Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. marios239

    marios239

    Members


    • Πόντοι

      9

    • Δημοσιεύσεις

      96


  2. s_nova

    s_nova

    Members


    • Πόντοι

      7

    • Δημοσιεύσεις

      360


  3. MIKU

    MIKU

    Members


    • Πόντοι

      6

    • Δημοσιεύσεις

      4.403


  4. sou_d

    sou_d

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      644


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 30/03/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Εντελώς καινούργια.
    4 points
  2. Έκαναν αρκετά καλή! Μαζί με την 4807, εγκατέστησαν 2 ακόμα κεραίες στο κέντρο (enb 4903, 15847). Έλυσαν ένα χρόνιο πρόβλημα που υπήρχε στο κέντρο της πόλης, ιδιαίτερα για τη Nova. Η Nova επίσης διάβασα ότι πρόσθεσε n78 σε κάποιες κεραίες προς τη μεριά του Αλμυρού, και αναβάθμισαν κάποιες μαζί με τη Vodafone.
    3 points
  3. Δεν βλέπω καθόλου αθλητικά. Eon έχω ήδη, απλώς έχω ξενερώσει που δεν πιάνει ant1 πλέον και χάνω το ρουκ ζουκ 😂 Αυτό που είπε ο @panos.k2φίλε. Βάζω 13€ το δίμηνο και αυτά τα στέλνω σε συγγενικό πρόσωπο μετά. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος και μετά το mega και ant1, που δεν πιάνει πλέον το eon. Επίσης και σε κάποιες εκπομπές δεν πιάνει το replay tv. Δεν θυμάμαι αν ίσχυε το ίδιο και στο Cosmote tv.
    3 points
  4. Τα εξης απλα βηματα : θα πας ρυθμισεις/εφαρμογες θα διαγραψεις το MicroG και το προβληματικο πλεον youtube χωρις. . . Θα κατεβασεις το παρακατω συμπιεσμενο αρχειο ,θα κανεις αποσυμπιεση , θα εγκαταστησεις με τη σειρα πρωτα το καινουργιο GmsCore και στη συνεχεια το καινουργιο youtube χωρις . Μετα θα μπεις μεσα στην εφαρμογη youtube θα βαλεις το gmail σου και ολα καλως . Download : https://mega.nz/file/6IwDCCxb#r3Mh-_42Uwg--DtYFnS6SO0ZJkrFRcHZgqPRU_2xnpQ
    3 points
  5. Οτι εχω γραψει πιο πανω εφοσον παιζει αψογα σε μενα εδω και τρεις μερες θα παιξει σε ολους το ιδιο. Εννοειται οτι οταν κανουμε ρυθμισεις μεσα στην εφαρμογη για να τις παρει σωστα θα κανουμε τις ρυθμισεις που θελουμε μετα θα βγουμε εξω στη συνεχεια θα βγαλουμε την εφαρμογη απο το κρατημα ανοιχτων εφαρμογων για μια και μονο φορα και ολα καλως. Εφοσον καποιος χαμηλωνει την ποιοτητα βιντεο Οκ να μη την βαζετε κατω απo 480p αλλα εαν βγαζει θεματα σημαινει οτι μπορει καποιος να εχει ενεργοποιησει ενα οριο δεδομενων η αλλιως να εχει κακη ληψη . Εγω πχ.εχω απεριοριστα δεν εχω ποτε θεματα και το εχω default παντα στα 1080p.
    2 points
  6. Καλά κάνει! Το μέγιστο κέρδος αναζητά! Αλλά δεν πρέπει να κάνουμε παράπονα γιατί την στηρίζουμε! Με μιά μαζική αποχώρηση συνδρομητών κάτι ίσως να αλλάξει. Αλλά οι τιμές "χώμα" προσελκύουν, ασχέτως ποιότητας υπηρεσιών και δικτύου! Ένας λόγος που πιστεύω στην NOVA και στο επενδυτικό της πλάνο! Τέλος του έτους θα έχει επενδύσει σχεδόν το 1/2 των 2 δις. Το 2025 βλέπουμε ποιός θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης και τι πλάνο θα έχει...
    1 point
  7. Σήμερα δεν έχει λυθεί το πρόβλημα αυτό;;
    1 point
  8. Φαίνεται ότι έγινε σημαντική δουλειά στον Βόλο. Μπράβο!
    1 point
  9. Οτιδήποτε είναι δώρο ή προσφορά δεν ισχύει στην περιαγωγη. Επίσης αν πατήσεις πληροφορίες όταν ενεργοποιείς πακέτο, αναφέρονται όλοι οι όροι ξεκάθαρα.
    1 point
  10. Μπράβο, μακάρι να συνεχίσουν.
    1 point
  11. Με esim στην Λιβαδειά που βρίσκομαι δεν έχω κανένα θέμα με το σήμα, σε κάποια σημεία καλύτερα από το Α52s , δικτύο Nova. 5G μια χαρά, στην γούβα που βρίσκεται το σπίτι μου σε 5G μέχρι 30Mb download, σε κάποια σημεία που φαίνονται οι κεραίες μπορεί να φτάσει μέχρι και 500mb
    1 point
  12. Κάποιες μετρήσεις από το κέντρο του Βόλου. 1) Κ. Καρτάλη με Δημητριάδος: Vodafone Nova 2) Κ. Καρτάλη με Ερμού: Vodafone Nova 3) Καφετέρια κοντά στο πάρκινγκ του λιμανιού: Vodafone Nova Vodafone 4G Nova 4G Ένα θετικό για τη Vodafone, είναι ότι άδειασαν λίγο οι κεραίες 158 & 3926 που είναι ακόμα b3 only, οπότε έχει έναν μέσο όρο ταχύτητας στα ~50mbps, όταν πρίν είχε 10. Δεν έτυχε να πάω προς τον Άγιο Νικόλαο για να μετρήσω την 2η νέα κεραία. Γενικά, βελτιώθηκε αισθητά η εμπειρία χρήσης, ιδιαίτερα για τη Nova.
    1 point
  13. Στο device στην Γούναρη στην Πάτρα αν είσαι από εδω . Γενικά είναι οι καλύτεροι εδώ και οι ποιο ενημερωμένοι
    1 point
  14. Ζητας Case Friendly. Πριν 2 μηνες εβαλα τελευταια φορα. Με την Spigen Liquid Air που εχω δεν εχει κανενα προβλημα..
    1 point
  15. Ναι διεγραψε το τελος αυτα δεν γινεται να ξαναπαιξουν λογο καινουργιων αλλαγων -αναβαθμισεων .
    1 point
  16. Μη ξεχνατε για να παιζει ενα youtube κατευθειαν 1080p Hd σε καθε ανοιγμα θεασης παμε μεσα στην εφαρμογη / κατω τερμα δεξια λεει "Εσεις" πατας πανω του / πας πανω τερμα δεξια στο Γραναζι πατας πανω του / revanced / τερμα κατω video / βρισκεις τα δυο default video quality mobile και wifi μπαινεις και στα δυο βαζετε 1080p .
    1 point
  17. 10€ κάρτα+1000 λεπτά ή 3GB δωρεάν σε 2 καρτοκινητά κάθε 1η του μήνα στην πράσινη Αυτό με το συνδυασμό σταθερού με καρτοκινητο
    1 point
  18. @ONOUFRIOS1980 Κανε και ενα search τον αριθμό στο 11888 . gr ή σε εφαρμογη τηλεφωνικου καταλογου μηπως ειναι καταχωρημενα τα στοιχεια στον καταλογο που πολλες φορες συμβαινει να ειναι. Επισης ισως βρεις καποιο στοιχειο αν μπεις στο mycosmote app. Το πιο πιθανο ονομα και αφμ,εφοσον τα εχει περασει ο κατοχος. Και ισως δεις και αλλα νουμερα που ειναι στο ονομα του με ελπιδα να τον βρεις. Αλλη λυση δεν υπαρχει. Για τους λογους που ηδη αναφέρθηκαν ομως,και επειδη μπορει ανα πασα στιγμη να ζητησει νεα σιμ ο ιδιοκτητης της με ο,τι συνεπαγεται για την ασφαλεια των συναλλαγων σου, η πιο ενδεδειγμενη λυση (αν δεν βρεις ποιος ειναι) ειναι να την πεταξεις και να παρεις απο καταστημα καινουργιο αριθμό. δεν αποκλειεται στις περιπτωσεις των πλανοδιων πωλητων,να χαθούν στοιχεια, να γινει λαθος,να ξεχαστει καποια μεταβιβαση.
    1 point
  19. Καιρός ήταν να εγκατασταθούν! Η 4903 ίσως είναι η άδεια 1007143 (Φιλελλήνων 66) και η 15874 πολύ πιθανόν η 1201926 (Ιάσονος 71). Αδειοδοτήθηκαν και οι 2 πέρσι. Πριν από 2 εβδομάδες εγκαταστάθηκε επίσης η 4887 (Κανάρη 17 & Πολυμέρη). Ελπίζω να πάνε και προς Πήλιο μεριά γιατί εκεί χρειάζεται πολύ δουλειά, αν και δεν έβγαλαν κάποια νέα άδεια. Θα περάσω αύριο από το κέντρο για λεπτομερείς καταγραφές, για να μπούν και στη βάση του netmonster.
    1 point
  20. Για αυτούς που λένε ότι δεν έχει χρήμα για επενδύσεις η μαύρη! Μέρα με την μέρα θα εντοπίζουμε και νέες αναβαθμίσεις-βελτιώσεις! Εγώ έχω τον καημό του Αμαρουσίου ακόμη!
    1 point
  21. Αν συνεχίσει έτσι θα φτιάξει δίκτυο και θα μπορεί να διεκδικήσει τη 2η θέση σε ταχύτητες και μερίδιο. Αν όχι, θα παραμείνει εκεί που είναι. Θα δείξει.
    0 points
  22. Αν λες για το ότι δεν συνδέεται στην n78 της 1993, ακόμα υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Όταν ανοιγοκλείνω το airplane mode συνδέεται για λίγο στην n78 και μετά αποσυνδέεται. Θέμα σήματος δεν είναι. Έχω και οπτική επαφή με την κεραία. Κάτι άλλο συμβαίνει. Εκτός αν δεν έχει n78 και με τρολάρει το κινητό μου.
    0 points
  23. Επειδή είμαι Αλμυρό, η nova είναι σάπια στη μισή πόλη που καλύπτεται από την 12026. Ταχύτητες χαμηλότερες από 10mbps και edge σε εσωτερικούς χώρους. Στο άλλο μισό της πόλης που καλύπτεται από την 1993 παίζει πολύ καλά. Έχει b1, b3, b7, b20, b28, n1 και προσφάτως είδα και n78 αλλά αρνείται να συνδεθεί στην n78 ακόμα και με band lock. N78 είδα και στην 12016 της Αμαλιάπολης αλλά χειμώνα βράδυ που δεν έχει κόσμο έπιανε 100mbps μόνο. Το καλοκαίρι με κόσμο και n1 έπιανε 150mbps. Θα αναγκαστώ να πάω vodafone αν δεν αλλάξει κάτι.
    0 points
  24. Έχω καιρό να έρθω στην πατρίδα, οπότε η γνώμη μου είναι μπαγιάτικη και την κρατάω για τον εαυτό μου. Cosmote γενικά έχω δει μπόλικο 4ΜΙΜΟ, ειδικά στον βορρά λόγω παλιών Ericsson προ 5G που ήταν ήδη 4MIMO. Τα ΝΟΚΙΑ στον νότο ήταν 2MIMO, οπότε όντως θέλουν καλωδίωση και πάνελ για 4MIMO. Παρεπτόντως η Vodafone ζητάει να ανέβουν τα όρια εκπομπής ( https://www.powergame.gr/epichirisis/475745/vodafone-ta-4-aitimata-pros-ton-neo-ypourgo-psifiakis-diakyvernisis/ ). Μάλλον προσπαθούν να μην αναγκαστούν να προσθέσουν σταθμούς βάσης και απλά να τσιτώσουν το TX.
    0 points
  25. Ακτή Θεμιστοκλέους στην Πειραϊκή https://www.speedtest.net/my-result/a/10012676744
    0 points
  26. Δεν γίνεται μόνο στο ΕΟΝ αυτό. Γίνεται και στο Cosmo. Ας πούμε το Mαεστρο όταν έπαιζε στο Mega δεν το είχε ποτέ το Cosmote σε Ρίπλεϊ. Ούτε και η Nova.
    0 points
  27. s_nova τι κανω λαθοS.?...περασα το gsm core και το youtube..ανοιγω και μου πεταει παραθυρο διαφημιστικο σαιτ..dont kill my apps κανε εγκατασταση εφαρμογηs..μετα παταω Χ επανω...σβηνει το διαφημιστικο και μετα μου λεει gsm core failed to open..και οκ ανογει.... ..ακυρο..εκανα restart και παιζει οκ..
    0 points
  28. S22U με whitestone dome 2+ ετων (το πέρασα μόνος μου) με μερικές αραχνούλες 4-5 σημαδάκια και αυτά που φαίνονται κάτω δεξιά είναι ένα ξεκόλλημα όταν το πήγα smartec για αλλαγή μπαταρίας και πιθανόν έγινε στην προσπάθεια του ανοίγματος. Τίποτα από αυτά δε φαίνεται με αναμμένη την οθόνη.
    0 points
  29. Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες για το τι έκανες γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω άκρη;
    0 points
  30. Παρών!! 😁✊😎 Μόλις την πέρασα... καλή φάση όντως Google play protect Μαρτίου με διπλό update
    0 points
  31. Καλημέρα. Για όσους έμειναν με το mi11i, που βαστάει ακόμη. 😁😁😁 Πριν 3 ημέρες ήρθε νέο Google Play system update Μαρτίου 2024. 2 μέσα σε ένα μήνα. Γρήγοροι. Εν αναμονή του Hyperos. Καλό ΣΚ.
    0 points
  32. Καλημέρα φίλε, μετά το ban που έφαγε η huawei δεν υπάρχουν οι εφαρμογές της στο play store. Την εφαρμογή αυτή μπορείς να την κατεβάσεις με ασφάλεια από το παρακάτω link https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/health/
    0 points
  33. Και που είναι το πρόβλημα για κάποιον που κάνει 300 κλήσεις; Στην αρχική οθόνη πατάς Δημ και σου βγάζει όλους τους Δημήτρης Δήμητρα και τα λοιπά Πατας επάνω και παίρνεις τηλέφωνο Πραγματικά τόση γκρίνια για την εφαρμογή του τηλεφώνου δεν την καταλαβαίνω
    0 points
  34. Ακριβώς αυτό… αν μπορείς να τη βγάλεις τζάμπα με δυο κινητα πας κόσμο. Αν σε βολεύει το περιεχόμενο της Nova μένεις εκεί. Στο λεω διότι όλες μου οι συνδέσεις είναι Cosmote & Nova, αν κάπου εχω θεμα στη Nova είναι στη κινητη και συγκεκριμένα στα δεδομένα.
    0 points
  35. Αν δεν κάνω λάθος αυτή η αναβολή αγοράς προϊόντων τεχνολογίας με δικαιολογία ότι το επόμενο μοντέλο θα είναι βελτιωμένο είναι ένα είδος "συνδρόμου". Το οποίο τελικά μας κάνει να αναβάλλουμε συνεχώς την αγορά του προϊόντος αναμένοντας συνεχώς το επόμενο. Ίσως να φανερώνει το ότι δεν είμαστε σίγουροι για την αγορά ακόμη
    0 points
  36. Αν δεν έχουν βγάλει άδεια από κοινού δεν γίνεται η συνεγκατασταση τόσο απλά.
    0 points
  37. Εγώ θα αναφέρω κάτι περίεργο για την συνεργασία των 2. Στα Μελίσσια υπάρχει μια τεράστια κεραία του ΟΤΕ επί της Λ. Πηγής όπου η Vodafone έχει 2G πάνω. Ακριβώς απέναντι έχει η Nova εγκατάσταση στην οποία όμως η Vodafone δεν έχει κάνει καμιά εγκατάσταση. Γιατί άραγε; Γιατί να μην αξιοποιήσει τη συνεργασία τους για να καλύψει την τρύπα στο σημείο;
    0 points
  38. Μηπως ειναι δηλωμενο στο ονομα σου; Αυτος ειναι και ο λογος που βγαζουν φωτο την ταυτοτητα, ωστε μετά να κάνουν ταυτοποίηση.
    0 points
  39. Συγνώμη πρέπει να το λήξουμε κάπως: Ρώτησα εάν είναι ενεργοποιημένο και μου είπαν όχι, τράβηξαν φωτο την ταυτότητα μου και ΤΕΛΟΣ. Τώρα αν ήξερα αν είναι ενεργοποιημένο ή όχι, αν λέω ψέματα για την τράπεζα , τι λέει ο νόμος (λστω και αν δεν ξέρουμε ποιός νόμος είναι αυτός) και λοιπές πληροφορίες πιστεύω δεν βοηθάνε σε κάτι. Αφού κανείς από εσάς δεν είχε τέτοια εμπειρία δεν έχει νόημα η υπόλοιπη συζήτηση τι θα μπορούσα να κάνω ή όχι. Ευχαριστω ολους για τις απαντήσεις σας.
    0 points
  40. Θα ηθελα να σας δωσω μια ' 2024 εικόνα ' απο το τι πραγματικά συμβαίνει με τα Ελληνικά Δίκτυα σήμερα. 1) Η Vodafone ειναι η μόνη που αλλάζει σε ΤΟΣΟ ΜΕΓΆΛΗ ΚΛΊΜΑΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ Basebands άλλα ΚΑΙ τις ΚΕΡΑΊΕΣ με MIMO 4 κεραίες . Έτσι το φάσμα αξιοποιείται στο μέγιστο . Όμως δεν αρκεί....χωρις N78 😉 2) Η Vodafone ειναι η ΜΟΝΗ που έχει πληρώσει και ενεργοποιήσει Licensed Features για να δινει EN DC και Carrier Aggregation οχι μονο για B Bands με N Bands απο τελειως απομακρισμενους σταθμούς βάσης ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ....αλλα πλέον κανει ΚΑΙ Carrier Aggregation B Bands με B Bands επίσης ΚΑΙ απο διαφορετικα κελιά / Sectors . ! Αυτό είναι σωτήριο Feature σε περιοχές με σκίαση ή λάθος propagation / Side Lobes. 3 ) Η Vodafone ομως ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΊ ΤΟΣΕΣ N 78 Band κεραίες οσο η Cosmote διότι ακόμη είναι κατα βαση ....με ζεύξεις μικροκυματικες και σιγα μην σκασει λεφτα για Capacity οσο η Cosmote...... Ομως πραγματικά σκαει λεφτα πολλά σε κεραίες σε αντίθετη με την Cosmote. Η Nova/Telestet αναβαθμιζει μονο τα απολύτως απαραίτητα και επειδή δεν εχει πολυ φάσμα σε B Bands αναγκαζεται να εκπεμπει και σε Band 7 ... περισσότερο. Η Cosmote ΣΚΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑΧΎΤΗΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΈΧΕΙ ΦΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΉΘΩΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΛΟ με ελάχιστο όμως MIMO 4 επειδη δεν αλλάζει κεραίες εύκολα παρα μονο οπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Η εικόνα σας ? @mixtri @georgemv @Notus Υπόλοιποι ? Το Service Mode των Samsung δείχνει την πικρή αλήθεια για τις ελάχιστες Band N78 που εκπέμπουν στην πραγματικότητα ....σαν Sectors ... Ραδιόφωνου 1990 με Features 5G 2024 😉 ----------
    0 points
  41. Εγώ έχω να προτείνω το εξής. Προσπάθησε να συνδεθεις στην εφαρμογή της cosmote. Ίσως να έχει συνδεθεί ο κάτοχος παλιότερα, να έχει καταχωρήσει κάποια δεδομένα και να πάρεις κάποιο στοιχείο.
    0 points
  42. Ήμουν ακριβώς ίδια περίπτωση. Θα σε πάρουν τηλ να κανονίσετε πώς θα πάρεις τα λεφτά πίσω. Εγώ δεν τα ζήτησα πίσω καθώς πέρασα την κάρτα ανανέωσης σε άλλο CU. Αλλά θα σου τα επιστρέψουν μην αγχώνεσαι. Αυτό που λες δεν ισχύει. Θα ενεργοποιηθούν είτε τις βάλεις στο κινητό είτε όχι. Φορητότητα είναι και σου το ενεργοποιεί ο υπάλληλος που θα σου κάνει τη φορητότητα.
    0 points
  43. @Konstantine73 Όλα off εξαρχής ούτε samsung account πέρασα...όταν ωριμάσει η ΑΙ και έχει να μου δώσει κάτι θα το ψάξω παραπάνω, μέχρι στιγμής το απολαμβάνω στο μέγιστο το 23u.
    0 points
  44. 0 points
  45. βαζεις χειροκινητη αναζητηση και κλειδωνεις στην Vodafone Ελλαδος και τελος....
    0 points
  46. Επείγον; Γίνεσαι εμμονικος. Όποιος και αν μπορεί περάσει θα φανούν. Τι κερδίζεις εσύ και θες να τα βλέπεις όλα στο cellmapper;
    0 points
  47. Monochrome εικονίδια (όχι πολύ καλά καθώς δεν είναι όλα σε μονοχρωμία. Όσα δεν υποστηρίζονται δεν έχουν καν το λευκό περίγραμμα - background....)
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...