Jump to content

vagzard

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

Συσκευή

  • Συσκευή
    Oppo Find X5

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Αθήνα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

vagzard's Achievements

  1. Από χθες παρατήρησα ότι σταμάτησε να λειτουργεί το WiFi calling σε 2 συσκευές μου άρα δεν είναι τυχαίο. Η Vodafone μου είπε ότι έκανε όλους τους απαραίτητους ελέγχους και η υπηρεσία είναι κανονικά ενεργή στην γραμμή μου. Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα;
  2. Με vodafone κάνει κανονικά κλήση σε flight mode αν είναι βέβαια ενεργοποιημένο το VoWiFi και η συσκευή το υποστηρίζει. Το εικονίδιο του VoLTE για λόγο που δεν γνωρίζω δεν εμφανίζεται ποτέ στη vodafone. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν λειτουργεί. Αυτό που έχω διαπιστώσει εγώ είναι ότι αν ξεκινάς κλήση σε σημείο που δεν έχεις καλή κάλυψη ίντερνετ δεν ενεργοποιείται το VoLTE ασχέτως αν μετακινηθείς μετά (ενώ μιλάς) σε σημείο που έχεις καλή κάλυψη. Και αυτό είναι πολύ ενοχλητικό και δεν ξέρω γιατί δεν ενεργοποιείται αυτόματα όταν βρεθείς σε σημείο με καλό σήμα ίντερνετ. Πρέπει να κλείσεις την γραμμή και να ξαναπάρεις ώστε να λειτουργήσει κανονικά το VoLTE.
  3. Το ίδιο θέμα είχα κι εγώ με την εργοστασιακή μεμβράνη που είχε το τηλέφωνο μου περασμένη (άλλη μάρκα αλλά δεν παίζει ρόλο αυτό). Κάποια στιγμή που γρατζουνίστηκε σε ένα σημείο την έβγαλα και έβαλα καινούρια στο iRepair. Και το θέμα με τη σκόνη που μαζευόταν στα πλάγια εξαφανίστηκε. Και σημειωτέον, η μεμβράνη δεν είναι full screen για να μην την πετάει η θήκη και εννοείται ότι αφήνει κενό γύρω γύρω όπως και η εργοστασιακή. Αλλά σκόνη πουθενά πλέον. Δοκίμασε το κι εσύ αν θέλεις.
  4. Καλημέρα, με την ενημέρωση του προηγούμενου μήνα (Φεβρουαρίου) ενώ δεν προβλεπόταν πήραν ενημέρωση και τα pixel 5 και 4a 5g. Μήπως γνωρίζει κανείς τι περιλάμβανε αυτή η ενημέρωση; Γιατί δεν ήταν η κλασική ενημέρωση Φεβρουαρίου που πήραν τα πιο νέα μοντέλα. Πέρα από bug fixes έγιναν τίποτα άλλες αλλαγές που να αφορούν πχ. τα δίκτυα τηλεφωνίας;
  5. Δυστυχώς κι εγώ έχω το 4a 5g στο συρτάρι εδώ και ένα χρόνο περίπου, από τότε που σταμάτησε το 3g και άρχισαν οι χαμένες κλήσεις, η ανυπαρξία volte και vowifi που κατέστησαν προβληματική την λειτουργία του. Κατά τα άλλα άψογο μέχρι σήμερα, ίσως το καλύτερο, το πιο βολικό τηλέφωνο που είχα και θα το έβγαζα από το συρτάρι σήμερα κιόλας αν έλυναν αυτά τα θέματα. Αλλά δεν το νομίζω να γίνει.
  6. Καλημέρα, έχω παρατηρήσει ότι στις περισσότερες κλήσεις μου βγάζει HD, σε κάποιες τίποτα και τώρα τελευταία σε κάποιες HD+. Έτσι από περιέργεια, ξέρει κάποιος τη διαφορά μεταξύ HD και HD+;
  7. Καλορίζικο φίλε το νέο τηλέφωνο. Εγώ είδα το λινκ που έστειλες και η τιμή του 12 pro ήταν γύρω στα 250. Το x5 315 στο συγκεκριμένο κατάστημα από το οποίο έχω αγοράσει 2 τηλέφωνα χωρίς κανένα θέμα. Βέβαια θα περίμενες 2 εβδομάδες περίπου. Δεν ήξερα ότι βιαζόσουν, γι' αυτό σου πρότεινα το oppo στα 315 μεταξύ των δύο.
  8. vagzard

    Oppo Find X5

    Κανείς δεν μπήκε να δώσει κάποια πληροφορία για το τηλέφωνο και επειδή το πήρα εγώ πριν 3 μέρες έχω να πω ότι είναι εξαιρετικό όσο πρόλαβα να το δω αυτές τις μέρες. Από κάμερα δεν έχω άποψη ακόμα γιατί δεν την δούλεψα πέρα από 2-3 φωτός μέρα μεσημέρι. Το πολύ σημαντικό για μένα και για άλλους υποθέτω, είναι ότι στη vofafone παίζουν κανονικά όλα. VoLTE, WiFi calling, 5g.
  9. Στο best price το oppo find x5 ξεκινάει από 315€, επομένως δεν είναι καθόλου διπλά λεφτά, είναι λίγο ακριβότερο αλλά δεν έχει καμία σχέση με το redmi 12 pro. Μη σε ξεγελάει ότι έχουν το ίδιο μοντέλο κάμερας. Παίζουν πολλά ρόλο στην ποιότητα της φωτογραφίας και του βίντεο. Το ένα κινητό είναι ναυαρχίδα και το άλλο low mid range. Και στο λέω επειδή το έχω. Και έχω και το xiaomi 11 Lite 5G NE που είναι ανώτερη κατηγορία από το redmi 12 pro, αλλά μπροστά στο x5 φαίνεται φθηνό. Αν έχεις την δυνατότητα και είσαι όπως λες σε δίλημμα μεταξύ των 2, μην το σκέφτεσαι καν, δεν υπάρχει σύγκριση καν. Και επίσης, σε γνώση όσων ενδιαφέρονται, επειδή το x5 δεν ήρθε επίσημα στη Ελλάδα, με σύνδεση vodafone παίζουν κανονικά VoLTE, WiFi calling και 5g. Για cocmote, nova δεν γνωρίζω.
  10. Κανονικά χωρίς shizuku ή root υποθέσω ε; Γιατί κάτι διάβασα ότι το VoLTE στη Vodafone θα ενεργοποιηθεί με το feature drop του Δεκεμβρίου. Άρα δεν ισχύει αυτό μάλλον.
  11. Αυτό θα ισχύει για όλα τα pixel ή από το 6 και μετά;
  12. vagzard

    Oppo Find X5

    Τελικά εδώ και ένα χρόνο βλέπω ότι δεν το πήρε κανείς ώστε να μας δώσει κάποιες πληροφορίες.
  13. Τη λίστα αυτή την έχω δει και είναι ελλιπέστατη. Π.χ στα Xiaomi φτάνει μέχρι το 12. Τα 13 τα έχει εκτός. Όσον αφορά στα pixel ειδικά ξέρω ότι μόνο στην cosmote παίζει το volte μόνο, όχι wowifi. Στη vodafone θέλει shizuku για να παίξει.
  14. Θα σου πω ότι από οποιαδήποτε συσκευή μπορείς να στείλεις μήνυμα για την ενεργοποίηση του VoWiFi και του VoLTE και αν είναι να δουλέψει, θα δουλέψει. Στη συσκευή της μάνας μου (Alcatel 1S 2019) έστειλα το μήνυμα και απλά δεν δούλεψε ποτέ. Κάποια λίστα δεν υπάρχει όπως στην Nova π.χ. Κι εγώ έχω ενεργοποιήσει την sim σε πιστοποιημένη συσκευή και μετά την έβαλα σε μη πιστοποιημένη και δούλεψε κανονικά. Αλλά λέω αν υπήρχε κάποια λίστα για να ξέρουμε εκ των προτέρων σε ποιες συσκευές δουλεύει.
  15. Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάπου σε κάποια ιστοσελίδα λίστα (που να ανανεώνεται) με συσκευές που υποστηρίζουν VoLTE/voWiFi και 5g μέσω του δικτύου της vodafone. Στη σελίδα της αναφέρονται μόνο οι επισήμως πιστοποιημένες συσκευές.
×
×
  • Create New...