Jump to content

costas80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    180
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by costas80

  1. costas80

    OnePlus 3T

    Γνωρίζουμε τίποτα για SAR; Υποστηρίζει miracast;
  2. Γεια σας παιδιά μετά από καιρό. Έχω το κινητό από τον Αύγουστο του 14 και είμαι ασφαλώς πολύ ευχαριστημένος. Προχθές ενώ έβλεπα ένα βίντεο, παρατήρησα δίπλα από το bezel που είναι το power button δύο πολύ λεπτές μαύρες γραμμές κατά μήκος της οθόνης. Σήμερα οι γραμμές έχουν γίνει τέσσερις. Από λίγο ψάξιμο στο google φαίνεται ότι είναι hardware πρόβλημα. Δε φτιάχνεται δηλαδή. Έχει αντιμετωπίσει κάνεις κάτι παρόμοιο;
  3. Λογικά αν δεν έχει το λογότυπο της cyanogen είναι κινέζικο. Αλλά μη φοβάσαι δεν παίζει πρόβλημα. Μια χαρά είναι το κινητό. Από τον Αύγουστο του 14 δε μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό.
  4. Sygic εδώ. Το έχω αγοράσει σε κάποια προσφορά πριν δύο χρόνια. Δεν είμαι εντελώς ικανοποιημένος και λογικά θα δοκιμάσω το here.
  5. 4+ ώρες και εγώ από την αρχή, με φωτεινότητα γύρω στο 20%, βέβαια πάντα Wi fi ή data on, τοποθεσία ανενεργή, χωρίς greenify. Όλα αυτά μέχρι να φτάσει 15% η μπαταρία.
  6. Και στο παλιό το δικό μου που το έχει η γυναίκα μου κόλλησαν χθες. Πάει για πέταμα. Καλά άντεξε δυόμιση χρόνια το κινητό.
  7. Πολύ πιθανό να δοκιμάσω κι εγώ οξυγόνο.
  8. Με την TAS2I3 παρατηρώ αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας από android system. Είμαι προς το παρόν με stock kernel. Να φλασαρω άλλον ή δε θα δω βελτίωση;
  9. Κι εγώ από Πλαίσιο πήρα με εγγύηση κανονικά. Τώρα στο ebay δεν υπάρχει τίποτα από μπαταρία;
  10. Κι εμένα που μου είχε σπάσει η οθόνη την άλλαξαν πριν δύο χρόνια βέβαια. Αγορασμένο από play store uk
  11. Το δικό μου παραγωγής Αυγούστου είχε κάποια προβλήματα πριν την 44. Μετά στην 05Q άρχισε πάλι να μην αποκρίνεται τόσο καλά πάντα. Τώρα με την 5.0.2 είναι μια χαρά. Ίσως να είναι θέμα software.
  12. Με dirty flash από 05Q την pre root του calkulin. Τα μόνα bug είναι στο google play services που ζητάει αναβάθμιση και δεν κάνει πότε. Η απόκριση είναι αρκετά καλή,η μπαταρία το ίδιο, προς το παρόν με στοκ κερνελ
  13. Πάλι καλά που δεν έχω περάσει custom lollipop δηλαδή με όλα αυτά που γράφετε.
  14. Καμία ιδέα για τα sms υπάρχει; Τις πιο πολλές φορές δεν δέχεται. Είναι με τη u πάροχος cosmote whatsup. Έχουν δοκιμαστεί η στοκ εφαρμογή καθώς και hangouts, messenger, gosms.
  15. Ο αδερφός μου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τη συσκευή. Συγκεκριμένα δεν μπορεί να δεχτεί SMS. Έχει συμβεί αυτό σε έκαναν από σας; τι μπορεί να φταίει; υπόψιν δε συμβαίνει πάντα, μερικές φορές δέχεται κανονικά. Είναι με την ROM u σε Cosmote Whatsup
  16. Εννοείται πας για το 64. Η εσωτερική μνήμη γεμίζει για πλάκα πλέον. Φωτογραφίες, βίντεο, παιχνίδια τι να χωρέσει σε 12 gb ελεύθερα; Τουλάχιστον το 64 έχει διαθέσιμα 54.87 gb να κάνεις τη δουλειά σου. Ένα nandroid backup να πάρεις πάνε 4 γίγα.
  17. Ένα bug που έχω τώρα τελευταία είναι να μη σβήνει η οθόνη μετά τα δεκαπέντε δευτερόλεπτα που έχω ορίσει. Το έχει κανένας άλλος; Είμαι στοκ kernel, 05Q root.
  18. Πρέπει να την εγκαταστήσεις σαν system app και να κάνεις επανεκκίνηση. Μετά πριν βάλεις το κινητό για φόρτιση δώσε ένα screenshot από partial wakelocks. Μπορείς να βάλεις και το wakelock detector που κάνει την ίδια δουλειά.
  19. Του one+ ο φορτιστής που είναι αν θυμάμαι καλά 2,1 φορτίζει από 15% στο 100% σε μια ώρα και 45 λεπτά. Οπότε σαν πολύ ώρα να κάνει. Και η επίδοση που αναφέρει ο mitsre είναι μέτρια ως κακή για τη χωρητικότητά της. Ελπίζω σε βελτίωση.
  20. Εφ'όσον είσαι ροοτ μπορείς αν έχεις twrp να περάσεις την 05Q του calkulin που είναι pre rooted.
  21. Μόλις παρήγγειλα κι εγώ από το vickmall το άσπρο 32gb 240$. Άντε με το καλό να έρθει.
  22. Μια χαρά είναι ακόμα και τώρα σε απαιτητικά παιχνίδια. Απλά δε με ικανοποίησε το βάρος του και οι συνεχείς επανεκκίνησεις. Από τον Αύγουστο που έχω τις πεντέμιση ίντσες του ονε+ που έχει και τρελή μπαταρία δε γυρίζω πίσω.
  23. Σε μένα το πρόβλημα με τα reboot παρέμεινε. Πλέον δε χρησιμοποιώ καθόλου το tablet. Γενικά δεν έμεινα ικανοποιημένος από την αγορά του.
  24. Κανένα πρόβλημα με το double tap εδώ με την 05Q
×
×
  • Create New...