Jump to content

mouzoum

Members
  • Δημοσιεύσεις

    89
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mouzoum

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 9

mouzoum's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τέλος το fasttech για Ελλάδα. Σιγά να μην έψαχναν εναλλακτικούς τρόπους αποστολής. Ένα ένα τα κινεζομάγαζα θα μας διαγράψουν. Καταφέρνουν τελικά με τον τρόπο τους να περνούν όλα τα μέτρα στην Ελλάδα και εμείς ανίκανοι να αντιδράσουμε όπως πάντα.
  2. Αν θέλει το ελληνικό δημόσιο να είναι εντάξει και να βγάλει χρήματα ας μαζέψει όλα τα είδη ηλεκτρονικού τσιγάρου, να τα βγάλει σε δημόσιο πλειστηριασμό και να πάνε τα ηλεκτρομάγαζα να τα κτυπήσουν. Έτσι και αλλιώς όλη αυτή η ιστορία είναι κατευθυνόμενη και ένα θέατρο παραλογισμού.
  3. Εγώ ξέρω ότι όταν κατάσχεται κάτι πρέπει να βγει σε δημόσιο πλειστηριασμό. Εκτός αν είναι ναρκωτικά που καταστρέφονται. Τώρα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που θα καταλήξουν- και μιλάμε για ποσότητες που μας έχουν κατασχέσει - δεν γνωρίζει κανείς. Άρα καλά κάνουμε και υποθέτουμε ότι καταλήγουν στους τελωνειακούς οι οποίοι με την σειρά τους τα κάνουν ότι θέλουν. Αν κάποιος φίλος του τελωνείου διαβάζει το φόρουμ ας μας απάντηση. Γιατί σίγουρα το διαβάζουν. Επίσημη ανακοίνωση μην περιμένουμε.
  4. Το fasttech ευγενικά απαντάει ότι από την στιγμή που κατασχεθεί το πακέτο από το τελωνείο ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνει γιατί ο αγοραστής πρέπει εκ των προτέρων να γνωρίζει πια είδη είναι απαγορευμένα. Υπάρχει γραμμένο και στις προϋποθέσεις αγοράς. Έτσι εδώ κλείνει το θέμα αγοράς ειδών ηλεκτρονικού τσιγάρου από εξωτερικό ακόμα και από Ευρώπη. Ώρα να κόψουμε και το άτμισμα από το να αγοράζουμε τα προϊόντα αυτά με καπέλο τρεις φορές πάνω εδώ στην Ελλάδα.
  5. Το είχα παραγγείλει 19/09 από Fasttech και σήμερα έγραψαν ότι κατέχετε.
  6. Σήμερα μοντάκι κατασχέθηκε σαν απαγορευμένο αντικείμενο. Ήταν χωρίς ατμοποιητή και μπαταρίες. Αξία 40 ευρώ. Το περίμενα με αυτά που γίνονται αλλά πόνεσε λίγο.
  7. Μοντάκι αξίας 40 ευρώ. Απαγορευμένα αντικείμενα. Καλά ατμίσματα στον φίλο τελωνειακό που το κατάσχεσε. Εγώ έπαιξα και έχασα. Φυσικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
  8. Εντάξει αν ισχύει αυτό με τον φορτιστή έχουν ξεφύγει εντελώς όμως!!!
  9. Ευχαριστώ πολύ stratos. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ stratosGR. Έχεις δίκιο. Μόνο υπομονή.
  10. Έφτασε σήμερα με Singapore post και μπήκε καρφί τελωνείο. Να δούμε τώρα τι θα γίνει. Το πθο ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια ερώτηση. Εισαγωγή στο τελωνείο ΚΔ αεροδρομίου το σημαίνει; Ελέγχεται από τα ΕΛΤΑ ή από το τελωνείο του αεροδρομίου; Είμαι χαμένος ούτως ή άλλως;
  11. Έφτασε σήμερα με Singapore post και μπήκε καρφί τελωνείο. Να δούμε τώρα τι θα γίνει.
  12. Διπλή γιορτή σήμερα. Από 10/09 σήμερα φάνηκε άφιξη στην χώρα προορισμού!!!
  13. Ευχαριστώ πολύ adversus για την πληροφορία.
  14. Χάλασε και το banggood 15 μέρες έχει αποσταλεί από Ολλανδία και ακόμα τίποτα. Είναι priority mail.
  15. Τι καλά Χριστούγεννα!!! Εδώ σύμφωνα με την φωτογραφία θα πάμε πολλούς μήνες πίσω. Αλλά εκτός την καθυστέρηση οι ηλεκτρονικές συσκευές θα καταστραφούν έξω. Ίδη πολλές παραδόσεις έρχονται με σπασμένες τις συσκευασίες και τις συσκευές εννοείται.
×
×
  • Create New...