Jump to content

kokos_nikos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    391
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

kokos_nikos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ξέρει κάποιος να μου πει πως απενεργοποιω την χρέωση για το internet ολη-μερα και να σταματήσει να με χρεώνει 1€ για κάθε 15 ΜB μόλις τελειώσουν τα MB του πακέτου ?
  2. Ωραία αφού δεν έχω κάποιο πρόβλημα λες να μην κάνω ούτε εγώ ? Απλά ρωτησα γιατί διάβασα γενικά ότι λέει για να κάτσει καλά ή αναβάθμιση πρέπει μετά να του κανεις και ένα hard reset. Αυτο ισχύει ή να μην το κάνω καθόλου προς το παρών ;
  3. Έκανα την αναβάθμιση σε 6.0. Τώρα χρειάζεται να κάνω hard reset ή επαναφορα εργ. ρυθμίσεων ?
  4. Μην αγχωνεσαι και μένα τα ίδια έκαναν. Ερχονται σε 2 μερες αφου δηλώσεις την βλάβη γιατι φτιάχνουν ένα κουτί στο οποίο θα βάλεις μέσα τη συσκευή σου. Με τα ΕΛ.ΤΑ Courier συνεργάζονται.
  5. Προσπαθώ να κάνω την αναβάθμιση για την 6 και μου βγάζει ότι δεν μπορεί να γίνει σύνδεση με το διακομιστή αναβάθμισης. Μετά μου γράφει οτι δεν μπορεί να γίνει ανάλυση του περιβάλλοντος της αναβάθμισης. Καμια συμβουλή ?
  6. Προσπαθώ να κάνω την αναβάθμιση και μου βγάζει ότι δεν μπορεί να γίνει σύνδεση με το διακομιστή αναβάθμισης. Μου γράφει οτι δεν μπορεί να γίνει ανάλυση του περιβάλλοντος της αναβάθμισης
  7. Πόσο καιρό το έχιες με περασμένη την 6 ? Πάντως αυτα τα προβλήματα που γράφεις αναφέρονται πολύ συχνά απο άλλους κατόχους !
  8. Το 16αρι εχω. Και εγω περιμενα 1 μήνα να το φτιάξουν. Η αναβαθμιση γινεται μόνο απο το pc αλλα ποια ειναι η διαδικασία για να "κάτσει" καλα το νέο λειτουργικο ? Κάποια συμβουλη απο κάποιον ? Επίσης ελαττώνεται καθολου η θερμοκρασία που ανεβαζει το τηλέφωνο μετά απο κανα μισάωρο χρήσης ? Η κατανάλωση της μπαταρίας καλυτερεύει καθόλου ? Κάπου βρήκα αυτή τη λύση : update 28/3/2016: Το πρόβλημα με τα boot loop δημιουργήται όταν οι χρήστες κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης μέσω του LG PC Suite επιλέγουν να γίνει αυτόματα το backup των αρχείων. Λύνεται το πρόβλημα έτσι ?
  9. Καλησπέρα, έχω μια βδομάδα τώρα το κινητό μετά απο αλλαγή πλακέτας απο το σερβις. Ήθελα να ρωτήσω πως είναι ο σωστός τρόπος για να περάσω την 6 ? Επίσης έχει θέματα ακόμα ? Να κάνω backup, hard reset ?
  10. Προτείνεται να βάλω την 6 ή να το αφήσω με την 5 ? Υπάρχουν προβλήματα με την 6 σαν το G4 και στο G3 ?
  11. Καλημέρα, μετά από αντικατάσταση πλακέτας στο service και συνεπώς αλλαγη ιμει τώρα μου βγάζει ότι το κινητό έχει χώρα προέλευσης την Ελλαδα. Όπως είναι λογικό είχε το android 5. Και ήθελα να ρωτησω δεν έχει βγει ότα ή έκδοση του 6 για τα ελληνικά τηλέφωνα ;
  12. Ωραία πράγματα απο την LG. Τώρα εμεις τι μπορούμε να ζητήσουμε ? 1 μήνα χωρίς κινητό ειμαστε και δεν ξερουμε και ουτε καν πότε θα το πάρουμε πίσω. Να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει κανεις, μπορούμε να αιτηθουμε πληρη αντικατασταση συσκευής ? Αν και μου φαίνεται δύσκολο.
  13. Μου είπαν ότι θα καθυστερησει 2-3 μερες επιπλέον απο το προβλεπόμενο. Άρα 8-9 μέρες συνολικά. Δύσκολα πιστεύω να μας στείλουν νέες συσκευές.
  14. Το έχουν παραλάβει απο την τεταρτη και τους πηρα τηλεφωνο να δω αν το εχουν κοιταξει και μου ειπαν ότι λόγω έλλειψης ανταλλακτικών θα καθυστερήσουν να το δουν. Αλλα δεν μου έχουν πει ακομα τι θα αλλάξουν και τι φταίει. Σε εσένα μετα απο αλλαγή πλακέτας ξανα έπαθε το ίδιο και με την καινουργια πλακέτα ?
  15. Το έστειλα στο service για να είμαι σίγουρος και να μου φτιάξουν και τις ρωγμές στο μικρόφωνο.
×
×
  • Create New...