Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. georgemv

    georgemv

    Members


    • Πόντοι

      11

    • Δημοσιεύσεις

      3.971


  2. mixtri

    mixtri

    Members


    • Πόντοι

      6

    • Δημοσιεύσεις

      14.321


  3. sonakiasfun

    sonakiasfun

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      1.191


  4. kmpatra

    kmpatra

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      9.288


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 25/07/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Σχεδόν τα πάντα είναι SA Δεν έμεινα πολύ, δεν έχω άποψη. Σίγουρα υπάρχουν τρύπες στην SA κάλυψη, δεν είναι συνεχόμενη. Στη Ροδινη το απόγευμα μου έριξε 4 συνεχόμενα VoLTE calls. Αντίο KPIs.
    5 points
  2. Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια φόρμα διαθεσιμότητας δικτύου στο site σου; Γιατί θα πρέπει να δώσω τον αριθμό μου για να με καλέσεις να μου πεις αν υπάρχει ή όχι διαθεσιμότητα; Εκτός κι αν δεν ξέρεις τι σου γίνεται οπότε οκ πάω πάσο. Οι άλλες δύο δηλαδή είναι χαζές που το έχουν χρόνια τώρα; Απαράδεκτα πράγματα.
    5 points
  3. Είχα της ΤΙΜ με 3.6mbps όριο. Πήγαινε μπάλα εκεί που εμένα με Nokia 3G σταθμό βάσης. Εποχές 2006.
    4 points
  4. Δεν θυμάμαι απέξω, αλλά είχα cellmapper ανοιχτό, πρέπει να φαίνεται εκεί Μια χαρά το πάνε, εννοείται!
    3 points
  5. Μάρκα από τον κισσέ στο λούνα παρκ 🤣🤣🤣 Τόσο είναι εκεί στο Ρίο. Και στο Πανεπιστήμιο σε σημεία πυροβολάει με 700αρια.
    3 points
  6. Εγώ θα έχω για 22 μήνες το πακέτο των 11,80€ με 7€ μέσο όρο κι εσύ γέλα όσο θέλεις@dimitroula10 Αναλυτικά: Βάζεις 13€ πλην το φόρο 11,80, σου βάζουν και άλλα 10€ δώρο. Σύνολο 21,80.. Βάζεις το πακέτο με τα 11,80, φεύγει το δώρο επειδή προηγείται στην κατανάλωση και 1,80 από τα κανονικά λεφτά. Υπόλοιπο 10€ Όλο το παραπάνω το κάνεις 12 μήνες συνεχόμενους. Το καθαρό υπόλοιπο θα είναι 120€ και θα αγοράσεις το πακέτο τών 11,80 τους επόμενους 10 μήνες. Απλώς θα κάνεις cashback μία φορά το 2μηνο για να διατηρείς τα χρήματα.
    3 points
  7. @alteisei εδώ είμαστε τεχνικό φόρουμ. Έχεις να πεις κάτι να μας βοηθήσεις να πληρώνουμε λιγότερα ή με τα ίδια να έχουμε περισσότερες παροχές? Αυτές οι αυθαίρετες απόψεις δεν αφορούν κανέναν και ταυτόχρονα είναι εκτός τόπου και χρόνου. Δεν βοηθάς. Καταλαβαίνω την στέρηση που νοιώθεις αλλά δεν φταίει ούτε το 95% ούτε το 5%. Φταίνε τα τραύματα της παιδικής ηλικίας και εκεί πρέπει να επικεντρωθείς. Φιλικά πάντα.
    3 points
  8. Κατάστημα στην Καστέλλα Πειραιά... Άμεση εξυπηρέτηση...
    3 points
  9. Στην καρτέλα που επιλέγεις τον πάροχο, έχει και επιλογή τύπου δικτύου. Αντί για 4G - LTE βάλε 5G - NR και λογικά θα σου εμφανίσει τις καταγεγραμμένες κεραίες και κάλυψη του SA.
    2 points
  10. Στα σπίτια ή στην παραλία (άμμο;) 😜 Μέχρι και το lukoil ή το Princess (ανάλογα τον λόγο επίσκεψης του καθενός) υπάρχουν κλήσεις, τα δεδομένα, δεν είναι ότι δεν υπάρχουν αλλά έχει κάποια καθυστέρηση. Μέσα στην Γευγελή τα δεδομένα έχουν μέχρι και 5g.
    2 points
  11. ΟΤΕ Ρίου με SA
    2 points
  12. https://www.facebook.com/story.php/?story_fbid=870926238409183&id=100064754443112
    2 points
  13. Προς την ερωτηση σου με πολιτικη σκοπιμοτητα ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ της Βορειου Ηπειρου αυτο ομως δεν παει να πει οτι δεν γνωριζω καποια πραγματα ενδοτερα. Φροντισε να βγαλεις την μιζερια απο την ζωη σου.😉 Καλο σου καλοκαιρι!
    2 points
  14. Εγώ το κρεμούσα στο παράθυρο με usb. Σαν κισσός ήταν, αναρριχώμενο…
    2 points
  15. Εμείς αγαπητέ είχαμε και την pcmcia έκδοση της Wind και με αξεσουάρ μικρή εξωτερική κεραία... Μικροί μεγάλοι στα καφενεία...
    2 points
  16. Υπάρχουν αρκετές αναφορές τελευταία. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνουν εκεί στην nova. Δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί για κανένα λόγο το νούμερο αν δεν περάσουν 12-13 μήνες από την τελευταία ανανέωση. Ακόμα και μετά τη λήξη του υπολοίπου, αν θυμάμαι καλά υπάρχει ένας ή δύο μήνες ακόμα (ενας είναι σίγουρα) που μπορείς να πάρεις εισερχόμενες, και μετά να μπει φραγή. Αλλά οχι να απενεργοποιηθεί και να γράφει εκτός δικτύου. Όταν το καλείς τι ακριβώς λέει? Θα έπρεπε ακόμα και σε κατάσταση φραγής να μπορείς να κάνεις ανανέωση στο νούμερο. Τι λύση που έδωσαν από το cc, να βάλεις κάρτα η άφησαν να εννοηθεί ότι πρέπει να εκδόσεις πάλι sim?
    2 points
  17. Έτσι πιστεύω . Cosmote<nova<vf. Τότε πάντως ήταν απογοήτευση σκέτη
    2 points
  18. Το να σχολιαζεις την πραγματικη διαπιστωση "το πακετο ανεβηκε τιμη 40% σε 6 μηνες " που δεν επιδεχεται αμφισβητισης με γενικη απαντηση απαντηση " απο 1€ πηγαμε 13€ η ανανεωση " αρα συμπερασμα απο την διατυπωση σου (που απο την μια δεν ισχυει γιατι εγω ανανεωνω κοσμοτε με 8 € σε καταστημα cosmote κι μιλαω για μενα κι οχι τους κατοικους της βοιωτιας) κι λιγο το ανεβασε (ουτε η ιδια η ΝΟVA δεν θα το λεγε ανοιχτα αυτο) την ξεπερασες κι αυτην στην "απαντηση". Κι η απαντηση στον elkons οτι δεν εχει αρκετα καταστηματα germanos στην ...βοιωτια που σημαινει για σενα "οτι δεν ισχυει η προσφορα γενικος "!!!!!!!!!! (Αυθαιρετη γενικευση ) κι η ειρωνια .....με το οπαδιλικη ,γιατι ειπε οτι ανανεωνει στη cosmote (οπως κι εγω)με 8€ .Οπαδος ειναι αυτος που θα ανανεωνει στην cosmote με 15€ οταν οι αλλες εταιρεις ανανεωνουν με 13 € κι οχι ανανεωση με 8€ (ναι στα καταστηματα) που ειναι η χαμηλοτερη τιμη ανανεωσης μαζι με την Q (οταν εχει coundown ) αυτος ειναι Ορθολογικος καταναλωτης Οπαδος ειναι αυτος που βλεπει οτι η τιμη του πακετου (που ειναι συμφερον για τους " τυχερους" που το περνουν ) ανεβαινει 50% σε εξι μηνες ( κι με λιγοτερα πλεον δεδομενα απο απεριοριστα πηγε 250gb) κι λεει "μη μιλατε " μη διαμαρτυρεστε"μην ενοχληθει η ΝΟVA ( η οποια κανει τι δουλεια της ,οπως κι καθε εταιρεια, που θελει να μεγιστοποιηση τα κερδη της ) Η φραση "ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ" (αλλα στην ουσια ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ) ειναι ρητορικη γιατι ειναι αντιστοιχη της φρασης : "καλημερα Γιαννη ...κουκια σπερνω" Ολοι στο φορουν θα πρεπει να βοηθα ο ενας τον αλλο ,οπως το κανεις πολυ καιρο και τοσο καλα. dimitroula10 . Δεν βλεπω ομως για ποιο λογο διαπιστωσεις μελων του φορουμ ,για πραγματικα δεδομενα ,να σχολιαζονται απο συμφορουμητη/σα με ηρωνικο κι απαξιοτικο τροπο σαν να ειματε απεναντι, ενω ειμαστε στην ιδια πλευρα (πελατες της Q που θελουν να συνεχεισουν να περνουν ολο κι ποιο πολλοι το "πακετο" οσο το δυνατον ποιο φθηνα ).
    1 point
  19. Θέτει σε φραγή μόνο τις κλήσεις με απόκρυψη.
    1 point
  20. Με μπόλικο τοματόζουμο μπάρμπα Στάθη!!! Είναι ακόμα με κωδικό προσφοράς. citydeals.
    1 point
  21. Courier Center, τα στέλνουν και πολύ γρήγορα πάντως σου στέλνουν ακόμα και SMS και μήνυμα viber τι ώρα θα έρθουν περίπου
    1 point
  22. ΑΎΡΙΟ θα είναι Χανιά, πολύ γρήγορη η διαδικασία...
    1 point
  23. Δεν αντιλεγω, είναι λύση ανάγκης όμως για πολλούς. Και άλλωστε με τα κουπόνια που βγαίνουν από το cu δεν βγάζεις πάνω από 2 ή 3 παραγγελίες ολοκληρες ή με έκπτωση τον μηνα με την ανανέωση των 15€. Αν τα δίνεις αυτά τα λεφτά για delivery, είναι ας πούμε μία win win κατάσταση. Παίρνεις τα μπόνους, την ανανέωση του διμήνου, και καλύπτεις και αυτό το έξοδο. Υ.Γ. οι διαφορές που έχω δει στις τιμές εδώ είναι της τάξεως του 0 ή 0,5€ και σπάνια κάποιος να είναι παραπάνω. Τώρα αν στη γειτονιά σου υπάρχουν μαγειρεία μισοτιμης και χωρίς απόδειξη, εγώ θα εβαζα x οπως και σε εναν εδω που σε κάποιο φαγητό έβαλε καπέλο 2€ και ο ντελιβεράς του μου έφερε και τον κατάλογο για να καταλάβω πόσο βλάκας ήμουν που παρήγγειλα μεσο e-food. Αλλά αυτό είναι συζήτηση για άλλο forum μην ξεφεύγουμε πάλι.... Ο καθένας οπως βολεύεται. Υ.Γ. 2 o blizard μάλλον κάνει guest στα σχόλια του ΠΘ, πέτυχα και σχόλιο για τις τηλεπικοινωνίες
    1 point
  24. Δεν γνωρίζω τι κατάλαβες και πώς το πήρες;; Απλά ρώτησα εάν υπήρχε δίκτυο την περίοδο εκείνη! Καλό καλοκαίρι και σε εσένα!
    1 point
  25. Λίγα λόγια για το SA setup. Πολύ καλό, 3 CA ενεργό παντού, προτιμάει τις 2 N78 και αν δεν πιάνουν πολύ καλά σε πετάει Ν28 για primary carrier με N78C component carriers. Το Ν1 το αποφεύγει, εκτός και αν υπάρχει χώρος στο 3CA επειδή κάποια Ν78 δεν πιάνει καλά. Αν φτάσει σε επίπεδο να μην πιάνει Ν78, έχεις αυξημένη πιθανότητα να σε γυρίσει σε NSA. VoNR δεν είναι ενεργό, φωνή μόνο με EPS fallback. Η Ν28 αξιοπρεπής και με ισχύ σχεδόν ισοδύναμη της B20. Όχι, τίποτα δεν κουνιόταν. Πιταρισμένη Β20 με οριακό σήμα.
    1 point
  26. @dimitroula10απευθύνεσαι "εις ώτα μη ακουόντων". Ο jimmis - pppe - ergasia - altisei (και μάλλον άλλο ένα που μου διαφεύγει) - εχει μεγαλη ιστορία εδω. Μια κατηγορια μονος του,καιρό πριν γραφτείς εσύ. Δεν παίζεται,δεν παλεύεται,δεν αντιγράφεται (ουτε διαγράφεται 😅). Και οταν τον στελνουν για ban-ιο, επανέρχεται στα μουλωχτά, βοηθάει,κερδιζει "ποντους", οσο περνάει ο καιρός αρχίζει και βγαίνει ο...Χάιντ στην επιφάνεια...ξεκινάμε από τα ποσοστά (5%) και καταλήγουμε στη φιλοσοφία στο ψυχογράφημα του κακού Έλληνα. Κλασσικά εικονογραφημένα. Μη χαλας τη ζαχαρενια σου,αστον να λέει... Αγαπη μόνο 😍💪
    1 point
  27. Καλησπέρα. Αύριο το πρωί φεύγουμε από Αλβανία και θα ενημερώσω για τα εκεί δίκτυα
    1 point
  28. Micro είναι, το φθινόπωρο θα αναβαθμιστεί και αυτό...
    1 point
  29. 3 ευρω πληρωσα κ ηρθε η sim! Στη διαδικασια δεν μου ζητησε χρηματα ανανεωσης
    1 point
  30. Ακριβώς αυτό. Πάντως η μόνη συνεπής εταιρεία που μπαίνει σε όλους τους παρόχους είναι η πράσινη. Και η one και η Vf στο κέντρο δεν βγάζουν καν Speedtest. Τελευταία φορά που είχα πάει κέντρο Αθήνας όπως και Πειραιά υπήρχε παρόμοιο πρόβλημα.
    1 point
  31. Στην τελευταία σταθερή έκδοση που τώρα τρέχει το 5g μας έχει χαιρετήσει. Στην χτεσινή beta έκδοση που ήρθε αναβάθμιση έχει και 5g και volte και wifi calling. Προσωπικά δε με νοιάζει που έχασε το 5g, ειδικά που σε ένα μήνα θα πάρει την σταθερή έκδοση του android 15 και θα έχει και τα τρία.
    1 point
  32. Στην συσκευασία στα πλαγια λεει το ιμει της συσκευής αυτό θελει... Και το τραβάς και μια φωτογραφία το θέλει αργότερα να το στείλεις φώτο
    0 points
  33. Όχι! Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από το 13888 για να μου πουν ότι λύθηκε το θέμα και η τελική τιμή είναι 34,83€ ανά νούμερο! Με έπιασαν τα γέλια! Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μπαίνω στο mycosmote, βλέπω ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί το one και η τιμή παραμένει 37 κάτι €. Της το αναφέρω, το κοιτάει, λέει έχετε δίκιο! Το έβαλε σε προτεραιότητα λέει, μέχρι αύριο θα το λύσουν μου είπε, το οποίο το θεωρώ απίθανο. Έκλεισαν το ticket και έβαλαν την κοπέλα να με πάρει τηλέφωνο χωρίς να έχουν κάνει τίποτα! Γενικά πρέπει να έχουν μεγάλο πρόβλημα, όποιος κάνει συμβόλαιο αυτή την περίοδο θα αντιμετωπίσει τα ίδια.
    0 points
  34. Γενικά τα καταστήματα κοσμοτέ είναι πιο σπάνια από ότι του Γερμανού.
    0 points
  35. Συμφωνώ απολυτα φίλε μου. Αυτό κάνω και εγώ. Ειδικά αυτό με τις τιμές όχι δεν είπαμε αυτό είπαμε άλλο με ξεπερνά.
    0 points
  36. ρε παιδια μετετραψα το καρτοκινητο σε neo αλλα δεν μου μπηκαν τα απεριοριστα απο τη προσφορα. μπαινουν αμεσως?
    0 points
  37. Επειδή έχω χάσει επεισόδια, αυτά τα 10ε δωρο ειναι για φοιτητικά νουμερα μόνο;
    0 points
  38. Εγώ είχα το xs max και τώρα έχω το iPhone 15 Να σου πω ότι η μόνη διαφορά που είδα είναι το 5G θα το πιστέψεις; Ασε που μου έχει φέρει τέτοια αναστάτωση το type c που μου την έχει δώσει Αντε και λίγο πιο φωτεινή οθόνη Τίποτα αλλά δεν βλέπω εγώ για τις ανάγκες μου Εξαρτάται τι θέλεις εσυ να δεις από τις διαφορες μεταξύ των συσκευών Εγω μέχρι που σκέφτομαι να δώσω το 15αρι και να κρατήσω το παλιό και να μου μείνει και το κασέρι
    0 points
  39. Μόνο ο χρόνος που απαιτείται για όλα αυτά... και ο χρόνος ως γνωστόν είναι το πολυτιμότερο αγαθό που έχει στη διάθεση του ο άνθρωπος...
    0 points
  40. Και το Ολυμπιακός που θα το βάζεις? Δεν ξέρω, μπορείς?
    0 points
  41. Ας λέγεται συμβόλαιο. Μπορώ να στείλω τα λεφτά σε άλλο CU και να φύγω; Μπορώ! Αν αυτό για εσένα είναι το ίδιο με το συμβόλαιο πάω πάσο. Δεν είμαι τόσο έξυπνος.
    0 points
  42. Αντίθετο παράδειγμα. Δεν καπνίζεις οπότε δεν έχει σχέση. Φαντάσου να κάπνιζες και να σου έλεγε να το κόψεις. Θα του έδινες σημασία? Όχι.
    0 points
  43. Είδες τι δικτυάρες που έχουμε 😂😂😉
    0 points
  44. The Bear (Season 3) Τι επικη πατατα ηταν η τριτη σεζον... απλα την εγραψαν για να την γραψουν. Filler επεισοδια ολα μα ολα, πραγματικα στα περισσοτερα βαριομουν που τα εβλεπα. Στην ουσια η τελευταια σκηνη, του τελευταιου επεισοδιου ειναι cliffhanger απλα μονο και μονο για σου πει οτι θα εχει και 4η σεζον.
    0 points
  45. Σε μαγαζι για βεβαίωση κυριότητας @ParafronGR. Και αν φαίνεται στο ονομα πας CU και συντήρηση με CU Cashback
    0 points
  46. Έχεις δίκιο ευχαριστώ για την επισήμανση έχω κάνει επεξεργασία το αρχικο μου post
    0 points
  47. Αναμένουμε τη συνέχεια. Στη Βόρεια Μακεδονία σε ποια δίκτυα μπήκατε;
    0 points
  48. Οπως και η Ελλάδα μας, παρομοίως και η Ουγγαρία εχει περάσει πολλά ως χώρα. 2 παγκόσμιοι την διέλυσαν, βιαιες εξεγερσεις συνέβησαν ενω ήταν και για πολλά χρόνια «πιόνι» των σοβιετικών. Σε πολιτικες συζητήσεις που εχω κάνει με Ούγγρους, όλοι λένε ότι η Ουγγαρία είναι ευγνώμων και οφείλει πάρα πολλα στον ορμπαν. Και για να κλείνει 15ετια που βγαίνει πρωθυπουργός με ποσοστο 50%+, κάτι κάνει καλά. Απλή λογική… H Ουγγαρία πάντως δεν έχει ακρίβεια, εγκληματικότητα, υπογεννητικότητα, ανεργία. Το ερώτημα που τίθεται εν τελει είναι ένα. Εμεις, οι υπόλοιποι ευρωπαίοι που έχουμε και κυβέρνησεις του περιβόητου «δημοκρατικού τόξου», τα καταπολεμήσαμε αυτά τα καιρια ζητήματα πριν κουνήσουμε το δάχτυλο σε άλλες χώρες;
    0 points
  49. Μοναστηράκι, χωρίς ιδιαίτερο κόσμο και η κεραία φαίνεται άδεια
    0 points
  50. 0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...