Jump to content

Themis2004

Members
  • Δημοσιεύσεις

    218
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Themis2004

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 15

Συσκευή

  • Συσκευή
    Note 20 Ultra

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    ΚΑΒΑΛΑ

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Themis2004's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Και εγώ αυτό σκέφτομαι. Απλά η τιμή, μου φάνηκε λίγο υψηλή αλλά προτιμώ να είμαι σίγουρος και να έχω έναν φορτιστή γνήσιο. Θα τον πάρω από εκεί σίγουρα :D
  2. Καλησπέρα παιδιά. Θέλω μια μικρή βοήθεια σχετικά με μια αγορά. Χάλασε ο φορτιστής από το G3 μου και ήταν από τους καλύτερους φορτιστές μου. Φόρτιζε οποιαδήποτε συσκευή γρήγορα και ήταν πολύ πρακτικός. Επικοινώνησα με την Procordia και μου είπαν ότι ο φορτιστής με τα μεταφορικά βγαίνει στα 27 περίπου. :wacko: Στο internet που έψαξα κυμαίνεται στα 20-23 με τα μεταφορικά, είναι γνήσιος μεν αλλά bulk. Δεν έχω καλή εμπειρία με οτιδήποτε bulk αγόρασα γι'αυτό και διστάζω. Να προτιμήσω από την Procordia συσκευασμένο, πιο σίγουρα ή να πάω με bulk? :worry:
  3. Σήμερα το παρέλαβα από τα ΕΛΤΑ και όλα ήταν όπως τα παρήγγειλα.Ευχαριστώ για την βοήθεια και αν ξανά παραγγείλω και έχω πρόβλημα θα απευθυνθώ εδώ στους ειδικούς :p Εγώ πρώτη φορά τώρα έκανα παραγγελία από Κίνα και εξωτερικό γενικά.Οι χρόνοι ήταν απίστευτοί σε σχέση με αυτούς που ήξερα από φίλους και από αυτά που διάβασα στο forum.Εγώ σαν καταναλωτής έμεινα ευχαριστημένος και σίγουρα θα προτιμήσω και το ίδιο κατάστημα και το ίδιο ταχυδρομείο ξανά ανεξάρτητα αν θα αργήσουν την επόμενη φορά.Σαν πρώτη εντύπωση ήταν άψογοι ;)
  4. Να πω την αλήθεια μου πέρασε από το μυαλό αλλά δεν ήξερα σίγουρα :lol: Ελπίζω από βδομάδα με το καλό να έρθει :D Φίλος μου που έχει κάνει αρκετές παραγγελίες από εξωτερικό πάντα του έκαναν 15 μέρες τουλάχιστον.Πιο πάνω και σε ένα μέλος ακόμα έκανε τόσο λίγο καιρό ;) Αν το ήξερα θα έκανα και άλλες παραγγελίες :p Ευχαριστώ πάντος για την βοήθεια και τώρα αναμένουμε το δέμα :)
  5. Με το tracking του PostNL μου έβγαλε το μήνυμα " 14-09-2016 16:30 The item has arrived in the country of destination ".Οπότε υποθέτω πως σημαίνει ότι έφτασε Ελλάδα. Αυτά μου έχει 14-09-2016 16:30 The item has arrived in the country of destination GREECE 13-09-2016 09:02 The item is on transport to the country of destination 11-09-2016 21:44 The item is at the PostNL sorting center 08-09-2016 12:31 The item is pre-advised
  6. Παιδιά θέλω μια βοήθεια.Έκανα παραγγελία από Κίνα (Gearbest) και αποστολή με PostNL Registered (RS625753175NL) .Ενώ έκανε αρκετές μέρες να εμφανιστεί στα κεντρικά ότι το παρέλαβαν και το προωθούν για Ελλάδα,έκανε μόνο 1 μέρα για ένα έρθει Ελλάδα.Μπορώ να πω πως αυτός ο χρόνος είναι το λιγότερο εκπληκτικός καθώς περίμενα να κάνει 3-5 μέρες.Συγχαρητήρια στο PostNL :up: Έψαξα στα ΕΛΤΑ αλλά μου βγάζει αυτό "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 11-09-2016 21:44 ΟΛΛΑΝΔΙΑ" .Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ "? Πρώτη φορά παραγγέλνω από εξωτερικό γενικά αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο αυτό. :confused:
×
×
  • Create New...