Jump to content

takis6666

Members
  • Δημοσιεύσεις

    798
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About takis6666

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

takis6666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τι να πεις! Το κινητό καινούριο φτηνότερο θα είναι
  2. Φιλε εσενα ηθελα να κανω ταγκ και εκανα τον αλλο φιλο καταλαθος
  3. Θα προτεινα μειωση της αναλυσης παιδια για νς μειωθουν οι θερμοκρασιες... Επεσαν ενα καθαρο 10 αρι σε εμενα
  4. Φιλέ με φόβισε το 250€ που μου ειπες... Δεν ξανά άκουσα πιο ψηλή τιμή επισκευης... Στο XDA διάβασα για 70$?! Για τα 250 που άκουσες? Παρεμπιπτόντως, για τις παρτίδες γνωρίζουμε απλά ότι μάλλον είναι μόνο για αυτές του 2014-πολύ αρχές του 2015?
  5. Δηλαδη λες οτι εαν αυτο το προβλημα "υπαρχει" δεν ειναι σταδιακο αλλα μολις προκυψει η "κρισιμη" υπερθερμανση ξεκινανε τα συμπτωματα? Αλλα αληθεια οι υπερθερμανσεις που λεω το φτασανε 80+ °C
  6. Το λοιπον παιδες! Πηρα το κινητο πριν 4 μερες μεταχειρισμενο και φτιαχτηκε τον φεβρουαριο του 2015 (28) Μεσα στις 4 μερες υπηρξαν 4-5 φορες που το κινητο ηταν τοσο καυτο που αναγκαστηκα να το κλεισω για να βρει την ησυχια του ( ζω στην κυπρο, εχουμε ζεστη εδω)... Πλεον τρεχω τελευταια εκδοση lineage os και καταφερα να ριξω τις θερμοκρασιες με χαμηλωμα της αναλυσης... Λετε να επαθε καποια ζημια με αυτες τις 4-5 υπερθερμανσεις? Στο myphone για παραδειγμα ποσα κρουσματα ειχαμε στο περιπου?
  7. Διάβασα για αυτό στο διαδίκτυο Περιπου τι ποσοστό επηρεάστηκε απο αυτό το θεμα? Ειχε κανεις απο το φόρουμ το πρόβλημα? Πως το αντιμετώπισε?
  8. Όσοι πατε σε νουγκατ πατηστε *#2663# στο τηλεφωνο και πατηστε το πρώτο Κουμπι π γράφει update tsp firmware. Δεν θα σας αλλαξει κάποιο νουμερο αλλα θα δειτε αισθητά καλυτερη αφη
  9. Επιβεβαιώθηκε ποτε οτι οντως ισχυει οτι ειναι καλυτςρκ να μην φορτιζει στο 100?
  10. Odin ειναι official? Αφου το κνοχ δεν εγινε 1χ0 δεν νομιζω να υπαρχει θεμα
  11. Προλαβα και περασα 6 αρα και αναβαθμισα κανονικα
  12. Σωστός, δεν αξίζει να αναβαθμίζει κανεις καθε χρονο
×
×
  • Create New...