ πάντως συμφωνώ με τους Stinger και Street... :) Τα λένε πολύ καλά. Απλά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι και το κινητό και η τεχνολογία μπορούν να είναι hobby και να ξοδεύουμε εκεί χρήματα αντί σε άλλα, όπως τα ρούχα. Όσο αναφορά το θέμα γενικότερα, συμφωνώ ότι πολλοί δίνουν χρήματα για δυνατότητες που δεν τις χρησιμοποιούν. Το ότι αγοράζουν κινητό για να μπουν facebook από το σχολείο, για να βγάλουν φωτογραφίες στο σχολείο και να τις ανεβάσουν απευθείας στο facebook, το ξέρω και το βλέπω καθημερινά στην τάξη μιας και είμαι 15 χρονών... Κι αυτό όμως δεν είναι στο χέρι μας να το κατακρίνουμε, αφού ο καθένας ότι θέλει κάνει. Εγώ προσωπικά, πριν 2-3 χρονιά είχα το Nokia N71 το οποίο το είχα για 3 χρόνια. Από τότε έχω αλλάξει 3 κινητά, πολύ απλά γιατί έχει γίνει hobby μου το θέμα κινητό, όπως όλα τα gadget και γενικά η τεχνολογία. Βέβαια το να πάρεις 3-4 κινητά σε ένα χρόνο το θεωρώ υπερβολή, αλλά δεν μιλάμε για αυτό. Το να πάρεις όμως 1 κινητό το χρόνο δεν είναι υπερβολή σε καμία περίπτωση. Απλά δίνεις 500€ το χρόνο για το hobby σου... Είναι μόνο 5 μπλουζάκια των 100€, που άλλοι μπορούν να τα πάρουν σε 3 επισκέψεις σε ένα κατάστημα. Για τις δυνατότητες, συμφωνώ ότι πολλές μπορεί να μας είναι άχρηστες. Το GPS για παράδειγμα, προσωπικά μου είναι άχρηστο. Βρείτε μου όμως ένα κινητό σαν το HTC Desire ή καλύτερο χωρίς GPS...
  14. Επιτέλους ανοίχθηκε και θέμα για το Thunderbolt !! (Κι έλεγα να ανοίξω, να μην ανοίξω...) Είναι πολύ μπροστά το τηλέφωνο, αν και θα υπάρχει ανταγωνισμός από Samsung Galaxy S2 και LG Optimus 2x, μιας και αυτά θα είναι διπύρηνα, αλλά κι εγώ χλωμό το βλέπω να έρθει Ελλάδα και γενικά Ευρώπη. Ο Adjoint μάλλον εννοεί το HTC Evo 4G, το οποίο ποτέ δεν ήρθε Ευρώπη, αλλά μετά από λίγο καιρό από την κυκλοφορία του στην Αμερική, κυκλοφόρησε εδώ το Desire HD που ήταν παρόμοιο. Οπότε πολύ πιθανόν να δούμε και έναν "κλώνο" του Thunderbolt για την Ευρώπη. Πάντως το καλό είναι ότι η HTC έχει επισημοποιήσει την παρουσίαση του νέου 4G μοντέλου της για τις 6/1 (ΕΔΩ), άρα υπομονή μία μέρα ! :)
  15. Αν εννοείς την εξωτερική κάρτα μνήμης: Μπαίνεις στις ρυθμίσεις (Menu -> Ρυθμίσεις) -> Εφαρμογές -> Διαχείριση Εφαρμογών -> Στην κάρτα SD (πάνω πάνω)
×
×
  • Create New...