Jump to content

Τελωνείο και εκτελωνισμοί

alfa 156
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ που έχω παραγγείλει με priority line από Banggood και λέει ότι 21 Νοεμβρίου είχε φύγει από το ολλανδικό ταχυδρομείο για Ελλάδα Κοντεύουμε τώρα τις 15 μέρες και ακόμα να εμφανιστεί στην Ελλάδα στο tracking των ΕΛΤΑ.

• Απαντήσεις 10,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εγώ που έχω παραγγείλει με priority line από Banggood και λέει ότι 21 Νοεμβρίου είχε φύγει από το ολλανδικό ταχυδρομείο για Ελλάδα Κοντεύουμε τώρα τις 15 μέρες και ακόμα να εμφανιστεί στην Ελλάδα στο tracking των ΕΛΤΑ.

φιλε μια χαρα εισαι εγω 7 παραγγελιες με priority 30 μερες πανω κατω και εκτως απο μια που τωρα πατησε αεροδρομιο οι αλλες ακομα κανουν διακοπες

παει το μαμησαν και αυτο

Ακριβώς τα ίδια και μένα και σήμερα εμφανίστηκε στο Κέντρο διαλογής Αττικής. Οπότε λογικά θα έχεις νέα του και συ... :)

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

φιλε μια χαρα εισαι εγω 7 παραγγελιες με priority 30 μερες πανω κατω και εκτως απο μια που τωρα πατησε αεροδρομιο οι αλλες ακομα κανουν διακοπες

παει το μαμησαν και αυτο

Εμενα 4 παραγγελειες με Priority εκαναν να ερθουν 12-16 μερες, οχι παραπανω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα 4 παραγγελειες με Priority εκαναν να ερθουν 12-16 μερες, οχι παραπανω.

Ki εμένα το ίδιο.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ki εμένα το ίδιο.

τωρα η παλιοτερα ?

παλιοτερα και εμενα τοσο εκανε τωρα κανει νερα εκτoς κι αν ειμαι γκαντεμης :)

Edited by mples

Ακριβώς τα ίδια και μένα και σήμερα εμφανίστηκε στο Κέντρο διαλογής Αττικής. Οπότε λογικά θα έχεις νέα του και συ... :)

Όπως το είπες έγινε και σε μένα

τωρα η παλιοτερα ?

παλιοτερα και εμενα τοσο εκανε τωρα κανει νερα εκτως κι αν ειμαι γκαντεμης :)

Εδώ και δύο μήνες γύρω στις 15 μέρες κάνουν να έλθουν.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

τωρα η παλιοτερα ?

παλιοτερα και εμενα τοσο εκανε τωρα κανει νερα εκτoς κι αν ειμαι γκαντεμης :)

μαλλον εισαι γκαντεμης :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τέλος το fasttech για Ελλάδα. Σιγά να μην έψαχναν εναλλακτικούς τρόπους αποστολής. Ένα ένα τα κινεζομάγαζα θα μας διαγράψουν. Καταφέρνουν τελικά με τον τρόπο τους να περνούν όλα τα μέτρα στην Ελλάδα και εμείς ανίκανοι να αντιδράσουμε όπως πάντα.

Τέλος το fasttech για Ελλάδα. Σιγά να μην έψαχναν εναλλακτικούς τρόπους αποστολής. Ένα ένα τα κινεζομάγαζα θα μας διαγράψουν. Καταφέρνουν τελικά με τον τρόπο τους να περνούν όλα τα μέτρα στην Ελλάδα και εμείς ανίκανοι να αντιδράσουμε όπως πάντα.

Γιατί το λες; Έγινε κάτι;

Μόλις προ ημερών έβαλα μια παραγγελία (αξίας $17.83) και μου την έστειλαν κανονικά, στις 30/11.

Και στην πολιτική τους βλέπω ότι στέλνουν Ελλάδα.

μηπως ξερετε ποσο καιρο μενει ενα αντικειμενο τελωνειο? μπηκε στι; 10/11 και ακομα δεν εχει καμια εξελιξη

Δεν υπάρχει ασφαλής απάντηση σε αυτό. Μπορεί να βγει αυθημερόν, μπορεί και σε παραπάνω από μήνα...

Edited by anonimos_

Καλησπερα ...

Σε περιπτωση που μας στειλει συγγενης με απλο ταχυδρομειο κατι απο Αμερικη, τι συμβαινει με το τελωνειο;

Πχ να μου αγορασει κατι με βαρος περιπου 2 κιλα και να μου το στειλει

1+7 Pro

Εδώ λένε ότι πληρώνει τελωνείο, αλλά δεν το πιστεύω. Να τα γράψει ιδιοχειρα πάνω όλα, να βάλει "books" να δικαιολογεί το δωρο+βάρος και πιστεύω όλα οκ. Με απλό unregistered USPS

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλησπερα ...

Σε περιπτωση που μας στειλει συγγενης με απλο ταχυδρομειο κατι απο Αμερικη, τι συμβαινει με το τελωνειο;

Τι είναι το κάτι;

Παίζει ρόλο το περιεχόμενο.

Δλδ απο το gearbest μικροπράγματα με priority περνανε κανονικα χωρις τελωνειο; απλα με τρελη καθυστερηση;
Ο εκτελωνισμός γίνεται στην Αγγλία. Απλά το gearbest επειδή μπουκωσε πριν κάνα δίμηνο η συγκεκριμένη μέθοδος πλέον δεν την πρόσφερει σε όλα τα αντικείμενα.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Καλησπερα ...

Σε περίπτωση γνωστού το δέμα περιείχε έγγραφα για κληρονομικα θέματα κάτι γλυκά αμερικανικά και χαζοδωρακια για τα παιδιά του (μικρής αξίας εννοώ όχι ηλεκτρονικά) σταμάτησε τελωνείο και πλήρωσε 35 ευρώ. Φαντάσου ότι ο αποστολέας και ο παραλήπτης είχαν το ίδιο επώνυμο (ξαδέρφια).

Αν δεν είχε ανάγκη τα έγγραφα (πρωτότυπα) δεν θα παραλαμβανε ποτέ το πακέτο.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

όποιος μένει βόρεια Ελλάδα και περιμένει δέμα, αν δει κίνηση τις επόμενες μέρες να περνάει από ΚΔ Θεσσαλονίκης ας ρίξει ένα ποστάρισμα εδώ για ενημέρωση. ενώ το είχαν κλείσει, φίλος μου μου είπε ότι είχε ένα στάτους που πέρασε από κει. δεν έχω φωτό να επιβεβαιώσω τα γραφόμενα μου, αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι ενθαρρυντικό μπας και παραλάβουμε τις παραγγελίες του Νοεμβρίου πριν τα Χριστούγεννα. δεν μένω Β. Ελλάδα.

Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου.

όποιος μένει βόρεια Ελλάδα και περιμένει δέμα, αν δει κίνηση τις επόμενες μέρες να περνάει από ΚΔ Θεσσαλονίκης ας ρίξει ένα ποστάρισμα εδώ για ενημέρωση. ενώ το είχαν κλείσει, φίλος μου μου είπε ότι είχε ένα στάτους που πέρασε από κει. δεν έχω φωτό να επιβεβαιώσω τα γραφόμενα μου, αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι ενθαρρυντικό μπας και παραλάβουμε τις παραγγελίες του Νοεμβρίου πριν τα Χριστούγεννα. δεν μένω Β. Ελλάδα.

Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου.

Πρεπει να ισχυει.

1η φορα απο τοσο χρονια που παραγγελνω βλεπω να πηγαινει το δεμα πρωτα θεσσαλονικη.

1/12/2017, 07:26:22 ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΚΔ) RECEIVE ITEM AT INWARD OFFICE OF EXCHANGE

2/10/2017, 17:16:00 CHINA POSTING/COLLECTION

Ουτε και εγω μενω Β Ελλαδα.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τυπε αν σταματησουν να στελνουν Ελλαδα δεν θα ειναι λογω τελωνειων, αλλα γιατι οι ελληνες ζητανε refund και μετα καβατζωνουνε και τα κινητα.

Το πρόβλημα με fasttech είναι ότι οι περισσότερες παραγγελίες αφορούν το ηλεκτρονικό τσιγάρο, όπου στη Ελλάδα τον τελευταίο καιρό , ότι έχει σχέση με αυτό, κατάσχεται και πάει για καταστροφή.

Και μιλάμε, σταματάνε τα πάντα.

Μέχρι και τα αυτοκόλλητα για mod ( ηλεκτρονικό τσιγάρο ) κατάσχουν.

Meizu m2 με Tapatalk

Καλημέρα στην παρέα,περιμένω κι εγώ ένα κινητό αξίας 69€ (75 με την ασφάλεια αποστολής) απο coolicool (οι οποίοι ισχυρίζονται ότι επιστρέφουν τα χρήματα του εκτελωνισμού) και βλέπω αυτό στο tracking:

4/12/2017, 00:08:42 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ

4/12/2017, 00:07:18 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ

3/12/2017, 09:29:11 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

20/11/2017, 10:25:43 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

17/11/2017, 08:01:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Απέστειλα σήμερα στο geta@elta-net.gr την απόδειξη του paypal και θα ήθελα αν είχε κάποιος ανάλογη εμπειρία να μου πει περίπου πόσες μέρες θα χρειαστεί ο εκτελωνισμός και αν θα "φάει καπέλο" μόνο τον ΦΠΑ (24% των 75€ = 18€)

Σας ευχαριστώ.

Γινεται σχετικα γρηγορα. Θα πληρωσεις 18+15=33€

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Σε περίπτωση γνωστού το δέμα περιείχε έγγραφα για κληρονομικα θέματα κάτι γλυκά αμερικανικά και χαζοδωρακια για τα παιδιά του (μικρής αξίας εννοώ όχι ηλεκτρονικά) σταμάτησε τελωνείο και πλήρωσε 35 ευρώ. Φαντάσου ότι ο αποστολέας και ο παραλήπτης είχαν το ίδιο επώνυμο (ξαδέρφια).

Αν δεν είχε ανάγκη τα έγγραφα (πρωτότυπα) δεν θα παραλαμβανε ποτέ το πακέτο.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

χμμ απο οτι φαινεται δυσκολα τα πραγματα..

Τι είναι το κάτι;

Παίζει ρόλο το περιεχόμενο.

Ενα επαναφορτιζομενο κατσαβιδι 10.8 θελω βασικα..

1+7 Pro