Jump to content

nikolasGG

Members
 • Δημοσιεύσεις

  105
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About nikolasGG

 • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

nikolasGG's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

25

Φήμη

 1. Ήρθε και η ενημέρωση Google Play Ιουνίου 24, για το Mi 11i.
 2. Καλημέρα. Με αλλαγή περιοχής σε Γαλλία, ήρθε η HyperOS 1.0.3.0.UKKEUXM, με ενημέρωση ασφάλειας Android 01-06-2024. Σαν να έγινε ακόμη πιο smooth. Θα τσεκαριστεί περαιτέρω, θα δείξει και η μπαταρία, αν και πλέον στα 3 χρόνια δεν περιμένω βελτίωση (μια χαρά 1 μέρα παρά κάτι, ανάλογα την χρήση πάντα). Καλή συνέχεια σε όλους.
 3. Καλημέρα. Αν κατάλαβα καλά, κάτι παρόμοιο μου έκανε με την σύνδεση του pc, μέσω bluetooth, με την C2. Έπρεπε να προβώ σε "διαγραφή ιστορικού συνδέσεων" (Γενικά / Συσκευές /Εξωτερικές συσκευές).
 4. Το διάβασα, το τσέκαρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα με τις ανέπαφες πληρωμές ή με κάτι άλλο. Πιο smooth, λίγη περισσότερη διαθέσιμη μνήμη με τις ίδιες εφαρμογές και δεν μου κάνει αλλαγή σε 60 hz οθόνη όταν το κινητό μένει ώρα σε αδράνεια, συνήθως το πρωί (άνοιγα την κάμερα για να πάει σε 120hz). Δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση.
 5. Καλησπέρα. Χριστός Ανέστη. Με αλλαγή περιοχής σε Γαλλία, ήρθε η HyperOS 1.0.2.0. UKKEUXM, με επίπεδο ασφάλεια Android 01-04-2024. Μέχρι στιγμής, χωρίς θέματα. Δεν έγινε επαναφορά. Λίγο ποιο φωτεινή η οθόνη και τα εικονίδια, περισσότερη free ram με τις ίδιες εφαρμογές. Οι γνωστές αλλαγές του HyperOS σε οθόνη κλειδώματος, μενού και ειδοποιήσεις στην επάνω σειρά.
 6. Καλησπέρα στην ομάδα. Ήρθε νέο Google Play system update Απριλίου 2024 στο Mi11i. Βλέπω πήρε την HyperOS η κινεζική έκδοση του Mi11i. Κοντεύουμε.
 7. Καλημέρα. Για όσους έμειναν με το mi11i, που βαστάει ακόμη. 😁😁😁 Πριν 3 ημέρες ήρθε νέο Google Play system update Μαρτίου 2024. 2 μέσα σε ένα μήνα. Γρήγοροι. Εν αναμονή του Hyperos. Καλό ΣΚ.
 8. Την προηγούμενη εβδομάδα. Μετά είδα την είδηση. Ηρθε επίσημα από το "ενημέρωση εφαρμογών συστήματος" και όπως πάντα τις κάνω. Επίσημες γαρ. Ευτυχώς είχα backup, αλλά το στήσιμο πήρε ώρες. Το μόνο καλό ότι έγινε καθαρή εγκατάσταση, δεν είχα κάνει όταν πήγαμε σε miui 14.
 9. Καλησπέρα. Google Play system update Φεβρουάριος 2024, για το mi 11i. Επίσης προσοχή σε αναβάθμιση της Xiaomi, που αφορά το HyperOS και έφτασε κατά λάθος και στα MIUI. Ειναι μερικά mb και βάζουν τη συσκευή σε bootloop. Την πάτησα, αρχικά μου άλλαξε την "κουρτινα" όπως του HyperOS και στην επόμενη αναβάθμιση την πάτησα. Με wipe data μπόρεσα και το άνοιξα. Παρακάτω και η είδηση, για εμένα ήταν ήδη αργά. https://techmaniacs.gr/i-xiaomi-brickarei-syskeyes-me-miui-kai-i-lysi-einai-na-tis-pas-sto-service/
 10. Καλησπέρα. Καλή Χρονιά Google Play system update Ιανουάριος 2024, για το mi 11i.
 11. Καλησπέρα. Χρόνια Πολλά. Εγώ με το γνωστό κόλπο αλλαγή σε Γαλλία region, έλαβα την 14.0.7. Αλλαγές που παρατήρησα είναι στην οθόνη κλειδώματος, με την ώρα να είναι πλέον BOLD, η ημερομηνία γράφει τον μήνα αντί για αριθμό και η ημέρα γράφεται σε συντόμευση. Δεν βρήκα τρόπο να τα αλλάξω. Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το 2024.
 12. Καλημέρα Google Play system update Νοέμβριος 2023, για το mi 11i.
 13. Καλησπέρα Συνέχεια αναβαθμίσεων και για τον μήνα Οκτώβριο στο Google Play system για το mi 11i.
 14. Καλησπέρα Πριν λίγο Google Play system update Σεπτεμβρίου 2023 στο mi 11i.
 15. Καλησπέρα. Αλλάξτε το region σε Γαλλία και θα λάβετε την 14.0.4.0 TKKEUXM (740MB) στο Mi 11i, με Security Patch May 2023 και August 2023, μαζί με κάποιες νέες εφαρμογές. μπορεί να πετύχει και σε εσάς. Κυκλοφορούν εδώ και καιρό τα patch αυτά. ΑΛΑΓΕΣ Με την αναβάθμιση μου άλλαξε η επιλογή προτεινόμενος τύπος δικτύου από 4 επιλογές: 5g, 4g, 3g και 2g σε πλέον μόνο 2 επιλογές: 2g/3g/4g/5g και 2g/3g/4g. Χαθηκε η επιλογή μόνο 2g που χρησιμοποιούσα στη μία sim για να έχω πάντα σήμα για voice. Επίσης δίπλα στο "έλεγχος για ενημερώσεις" εμφάνισε το "XIAOMI Community" , πως φεύγει αυτό; Εάν μπορείτε να τσεκάρετε εάν έχετε αυτές τις αλλαγές. Μετά από μια εβδομάδα περίπου, παρατήρησα λίγο καλύτερη μπαταρία, συσκευή σε 2 μήνες κλείνει 2 χρόνια, και κάπου 100 με 150 περισσότερη free ram.
×
×
 • Create New...