Vassp Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Εγώ που έχω παραγγείλει με priority line από Banggood και λέει ότι 21 Νοεμβρίου είχε φύγει από το ολλανδικό ταχυδρομείο για Ελλάδα Κοντεύουμε τώρα τις 15 μέρες και ακόμα να εμφανιστεί στην Ελλάδα στο tracking των ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Εγώ που έχω παραγγείλει με priority line από Banggood και λέει ότι 21 Νοεμβρίου είχε φύγει από το ολλανδικό ταχυδρομείο για Ελλάδα Κοντεύουμε τώρα τις 15 μέρες και ακόμα να εμφανιστεί στην Ελλάδα στο tracking των ΕΛΤΑ. φιλε μια χαρα εισαι εγω 7 παραγγελιες με priority 30 μερες πανω κατω και εκτως απο μια που τωρα πατησε αεροδρομιο οι αλλες ακομα κανουν διακοπες παει το μαμησαν και αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Εγώ που έχω παραγγείλει με priority line από Banggood και λέει ότι 21 Νοεμβρίου είχε φύγει από το ολλανδικό ταχυδρομείο για Ελλάδα Κοντεύουμε τώρα τις 15 μέρες και ακόμα να εμφανιστεί στην Ελλάδα στο tracking των ΕΛΤΑ. Ακριβώς τα ίδια και μένα και σήμερα εμφανίστηκε στο Κέντρο διαλογής Αττικής. Οπότε λογικά θα έχεις νέα του και συ... :) Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 φιλε μια χαρα εισαι εγω 7 παραγγελιες με priority 30 μερες πανω κατω και εκτως απο μια που τωρα πατησε αεροδρομιο οι αλλες ακομα κανουν διακοπες παει το μαμησαν και αυτο Εμενα 4 παραγγελειες με Priority εκαναν να ερθουν 12-16 μερες, οχι παραπανω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Εμενα 4 παραγγελειες με Priority εκαναν να ερθουν 12-16 μερες, οχι παραπανω. Ki εμένα το ίδιο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 (edited) Ki εμένα το ίδιο. τωρα η παλιοτερα ? παλιοτερα και εμενα τοσο εκανε τωρα κανει νερα εκτoς κι αν ειμαι γκαντεμης :) Edited December 3, 2017 by mples Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vassp Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Ακριβώς τα ίδια και μένα και σήμερα εμφανίστηκε στο Κέντρο διαλογής Αττικής. Οπότε λογικά θα έχεις νέα του και συ... :) Όπως το είπες έγινε και σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 τωρα η παλιοτερα ? παλιοτερα και εμενα τοσο εκανε τωρα κανει νερα εκτως κι αν ειμαι γκαντεμης :) Εδώ και δύο μήνες γύρω στις 15 μέρες κάνουν να έλθουν. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 τωρα η παλιοτερα ? παλιοτερα και εμενα τοσο εκανε τωρα κανει νερα εκτoς κι αν ειμαι γκαντεμης :) μαλλον εισαι γκαντεμης :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 μαλλον εισαι γκαντεμης :lol: :Dμιλαμε για μεγαλος γκαντεμης 7 στα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouzoum Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Τέλος το fasttech για Ελλάδα. Σιγά να μην έψαχναν εναλλακτικούς τρόπους αποστολής. Ένα ένα τα κινεζομάγαζα θα μας διαγράψουν. Καταφέρνουν τελικά με τον τρόπο τους να περνούν όλα τα μέτρα στην Ελλάδα και εμείς ανίκανοι να αντιδράσουμε όπως πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksiale13 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 μηπως ξερετε ποσο καιρο μενει ενα αντικειμενο τελωνειο? μπηκε στι; 10/11 και ακομα δεν εχει καμια εξελιξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 (edited) Τέλος το fasttech για Ελλάδα. Σιγά να μην έψαχναν εναλλακτικούς τρόπους αποστολής. Ένα ένα τα κινεζομάγαζα θα μας διαγράψουν. Καταφέρνουν τελικά με τον τρόπο τους να περνούν όλα τα μέτρα στην Ελλάδα και εμείς ανίκανοι να αντιδράσουμε όπως πάντα. Γιατί το λες; Έγινε κάτι; Μόλις προ ημερών έβαλα μια παραγγελία (αξίας $17.83) και μου την έστειλαν κανονικά, στις 30/11. Και στην πολιτική τους βλέπω ότι στέλνουν Ελλάδα. μηπως ξερετε ποσο καιρο μενει ενα αντικειμενο τελωνειο? μπηκε στι; 10/11 και ακομα δεν εχει καμια εξελιξη Δεν υπάρχει ασφαλής απάντηση σε αυτό. Μπορεί να βγει αυθημερόν, μπορεί και σε παραπάνω από μήνα... Edited December 3, 2017 by anonimos_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Καλησπερα ... Σε περιπτωση που μας στειλει συγγενης με απλο ταχυδρομειο κατι απο Αμερικη, τι συμβαινει με το τελωνειο; Πχ να μου αγορασει κατι με βαρος περιπου 2 κιλα και να μου το στειλει Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Εδώ λένε ότι πληρώνει τελωνείο, αλλά δεν το πιστεύω. Να τα γράψει ιδιοχειρα πάνω όλα, να βάλει "books" να δικαιολογεί το δωρο+βάρος και πιστεύω όλα οκ. Με απλό unregistered USPS Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Καλησπερα ... Σε περιπτωση που μας στειλει συγγενης με απλο ταχυδρομειο κατι απο Αμερικη, τι συμβαινει με το τελωνειο; Πχ να μου αγορασει κατι με βαρος περιπου 2 κιλα και να μου το στειλει Τι είναι το κάτι; Παίζει ρόλο το περιεχόμενο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Δλδ απο το gearbest μικροπράγματα με priority περνανε κανονικα χωρις τελωνειο; απλα με τρελη καθυστερηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Δλδ απο το gearbest μικροπράγματα με priority περνανε κανονικα χωρις τελωνειο; απλα με τρελη καθυστερηση;Ο εκτελωνισμός γίνεται στην Αγγλία. Απλά το gearbest επειδή μπουκωσε πριν κάνα δίμηνο η συγκεκριμένη μέθοδος πλέον δεν την πρόσφερει σε όλα τα αντικείμενα. Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Καλησπερα ... Σε περιπτωση που μας στειλει συγγενης με απλο ταχυδρομειο κατι απο Αμερικη, τι συμβαινει με το τελωνειο; Πχ να μου αγορασει κατι με βαρος περιπου 2 κιλα και να μου το στειλειΣε περίπτωση γνωστού το δέμα περιείχε έγγραφα για κληρονομικα θέματα κάτι γλυκά αμερικανικά και χαζοδωρακια για τα παιδιά του (μικρής αξίας εννοώ όχι ηλεκτρονικά) σταμάτησε τελωνείο και πλήρωσε 35 ευρώ. Φαντάσου ότι ο αποστολέας και ο παραλήπτης είχαν το ίδιο επώνυμο (ξαδέρφια). Αν δεν είχε ανάγκη τα έγγραφα (πρωτότυπα) δεν θα παραλαμβανε ποτέ το πακέτο. Sent from my MI 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 όποιος μένει βόρεια Ελλάδα και περιμένει δέμα, αν δει κίνηση τις επόμενες μέρες να περνάει από ΚΔ Θεσσαλονίκης ας ρίξει ένα ποστάρισμα εδώ για ενημέρωση. ενώ το είχαν κλείσει, φίλος μου μου είπε ότι είχε ένα στάτους που πέρασε από κει. δεν έχω φωτό να επιβεβαιώσω τα γραφόμενα μου, αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι ενθαρρυντικό μπας και παραλάβουμε τις παραγγελίες του Νοεμβρίου πριν τα Χριστούγεννα. δεν μένω Β. Ελλάδα. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosChatz Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 όποιος μένει βόρεια Ελλάδα και περιμένει δέμα, αν δει κίνηση τις επόμενες μέρες να περνάει από ΚΔ Θεσσαλονίκης ας ρίξει ένα ποστάρισμα εδώ για ενημέρωση. ενώ το είχαν κλείσει, φίλος μου μου είπε ότι είχε ένα στάτους που πέρασε από κει. δεν έχω φωτό να επιβεβαιώσω τα γραφόμενα μου, αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι ενθαρρυντικό μπας και παραλάβουμε τις παραγγελίες του Νοεμβρίου πριν τα Χριστούγεννα. δεν μένω Β. Ελλάδα. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Πρεπει να ισχυει. 1η φορα απο τοσο χρονια που παραγγελνω βλεπω να πηγαινει το δεμα πρωτα θεσσαλονικη. 1/12/2017, 07:26:22 ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΚΔ) RECEIVE ITEM AT INWARD OFFICE OF EXCHANGE 2/10/2017, 17:16:00 CHINA POSTING/COLLECTION Ουτε και εγω μενω Β Ελλαδα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τέλος το fasttech για Ελλάδα. Σιγά να μην έψαχναν εναλλακτικούς τρόπους αποστολής. Ένα ένα τα κινεζομάγαζα θα μας διαγράψουν. Καταφέρνουν τελικά με τον τρόπο τους να περνούν όλα τα μέτρα στην Ελλάδα και εμείς ανίκανοι να αντιδράσουμε όπως πάντα. Τυπε αν σταματησουν να στελνουν Ελλαδα δεν θα ειναι λογω τελωνειων, αλλα γιατι οι ελληνες ζητανε refund και μετα καβατζωνουνε και τα κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Το πρόβλημα με fasttech είναι ότι οι περισσότερες παραγγελίες αφορούν το ηλεκτρονικό τσιγάρο, όπου στη Ελλάδα τον τελευταίο καιρό , ότι έχει σχέση με αυτό, κατάσχεται και πάει για καταστροφή. Και μιλάμε, σταματάνε τα πάντα. Μέχρι και τα αυτοκόλλητα για mod ( ηλεκτρονικό τσιγάρο ) κατάσχουν. Meizu m2 με Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καλημέρα στην παρέα,περιμένω κι εγώ ένα κινητό αξίας 69€ (75 με την ασφάλεια αποστολής) απο coolicool (οι οποίοι ισχυρίζονται ότι επιστρέφουν τα χρήματα του εκτελωνισμού) και βλέπω αυτό στο tracking: 4/12/2017, 00:08:42 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ 4/12/2017, 00:07:18 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 3/12/2017, 09:29:11 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 20/11/2017, 10:25:43 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 17/11/2017, 08:01:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Απέστειλα σήμερα στο geta@elta-net.gr την απόδειξη του paypal και θα ήθελα αν είχε κάποιος ανάλογη εμπειρία να μου πει περίπου πόσες μέρες θα χρειαστεί ο εκτελωνισμός και αν θα "φάει καπέλο" μόνο τον ΦΠΑ (24% των 75€ = 18€) Σας ευχαριστώ. Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Γινεται σχετικα γρηγορα. Θα πληρωσεις 18+15=33€ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Σε περίπτωση γνωστού το δέμα περιείχε έγγραφα για κληρονομικα θέματα κάτι γλυκά αμερικανικά και χαζοδωρακια για τα παιδιά του (μικρής αξίας εννοώ όχι ηλεκτρονικά) σταμάτησε τελωνείο και πλήρωσε 35 ευρώ. Φαντάσου ότι ο αποστολέας και ο παραλήπτης είχαν το ίδιο επώνυμο (ξαδέρφια). Αν δεν είχε ανάγκη τα έγγραφα (πρωτότυπα) δεν θα παραλαμβανε ποτέ το πακέτο. Sent from my MI 5 using Tapatalk χμμ απο οτι φαινεται δυσκολα τα πραγματα.. Τι είναι το κάτι; Παίζει ρόλο το περιεχόμενο. Ενα επαναφορτιζομενο κατσαβιδι 10.8 θελω βασικα.. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts