Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. MIKU

    MIKU

    Members


    • Πόντοι

      6

    • Δημοσιεύσεις

      4.329


  2. Chrischal1908

    Chrischal1908

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      2.167


  3. s_nova

    s_nova

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      349


  4. dasnowy

    dasnowy

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      913


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 07/03/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Παιδιά, το ότι η WIND ενώθηκε με τη Nova και φτιάξανε μια μεγαλύτερη και ισχυρότερη εταιρεία, μόνο καλό είναι. Παράλληλα, κάνανε μια επιθετική πολιτική με τρομερά χαμηλές τιμές στα συμβόλαια κάτι που έκανε τον ανταγωνισμό και κυρίως τον ΟΤΕ, να ρίξει τιμές. Ποιος θα μας έλεγε ότι θα δώσει ο ΟΤΕ π.χ. πακέτο κινητής με όλα απεριόριστα + ΕΕ χωρίς την απειλή φορητότητας; Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα. Άρα προφανώς όλοι κερδίζουν αν και ο μικρός παίκτης είναι δυναμικός. Οι τελευταίες εξελίξεις, όμως, κατά την γνώμη μου, θα έχουν αρνητικές συνέπειες για όλους μας. Η Νova θα είναι σε στασιμότητα και στο δίκτυο και στις τιμές, γιατί ποιος ιδιοκτήτης που πρόκειται να πουλήσει, θα κάνει επενδύσεις; Χαζός είναι; Ήδη η Vodafone ανακοίνωσε αυξήσεις, οι οποίες μπορεί να είναι τιμοκαταλόγου αλλά δεν παύουν να είναι αυξήσεις. Το δίκτυο της Nova σε πολλά σημεία είναι απλά τραγικό! ΤΡΑΓΙΚΟ! Έχει υπάρξει πρόοδος, ναι, αλλά δε νοείται εν έτη 2024 να υπάρχουν περιοχές που δεν μπορείς να μιλήσεις καν! Π.χ. στο Νοσοκομείο που εργάζομαι (Σισμανόγλειο) σε πολλά σημεία δεν βγάζεις καν γραμμή και συνάδελφος με Nova μου ζητάει το κινητό κάθε φορά που θέλει να πάρει τους γιατρούς! Την ίδια ώρα ο ΟΤΕ πιάνει 400+ σε εσωτερικούς χώρους! Ας τα δουν όλα αυτά...
    4 points
  2. Όχι. Πάντως, μετά από πολλές επανεκκινήσεις δεν ξαναέβγαλε nr sa. Μάλλον κάποιο bug. False alarm λοιπόν. Και μου φάνηκε πολύ περίεργο το n78 sa από nova σε επαρχία. Η n78 σε nsa πάντως μάλλον είναι ακόμα σε στάδιο ενεργοποίησης. Όταν συνδέεται στην n78 δεν δουλεύουν καθόλου τα data. Θα το κοιτάω και όταν ενεργοποιηθεί θα ανεβάσω nova vs vodafone. Επίσης, εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα που όταν η nova συνδέεται με κύρια B7 μένει με 4G+ και δεν μπαίνει με 5G. Ναι.
    2 points
  3. 2 points
  4. Νταξει οΚ το παρακατω σεναριο αφορα ρυθμισεις με εμφαση το κορεσμενο- ψυχρο , πιο καθαρο παγωμενο λευκο ταυτοχρονα σε συνδυασμο οσο το δυνατον πιο κοντα στην πραγματικοτητα. Η οθονη του X6 Pro ειναι πολυ καλη και δεν παρουσιαζει προβληματα απεικονισης. Δυο ρυθμισεις που μπορει να διαλεξει ο καθενας μια απο τις δυο : Η πρωτη ρυθμιση τυπικων κορεσμενων χρωματων Amoled με πολυ καλο λευκο αποφυγη λαμψης και ματ υφη ειναι η παρακατω : Η δευτερη ρυθμιση σεταριστηκε διπλα-διπλα σε σχεση με τo galaxy s23 και s24 . Χρειαστηκε καπου 10 λεπτα για να κανω πανολοιδια ρυθμιση στο X6 Pro και ακριβη πιστοτητα σε σχεση με το S23 .Το galaxy s23 εχει καλυτερο παγωμενο λευκο απο το s24. Ετσι η τελικη ρυθμιση εγινε συμφωνα με το S23. Αυτο βεβαια βοηθαει οι καταπληκτικες ρυθμισεις σεταρισματος οι οποιες δεν υπαρχουν σε αλλες ναυαρχιδες τις αγορας και Βρισκονται πιο κατω στις συνθετες ρυθμισεις .Να θυμαται καποιος-α οτι πρεπει να βαζει και την καταλληλη γραμματοσειρα για να τελειοποιει την απεικονιση. Οι καταπληκτικες ρυθμισεις της γκαμας χρωματων P3 αλλα Windows 11 στο X6 Pro. "Γραμματοσειρες" Αυτη που χρησιμοποιω δινει εμφαση στην ενταση πιο bold παντου για να μη κουραζομαι στο διαβασμα και πλοηγηση γενικα..... Κατι τελευταιο στις επιλογες προγραμματιστη εβαλα τιμη στο μικροτερο πλατος στα 384 dp .
    2 points
  5. Κοίτα μην είναι παραπάνω από τα δύο. Φέτος με την United πάμε κοντά στο 1 δις και ο νέος επενδυτής μπορεί να ρίξει αλλά 2 δις όταν μπει και μετά! Κοίτα μην έχουμε καμία έκπληξη και ανακατάταξη στα telecoms!
    2 points
  6. Αα όχι αυτό δεν το παρατηρώ σε 4g δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται και σε ποιους σταθμούς ίσως συμβαίνει. Πάντως ήμουν σε κοντινή ευθεία και σε ένα σημείο του δρόμου έχει και οπτική επαφή χωρίς να έχει άλλους σταθμούς κοντά οπότε δύσκολα να συνέβη αυτό.
    2 points
  7. Δεν ειναι κατι , Αλλαγη μεγεθους οθονης ειναι.Οπως ειναι η στανταρ επιλογη στις ρυθμισεις μικρη-μεσαια-μεγαλη εδω μπορεις να παιξεις μεσα στις κυμαινομενες τιμες των παραπανω.
    1 point
  8. Χαχα! Μόλις επανήλθε η προσφορά των 6 σε νούμερο που δεν τάισα για έναν μήνα ακριβώς επειδή μου αφαίρεσαν την προσφορά! Έτσι θα κάνω συστηματικά. Δεν θα μας κοροϊδεύουν αυτοί..
    1 point
  9. Λείπει η 28b αν δεν κάνω λάθος. Αλλά και πάλι να μη λειτουργεί καθόλου το 5g. Μπορεί όντως να φταίει η ρομ. Ας περάσει την oxygenos.
    1 point
  10. Στην Ελλαδα νομιζω το 5g παιζει σε 1, 28 και 78 μπαντες και εχω την εντυπωση πως και οι 3 υποστηριζονται απο την κινεζικη εκδοση του κινητου. Ισως φταιει η ρομ - το δικτυο βλεποντας την κινεζικη ρομ ισως να μην αναγνωριζει τη συσκευη σαν certified για χρηση 5G εντος του δικτυου της COSMOTE/ Vodafone.
    1 point
  11. 1 point
  12. Για όποιον έχει το 12 mini, έχει στον Γερμανό με 19€ την δερμάτινη επίσημη θήκη σε κόκκινο χρώμα. (εγώ το παρέλαβα σήμερα, αλλά είναι σε περιορισμένα τεμάχια) edit: Εξαφανίστηκεν
    1 point
  13. Γιατι να μη μπορουνε εαν υπαρχει το μενου ρυθμισεων ναι βεβαια κατα πασα πιθανοτητα ισως να μη ταιριαξουν απολυτα γιατι ειναι διαφορετικες οθονες μεταξυ τους . Δεν χανεις κατι αλλωστε εχει επαναφορα αρχικων ρυθμισεων.
    1 point
  14. Δεν υπάρχει κόστος, απλώς σε συμφέρει να την καταθέσεις στην ίδια τράπεζα (Eurobank εν προκειμένω) διότι αλλιώς θα έχεις τα χρήματα διαθέσιμα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες.
    1 point
  15. Αλμυρός μαγνησίας. Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί η cosmote έχει μόνο n1. Έκανα κάτι παράπονα στη vodafone για χαμηλή ταχύτητα ορισμένες ώρες (onenet μέσω 4g δικτύου) και είχαν πει θα πάνε στην κεραία για έλεγχο. Λέτε για αυτό να θυμήθηκαν να αναβαθμίσουν;
    1 point
  16. Το λινκ του συγκεκριμένου τοπικ στο εδωσα για να διαβάσεις και να λύσεις τις απορίες σου. Εάν και μετά το διάβασμα έχεις πάλι απορίες, καλύτερα να μην το δοκιμάσεις.
    1 point
  17. Το ίδιο θέμα είχα κι εγώ με την εργοστασιακή μεμβράνη που είχε το τηλέφωνο μου περασμένη (άλλη μάρκα αλλά δεν παίζει ρόλο αυτό). Κάποια στιγμή που γρατζουνίστηκε σε ένα σημείο την έβγαλα και έβαλα καινούρια στο iRepair. Και το θέμα με τη σκόνη που μαζευόταν στα πλάγια εξαφανίστηκε. Και σημειωτέον, η μεμβράνη δεν είναι full screen για να μην την πετάει η θήκη και εννοείται ότι αφήνει κενό γύρω γύρω όπως και η εργοστασιακή. Αλλά σκόνη πουθενά πλέον. Δοκίμασε το κι εσύ αν θέλεις.
    1 point
  18. Στην εθνικη γίνεται το επόμενο δέκατο του δευτερολέπτου απο την πληρωμή
    1 point
  19. Ούτε με συσκευή flagship δεν βγάζει κλήση;; Έχει σημασία και το μόντεμ της συσκευής! Έχεις σκεφτεί μήπως δεν τους επιτρέπουν απλά να εγκαταστήσουν σταθμό κοντά λόγω του νοσοκομείου;; Η Vodafone είναι καλύτερα στο νοσοκομείο;;
    1 point
  20. Μέχρι το καλοκαίρι κάτι αναμένεται να αλλάξει! Και από τις δύο!😉
    1 point
  21. Μόλις παρήγγειλα το κινητό από Public,το περιμένω Παρασκευή ή Σάββατο σε γκρι χρώμα και η αλήθεια είναι ότι με έψησε και όλα αυτά που βλέπω και διαβάζω αλλά και εδώ το νήμα που είναι τόσο ενεργό με μπροστάρη τον s_nova.Το κινητό αρχικά θα είναι ως δεύτερο,πίσω από το S24 Ultra και για την ακρίβεια θα δουλεύει 1-1 λογικά μιας και έχω δύο sim με τον ίδιο αριθμό.Αν τα καταφέρει γιατί όχι να μη γίνει και πρώτο κάποια στιγμή...Έχω ενθουσιαστεί,όχι γιατί έχει κάτι παραπάνω από το S24 Ultra,αλλά γιατί σε επίσημη τιμή είναι πάνω από 1000€ η διαφορά μεταξύ τους και μου φαίνεται αρκετά vfm.Τωρα προηγούμενη μακροχρόνια εμπειρία που είχα με Xiaomi (δεν μιλάω για κινητά που χρησιμοποίησα για 2-3-5 μέρες είναι αρκετά της εταιρίας) είναι ένα redmi note 9t 5G για δυόμισι χρόνια το οποίο και πνίγηκε στη Θάλασσα το καλοκαίρι.Με Poco όμως δεν είχα εμπειρία,ελπίζω και εύχομαι να έχουν φύγει η διαφημίσεις και όλα αυτά τα παράξενα που αντιμετώπιζα στα Xiaomi σε μαμά εφαρμογές.Όσον αφορά το λινκ με το YouTube,παίζει και σε άλλα android ή είναι μόνο για αυτό;ευχαριστώ και σορρυ για το σεντόνι.
    1 point
  22. Καλά που εχω dual sim.
    1 point
  23. Θα επικαλεστώ την ηχογραφημένη συνομιλία που είναι υποχρεωμένοι να έχουν.Και τελειώνει εκεί το θέμα. Μια χαρά λειτουργεί το πράγμα.Αν εσύ δεν νιώθεις σίγουρος ζήτα γραπτά.Εγω βολεύομαι και με την ηχογραφηση.
    1 point
  24. Είπα να συμμετάσχω για λίγο ακόμα σε αυτό το thread από τεχνολογικό ενδιαφέρον (τεχνολογικό φόρουμ είμαστε) και για να βοηθήσω τυχόν κάποιον συμφορουμίτη, όπως έχω κάνει μέχρι τώρα και το αποδεικνύει και το reputation που έχω. Αντ' αυτού βλέπω σχόλια από ανθρώπους που μπορεί να έκαναν εγγραφή ακόμη και έναν μήνα πριν και να αναφέρονται σε γκρίνια κ.λπ. Δεν μπορώ να διανοηθώ για ποιον λόγο δε θα πρέπει να στεκόμαστε σε κάποια μελανά σημεία της κάθε συσκευής. Άλλωστε, όταν υπάρχει πίεση από τον κόσμο, δεν ωθεί τις εταιρείες να τα διορθώνουν ενίοτε; Ας πούμε στο s23 ultra με προβλημάτιζε το χαμηλό pwm-dc dimming που προκαλεί προβλήματα με τα μάτια σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού. Το είχαν γράψει και σε πολλά διεθνή fora. Φέτος, για πρώτη φορά η samsung το βελτίωσε σε κάποιο βαθμό. Δεν είναι κέρδος αυτό για τους καταναλωτές; Επίσης, πριν αποχωρήσω, να θυμίσω ότι ήμουν από τους πρώτους που υπερασπίστηκαν το s24 ultra όταν πολλοί εδώ μέσα έκραζαν για ξεπλυμένες οθόνες. Μάλιστα, έκανα και έρευνα στο thread του s23 ultra για παρόμοια σχόλια: Παραθέτω το post μου από 6 Φεβρουαρίου: "επειδή λυπάμαι τα άτομα που θα το αγοράσουν και θα ψάχνουν κάποια ενδιαφέρουσα πληροφορία για το πενάκι ή την AI και θα διαβάζουν διδακτορικές διατριβές για την οθόνη που έχει ψηφιστεί από πολλά site ως η καλύτερη μακράν της αγοράς, παραθέτω αυτούσια σχόλια από παρόμοιο καιρό πέρσι, για το s23 ultra και από διαφορετικούς συμφορουμίτες. Από εκεί και πέρα, καλή συνέχεια και ο νοών νοείτω: "Συμφωνω είναι χάλια το ασπρο στο κινητό. Την πρώτη φορά που το είδα λέω εντάξει είναι demo, πήγα στο πλαίσιο δεύτερη επιλογή καταστήματος να τσεκάρω, το αποτέλεσμα ίδιο. Παω στα media βλέπω πάλι τη συσκευή για τρίτη φορά, το ασπρο απλά δεν είναι ασπρο. Εχει μια ρύθμιση στην οθόνη που μπορείτε να την ενεργοποιήσετε αλλά πάλι δεν είναι καλό το αποτέλεσμα." "Τα είπαμε αυτά, δεν έχω καμία αμφιβολία για τέτοια θέματα. Η απάντηση είναι μία φίλε μου. Apple. Η Samsung αντιγράφει τα ξεπλυμενα χρώματα στο βωμό των "tests από displaymate" - εδώ αντέγραψε μέχρι και την ταινία ασφαλείας στο πακέτο από τη σειρά iPhone 14. Δεν υπάρχει λόγος να τα κάνει αυτά, το προϊόν της είναι πολύ ανώτερο από το αντίστοιχο μήλο, αλλά η σαμμυ εκεί... " "Ξεθωριασμένη η οθόνη δυστυχώς. Απορώ πως το επέτρεψαν φέτος. Υπάρχει ένα πέπλο ασπριλας." "Εχω δει πλεον 6 S23 ultra, δεν εχω καμια αμφιβολια οτι δεν τιθεται θεμα για ελαττωματικες παρτιδες κλπ κλπ, ολα ετσι ειναι φετος. Στο βωμο του "να κανω ο,τι κανει κι η μηλιά", θα φαμε ξεπλυμα φετος. Και θα το επικροτησουν και τα "αντικειμενικα" site τεχνολογιας, που θα δωσουν την πρωτια στην οθονη, με τα σχετικα reviews." "Έχω το κινητό μια εβδομάδα γεμάτη. Μεγαλύτερο σκουπίδι σε οθόνη δεν πρέπει να υπάρχει στην αγορά. Ξέπλυμα, κουραστικη με ένα άσπρο πέπλο μπροστά που δεν φεύγει με τίποτα. Με γύρισε πολλά χρόνια πίσω η samsung. Μην μου πει κανείς ότι έχει πρόβλημα το δικό μου διότι εχω δει 4 και είναι όλα ίδια." "Κι εγω απο S22 ultra. Διπλα διπλα η μια οθονη με την αλλη μερα με τη νυχτα. Αν γυρισεις καποιες σελιδες πισω θα δεις ημουν ο πρωτος που το ανεφερε. Νομιζα οτι ειναι προβληματικο στην αρχη, αλλα πλεον το γραφουν πολλοι. Το προβλημα ειναι στο λευκο. Και καποια ανοιχτα χρωματα ειναι σαν ξεπλυμενα. Τα πιο σκουρα νομιζω ειναι καλυτερα. Ρυθμιση που να το διορθωνει δεν υπαρχει." Ήμουν από τους πρώτους που υποστήριξα το κινητό απέναντι σε όσους έγραφαν για προβληματικές οθόνες. Το έκανα, επειδή όντως πίστευα ότι το κινητό αδικείτο.Σε σημεία που θεωρώ ότι επιδέχεται κριτική, έγραψα την άποψή μου. Στο παρόν thread όμως επιτρέπονται από ό,τι κατάλαβα μόνο διθυραμβικά σχόλια αυτοεπιβεβαίωσης, για να χρησιμοποιήσω την ορολογία του φίλου πιο πάνω, ή αυστηρά σεντόνια ολόκληρα για τζάμια, θήκες και εκπτωτικά κουπόνια. Οποιοδήποτε σχόλιο κριτικής είναι επειδή κάποιοι δεν έχουν λεφτά για το κινητό. Το ενδεχόμενο να ευχόμαστε να διορθώσει κάποιες ατέλειες η Samsung επειδή γουστάρουμε την εταιρεία και θέλουμε να πάρουμε πάλι κάποιο μελλοντικό δικό της μοντέλο, δεν παίζει σαν σενάριο. Όταν είχα πριν πολλά χρόνια το Galaxy Note 4, ένα κινητό πολύ μπροστά από την εποχή του σε πολλούς τομείς, με ενοχλούσε το Touchwiz και η πολύ περιορισμένη υποστήριξη λογισμικού της Samsung (2 έτη). Τα κατέκρινα και εδώ στο φόρουμ και εν τέλει μεταπήδησα στην apple επειδή δεν ήθελα να αλλάζω κάθε 2 χρόνια κινητό. Ενδόμυχα, επειδή μου έλειπε το android, ευχόμουν κάποια στιγμή να φτάσει σε support την apple. Τελικά την πλησίασε και πρόσφατα την ξεπέρασε. Επίσης, άλλαξε και το άθλιο Touchwiz..Ήταν καταλυτικοί παράγοντες για να μεταπηδήσω πάλι στη Samsung. Ο άνθρωπος φίλοι μου είναι ικανός και για τέτοιους σύνθετους συλλογισμούς και όχι μόνο : " έγραψε κάτι αρνητικό για ένα κινητό, άρα είναι φτωχομπινές και ζηλεύει". Για όσους βέβαια έχουν αποφοιτήσει από το νηπιαγωγείο... Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία και ζητώ συγγνώμη για το off-topic. Να χαρείτε το κινητό σας με γόνιμους τεχνολογικούς διαξιφισμούς. Το ότι αγοράσαμε κάτι δε σημαίνει ότι πρέπει να αποτελεί αυτοεκπληρούμενη προφητεία για την επιτυχία της επιλογής μας!
    1 point
  25. Μιας και ένα μέλος στο 23u έψαχνε πόσο κοστίζει σε επίσημο σέρβις η αλλαγή οθόνης, μπήκα στον κατάλογο της Samsung να το τσεκάρω Και από περιέργια είδα και του S24u S24U S23U Παρόλο τα τιτάνια, antireflections κτλπ, εξακολουθεί το curving να είναι ακριβότερο? ή ο μόνος λόγο είναι να σε αναγκάσουν να πάρεις το καινούργιο?
    1 point
  26. Τι διαφορά κάνει η αλλαγή σε 411 dp ;
    0 points
  27. Διοικητήριο, Θεσσαλονίκη
    0 points
  28. Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθουν τα λεγόμενα μου αλλά, μιας και αναφέρθηκε θέλω να ρωτήσω. Είμαι της άποψης ότι ένα χιλιάρικο δεν αξίζει για κινητό επομένως, OnePlus 12 δεν θα έπαιρνα. Επίσης, ούτε το 12R θα έβλεπα επειδή πολύ απλά, σε αντίστοιχα χρήματα είχα πάρει iPhone αλλά για να είμαι ειλικρινής, πέραν της απόδοσης που δεν είχα σκαλωματα, δεν κατάλαβα κάποια άλλη σημαντική διαφορά. Επομένως, μια ακριβή συσκευή, για ποιο λόγο ακριβώς την επιλέγει κάποιος; Αξιοποιεί πλήρως όλα τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται; Πρακτικά, τη δουλειά που κάνει η πλειοψηφία των χρηστών, καλύπτεται και με ένα πολύ φθηνότερο κινητό, δεν χρειάζεται να σκάσει κάποιος ένα χιλιάρικο για να σκρολαρει στα σοσιαλ, να βγάζει καμιά φωτό, να χαζεύει βιντεάκια κτλ, ένα midrange τον καλύπτει και με το παραπάνω, ειδικά αν είναι και γκατζετάκιας όπως είμαστε οι περισσότεροι. Πολλές φορές με έχει προβληματίσει η ύπαρξη της flagship κατηγορίας, με την έννοια ότι δεν καταλαβαίνω εντελώς τον λόγο ύπαρξης. Ναι, έχει την ανώτερη τεχνολογία συγκριτικά με τις φθηνότερες επιλογές αλλά στο δια ταύτα, ποια τα προτερήματα στην πράξη; Κατά πρώτον, επειδή είχα την επαφή με το iPhone, λόγω ισχυρού επεξεργαστή, έτρωγε αβερτα κουβέρτα την μπαταρία, το ίδιο συμβαίνει και με άλλα flagship τηλέφωνα, λόγω επιδόσεων την πληρώνει η κατανάλωση ενέργειας επομένως, ποιος ο λόγος ύπαρξης της flagship κατηγορίας, πέραν από ατελείωτες κόντρες στυλ "Υπερατου";
    0 points
  29. Για όσους παρακολουθούν το θέμα της αναβάθμισης της ποιότητας του σήματος της Vodafone στην Χαλκιδική (πρώτο πόδι) και κινούνται ή ζουν στην περιοχή, με αφορμή και την έλευση του καλοκαιριού, βλέπετε καθόλου διαφορές στις ταχύτητες στο mobile internet σε σχέση με πέρυσι ή όχι;
    0 points
  30. Στο τσατ επιβεβαίωσαν το λάθος και είπαν ότι προωθήθηκε εσωτερικά. Όπως και να έχει, ή καταγγελία έχει γίνει ήδη, δεν θα έπρεπε να χρειάζεται να μιλήσω δεύτερη φορά για να πιστωθεί ένα τέτοιο γελοίο πόσο. Προφανώς και δεν υπάρχει περίπτωση όμως να τους το αφήσω. Το συμβόλαιο ξεκάθαρα γράφει απεριόριστα λεπτά προς Ευρώπη πλέον κάποιων εξαιρέσεων που δεν ανήκουν στην συγκεκριμένη περίπτωση.
    0 points
  31. Μα τι να πω... Κάνε μια προσπάθεια και στο chat, ίσως πετύχεις τίποτα...
    0 points
  32. Πέφτει στα 384 kbps, που είναι ελάχιστα για το οτιδήποτε
    0 points
  33. Όχι. Βάζεις 15 ευρώ και σου δίνει απεριόριστη ομιλία και τα 13,63 μετά τον φόρο μένουν στην κάρτα.
    0 points
  34. Δάσος Μοσχοποδίου(κεραία 13038 και το 5G κλειστό). Τα νούμερα στο 4G είναι αυξημένα από 80-90 Mbps συνήθως,σήμερα δίνει 140+ Mbps:
    0 points
  35. Ίσως είναι έτσι στα φοιτητικά.
    0 points
  36. Καλησπέρα παιδιά! Ευτυχής κάτοχος κι εγώ του Poco X6 Pro εδώ και 10 ημέρες περίπου! Και άξιος αντικαταστάτης του Mi 9T Pro. 4 χρόνια δεν είδα άλλο κινητό που να μπορούσε να θεωρηθεί αξιο να αντικαταστήσει το προηγούμενο, και το Poco μου πρόσφερε το άλμα απόδοσης που έψαχνα! Ερωτήσεις: 1. Ήξερα ότι οι θήκες Spigen ήταν οι καλύτερες αλλά για το Poco X6 Pro δεν βρίσκω! Έχετε άποψη; 2. Υπάρχει δυνατότητα να μην φορτίζει συνέχεια στα 67W; 3. Tips απόδοσης για την φωτογραφική;
    0 points
  37. Παιδιά ας ηρεμήσουμε κ μην χαλάσουμε το νήμα. Ο γραπτός λόγος τις περισσότερες φορές είναι παρεξηγήσιμος κ ο φίλος ο dark lord δεν έχει τέτοιο σκοπό. Ας προχωρήσουμε περί της συσκευής μας .... Πάμε πάρα κάτω.
    0 points
  38. το έχω ξανά αναφέρει αλλά η νόβα κοιμάται στα παράπονα μου. Κερατσίνι ταμπουρια εδώ και 2 μήνες τρώει κολλήματα δεν δουλεύει το ίντερνετ είτε 4g είτε 5g.όταν έχει κολλήσει άμα κάνω αλλαγή από 4 σε 5g και το ανάποδο ξεκολλάει αλλά μετά από ώρα πάλι το ίδιο!
    0 points
  39. Λογικά θα βγάλουν την ίδια προσφορά και για το 3ήμερο της 25ης Μαρτίου..
    0 points
  40. Αυτό σκέφτομαι και εγώ. Δίνουμε 40€ για το "καλύτερο" τζαμάκι και δεν έχεις ουσιαστικά προστασία. Τότε ίσως αξίζει μια απλή μεμβράνη... Ενημερωτικά, Smartec γύρω στα 300€ και Omnitech 246€ η λυπητερή...
    0 points
  41. Ψάχνεις την πρώτη σελίδα του liquid και μετά ρωτάς τον @gpapas640. 😂
    0 points
  42. Το πηρα σε μαυρο, οπως και τα buds σε pre-order την πρωτη μερα.
    0 points
  43. Εννοεί ότι έχει 5G η συσκευη αλλά δεν υποστηρίζεται από το δίκτυο.
    0 points
  44. @jeronimo7 Πωωω πωωωω προβλήματα που έχει ο κόσμος....σώνει και καλά δηλαδή να υπάρχει πρόβλημα...ήμαρτον Αφού δεν έχει πρόβλημα η συσκευή σου, κοίτα να την χαρείς και άσε όλα τα υπόλοιπα, άλλα είναι τα σοβαρά προβλήματα, όχι ότι δεν είχε φούσκες το κουτί...
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...