Jump to content

Basa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Basa

  • Ημ. Γέννησης 27/11/1983

Basa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ας το κερδίσει όποιος το έχει περισσότερο ανάγκη!
  2. Basa

    OnePlus One

    Σε μενα πως γίνεται σε αναμονη ολο το βραδυ να τραβαει μονο 1% σε 11S 38R μαλιστα, ουτε καν 44S? Μηπως συμβαινει κατι αλλο? Παντως μετα απο 24 ωρες και αναμονη οθονης 2 ωρες περιπου ειναι στο 75% η μπαταρια. Απλα τέλεια, τι να λεμε.
  3. Basa

    OnePlus One

    Φοραω την 38R 2 μερες τωρα και νομιζω πως μου εχει καλυτερη αυτονομια. Προβληματα δεν παρατηρησα, ουτε επανεκινησεις ουτε κρασαρίσματα. Να σου πω την αληθεια σκεφτομαι να μεινω και αν κατι δεν μου αρεσει θα παω τοτε σε 44S (αν και ηταν ο αρχικος μου σκοπος) Αν θυμασαι η αν εχεις ακομα 44S και μπορεις να μου το δικαιολογησεις θα το εκτιμούσα.
  4. Basa

    OnePlus One

    Ολα πηγαν καλα με την επαναφορα της 11S Τωρα ειμαι σε 38R. Αλλα δεν θυμαμαι ποια ειναι η καλυτερη εκδοση η 38R ή η επομενη 44S?? Θυμαστε να εχει καποια διαφορα?
  5. Basa

    OnePlus One

    Δεν πειραζει. Ενα back up και κανα 2ωρα για το ξαναστησω απο την αρχη. Αλλα τουλαχιστον θα εχω το υπερτατο Plus. 2 μερες αυτονομιας :-ppp
  6. Basa

    OnePlus One

    Ευχαριστω για τον οδηγο. Να υποθεσω πως θα μου βγαλει update ωστε να παω στην επομενη εκδοση απο 38R σε 44 αν δεν κανω λάθος?
  7. Basa

    OnePlus One

    Καλησπέρα. Αναβάθμισα στην 12.1 3JL και απογοητευτηκα απο την αυτονομια της μπαταριας. Αποφασισα να επιστρεψω στην Kit Kat 44S την οποια και θεωρω κορυφαια στην αυτονομια μιας και το γλυφιτζουρι δεν με ενθουσιασε. Το κινητο δεν το εχω πειραξει απο οταν το αγορασα και δεν το εχω φλασαρει. Εχουμε καποιον οδηγο να μην κανω καμια βλακεια?
  8. Basa

    OnePlus One

    [/color] Και γω πιστός στην 44s. Η αυτονομία της μπαταρίας είναι τρομακτική, άρα προς το παρών δεν υπάρχει (ουσιαστικός) λόγος να πάω σε 5.1. ''Και κει που άλλου σταματούν....η 44s συνεχίζει και συνεχίζει και συνεχίζει...''
  9. Basa

    OnePlus One

    Ακριβώς το ιδιο συμβαίνει και σε μένα. Δεν ξερω απο που μπορει να προερχεται, όμως παρατήρησα να μου το κάνει αφόυ πειραξα τις ρυθμίσεις με το απορρητο των εφαρμογών στην συσκευη. (Ισως τυχαίο, αλλα είπα να το αναφέρω)
  10. Basa

    OnePlus One

    Tα παντα απο ok google. Μπηκα μεσα απο τις ρυθμισεις,Απενεργοποιηση θεσης και γεκινοτερα οτι ειχε να κανει με την εφαρμογη.
  11. Basa

    OnePlus One

    Τελικα την βρήκα την λύση....έψαξα και σε αλλα forum ( ), και όλα αυτά για το γαμη...νο Google Now. Το απενεργοποιησα και εκανα τεστ κλήσεων,,,,το προβλημα φαινεται να λύθηκε, ευχομαι οριστικά, είδωμεν!!!
  12. Basa

    OnePlus One

    Καλησπέρα. Εδω και 3 μέρες αντιμετωπιζω πρόβλημα με την ποιότητα κλήσης. Και οταν λεω πρόβλημα εννοω οτι μετα βίας ακουγομαι απο τον συνομιλητη μου, με διακοπες,σαν να υπάρχει συνεχώς ελλειψη σήματος. Απεναντίας εγω δεν εχω πρόβλημα και ακουω εντελώς καθαρα. Πειραματίστηκα κάνωντας κλήσεις απο διαφορετικα σημεια για να βεβαιωθω οτι δεν είναι θεμα ελλειψης σήματος, και το πρόβλημα παραμένει. Το παραδοξο...όσες κλησεις εχουν γίνει μέσω viber ακουγομαι πεντακαθαρα!! το θέμα ειναι πως τις τελευταιες μέρες το κινητο μου ειναι αχρηστο αφου δεν μπορω να μιλησω με κανέναν. Εκανα πολλες φορες restart και δεν εχω αναβαθμισει σε 5Q. Το κινητο αγορασμενο τον Νοέμβριο 2015 απευθειας απο Οneplus One χωρις κανενα αλλο προβλημα μεχρι τωρα. Την βοηθεια σας παιδια μηπως και το επαναφερω στη ζωή...δεν θέλω να μετανιωσω για την αγορα του!
  13. Basa

    OnePlus One

    Βασικα βαζω το λινκ και οποιος θελει ας το χρησιμοποιησει. Καλο βραδυ!!! https://account.oneplus.net/invite/claim/GLD6-8EIJ-WIYS-YTMO
  14. Basa

    OnePlus One

    Kαλησπερα παιδια... εχω ενα invite για το 64. Οποιος θελει μου λεει και του στελνω το Link. Ληγει σε 1 μερα οποτε μην παει χαμενη.
×
×
  • Create New...