Jump to content

referi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    621
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by referi

  1. referi

    Realme 8 Pro

    Υπάρχει κάποιος που να προτείνει την καλύτερη gcam για το κινητό;
  2. referi

    Realme 8 Pro

    Αξίζει δηλαδή;Έχει τόσο μεγάλη διαφορά;
  3. referi

    Realme 8 Pro

    Κάτοχος εδώ και μια εβδομάδα του κινητού προερχόμενος από το realme 5 pro.Εξαιρετικο κινητό με υπέροχη οθόνη ταχύτατη φόρτιση.Εκτελει τα πάντα γρήγορα χωρίς κολλήματα.Φωτογραφιες για εμένα που δεν ασχολούμαι πολύ ωραίες.Δακτυλικο αποτύπωμα που πάντα ανταποκρίνεται.Μια φαινομενικά σωστή αγορά.
  4. referi

    Realme 5 Pro

    Ευχάριστα τα νέα σε περίπτωση που χρειαστούμε service.κριμα πάντως για ένα τόσο καλό κινητό να μην υπάρχει κινητικότητα.
  5. referi

    Realme 5 Pro

    Ως κάτοχος της συσκευής μόνο ικανοποιημένος μπορώ να δηλωσω.τιμια συσκευή για τα χρήματα που ζητάει,τα 8 ram δίνουν άλλον αέρα ακόμα και σε ενδεχόμενη μεταπώληση.τωρα για την σύγκριση με το xiaomi που λες η αλήθεια είναι πως στην γνωστή εφαρμογή πετυχαίνει μεγαλύτερο σκορ αλλά καμιά φορά οι αριθμοί δεν παίζουν τον πρώτο ρόλο.
  6. referi

    Realme 5 Pro

    Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση σε android 10!!!!Κάλλιο αργά παρά ποτέ μπορώ να πω.
  7. referi

    Realme 5 Pro

    Φίλε μου με την επιστροφή που έχεις λόγω κάρτας αν σου βγαίνει στα 240€ περίπου είναι τίμια αγορά καθως θα έχεις και την διετή εγγύηση της αντιπροσωπείας.φυσικα μιλάμε για το μοντελο με τα 8-128!!στα του κινητού τωρα ταχύτατο,δυνατή μπαταρία,αξιοπρεπέστατη κάμερα,μεγάλη ραμ και χωρητικότητα.δυνατο το πακέτο εγω έχω μείνει ικανοποιημένος.
  8. referi

    Realme 5 Pro

    Σε γνωστό sait τεχνολογίας πάντως που έριχνα μια ματιά βρήκα να πωλείται το συγκεκριμένο κινητό με android 10 και μου φανηκε περίεργο.
  9. referi

    Realme 5 Pro

    Έχει ακούσει κανένας για την αναβάθμιση σε android 10;Γιατί αναβάθμιση δώσανε και αναβάθμιση δεν ειδαμε:lol:
  10. referi

    Realme 5 Pro

    Φίλε από μπαταρία είμαι πολύ ικανοποιημένος.Με φωτεινότητα στην μέση χρήση δεδομένων πάντα πάνω από 7 ωρες.απο φόρτιση σφαίρα εξάλλου το έχεις διαπιστώσει και εσύ.αντε να έρθει και το android 10 γιατί νομίζω πως το άργησαν λιγο.εχω κουμπώσει και μια 128αρα και έχει γίνει πολυεργαλειο:D
  11. referi

    Realme 5 Pro

    Μια από τα ίδια φίλε μου.1 φορά στο 3ημερο μου το κάνει και εμενα και πραγματικά απορώ γιατί γίνεται όλο αυτό.βεβαια κατά τα άλλα το κινητό είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη σε ολα του.η αγορά έγινε στην ουσία στα τυφλά καθώς ουτε καν είχα δει μοντέλο της εταιριας αλλά δικαιώθηκα πανηγυρικά.
  12. referi

    Realme 5 Pro

    Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά να παίρνει ζωή το νήμα του κινητού.ξερει κανένας πότε θα έρθει αναβάθμιση σε android 10;είχανε πει για μαρτιο.
  13. referi

    Realme 5 Pro

    Στο 20ημερο που το έχω δεν έχω κανένα απολύτως θεμα.μπαταρια σούπερ ταχύτητα ακαριαία σήμα κινητής και δεδομένων μια χαρά.απορω πως δεν υπάρχει κινητικότητα στο θέμα του κινητού.το μόνο που ίσως είναι αποτρεπτικό είναι κάπως η τιμή του.μονο αυτό τον λόγο μπορώ να σκεφτώ.
  14. referi

    Realme 5 Pro

    Αυτό βλέπω το κινητό αν και αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω δεν βλεπω να πουλάει.εχουμε μάθει σε xiaomi οι περισσότεροι και δεν αλλάζουμε συνήθειες.βλεπεις κι εγώ το σκέφτηκα πολύ για να κάνω την αλλαγη ήμουν έτοιμος για το redmi note 8 pro αλλά λέω ας δοκιμάσω μια φορά κάτι διαφορετικό.
  15. referi

    Realme 5 Pro

    Ωραίο αλλά μαγνήτης για δαχτυλιες.θα ήθελα να το έχω χωρίς θήκη καθώς όσοι το βλέπουν εντυπωσιάζονται αλλά το λυπάμαι.εν τέλει η νέα εταιρία δείχνει δυνατή και πιστεύω πως θα με κερδίσει και στα επόμενα μοντέλα της.
  16. referi

    Realme 5 Pro

    Αν δεν θες διαφημίσεις κατέβασε τον περιηγητή cm browser και κόβει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αυτων κατά την περιήγησή.σε τι χρώμα το έχεις εάν επιτρέπεται;
  17. referi

    Realme 5 Pro

    Για ποιο λόγο να το ρουταρεις;gcam δέχεται έτσι και αλλιώς.αν και δεν την χρησιμοποίησα καθόλου μιας και τα αποτελέσματα της στοκ εφαρμογης είναι αξιοπρεπεστατα.απο μπαταρία πως το βλέπεις;εμένα πάντως με χρήση wifi και δεδομένων και την φωτεινότητα στην μέση είναι γύρω στις 7 ώρες οθόνης χωρίς να παίζω παιχνίδια.
  18. referi

    Realme 5 Pro

    Από θηκη προς το παρόν φίλε μου είναι με την εργοστασιακή.εχω παραγγείλει από Κίνα την deer στο γκρι χρώμα καθώς και 2 tempered glass να τα έχω προίκα για το κινητό.την έκδοση 8-128 έχω και δεν το μετάνιωσα καθόλου.εχω και μια sd 128 και έχει γίνει υπολογιστης τσέπης.αγορασμενο από Ελλάδα για να έχω την εγγύηση.
  19. referi

    Realme 5 Pro

    Καμία καθυστέρηση στην οθόνη και γενικά καμία καθυστέρηση σε τίποτα φίλε μου.πολυ ικανοποιημένος από την αγορά του τιμιοτατο σε όλα του.απορω πως το νήμα του κινητού είναι ανενεργό όλο αυτό το διάστημα.
  20. referi

    Realme 5 Pro

    Κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού προερχόμενος από xiaomi note 5.πραγματικη αναβαθμιση(φυσικά το xiaomi ΤΙΜΙΟΤΑΤΟ) δυνατός επεξεργαστής,τα 8 giga ram το απογειώνουν,καλές φωτό για εμένα που δεν ασχολουμε ιδιαίτερα ωραία οθόνη αστραπιαίο δαχτυλικο και όμορφη σαν συσκευή.αφηνει πολλές δαχτυλιες βέβαια στην πλάτη αλλά ποιος νοιάζεται έτσι και αλλιώς όλοι σχεδόν φοράμε θήκη.θα επανέλθω όταν δουλευτει περισσότερο.
  21. Χαιρετώ την παρέα.γνωριζει κανείς εάν υπάρχει καποια σοβαρή gcam για το κινητό;όχι ότι υστερεί στην φωτογραφία (για τα χρήματα του πάντα μιλάμε)αλλά μια καλύτερη βραδυνή φωτό όλοι μας θα θέλαμε.
  22. Μετά απο 6 μηνες συμβίωσης με το κινητό αποχωρώ από το νήμα όντας πολύ ευχαριστημενος.καλη συνέχεια σε ολους.:)
  23. Εμένα μια φορά μου το ζήτησε και μάλιστα νόμιζα πως κάτι μπλόκαρε έτσι ξαφνικά που έγινε.:lol:
  24. 2 μέρες μετά την αναβάθμιση μπορώ να πω πως όλα δουλεύουν ρολόι.βεβαια κάποια τεράστια αλλαγή στο κινητό με το oreo δεν εγινε.η μπαταρία του έχω την εντύπωση πως πήρε ένα μισάωρο οθόνης παραπανω πράγμα θετικό.
  25. Ναι για αυτό σου λέω θα σε χρειαστώ δεν μπορώ άλλο αυτό το πληκτρολόγιο. :lol:
×
×
  • Create New...