Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

 1. kmpatra

  kmpatra

  Members


  • Πόντοι

   4

  • Δημοσιεύσεις

   9.128


 2. panoslvd

  panoslvd

  Members


  • Πόντοι

   3

  • Δημοσιεύσεις

   183


 3. zerokill

  zerokill

  Members


  • Πόντοι

   2

  • Δημοσιεύσεις

   7.329


 4. paanos

  paanos

  Moderators


  • Πόντοι

   2

  • Δημοσιεύσεις

   6.825


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 23/03/2024 Σε όλες τις περιοχές

 1. https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/mobile-internet/prepaid/cosmote-mobile-internet-me-karta-sim-only-pack/?productId=20373370&fname=&fvalue= Περισσότερο στο ανάλογο θέμα
  4 points
 2. Σε σύγκριση με το Α52s 8/256: Καλύτερη κατασκευή, πιο premium με το γυαλί μπρος πίσω και το Αλουμίνιο στα πλάγια.Το είδα ένα κλικ πιο γρήγορο όχι τρελές διάφορες. Αλλά γενικότερα πιο smooth. Κάμερα αν και 50 καλύτερη από την 64 του 52s, βγάζει καλύτερες φώτο κυρίως το βράδυ, τα ίδια ισχύουν και για την selfie. Μπαταρία από το στήσιμο που έκανα αργούσε να πέσει αλλά είναι νωρίς θα δείξει στην πορεία. Η Οθόνη στα 120 πολύ καλύτερη ανταπόκριση από το 52s που σκαλώνε καμία φορά στο scroll, όμως τα χρώματα στο έντονο δεν είναι και τόσο έντονα, μεν πιο ρεαλιστικά αλλά όχι όσο ήταν στο 52s, ίσως φταίει το γυαλί Victus + η θα θέλει κάνα update όπως τα s24. Θα το συνηθίσω αλλά νομίζω ότι θα το φτιάξουν θα είναι θέμα update. Πάντως σε έντονο φως, στον ήλιο φαίνεται καλύτερα η οθόνη. Το δαχτυλικό αποτύπωμα σφαίρα καμία σχέση με τα κολλήματα το 52s. Όταν το άνοιξα ήταν με την 6.1, Android 14 και patch Φεβρουαρίου. Δεν έκανε κανένα update. Η Μόνη ενημέρωση ηταν στο σύστημα Google από Ιούλιο του 2023 στο Φεβρουαρίου 2024. Γενικά ικανοποιημένος, θα έχει 4 βασικά update συν ένα με anti-virus. Θα το χρησιμοποιήσω μαζί με το 52s περνώντας και μια δεύτερη sim . Είχε δώρο το Galaxy Fit 3. Του έβαλα μεμβράνη προστασίας ultra 2 από Κωτσο... θήκη δεν είχε, περιμένω την Τρίτη μια που παρήγγειλα. Στην πορεία θα αναφέρω και άλλες εντυπώσεις.
  3 points
 3. Πολλά μου φαίνονται. Πάει σίγουρα 5-10€ πιο κάτω
  2 points
 4. Είναι στα καμπαναριά οι κεραίες. στα δυτικά vf & nova και στο ανατολικό της Cosmote. Στρατηγικό σημείο ο Ναός ειναι σε ύψωμα της πόλης και ορατός απο κάθε σημείο με θέα ακόμα και απο την Εθνική. καλυπτει μεγάλη περιοχή ( δικαστήρια αμπάρια κουμπε Άγιο Λουκά δεξαμενή) τσιμπαει και η ενορία ένα ταληράκι τον μήνα everybody happy
  2 points
 5. Διάφοροι τρόποι. Ένας βολικός είναι να ακουθήσεις το καλώδιο που φεύγει από το σπίτι σου, και να δεις τι νούμερα γράφει το πρώτο κουτί διακλάδωσης που θα συναντήσεις. Πχ εάν γράφει 123-45 το KV σου είναι το 123. Υπάρχει και σε κάποιο συγκεντρωτικό Excel του ΟΤΕ όπου θα μπορείς να το βρεις βάσει οδού/αριθμού, αλλά θέλει λίγο ψάξιμο να βρεις το κατάλληλο αρχείο. Τι χρησιμότητα θέλεις να αποκομίσεις από την πληροφορία;
  1 point
 6. H Vodafone Ρουμανίας ανακοίνωσε αυξήσεις:https://gadget.ro/vodafone-romania-indexeaza-valoarea-serviciilor-si-creste-preturilu-8/ Μετάφραση άρθρου:Η Vodafone Romania ξεκίνησε να στέλνει ειδοποιήσεις στους πελάτες μέσω των οποίων τους ενημερώνει ότι από τον επόμενο λογαριασμό θα έχουν υψηλότερες τιμές. Ο τηλεπικοινωνιακός φορέας υποστηρίζει ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται «διαρκής αύξηση του κόστους παροχής υπηρεσιών κινητής ηλεκτρονικών επικοινωνιών» και ότι για το λόγο αυτό «ξεκινώντας από το επόμενο τιμολόγιο, η αξία των υπηρεσιών θα αναπροσαρμόζεται».Σύμφωνα με τη Eurostat, η αύξηση του εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή στη Ρουμανία το 2023 ήταν 9,7% και η Vodafone Romania θα αυξήσει την τιμή των υπηρεσιών «μόνο» κατά 8%. Αυτή η αύξηση ισχύει επίσης για το ποσοστό επανασύνδεσης (αν δεν πληρώσετε έγκαιρα τη συνδρομή σας θα αποσυνδεθείτε). Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα αυξήσεων τιμών: RED Unlimited: από 8 ευρώ το μήνα έως 8,64 ευρώ. RED Start: από 7 ευρώ το μήνα σε 7,56 ευρώ. RED Max: από 18 ευρώ το μήνα έως 19,44 ευρώ. Θα επηρεαστούν όλοι οι συνδρομητές,αλλά σας συνιστάται να ελέγξετε τους λογαριασμούς σας που εκδόθηκαν αυτόν τον μήνα, συνήθως τέτοιες ειδοποιήσεις έχουν τη μορφή συνημμένου. Έχει αρχίσει από ότι βλέπω τις αυξήσεις η Vodafone,λες και είναι το κορυφαίο δίκτυο και δεν υπάρχει κανένα άλλο. Αυτή κίνηση(έχει ανακοινώσει αυξήσεις και στην Ελλάδα για τις τιμές καταλόγου)μαζί με τις πωλήσεις κομματιών του ομίλου μου δείχνει ότι έχει πρόβλημα ο όμιλος
  1 point
 7. Πάνο δεν είναι η μόνη δυνατότητα που λείπει από το CU app. Λείπει και η δυνατότητα που ενημερώνεις την Vodafone όταν υπάρχει πρόβλημα είτε στο τηλεφωνικό δίκτυο είτε στο ίντερνετ σε οποιοδήποτε τοπικό της δίκτυο - κεραία, που το επιδιορθώνουν άμεσα. Το έχω χρειαστεί αρκετές φορές και εφόσον υπάρχει πρόβλημα και λυθεί σου δίνουν απεριόριστή ομιλία και ίντερνετ για ένα εικοσιτετράωρο. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή ότι θα το ενσωματώσουν και στο CU app.
  1 point
 8. Καλημέρα, έχεις παρατηρήσει ποιό server επιλέγει το speedtest την ώρα που κάνεις το test. Μήπως επιλέγει για κάποιο ανεξήγητο λόγο κάποιο "'άσχετο" server,πιθανόν και εκτός Ελλάδας και για αυτό είναι πολύ μεγάλο το ping και χαμηλές οι ταχύτητες; Εάν την ώρα που σου δείχνει τόσο χαμηλές ταχήτητες και πολύ μεγάλο ping ανοίξεις στον browser το fast.com σου δείχνει τόσο χαμηλές ταχύτητες;
  1 point
 9. Στο android 14 έχει αφαιρεθεί αυτή η ένδειξη δυστυχώς.
  1 point
 10. Επείγον; Γίνεσαι εμμονικος. Όποιος και αν μπορεί περάσει θα φανούν. Τι κερδίζεις εσύ και θες να τα βλέπεις όλα στο cellmapper;
  1 point
 11. Flash Offer απεριόριστα data για 7 ημερες 1,90 ευρω
  1 point
 12. Νομίζω πως όχι γιατί δεν αλλάζει το CSC έτσι για το S23 θες απλά την EUX, για το fold3 βάλε την COS (https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-z-fold-3/firmware/SM-F926B/COS/#SM-F926B)
  1 point
 13. Τώρα δε σου αρέσει αυτό που θα σου πω, αλλά έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή; Ο λόγος είναι ότι τα Samsung στο πρώτο boot μετά από factory reset διαβάζουν ποια κάρτα SIM υπάρχει στο πρώτο SIM slot και φορτώνουν το αντίστοιχο προφίλ στο modem. Μετά δεν έχει σημασία αν αλλάξεις κάρτα, θα κρατήσουν τις ρυθμίσεις του modem μέχρι το επόμενο factory reset... Αν έχεις την πολυτέλεια χρόνου, βάλε την SIM της Cosmote στην πρώτη θέση και κάνε ολικό factory reset. Αν έχεις EUX firmware (που λογικά αυτό έχεις) θα φορτώσει το προφίλ της Cosmote η συσκευή. Δύσκολο το S23 να μην παίζει τέλεια, είναι συσκευή αναφοράς για benchmarks.
  1 point
 14. Οτι και να λεμε παρα τα οποια προβληματα που διορθωνονται σιγα σιγα με updates το s24 ultra δεν εχει ανταγωνιστη στην κατηγορια flagships λογω τιμης... Ακομα και το 512gb ειναι κατω απο 1000 euro στο bestprice οποιαδηποτε αλλη συζητηση για αλλο κινητο ειναι απλως "επιστημονικου ενδιαφεροντος"...
  0 points
 15. Γουβιά Κέρκυρα απο την 104195 . Η κατάσταση είναι απλά τραγική το καλοκαίρι δεν στέλνει καν μήνυμα καμία βελτίωση . -18 rsrq και είναι σχεδόν άνοιξη !
  0 points
 16. Μόνο στο κεντρικό κτήριο του ΟΤΕ έχει Ν78, αλλά βαράει πάρα πολύ μακρια
  0 points
 17. Τα 30 δεν είναι ευκαιρία!!! Είμαι σίγουρος ότι αν μιλήσεις με το τμήμα προσφορών θα το πάρεις φθηνότερα. Παίξε μπαλίτσα.
  0 points
 18. Αυτή η κίνηση μαζί με τις πωλήσεις, δε δείχνει πρόβλημα. Αν υπάρχει πρόβλημα, θα το δεις στις οικονομικές καταστάσεις. Η αναδιοαρθωση του ομιλουι, η δημιουργία της Vodafone Investments, η ευρωπαϊκή καθετοποίηση του Vodafone Business δείχνουν άλλα πράγματα. Οι αυξήσεις στη Ρουμανία, σε χαμηλότερο ποσοστό από το δείκτη τιμών, είναι λογικό επακαλοθο. Ακόμα και εδώ θα αυξηθεί ο κατώτερος μισθός. όταν τα πάντα αυξάνονται, φροντίζεις να αυξηθούν και τα έσοδα, είτε είσαι εργαζόμενος είτε είσαι εταιρία.
  0 points
 19. Καλύτερα από cosmote που έχει στο ίδιο σημείο κεραία. κατέβασε και το cellmapper για καταγραφή.
  0 points
 20. Καλησπερα και απο εμενα μια μετρηση απο nova και μια απο Vodafone απο το ιδια σημειο απο εγγλεζικο (Περιφερειακό Κατερινης)
  0 points
 21. Για τον exynos = άθλια μπαταρία, δεν αξίζει με τίποτα, καλύτερα κάτι πιο καινούργιο. Εγώ και 200€ να είχε δεν θα το κοιτούσα καν.
  0 points
 22. Ε άρα έπεσες σε πίτα cell? Στο 4G οι ταχύτητες πώς είναι;
  0 points
 23. Καλημέρα, το data boost diy μεταφέρει τα υπόλοιπα αν είχες πάρει πριν το unlimited calls? Για whats αναφέρομαι και μιλάω για το ίντερνετ γιατί έχω καμία 17 γιγα μην τα χάσω τζάμπα ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  0 points
 24. Τι να πω, ολοι αυτοί που έχουμε τη συσκευή λέμε τα καλύτερα για την οθόνη, εγώ είχα και το S23 Ultra και είναι ίδια σε εμπειρία. Ίσως κάτι δεν έχεις ρυθμίσει καλά. Για το πρόβλημα στο Gmail που αναφέρεις δεν είναι πρόβλημα του S24 Ultra αλλά θέμα ρύθμισης software.
  0 points
 25. Και εγώ eSIM. Πιθανολογώ πως γίνεται σταδιακά η ενεργοποίηση των καρτών
  0 points
 26. Όντως 1/4 θα τελειώσουν όλα. Είναι αρκετοί αυτοί που έχουν ξεπεράσει τις 27.000 κ αυτό φαίνεται καθώς όλη την εβδομάδα δίδονται JPL. Κάποιοι έχουν τους πόντους κ είναι σε δίλλημα: JPL κ στο χέρι ή Iphone κ καρτέρι. Κατ'εμέ αυτό είναι ψευτοδίλλημα καθώς για τους λόγους που ήδη αναφέραμε κάποιοι ξεκίνησαν πληροφορημένοι κ προνομιακά. Τα χαμηλότερα δώρα πάντως μπορούμε να τα πιάσουμε , αυτό θα κάνω κ αυτό προτείνω. Μόλις πάμε 27000 παίρνουμε -αν το χρειαζόμαστε- ένα JPL γιατί κινδυνεύουμε να μείνουμε με το... πόντους στο χέρι.
  0 points
 27. Χωρίς υπολογιστή όχι δεν νομίζω να γίνεται μόνο με iPhone Δεν είναι τόσο ανοιχτό το λογισμικό να μπορείς να κανείς τα πάντα Κι αν μερικά πράγματα γίνονται πρέπει να σε βγάλουν το λαδι Στο android πολλά γίνονται εύκολα με φιλοσοφία windows
  0 points
 28. Είναι πάρα πολύ καλό για 4G (στην Χαλκίδα όλα σέρνονται στο 4g και δεν κάνουν τίποτα όλο μπουκωμένο το 4g👽)
  0 points
 29. Βορεια δεν το εχει παρα πολυ η Vodafone εκτος απο πολυ κεντρικα σημεια απορω τι περιμενουν και δεν προχωρανε σε αναβαθμισεις.
  0 points
 30. Ανηθικα θα παρθουν τα υπολοιπα δωρα το ξερουμε πολυ καλα αυτο..αλλα απο οτι φαινεται δεν τους ενδιαφερει και πολυ τους υπευθυνους της Vodafone.
  0 points
 31. Σε συνέχεια αυτού που ρώτησα σχετικά με το ότι το Google Wallet/Pay μού ζητάει να ξεκλειδώσω την συσκευή για να ολοκληρωθεί η πληρωμή... https://9to5google.com/2024/03/22/google-wallet-unlock/
  0 points
 32. Εξαρτάται τι θέλεις ή που θα πας. Εγώ έχω την Ε7 της BNESIM Στείλε πμ να σου στείλω εκπτωτικό κωδικό αν αποφασίσεις να αγοράσεις από εκεί. Βασικά είναι η φτηνότερη και έχει καλή εξυπηρέτηση και χρήσιμη εφαρμογή, που σου δίνει και κάποιες χρήσιμες λειτουργίες όπως το να φορτώνεις διάφορα πακέτα.
  0 points
 33. Καταρχάς κατέβασα την εφαρμογή e-καιραίες. Βάση αυτής βρήκα την κεραία που πήγα η οποία είναι στο στενάκι μέσα του ΟΤΕ απέναντι από γνωστό βιβλιοπωλείο των Χανίων.
  0 points
 34. Εκτος της περιοχής στα ΚΤΕΛ οπου παίζει Gbit γύρω γύρω θα πέσει κλάμα.Για ταχύτητες μιλάω πάντα στο σήμα πάει καμπάνα. Άγνωστο δεν ξέρω κάν κάποιον που να έχει Nova στο δικό μου κύκλο. Σε ποιο σημείο εννοείς; Στο κέντρο στα κεντρικά του ΟΤΕ;
  0 points
 35. Και το λάθος του 10ήμερου που λέει ο φίλος κάποιος υπάλληλος το έκανε, άραγε ίδρωσε καθόλου;
  0 points
 36. Είμαι της γνώμης να γράφονται όλα οκ. Και τα θετικά και τα αρνητικά. Αλλά αν θυμάστε στην αρχή, κάποιοι έβγαζαν την οθόνη λες και είναι από ρεντμι 9c. Ποια οθόνη? Της Samsung! Που αν για κάτι έχει φήμη αυτή η εταιρία είναι οι οθόνες της. Προσωπικά ούτε κατάλαβα διαφορά από το s23u. Στα μάτια μου είναι και οι δύο εξίσου Καλές, και για τα γούστα μου πολύ ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη. Η κάμερες ειδικά στα πρόσωπα, κατά την γνώμη μου πάντα, δεν ήταν ποτέ νούμερο ένα. Πάλι ψηλά όμως στην παγκόσμια κατάταξη. Θυμάμαι την εποχή s21 ultra? S20 ultra? Κάπου τότε, είχα ταυτόχρονα και ένα πιξελ 3α xl που κατουρουσε το Samsung για πλάκα στα πρόσωπα. Συσκευή μισής χρηματικής αξίας έτσι? Αν κάποιος θέλει μια συσκευή, που να είναι ΣΥΝΟΛΙΚΆ και όχι ΕΙΔΙΚΆ από τις καλύτερες τις αγοράς, πάει σε Samsung ναυαρχίδα. (από την γκάμα android). Τιμή? Πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας κάτω από 1κ στην 12/512 έκδοση. Ποιότητα κατασκευής? Οθόνη? Ήχος? Κάμερες? Υποστήριξη? Μπαταρία? Πλήθος αξεσουάρ? Service? Επεξεργαστής? Συνολικά κάθε χρόνο που τα βάζω κάτω, καταλήγω σε Samsung. 🙂 Και κάποτε έπαιζα κάθε μήνα με άλλη ναυαρχίδα. Η ηρεμία που μου πρόσφερε η Samsung από το s23u και μετά, να μην μπαίνω στις αγγελίες 150 φορές την μέρα, να μην έχω το άγχος πουλα στείλε έλεγξε κάνε κατάθεση περίμενε την αντικαταβολή και ψάξε για αγορά πάλι, είναι ανεκτίμητη!
  0 points
 37. Όλα πληρωμένα με πρωινό;
  0 points
 38. Μην τους επιστρέψεις τίποτα. Οταν θα σε παίρνουν τηλ θα τους απαντάς "το διερευνά ο δικηγόρος μου μαζι με τη ζημιά που μου προκαλεσατε".
  0 points
 39. Τυχαία άρθρα για έρευνα αν το 5G και 6G επιφέρει επιπλοκές στο ανθρώπινο σώμα. https://www.nature.com/articles/s41370-021-00297-6#Sec3 https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2021-003289_EL.html 🤣 https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2021-003289-ASW_EL.html
  0 points
 40. 0 points
 41. Ναι την έχω "φάει στη μάπα" με το κιλό. Μακριά και αγαπημένοι απλά 😏🤣
  0 points
 42. Το πακέτο επίσημα εχει καταργηθεί. Κανονικά και η 8ευρη θα σταματούσε να υπάρχει αλλα την εχουν ατυπα διατηρησει ακομα. Αρα με βαση τις αλλαγές δεν θα έμπαινε ποτε το πακέτο.
  0 points
 43. Ενημέρωσης συνέχεια, περισσότερο υπό την μορφή αστείου παρά για σοβαρή αντιμετώπιση.... Μετά από όλο το προηγούμενο σκηνικό, και μετά από 10 ημέρες χωρίς το επαγγελματικό μου τηλέφωνο, κι ενώ η NOVA προχώρησε (σχετικά γρήγορα) στην επιστροφή του (μεγάλου) εναπομείναντος υπολοίπου από τα 5 καρτοκινητά μου... .έκανε λάθος και προέβη και σε 2η ισόποση επιστροφή......!!!! Την οποία εγώ δεν είχα πάρει είδηση..... Σήμερα λοιπόν, με πήραν τηλέφωνο ενημερώνοντας με για το γεγονός και ζητώντας μου να επιστρέψω την 2η καταβολή πίσω σε αυτούς..... Και αναρωτιέμαι τώρα..... Πόσο πρέπει να τους παιδέψω κι εγώ για την (αυτονόητη) επιστροφή της 2ης καταβολής...? Πόσο τιμάται η διακοπή του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ μου αριθμού για 10 ημέρες.....? Πόσο τιμάται η όλη ταλαιπωρία η δική μου αλλά και των υπόλοιπων μελών της οικογενείας για αυτή την (σκόπιμη για μένα) διακοπή της επικοινωνίας τους με όλο τον κόσμο.....? Πόσο τελικά τιμάται η όλη ταλαιπωρία και αναστάτωση γενικότερα κάποιων ανθρώπων, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, μόνο και μόνο γιατί αποφάσισε μια εταιρεία να τους "τιμωρήσει" επειδή άσκησαν ένα νόμιμο δικαίωμα τους.....? Κάθε γνώμη ή ιδέα αντίδρασης (σοβαρή ή αστεία) δεκτή.....
  0 points
 44. Λοιπόν, για Πάτρα εχω να πω πως η Nova είναι για τα πανηγύρια. Θέλει δουλειά, η μισή πόλη ήταν με 4G την τελευταία φορά που πέρασα. Η Vodafone αξιοπρεπής σε γενικές γραμμές.
  0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
 • Create New...