Nikoskame Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Δεν είναι όπως την ήθελα τελικά Έχει drain όλο το βράδυ με 8 ώρες αναμονή έφαγε 7% μπαταρία ενώ με την 5.1.1 μου έτρωγε από 0%-1% Απογοήτευση.... Θα βάλω την μαμα 12.1 και καπάκι την cm snapshot όπως το είχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Εμένα και ο 2ος κύκλος απο-φόρτισης πήγε μαγικά! Καταλαβαίνω ότι κάποιοι έχετε θεματάκια.. αλλά αν δεν βαριέστε, ψάξτε το. Το κινητό είναι σούπερ. http://i.imgur.com/52ah3AA.png Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Basa Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Δεν είναι όπως την ήθελα τελικά Έχει drain όλο το βράδυ με 8 ώρες αναμονή έφαγε 7% μπαταρία ενώ με την 5.1.1 μου έτρωγε από 0%-1% Απογοήτευση.... Θα βάλω την μαμα 12.1 και καπάκι την cm snapshot όπως το είχα Σε μενα πως γίνεται σε αναμονη ολο το βραδυ να τραβαει μονο 1% σε 11S 38R μαλιστα, ουτε καν 44S? Μηπως συμβαινει κατι αλλο? Παντως μετα απο 24 ωρες και αναμονη οθονης 2 ωρες περιπου ειναι στο 75% η μπαταρια. Απλα τέλεια, τι να λεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Εμένα και ο 2ος κύκλος απο-φόρτισης πήγε μαγικά! Καταλαβαίνω ότι κάποιοι έχετε θεματάκια.. αλλά αν δεν βαριέστε, ψάξτε το. Το κινητό είναι σούπερ. http://i.imgur.com/52ah3AA.png Τοσο βγαζει κι εμενα, αν το αφησω μεχρι το 3%. Ειμαι με cm12.1 3JL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Εγώ γύρισα σε 5.1.1 cm12.1 snapshot Είχα drain απο τα Google service ενώ είχα τα πάντα κλειστά Με την 5.1.1 έχω ελάχιστο drain όλη την νύχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Παιδιά σας καταλαβαίνω απόλυτα, lollipop και marshmallow Είναι σχεδιαστικά πανέμορφες εκδόσεις,χαίρεσαι ντις χρησιμοποιείς όμως πως να το κάνουμε στο θεμα της μπαταρίας είναι λίγο αχόρταγες,για να μην αναφέρω το mobile active radio bug το οποίο εξακριβωμενα δεν έχει διορθωθεί στη τελευταία έκδοση 6.0.1 Λοιπόν όσο θέλουν ένα άκρως λειτουργικό τηλ με μπαταρία μαμούθ μπορούν να περάσουν μια απο τις δυο κιτκατ ρομ που υπάρχουν στο xda με ενσωματωμένο το stagefight fix, η μια ειναι του Σεπτέμβρη και η άλλη πρόσφατη πριν μια εβδομάδα. Ειναι βασισμένες πάνω στη τελευταία snapshot που η cm δεν έχτισε για το bacon και όχι στη αρχαία 44s μετα φλασαρετε open gapps, audiofx και είστε άρχοντες. Σορρυ για το σεντόνι! Έχεις link για τις kk roms με ενσωματωμένο το stagefight fix?? Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Έχεις link για τις kk roms με ενσωματωμένο το stagefight fix?? http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/cm-11-racpu-stagefright-fix-v2-t3229827/page5 Σου παραθετω αυτη που ειναι και η πιο προσφατη..! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Παιδιά πήρα και εγώ το κινητό και έχω παθει πλάκα .Θέλω την γνώμη σας αν ή 6.0 στο κινητό τρέχει οκ .Να την φλασαρω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Το πήρες τώρα, μα ποια rom έχει; Ποια έκδοση android; Με τι έπαθες πλάκα; Τι χρήση κάνεις; Σε ενδιαφέρει η κατανάλωση μπαταρίας; Προσωπικά η 6 μου τρέχει υ-πε-ρο-χα. Σε άλλους όχι.. δεν ξέρω πώς την έβαλαν και τι πέρασαν ή με ποιο τρόπο... εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, πέρα από 2-3 bugs τύπου "ανοίγω ένα μενού κ δεν τρέχει αυτό που άνοιξα", μα είναι για ασήμαντες ρυθμίσεις. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 OK τότε θα την περάσω σε ευχαριστώ έχει την cyanogen 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Απλά φρόντισε να την περάσεις με τον σωστό τρόπο. Θεωρώ πως όταν δεν παίζει καλά κάτι, κάποιο βήμα δεν έγινε σωστά. Καλή τύχη! Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Καλησπέρα. Σκεφτομαι μήπως αγοράσω oneplus.. Αυτό που βρήκα δεν έχει το λογότυπο, πως μπορώ να τσεκάρω ότι δεν είναι κινέζικο? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Λογικά αν δεν έχει το λογότυπο της cyanogen είναι κινέζικο. Αλλά μη φοβάσαι δεν παίζει πρόβλημα. Μια χαρά είναι το κινητό. Από τον Αύγουστο του 14 δε μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Καλησπέρα. Σκεφτομαι μήπως αγοράσω oneplus.. Αυτό που βρήκα δεν έχει το λογότυπο, πως μπορώ να τσεκάρω ότι δεν είναι κινέζικο? Λογικά αν δεν έχει το λογότυπο της cyanogen είναι κινέζικο. Αλλά μη φοβάσαι δεν παίζει πρόβλημα. Μια χαρά είναι το κινητό. Από τον Αύγουστο του 14 δε μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Οι τελευταίες παρτίδες δεν έχουν λογότυπο της Cyanogen. Το δικό μου το αγόρασα από το επίσημο site της Oneplus τον Μάρτιο του 2015 και δεν έχει λογότυπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ρε παιδιά τι θα γίνει με τα google service;;σε αναμονή για 10 ώρες και ρουφηξε 12%.είμαι και άσχετος δεν μπορώ να το πειραξω..υπαρχει τρόπος να βελτιωθει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ρε παιδιά τι θα γίνει με τα google service;;σε αναμονή για 10 ώρες και ρουφηξε 12%.είμαι και άσχετος δεν μπορώ να το πειραξω..υπαρχει τρόπος να βελτιωθει;; Ρυθμίσεις, απόρρητο, προστασία απορρήτου, υπηρεσίες Google play services, και κλείνεις αφύπνιση, διατήρηση λειτουργίας και αν θέλεις και αυτόματη εκκίνηση..αν και νομίζω τα δύο πρώτα αρκούν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ρυθμίσεις, απόρρητο, προστασία απορρήτου, υπηρεσίες Google play services, και κλείνεις αφύπνιση, διατήρηση λειτουργίας και αν θέλεις και αυτόματη εκκίνηση..αν και νομίζω τα δύο πρώτα αρκούν.. Όταν λες κλεινω αφύπνιση και διατήρηση λειτουργίας τι ακριβώς εννοεις;; Το κάνω μια και καλή ή κάθε φορά που θέλω να το χρησιμοποιώ το πρωί το επαναφερω όπως ήταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Όταν λες κλεινω αφύπνιση και διατήρηση λειτουργίας τι ακριβώς εννοεις;; Το κάνω μια και καλή ή κάθε φορά που θέλω να το χρησιμοποιώ το πρωί το επαναφερω όπως ήταν; μία και καλή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Πήγα απόρρητο-προστασια απορρήτου αλλά δεν μου εμφανίζει επιλογη υπηρεσίες google play service.εν τω μεταξύ ή τρελή κατανάλωση συνεχίζεται.τι κάνουμε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Πήγα απόρρητο-προστασια απορρήτου αλλά δεν μου εμφανίζει επιλογη υπηρεσίες google play service.εν τω μεταξύ ή τρελή κατανάλωση συνεχίζεται.τι κάνουμε;;; Στην προστασία απορρήτου κάνε κλικ πάνω δεξιά στις τρεις τελίτσες και τικ στην εμφάνιση ενσωματωμένων εφαρμογών.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Θα το επιχειρησω και μακάρι να δω αποτελεσμα διότι το κινητό είναι πραγματικά πύραυλος και δεν βρίσκω τον λόγο να το αλλάξω..εάν δεν πετύχει κάποια άλλη συμβουλη;;ίσως 2-3 πλήρεις αποφορτισεις ή κάτι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Θα το επιχειρησω και μακάρι να δω αποτελεσμα διότι το κινητό είναι πραγματικά πύραυλος και δεν βρίσκω τον λόγο να το αλλάξω..εάν δεν πετύχει κάποια άλλη συμβουλη;;ίσως 2-3 πλήρεις αποφορτισεις ή κάτι αλλο; Με ποια ρομ είσαι; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Me cm12,1 3jl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Me cm12,1 3jl Δοκίμασε αυτό που είπαμε και αν δεν.... Εγώ νομίζω ότι πρέπει να κάνεις εγκατάσταση την ρομ ξανά με φουλ wipe. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Αυτό είναι μια ιστορία πονεμένη. .από δύσκολο έως απίθανο να το κάνω μόνος μου..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts