Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. jsimeo

    jsimeo

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      276


  2. spiliot

    spiliot

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      1.394


  3. GraveDigger

    GraveDigger

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      1.145


  4. nikos_kallithea

    nikos_kallithea

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      2.908


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 14/09/2023 Σε όλες τις περιοχές

  1. 1 point
  2. Οχι δεν μπορείς μονο αν πας στην τραπεζα και μάλιστα με όλη την χαρτουρα, εκκαθάριστικο, ταυτότητα, λογαριασμό δεκο και αν στο εγκρίνουν
    1 point
  3. Δεν βλεπω να μιλαει για δωρεαν ή για δωρο unlimited data. Λογικα θα θελει ανανεωση 12+ ευρω και θα στα δωσει χρεωνοντας 10.90 απο το υπολοιπο σου; Υποθετω απο οσα εχω δει.
    1 point
  4. Σε παρόμοια περίπτωση στο παρελθόν με αντίστοιχες προσφορές "βάλε κάρτα" δεν ενεργοποιούταν ούτε με 8 ευρώ, χρειαζόταν 12ρα "γιατί η 8ρα ήταν νέα και το σύστημα και δεν την αναγνώριζε". Παρόλα αυτά το κάνανε χειροκίνητα μετά από αίτημα/γκρίνια στο support. Με cashback δεν θεωρώ ότι θα γίνει αυτόματα και αμφιβάλλω αν θα στο ενεργοποιήσουν χειροκίνητα καθώς θα πατήσουν στο ότι δεν θεωρείται ότι έβαλες κάρτα, όπως λέει η προσφορά (αλλά έκανες κάποια μορφής ανανέωση).
    1 point
  5. Εγώ έκανα αίτηση για νέα κάρτα από το e-card διότι δεν μου έδινε την επιλογή για αύξηση πιστωτικού ορίου.
    1 point
  6. Καλησπέρα Μανώλη...κοίτα που βραδυάτικα με βάζεις να παίζω Emuelec😁 Λοιπόν δοκίμασε το εξής: 1. Βάλε ένα πληκτρολόγιο (κάνε και ριμπούτ εάν χρειασθεί για να το καταλάβει) και πάτα το ΤΑΒ. 2. Θα σου βγει το Μενού της εικόνας 1 και επιλέγοντας "Input (general)" θα βγει το μενού της 2ης εικόνας. 3. Προχωράς κάτω και ρυθμίζεις όπως νομίσεις (στο τέλος Escape ή Reurn to Game). Ελπίζω να σε βοηθήσει....καλό παίξιμο ΜΑΜΕ. (και εδώ ένα HUB θα βοηθούσε εάν το Emuelec το έχεις σε HDD όπως εγώ😎😁)
    1 point
  7. Παρουσιάστηκε επίσημα και κυκλοφορεί η ποιο value for money συσκευή στην αγορά το Edge 40 Neo, μαζί με το OnePlus Nord CE3. Αρχική τιμή στην Ελλάδα στα €400 αλλά σε λίγους μήνες όπως ξέρουμε θα πέσει η τιμή. Πανέμορφη συσκευή με πολύ καλά χαρακτηριστικά. https://www.gsmarena.com/motorola_edge_40_neo-12467.php
    0 points
  8. Πώς γίνεται να μαζέψει επί μήνες και έχει 200+€ και ξαφνικά μέσα σ'ένα χρόνο να μην μπορεί να τα ξαναμαζέψει? Δεν έκανε καν αλλαγή συμβολαιου/ανανεωση ή κάτι άλλο, οπότε μου φαίνεται περίεργο. Γνωρίζεις στο περίπου πόσο θέλει η μετατροπή? Είναι σα συμβολαιο ή λιγοτερο? Τουλαχιστον να τους ενημερώσω να στείλουν τα 5€ αυτού του μήνα (αν γίνεται) σε κάποιο Whats Up μην πάνε υπερ πίστεως;.
    0 points
  9. Σε αντίστοιχη προσφορά στο παρελθόν, χρειαζόταν μία ανανέωση 12€ και τα Unlimited εμπαιναν κάθε μήνα χωρίς κάποια άλλη ανανέωση ή χρέωση. Θυμάμαι ότι το είχα αναφέρει κι εδώ ότι (τουλάχιστον σε μένα) κάθε μήνα μου έβαζαν 800gb αντί για απεριόριστα. Επίσης, να γνωρίζετε ότι η SIM που σας στέλνουν ώς δώρο είναι ήδη ενεργοποιημένες χωρίς να κάνετε κάτι εσείς και σ'αυτές βάζουν επί 3 μήνες κάτι mb δώρα και έχουν για 3 μήνες διπλασιασμό της κάρτας. Αν πρόσεξα καλά την προηγουμενη βδομάδα που πήρα νέα καρτα, σε κάποιο πεδίο υπάρχει, πλέον, "τικ" που σε ενημερώνει ότι συναινείς να ενεργοποιηθεί αυτόματα η δευτερη SIM στα στοιχεια που τους δινεις.
    0 points
  10. Εγώ την πήρα χθες σε 2 αριθμόυς. Στον 1 αριθμό , συνεχίζεται ΑΚΟΜΑ!!
    0 points
  11. Οχι τέλος ημέρας αλλά τέλος 8ωρου,αν δεν φορτίσω μετά δεν έχω κινητό 😂🥲
    0 points
  12. Τι τζαμακι? Σε tempered glass η ποιο καλή επιλογή είναι Whidestone. Αν το χεις, περνάς αυτό. Αν όχι, καλύτερα στην Samsung για ζελατίνα. Αυτή είναι η γνώμη μου.
    0 points
  13. Κάνεις μια βόλτα με το αυτοκίνητό σου και βρίσκεται ξαφνικά στο πουθενά, σε έναν ερημικό δρόμο; Θα χρειαστείς βοήθεια γιατί ξαφνικά το αγαπημένο σου αυτοκίνητο αποφάσισε να χαλάσει; Αυτό σκοτώνει αμέσως όλη τη καλή διάθεση που είχες πριν ξεκινήσει την διαδρομή σου, του δρόμου, έτσι δεν είναι; Στην πραγματικότητα, είναι ένας εφιάλτης το να είσαι εγκλωβισμένος στο δρόμο, χωρίς να μπορείς να καλέσεις για βοήθεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Apple παρουσίασε μια νέα υπηρεσία που ονομάζεται Roadside Assistance, ένας νέος τρόπος επικοινωνίας μέσω δορυφόρου με την ολοκαίνουργια σειρά iPhone 15 και επιτρέπει στους χρήστες iPhone 15 που είναι αποκλεισμένοι στο δρόμο να καλούν οδική βοήθεια ακόμα και σε μέρη χωρίς κάλυψη δικτύου. Η νέα δυνατότητα Roadside Assistance μέσω δορυφόρου της Apple θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ και θα λειτουργεί με AAA. Ωστόσο, θα χρειαστείτε ένα iPhone 15 ή ένα iPhone 14 με iOS 17 για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία. Αρχικά προβλέπεται πως η νέα λειτουργία έκτακτης ανάγκης θα είναι δωρεάν για δύο χρόνια, ξεκινώντας από τη στιγμή της ενεργοποίησης ενός νέου iPhone από τις σειρές iPhone 15 ή iPhone 14. Η Apple μοιράστηκε επίσης ότι οι χρήστες iPhone 15 και iPhone 14 που δεν είναι μέλη της AAA μπορούν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες της AAA και να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα Roadside Assistance μέσω Satellite σε βάση πληρωμής ανά χρήση. Για να χρησιμοποιήσετε τη νέα λειτουργία Roadside Assistance της Apple, θα πρέπει να βρίσκεστε σε ανοιχτό χώρο με καθαρή οπτική γωνία προς τον ουρανό. Η Apple σημειώνει επίσης ότι εμπόδια όπως δέντρα ή γύρω κτίρια μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση. [via]   back to the Article
    0 points
  14. Από ότι μου είπαν έχει προκύψει βλάβη από το πρωί,κάτι πείραξαν και πήγε στραβά από ότι κατάλαβα
    0 points
  15. Καλησπέρα, επειδή θορυβηθηκα από το γεγονός ότι έγινε πληρωμή τέτοιου ποσού από το wallet του κινητού, καθώς νόμιζα ότι μόνο μέχρι 25euro ήταν το μέγιστο με κλειδωμένο κινητό, για μεγαλύτερη προστασία σου προτείνω να πας στις ρυθμίσεις του NFC και να ενεργοποιήσεις την επιλογή να είναι ενεργή η εφαρμογή του wallet για να γίνει η πληρωμή. Αυτό μέχρι να βρεθεί η λύση που επιθυμείς.
    0 points
  16. Αν αυτό εννοείς, και το swiftkey το κάνει αυτο. Τώρα αν το gboard το κάνει καλύτερα δεν ξέρω...
    0 points
  17. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει από όλες τις μπάντες (1,3,7,20,28 με την τελευταία να είναι προσθήκη ενός-δυο μηνών) και ειναι πάτος. Και η συνεργάτιδα μια από τα ίδια. Όχι τόσο όμως.
    0 points
  18. Θα το ψάξω και για τα απλά μοντέλα αν και έχω την αίσθηση ότι είχε κάποια επιλογή. Κρατάω όμως αυτό που μου έγραψες! Θα συμφωνήσω ότι η Huawei ίσως πατάει ακόμα με μερικά μοντέλα την κάμερα της Google. Αλλά δεν έχει την υποστήριξη της Google και ανάλογη υποστήριξη λογισμικού σε βάθος χρόνου, οπότε είναι απαγορευτικό για εμένα.
    0 points
  19. Και εγώ pixel 7 Pro έχω. Δε ξέρω τι γίνεται με τα απλά μοντέλα. Απλά εγώ προέρχομαι από huawei P30 pro και οι δυνατότητες που μου έδινε η huawei στο θέμα φωτογραφίας μου λείπουν πολύ! Εδώ στο πίξελ ακόμα και η νυχτερινή μέχρι 6 δευτερόλεπτα την έχει. Είχα συνηθίσει να γίνεται η νύχτα μέρα ακόμα και στο αυτόματο, αλλα εδώ δε γίνεται. Βέβαια είναι πιο πραγματικό το αποτέλεσμα του πίξελ. Επίσης την huawei έβγαζα με Night mode την φωτιά από ένα τζάκι και έβγαινε φανταστική ακόμα και η καυτρες με την πορεία που είχαν, έχω δε γίνεται.
    0 points
  20. Μετά από πολύ καυγά με το τεχνικό τμήμα της εταιρίας λέει άρχισαν να αναβαθμίζουν και το 4g. Από πίττες πολλές ακούσαμε μέχρι σήμερα 😀 Κάνεις δε δίνει εξήγηση πως το δίκτυο κάποια σεκτορ τα κάνει kick down σε 4g ενώ όσο Είναι συνδεμένα σε n78 γαζώνει πιάνει πχ 600 και μετά τσουπ 4g. Αυτό και Αθήνα και επαρχία το κάνει σε σημεία που πετούσε με n78.
    0 points
  21. Εγώ θα κοιτούσα να συνδυάσω τη σταθερή με πρόγραμμα συμβολαίου όπου θα έχει απεριόριστα δεδομένα. Είχα Vodafone Giga Unlimited Ultra, τωρα είναι Red Unlimited η ονομασία του και έφυγα προς Nova λόγω σταθερης.
    0 points
  22. Να λες ευτυχώς που δεν έχουμε και ηφαίστεια, αλλιώς κι αυτό θα είχε κάνει μπαμ. Καλού κακού ας έχουμε κανένα CB και καμιά τηλεκάρτα για ώρα ανάγκης. Κι όποιος θέλει να πάει Θεσσαλονίκη-Αθήνα μέσω Ρώμης η διαδρομή...
    0 points
  23. Σήμερα στην Θήβα μια έρχεται 4G/4G+ μια πέφτει στο EDGE. Έχει γίνει ήδη τρεις φορές από το πρωί. Τι λέτε να παίζει;
    0 points
  24. Τελικα, καλουν πλεον ή δεν καλουν, οταν κανεις αιτηση φορητοτητας, για αντιπροσφορα;
    0 points
  25. Με ολα αυτα μου βγαζει περιπου 6:30 ωρες sot Εγω για το μεγεθος το πηρα και εχω και ενα ασυρματο power bank στο αυτοκινητο καλου κακου, το κολας απο πισω και εχεις αλλα 5000 ma
    0 points
  26. Μετα απο 14 μηνες στην κατοχη μου μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος απο την συσκευη...με αρκετα update που εχουν γινει η συσκευη ειναι απροβληματιστη.αν εξαιρεσουμε την μετρια αυτονομια της μπαταριας σε ολα τα αλλα ειναι μια χαρα και η καμερα αρκετα καλη....
    0 points
  27. Δεν έχω θέμα εγώ,έχω συμβόλαιο. Το θέμα είναι ότι το ψάξαμε για την ανιψιά μου και συνειδητοποίησα ότι είναι πανάκριβη. Δεν λέω ότι θα γίνει πιο φτηνή,αλλά να προσφέρει ότι και ο ανταγωνισμός
    0 points
  28. Τα πακέτα αυτά έπρεπε ήδη να έχουν αλλάξει, είναι από την εποχή των παγετώνων. Τα αντίστοιχα σε συμβόλαιο είναι οκ.
    0 points
  29. Με βάση τον κανονισμό απο ΕΕΤΤ που είχα διαβάσει γράφει οτι υπάρχει ενα περιθώριο για αίτημα ακύρωσης απο την στιγμή που δεν έχουν περάσει 14 ημέρες απο την υπογραφή της σύμβασης (άμεση υλοποίηση) και δεν έχει γίνει η ενεργοποίηση https://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/telec/apofaseis_eett/kanonistikes_apofaseis_eett/AP837-002.pdf (Σελίδα 7)
    0 points
  30. Υπαρχει και η εναλλακτικη του whatsup το frog που το γυρνας εκει γραφοντας ΑΛΠΑΚ στο 1314 τιμες πιο ισορροπημενες με πακετα που ειναι σε καλυτερο επιπεδο αναλογικα απο αποψη παροχων συν τα εξτρα bundles που βρισκεις σε συγκεκριμενη ιστοσελιδα η αμα περασεις απο καποιο μαγαζι της φρογκ νομιζω Θεσ/νικη και Αθηνα Κεντρο εχει αλλα δεν το εχω ψαξει περαιτερω.Βεβαια κατα την αλλαγη χρεωνεσαι 3 ευρω.
    0 points
  31. Ούτε στο Α54 φαίνεται είναι επιλογή του συστήματος να μην εμφανίζεται μην ψάχνεις για ελαττωματική συσκευή ο κάθε ένας λέει τα δικά του
    0 points
  32. Apple είναι αυτή. Έχει κάποια κολλήματα με την ασφάλεια 😉
    0 points
  33. Μια χαρά θα είσαι, μπράβο στα παιδιά της ομάδας που βοήθησαν!
    0 points
  34. Τι να σου πω εγώ στο Καβάλα Ξάνθη δεν είχα θέματα όταν πέρασα την περασμένη Δευτέρα (4/9). Κανονικά 4G από B20 και σε κάποια φάση έξω από την Χρυσούπολη είχε και 4G+ με πολύ καλές ταχύτητες, όπως και στην έξοδο για Ξάνθη στο χωριό Θαλασσιά.
    0 points
  35. Εγώ με ένα καινούριο carrier μια χαρά "παγώνω" αν θέλω.
    0 points
  36. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε εκτενής έλεγχος - επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου στην συσκευή του καταναλωτή, με την ταυτόχρονη συμβολή του δικτύου περιαγωγής ( Vodafone Γερμανίας ) , όπως επίσης και έλεγχος από τα αρμόδια τεχνικά τμήματα στις παραμέτρους της σύνδεσής του και της συμβατότητας της e-SIM. Ωστόσο, δεν εντοπίστηκε οιαδήποτε παράμετρος ή και στοιχείο το οποίο θα μπορούσε να επηρεάσει την λειτουργία της ως άνω σύνδεσης κινητής, κατά την διάρκεια περιαγωγής. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία μας δεν επιβάλλει περιορισμό στην ταχύτητα, το οποίοεπιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι η ταχύτητα πρόσβασης με χρήση φυσικής κάρτας SIM, όπως ανέφερε και ο καταναλωτής στην επιστολή του, ήταν η βέλτιστη δυνατή. Εδώ να τονίσω ότι αναφερα ότι άλλο νούμερο Vodafone λειτουργεί κανονικά. Δεν αναφερα πουθενά την φυσική Sim Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μετά από 20 μέρες Αυτή η απάντηση είναι της εταιρείας είναι για κλάματα. Δεν δίνουν απάντηση που ήταν το θέμα και δεν αναφέρουν πουθενά ότι η ίδια ταχύτητα ήταν με όλα τα δίκτυα. Αναφέρουν μόνο ότι τους καλύπτει. Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  37. Η ημερομηνία έκδοσης φαίνεται στο App. Η ημερομηνία τιμολόγησης (δηλαδή η πραγματική ημερομηνία έκδοσης) φαίνεται στο pdf πρώτη σελίδα.
    0 points
  38. Suspiria[1977] https://www.imdb.com/title/tt0076786 Ηθελα πολυ καιρο να το δω μιας και εχει μεινει ως κλασικο horror και θεωρω οτι παρολο την τρομερα μυστικιστικη ατμοσφαιρα σε ολη την ταινια της λειπει λιγο παραπανω ουσια στην αποδοση του ολου εγχειρηματος της λειπει ας πουμε η σεναριακη ευγλωττια. Καταλαβαινω οτι ο Argento επιδιωξε κατι πρωτογνωρο για την εποχη και του βγηκε κυριως στην πρωτη πραξη και στην τελευταια με το κεντρικο κομματι να του λειπει αυτο που εγραψα. Απο εκει και περα εικαστικα ειναι ενα αριστουργημα κυριαρχει το κοκκινο χρωμα οι καθαρες αρχιτεκτονικες γραμμες των χωρων που λαμβανει μερος η ταινια η δουλεια που εχει γινει στο ακουστικο κομματι δεν υπαρχει απλα ειναι εκει σε καθε σκηνη να σου δωσει αυτη την ενταση την μυστικοπαθεια την ατμοσφαιρα. O Argento αρεσκεται να χρησιμοποιει ομορφες κορασιδες για πρωταγωνιστριες και εχουμε και εδω την Jessica Harper στο βασικο ρολο να προσπαθει να καταλαβει τι συμβαινει με τη σχολη μπαλετου που ηρθε. Τι πραγματικα υπαρχει κατω απο τους ανεξηγητους φονους? Ειναι κλασικη εχει την σφραγιδα του Argento με μονο παραπονο για μενα αυτα που εγραψα στην αρχη. Αν ηταν λιγο πιο πληθωρικη στο μεσαιο κομματι της το οποιο ειναι αρκετα μεγαλο θα επερνε αριστα. 7.3/10 Suspiria[2018] https://www.imdb.com/title/tt1034415 Πως θα ηταν μια ταινια τεχνης οπως ειναι το Suspiria στο σημερα? Μια μεγαλεπηβολη ακατασχετη παραφιλολογία ενα τοσο περιτεχνο και συναμα δυσνοητο εγχειρημα που τελικα αγγιζει τα ορια της αναποφασιστηκοτητας και της πληθωρικης φλυαριας. Ο Argento δημιουργησε ενα κλασικο horror με ταυτοτητα παρολο την ολιγαρκη εξηγηση του ο Luca Guadagnino που αν μη τι αλλο ειναι εξαιρετικος σκηνοθετης ισως προσπαθει τοσο πολυ να βαλει τη σφραγιδα του που ξεφευγει απο τα ορια του φανταστικου horror και νομιζω οτι δεν ειναι εσκεμμενη η απαραμιλλη κωλυσιεργια του στα 150 λεπτα που κραταει η ταινια. Αναγνωριζω οτι και αυτο ειναι ενα ειδος τεχνης που ειδικα το horror creepiness στο τελευταιο μισαωρο ειναι ξεκαθαρα ανυπερβλητο και σοκαρει συνεχιζει να ειναι σε μεγαλο βαθμο ιδιαιτερα χαμενο στη μεταφραση. Ο ορισμος της ταινιας για λιγους που μονο προσιτη δεν ειναι οχι απλα στο mainstream κοινο αλλα και στους fans των horror φανταζει ενα δημιουργημα στα ορια του ληστρικου προς τον θεατη. 5.7/10
    0 points
  39. Εμένα μου φαίνεται εντελώς άκυρο το να φταίει η esim...που στην ουσία είναι τρόπον τινά καλύτερη και πιο εύκολα αναβαθμίσημη από την φυσική sim κάρτα... Ότι να ναι... Σε χαζούς απευθύνονται... Επίσης απορώ πως η ΕΕΤΤ έκανε αποδεκτή μια τέτοια δικαιολογία...!
    0 points
  40. Σου δώσανε απάντηση γραπτώς οτι για το throttling φταίει η esim ; Θα ήταν ενδιαφέρον να το διαβάζαμε … Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  41. Μετά από καταγγελία στην ΕΕΤΤ για τις χαμηλές ταχύτητες η Vodafone σε απάντηση της αρνείται ότι βάζει όριο σε roaming και έριξε το φταίξιμο στην eSim. Δεν μπορώ να απαντήσω στην καταγγελία δυστυχώς για να τους έλεγα ότι το ίδιο γινόταν και με φυσική SIM. Στο τέλος προς φιλική διευθέτηση δεν θα με χρεώσουν το τέλος αποσύνδεσης Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  42. Ενώ η υπόλοιπη χώρα που ζούμε, είναι τζιτζί. Ούτε για σκραπ δεν μας παίρνουν σαν κράτος...
    0 points
  43. Στην κάλυψη είναι η καλύτερη μαζι με την VF. Δεν υπάρχουν κολλήματα με unusable δίκτυο μέσα στην πόλη. Στην ύπαιθρο (πεδινά) υπάρχει βελτίωση σαφής μιας και 3-4 σταθμοί (μπορεί και παραπάνω) έχουν αναβαθμιστεί με 5G. Στα ορεινά είναι η χειρότερη και δε νομίζω να φτιάξει.
    0 points
  44. Σωστό κι αυτό. Ρε τι Silicon Valey και αηδίες! Ελλάδα ρε! Ρημάδια όλα! Vodafone, ξεvodafone, cosmote volte servers, σεισμοί, καταποντισμοί. Κολυμπυθρόξυλο δεν θα μείνει. Ούτε χαλίκι όρθιο...
    0 points
  45. Minka Light εικονίδια (free αυτές τις μέρες....)
    0 points
  46. Και για την εβδομάδα που έρχεται: Color Gloss εικονίδια σε σκούρο wallpaper για εξοικονόμηση μπαταρίας....
    0 points
  47. Έχουν στο κέντρο της Λεπτοκαρυάς και το χειμώνα έραβε πλακοραφή. Αλλά εδώ στην Ελλάδα, τελικά τα δίκτυα είναι μόνο για τον χειμώνα. Όπως η ADSL ένα πράγμα. Έως 24Mbps. Εδώ έως 50 συνδρομητές ταυτόχρονα...
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...