Jump to content

vagzard

Members
 • Δημοσιεύσεις

  13
 • Εγγραφή

 • Τελευταία Επίσκεψη

 • Αξιολογήσεις

  0%

1 Follower

Συσκευή

 • Συσκευή
  11 Lite 5G NE

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  Αθήνα

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

vagzard's Achievements

 1. Κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής από τον Γενάρη, πήρε android 12 έκδοση MIUI 13.0.8.0 τον Φλεβάρη. Ένα bug αν μπορούμε να το θεωρήσουμε έτσι, είναι πως όταν αλλάξει από dark mode σε light η συσκευή το google discover δεν αλλάζει. Πρέπει χειροκίνητα να το κάνεις disable και enable πάλι για να στρώσει. Υπάρχει και ένα θέμα με τον proximity sensor από την αρχή όμως που είχε το MIUI 12.5. Δεν έχει φτιάξει με το 13. Όταν τελειώνεις την κλήση και απομακρύνεις το κινητό από το αυτί, δεν φωτίζει η οθόνη, πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο ενεργοποίησης για να φωτίσει και να μπορέσεις να κλείσεις τη γραμμή. Κατά τα άλλα γρήγορο και απροβλημάτιστο.
 2. Καλημέρα, έχω το 3a ακόμα σαν 3η συσκευή και χθες έκανα την ενημέρωση ασφαλείας Ιουνίου, 9,74 mb. Πολύ μικρότερη από τα 300 περίπου mb του 4a 5g που επίσης έχω. Φαντάστηκα ότι δεν θα περιλαμβάνει το features drop λόγω ότι τελειώνει η υποστήριξη της συσκευής που έκλεισε 3 χρόνια. Αφού τελείωσε η διαδικασία της ενημέρωσης και έγινε επανεκκίνηση, παρατήρησα ότι στην ενημέρωση ασφαλείας έχει παραμείνει στις 5 Μαΐου και όχι 5 Ιουνίου που θα έπρεπε. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό; Τι μπορεί να συμβαίνει;
 3. Καλησπέρα φίλε, έχεις δίκιο, έκανα λάθος. Άλλος συμφορουμίτης ανέβασε τις φωτογραφίες. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.
 4. Μία ερώτηση φίλε λίγο άσχετη αλλά επειδή έχεις vodafone και βλέπω ότι στην μπάρα ειδοποιήσεων σου βγάζει το εικονίδιο του VoLTE. Έχω vodafone (και Xiaomi συσκευή) και ενώ είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο του VoLTE αλλά μόνο του VoWiFi όταν είμαι συνδεδεμένος με wifi και δεν έχω καλό σήμα. Είχα διαβάσει σε κάποιο από τα νήματα του myphone ότι για κάποιο λόγο η vodafone δεν εμφανίζει το συγκεκριμένο εικονίδιο ενώ η υπηρεσία λειτουργεί κανονικά. Αλλά τώρα είδα ότι σε σένα το εμφανίζει. Γνωρίζεις εσύ ή κάποιος άλλος κάτι γι' αυτό το θέμα;
 5. vagzard

  Poco F3

  Εμφανίζεται το εικονίδιο του wifi calling όταν δεν έχεις σήμα. Τώρα αν όντως προσφέρει κάτι δεν ξέρω. Με συσκευή χωρίς wifi calling στο ίδιο σημείο έχει σήμα κανονικά. ΤΟ VoLTE πάντως δεν λειτουργεί. Όταν είσαι σε κλήση, κόβεται το ίντερνετ ή στην καλύτερη περίπτωση έχεις 3g. Συσκευή έχω το 11 lite 5g NE
 6. Ήρθε η 13.0.0.8 αλλά όπως ήρθε, έφυγε. Πολύ σπαστικό αυτό, πρώτη φορά το συναντώ σε κινητό!
 7. Κι εγώ με pixel 3a και 4a 5g όταν μιλούσα μου το γύριζε από LTE σε Η ή Η+. Μπορούσες υποτυπωδώς να σερφάρεις αλλά ειδοποιήσεις έρχονταν. Τώρα όταν καταργηθεί το 3g δε ξέρω πως θα επηρεάσει και αν θα κοπεί εντελώς το ίντερνετ κατά τη διάρκεια της κλήσης.
 8. Συμφωνώ, κι εγώ τα τελευταία χρόνια με pixel αλλά αυτές οι "δυσλειτουργίες" με κούρασαν. Δεν κατηγορώ τη Google, τα ήξερα από πριν ολ' αυτά. Αλλά το γεγονός είναι ότι πληρώνεις πολλά λεφτά για μία συσκευή χωρίς καμία εγγύηση ή κάλυψη, που στην Ελλάδα υπολειτουργεί δυστυχώς. Πχ, να είσαι έξω με δεδομένα, να μιλάς στο τηλέφωνο και ταυτόχρονα να θέλεις να δεις κάτι που σου έστειλαν και να μη μπορείς γιατί κόβεται το 4g είναι τραγικό. Και πολλά άλλα. Η κάμερα δεν είναι τόσο θέμα, αν δεν είσαι πολύ της φωτογραφίας. Τα περισσότερα τηλέφωνα από 200-250€ και πάνω κάνουν πολύ αποδεκτή δουλειά. Αλλά η απλότητα που κάνει τα πάντα το stock android είναι όλα τα λεφτά και το κύριο προσόν τους. Πέρσι ανεπιτυχώς προσπάθησα να αλλάξω μάρκα, πήρα 2 τηλέφωνα (Samsung και OnePlus) που τα πούλησα με συνοπτικές διαδικασίες και ξαναγύρισα σε pixel. Τώρα είμαι στη δεύτερη προσπάθεια "απεξάρτησης" και βλέπουμε.
 9. Έχεις δίκιο για την cosmote, επειδή είμαι στη vodafone δεν την είχα ψάξει τόσο πολύ. Την κοίταξα πιο αναλυτικά και μόνο το Oneplus Nord βρήκα να μην υποστηρίζεται. Πάντως και η Wind πολύ λίγες συσκευές έχει πιστοποιημένες.
 10. Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά να έχουμε! Μπορεί να έχει ξανασυζητηθεί το θέμα που θέλω να αναφέρω αλλά δεν το έχω δει γι' αυτό ζητώ προκαταβολικά συγνώμη. Το θέμα είναι αυτό του τίτλου του thread, όμως όχι αποκλειστικά για τα pixel αλλά γενικότερα. Γιατί ένα τηλέφωνο 5g πρέπει να χρειάζεται "πιστοποίηση" από τον εκάστοτε πάροχο για να να λειτουργεί ως 5g; Αυτό δεν συνέβαινε με τα 4g ή παλιότερα τα 3g τηλέφωνα. Όσα είχαν αυτή τη δυνατότητα δεν χρειαζόταν καμία άλλη διαδικασία. Και εντάξει με τα pixel, δεν εισάγονται επίσημα στη χώρα μας, υπάρχει αυτή η "δικαιολογία", αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τα περισσότερα τηλέφωνα που εισάγονται επίσημα. Και αυτό σε αναγκάζει να αποκλείεις αυτομάτως πολλές καλές υποψήφιες για αγορά συσκευές. Πολύ λίγες είναι πιστοποιημένες για 5g. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στη vodafone που είμαι εγώ.Περίπου15 τηλέφωνα όλα κι όλα. 3-4 xiaomi, 4-5 samsung και 1-2 realme, και τα 5g iphone. Νομίζω ότι στην cosmote είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα αλλά κι εκεί λείπουν πολλά τηλέφωνα που εισάγονται κανονικά στη χώρα. Περίπου τα ίδια ισχύουν απ' ότι έχω καταλάβει και με τα VoLTE/VoWiFi. Όποιος γνωρίζει και μπορεί να πει 2 πράγματα τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 11. Ναι, δουλεύει μια χαρά το έχω πάνω από 1,5 χρόνο
 12. vagzard

  Google Pixel 5

  Κι εγώ με 4a 5g έχω το ίδιο θέμα μετά το update Δεκεμβρίου. 2-3 φορές τη μέρα περίπου θα συμβεί
 13. vagzard

  Google Pixel 4

  Και σε μένα με 4a 5g συμβαίνει αυτό μερικές φορές. Είναι το μοναδικό bug στο android 12 που έχω εντοπίσει.
×
×
 • Create New...