Jump to content

awueu

Members
 • Δημοσιεύσεις

  86
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About awueu

 • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 20

awueu's Achievements

 1. Επιβεβαιώνω ότι το ίδιο μήνυμα μου βγήκε και σε εμένα σε μια καρτοκινητή σύνδεση cosmote που χρησιμοποιώ σε ταμπλετ για ίντερνετ, κυρίως στις διακοπές. Πριν δεν έβγαινε αυτό το μήνυμα. Όταν ενεργοποιηθεί κάποιο πακέτο δεδομένων το μήνυμα εξαφανίζεται.
 2. Από τη λίστα επέλεξε την εφαρμογή Τα Αρχεία μου και κάνε πάλι εγκατάσταση
 3. Καλησπέρα Σωστά, μια είναι η προεπιλεγμένη και πληρώνεις απευθείας, σε περίπτωση εναλλαγής κάρτας πρέπει να ανοίξει η εφαρμογή και να επιλέξεις την άλλη κάρτα. Στην επόμενη πληρωμή πάλι η προεπιλεγμένη κάρτα θα κάνει την πληρωμή. Ελπίζω να βοήθησα Καλό βράδυ.
 4. Καλησπέρα, η paid έκδοση του aod notify το κάνει σιγουρα, είναι επιλογή στα General Settings
 5. @LELELO Καλησπέρα Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. Η εναλλαγή μεταξύ WIFI & Data ίσως είναι καλύτερη, το ερώτημα μου αφορούσε το ερώτημα που διατυπώθηκε νωρίτερα και μάλλον έχει να κάνει με την εναλλαγή δικτύων WIFI. "Ναι αλλά μετά όταν βρεθείς στο wi-fi δεν πρέπει να το ανοίξεις χειροκίνητα Αφού με τη ρουτίνα που έχεις κάνει το WiFi έχει κλείσει?" Δηλαδή κινούμαι από ένα χώρο σε άλλο και θέλω να συνδεθώ άμεσα στο νέο και πιο δυνατό δίκτυο. Ευχαριστώ και πάλι
 6. Καλησπερα Προς τους φίλους που ασχολήθηκαν με τη ρουτίνα του WIFI. Μηπως για τη σωστή λειτουργία χρειάζεται να είναι ενεργή η επιλογή αυτόματη ενεργοποίηση WIFI, και το δίκτυο να είναι γνωστό? Ευχαριστώ
 7. @Teolilio Καλησπέρα, διαβάζοντας "σκαλωματα" στο ποστ σου νόμιζα ότι αναφέρεσαι στην απόδοση της συσκευής.
 8. @Teolilio Μπορείς να κατεβάσεις το Good Guardians από το Galaxy store και να τρέξεις το App Booster.
 9. @Niman72 Καλησπέρα Σου στέλνω τις δικές ρουτίνες. Όταν βγάζω το κινητό από την πρίζα περίπου μισή ώρα αργότερα είναι στο 95%.
 10. @Niman72 Καλημέρα, νομίζω ότι είναι οκ. Επίσης μπορείς να προσθέσεις Γρήγορη Φόρτιση-> Ανενεργή για το διάστημα 00.00 - 6.00 και αντιστροφή ενέργειας, καθώς 6 ώρες αρκετές για αργή φόρτιση. Αυτή η επιλογή μπορεί να προστεθεί στην ίδια ρουτίνα ή να φτίαξεις μία 2η.
 11. @Niman72 Προτείνω να βάλεις συγκεκριμένες ώρες για το protect battery και στη συνέχεια αναστροφή ενέργειας. Εγώ το εχω μεχρι το 85% όλο το βράδυ και στην συνέχεια το πρωι γρήγορη φόρτιση μέχρι να φύγω για δουλειά.
 12. Καλησπέρα στο forum, επειδή είμαι στη διαδικασία αλλαγής συσκευής θα χρειαστώ τη βοήθεια σας. Έχοντας διαβάσει σχεδόν όλο το νήμα μπορώ να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος από τη συσκευή. Η επιλογή του fold γίνεται καθώς κατά τη διάρκεια της δουλειάς μου κουβαλάω ένα S10e και ένα tablet , το Tab S7+ ή το Tab S6 lite, όποιο είναι διαθέσιμο, λόγω μεγαλύτερης οθόνης & S pen. Όμως το απόγευμα το S10e ,είναι εύχρηστο, μικρό. Χάλια μπαταρία . μέτριες φωτό αλλά συμβιβάζομαι. Το fold ως επαγγελματικό εργαλείο είναι κορυφαίο, όμως αυτό που θέλω να σας ρωτήσω τις υπόλοιπες ώρες βολεύει? Η χρήση του είναι όπως ενός συμβατικού κινητού ή υπάρχει πάντα το άγχος ενός εύθραυστου κινητού? π.χ. Μπαίνει σε τσέπες παντελονιού ? Είναι μόνο ένα εργαλείο γραφείου? Ευχαριστώ
 13. @vasel Με απενεργοποιημένη την αναμονή κλήσεων , όταν σε παίρνουν τηλ. και μιλάς θα τους δείχνει κατειλημμένο. Σε κάποιες εταιρείες κινητής μπορεί μετά να σου έρχεται και μήνυμα ποιος σε πήρε, εγώ το έχω σε Vodafone όμως δεν δουλεύει το VoLTE.
 14. @townleader Bixby Routines με μη αυτόματη εκκίνηση και widget στην επιφάνεια εργασίας
 15. @ea6gka Καλησπέρα ευχάριστα νέα, με ποια έκδοση λογισμικού ήταν η συσκευή κατά την ενεργοποίηση?
×
×
 • Create New...