Jump to content

lagouko

Members
  • Δημοσιεύσεις

    463
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lagouko

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

lagouko's Achievements

  1. Είναι μήνες γνωστό πως το Ultra θα έχει snap gen3
  2. Μια χαρά θα είσαι, μπράβο στα παιδιά της ομάδας που βοήθησαν!
  3. Στο δικό μου δεν έχει κανένα σχήμα, ούτε υπό γωνία.
  4. Δεν είναι σίγουρο πως θα συνεχίσεις να έχεις το ίδιο θέμα διότι σε κάθε update όταν περάσουν αρνητικά στοιχεία τύπου bug ,δεν τα βιώνουν πάντα όλοι οι χρήστες, όσο για το Galaxy Store είναι στα τηλέφωνα μας και δεν μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση παρά μόνο απενεργοποίηση, οπότε δες μήπως έχει συμβεί κάτι τέτοιο
  5. Ναι έχεις δίκιο, αυτό που παρατήρησες έχει αναφερθεί και από άλλους χρήστες ,, όσο για το adaptive pixel είναι στις ρυθμίσεις της εφαρμογής camera assistant που πλέον έχει ενσωματωθεί στις ρυθμίσεις της κάμερας όμως ακόμα πάμε και το κατεβάζουμε από το Galaxy Store .(εκεί μέσα είναι και η καινούργια επιλογή για εστιακή απόσταση x2 )
  6. Σχετικά με το bug που κυκλοφορεί μετά το update Αυγούστου αρκετά άτομα έχουν στείλει αναφορά στη samsung. Με λίγα λόγια αυτό που δημιουργεί είναι στο διακοσάρι φακό κλείνοντας το adaptive pixel από τις λειτουργίες του camera assistant και γυρνώντας παλι στον διακοσάρι φακό, το viewfinder γίνεται σκοτεινό και δεν δουλεύει το exposure πάνω στην οθόνη (ούτε δεξιά ούτε αριστερά). Αρκετά άτομα δήλωσαν ότι έχουν αυτό το bug, αρκετά δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμα και αρκετά δεν το έχουν καν(εγώ το έχω) Βασικά το αντίθετο έφερε πολλά καλά μάλιστα, το μοναδικό κακό είναι αυτό το bug που αναφέρω και πιο πάνω αλλά και κάνα δυο-τρεις σελίδες πιο πίσω,, βασικά άλλαξε ο αλγόριθμος της κάμερας σχεδόν σε κάθε εστιακή απόσταση (κάτι που περιμέναμε όλοι οι φανατικοί οι χρήστες) επίσης προστέθηκε το x2 στην κάμερα (τραβώντας φωτογραφία με το 200άρι και κάνοντας crop Με αποτέλεσματα καταπληκτικά). Επίσης μειώθηκε ο κόκκος στα σκοτεινά σημεία σε διάφορα σενάρια. Και άλλα πραγματάκια.Οσο για το bug είναι της εφαρμογής camera assistant , βασικά το ανακάλυψα και όλα τα νήματα σε Reddit , Samsung members και android users στο Facebook τα ανοίξω εγώ , έμειναν έκπληκτοι όσοι το είχαν και δεν το είχαν καταλάβει, δεν είναι και κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, για μένα βέβαια είναι γιατί θέλω το adaptive pixel κλειστό. Περιμένουμε για update της εφαρμογής.
  7. Φίλε μου είσαι στο νήμα για s23 ultra,,όχι για 21 και s23,,δεν ισχύουν τα ίδια πράγματα
  8. Εγώ φίλε μου μπερδευομαι, σε παρακαλώ αναθεώρησε και δες κανένα άρθρο και κανένα βίντεο στο YouTube σχετικά με το update Αυγούστου,(και καλό θα ήταν να αρχίσεις να ενημερώνεσαι πριν κάνεις update στο τηλέφωνό σου).το γεγονός ότι παραθέτεις το τυπικό κείμενο της σαμσουνγκ για το update δείχνει πως δεν γνωρίζεις ,, είναι βέβαια απορίας άξιο το γεγονός ότι βλέπεις και μόνος σου ότι είναι γύρω στα 1.350 και δεν υποψιάζεσαι τίποτα,,, τέλος πάντων πήγαινε μόνος σου να ενημερωθείς για το update Αυγούστου λεπτομερώς,(ξαναλέω υπάρχουν δεκάδες πήγες για να το κάνεις) δεν περίμεναν όλοι οι χρήστες του s23 Ultra το update Αυγούστου με τόση ανυπομονησία και τόσο θόρυβο για λόγους ασφαλείας,,δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.Το μόνο απλώς να προσέχουμε βεβαίως τι απαντάμε όταν δεν γνωρίζουμε ,αυτό είναι αυτονόητο.(εντύπωση μου έκανε ότι έγραψες και δεύτερο μήνυμα χωρίς ακόμα να πας και να το ψάξεις), όπως και να χει να είσαι καλά φίλε μου.
  9. Φίλε μου αποψη μου είναι πως είναι προτιμότερο να ενημερωνόμαστε πριν συμβουλεψουμε,,1350 ενημέρωση ασφαλείας? Είχε βουηξει ο τόπος για την τελευταία ενημέρωση του Αυγούστου,, δεκάδες βίντεο τουιτς και άρθρα.,,, ασφαλώς να την κάνει, υπάρχει μεγάλη βελτίωση.
  10. Ναι υπάρχει ένα θέμα σε μερικούς. Στο 200άρι φακό αν κλείσεις το adaptive pixel το οποίο είναι λειτουργία του κάμερα assistant, σκοτεινιάζει η οθόνη και το exposure επάνω στο viewfinder δεν δουλεύει.
  11. Κοίτα σε εμένα άλλαξαν και το πλαίσιο στο 21ultra και μάλιστα το κατάλαβα μόνος μου γιατί το προηγούμενο είχε μικρές γρατζουνιτσες,,,για την ιστορία μου άλλαξαν και μπαταρία φυσικά γιατί πάει πακέτο όπως και το σύστημα τών καμερών γιατί μετά το περσινό update Αυγούστου ήταν απο τα τηλέφωνα που παρουσίασε πρόβλημα στο x1 στο focus,, όπως καταλαβαίνετε η χαρά μου ήταν απερίγραπτη γιατί όλα καλύφθηκαν από την εγγύηση γύρω στα 500 ευρώ ήταν το σύνολο και πήρα ένα καινούργιο τηλέφωνο!(smartec)
  12. Αν έχεις irepair κοντά, πήγαινε να σου περάσουν μία μεμβράνη. Ναι το είχα εγώ στο s21u στην πάνω δεξιά γωνία και στην σμαρτεκ μου πέρασαν επιτόπου καινούργια οθόνη με την εγγύηση(και καινούργια μπαταρία βέβαια γιατί πάνε πακέτο)
  13. Σευχαριστω για τα καλά σου λόγια φίλε μου,ναι μου αρέσει να βοηθάω,όπως και επισης η αντιπαράθεση με λογικά επιχειρήματα,. Το πρόβλημα που αναφέρω σχετικά με την αναβάθμιση του Αυγούστου τελικά εκτός από δω βρήκα άτομα και στο samsung members που δεν το είχαν ανακαλύψει και τους το ειπα και έμειναν όπως και στο Reddit . Στην ουσία είναι ένα bug της εφαρμογής κάμερας assistant
  14. Κλείσε την βελτιστοποίηση μπαταρίας για τους χάρτες.
  15. Ναι γιατί τα iPhone θεμελίωσαν να πουλάνε και κάτι άλλο, μία εντελώς διαφορετική λογική και εξωτερικά και εσωτερικά, μία διαφορετική εμπειρία σε αυτόν που το έχει και μία διαφορετική προσμονή σε αυτόν που ονειρεύεται να το αποκτήσει (δεν λέω καλύτερη ή χειρότερη λέω απλά διαφορετική) αυτό Οι android συσκευές δεν το κατάφεραν ποτέ. Από την άλλη δεν πουλάει το ίδιο πράγμα κάθε χρόνο πάντα κάνουν μικρά βηματάκια, ζούνε σε ένα δικό τους κόσμο όπου δεν κοιτούν αν οι άλλοι κάνουν μεγαλύτερα βήματα, έχουν μία δικιά τους λογική, τα μικρά και σταθερά τους είναι αρκετά, βέβαια τα τελευταία χρόνια ,όλοι πια κάνουνε πολύ μικρά βηματάκια εξέλιξης.
×
×
  • Create New...