Jump to content

NeOSL

Members
  • Δημοσιεύσεις

    467
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NeOSL

  1. όσα χρόνια κι αν περάσουν εδώ θα μπαίνουμε για να ενημερωνόμαστε. ευχαριστούμε και να το χαρεί ο νικητής!
  2. καλησπέρα, με ανανέωση των 10, 12 και 15 ευρώ ποια είναι τα ποσά που προστίθενται καθαρά στο υπόλοιπο; με αυτή των 10€ είναι 8 κόμμα κάτι αλλά δεν θυμάμαι καλά. τα υπόλοιπα ποσά; ευχαριστώ. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  3. ok, thanks! είδα τους όρους για το transfer. γράφει ότι όποιος λάβει μεταφορά υπολοίπου χάνει τα προνόμια της ανανέωσης ΑΛΛΑ παίρνει αυτούσιο το ποσό (στην δεκάευρη μεταφορά μπαίνουν 10€ στον λογαριασμό του και όχι 8.8€). οπότε, μάλλον θα ξεκινήσω να ρωτάω φίλους και γνωστούς αν ενδιαφέρεται κανείς. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  4. καλημέρα, έχω ερώτηση... έχω υπόλοιπο 60+ €. υπάρχει περίπτωση ανάληψης; αν όχι, πώς μπορούν να αξιοποιηθούν τα χρήματα αυτά; αγορά προϊόντων σε cosmote Shop, ίσως; μαζεύτηκαν τόσα επειδή από πέρσι σταμάτησα να χρησιμοποιώ τον αριθμό και έκανα αναγκαστικά ανανεώσεις για να τον διατηρήσω μέχρι να μην χρειάζεται και να σβηστεί πλήρως. Θέλω να αποφύγω να μην κάνω ανανέωση με αποτέλεσμα να χαθούν τόσα χρήματα. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  5. ρώτησε τον λογιστή σου. αυτός... ξέρει! η εφορία δεν χαρίζει, μην βρεθείς προ εκπλήξεως. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  6. @wolf_35 για να σου εμφανιστεί αυτό το όριο, μάλλον δεν έχει γίνει verified ο λογαριασμός σου (linked με κάποιον λογαριασμό τραπέζης για παράδειγμα). αν ήταν verified τη στιγμή που σου εμφανίστηκε το μήνυμα, τότε θα πρέπει να τσεκάρεις το resolution centre της PayPal. γκούγκλαρε "PayPal limit" και ρίξε μια ματιά. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  7. aaaaaand it's gone! μετά από σημερινή αναβάθμιση του default internet browser σταμάτησε πάλι να αποθηκεύει εικόνες. η μπαταρία κυμαίνεται στους ίδιους χρόνους όπως και πριν. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  8. στα θετικά της αναβάθμισης σε 9.5.11.0 είναι ότι τώρα από τον default internet browser μπορώ να σώσω τις φωτογραφίες με "αποθήκευση εικόνας". η αποθήκευση εικόνας δεν λειτουργούσε στις 2 (ή 3) προηγούμενες ενημερώσεις συστήματος. για μπαταρία δεν έχω εικόνα, είναι νωρίς ακόμα. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  9. αν δεις 3 μηνύματα μετά, έγραψα ότι είχε παραλείψει (αυτός που παρήγγειλε από GB) να αναφέρει ότι του άλλαξαν τον τρόπο αποστολής από Belgium σε Sweden. το θέμα δεν ήταν ότι σταμάτησε αποστολή του Belgium αλλά ότι αλλάχτηκε η μέθοδος αποστολής. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  10. και μετά από 7 ώρες βλέπω το σχόλιο αυτού που του έκατσε η στραβή: "Με Belgium register και το στείλανε με Sweden.." ε ρε π0ύστη μου, δεν μπορούσε να το γράψει από την αρχή; έλεος. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  11. καλημέρα, αφήνω ένα screenshot από γνωστή ομάδα στο fb. σταμάτησε δέμα από GB με Belgium registered. συμβουλεύουν το παλικάρι να πληρώσει τελωνείο και να ανοίξει ticket για την επιστροφή του ποσού. δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν να σταματάει η συγκεκριμένη μέθοδος. αν γράψουν κάτι νεότερο τις επόμενες μέρες, θα το μεταφέρω. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  12. Τζόκερ είναι οι χρόνοι για άλλη μια φορά. μόνο GB και bg post registered δείχνει να είναι σίγουρη μέθοδος στις περίπου 20 μέρες.. παρέλαβα unregistered από ebay (Κινέζος πωλητής) σε 12 μέρες. άλλη αποστολή eBay και Κινέζος είμαι στους 2 μήνες και συνεχίζω. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  13. δεν έχω το πρόβλημα αυτό. προτείνω να δοκιμάσεις έναν καθαρισμό cache memory της εφαρμογής, επανεκκίνηση τη συσκευή, δούλεψε την εφαρμογή όπως την δουλεύεις συνήθως και παρακολούθησε την. wild guess: μήπως εμφανίστηκε το πρόβλημα μετά από πρόσφατη εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής; Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  14. καλημέρα, 1) για αγορά της έκδοσης Snapdragon και 800άρας μπάντας να επικοινωνήσει με το κατάστημα και να ρωτήσει αν η συσκευασία εξωτερικά γράφει global version σε ένα μικρό κόκκινο/πορτοκαλί πλαίσιο, και στο πίσω μέρος της συσκευασίας να αναφέρεται product name/product model : 2016102. 2) να πάρει μια θήκη προστασίας και ένα τζαμάκι προστασίας για αρχή. 3) να μην έχει μεγάλες προσδοκίες στον τομέα κάμερα. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  15. στέλνεις εδώ geta@elta-net.gr ένα email με θέμα το tracking number, κυρίως θέμα ένα σύντομο κείμενο του στυλ "σας επισυνάπτω την απόδειξη αγοράς", επισυνάπτεις αρχείο με την απόδειξη αγοράς (είτε από PayPal είτε από κίνηση στον λογαριασμό τραπέζης, με όποιον τρόπο πλήρωσες δηλαδή) και περιμένεις. γύρω στο εικοσάευρω θα πληρώσεις. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  16. καλημέρα, κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει στάση στο τελωνείο. πριν κάνεις την παραγγελία, επικοινώνησε με τον πωλητή για να μάθεις τον τρόπο αποστολής. αν διαχειριστεί από ΕΛΤΑ θα χρειαστεί να πληρώσεις το 24% της εκτιμώμενης αξίας CIF του συν 15€ για να παραλάβεις. χοντρικά 35€ επιπλέον. αν διαχειριστεί από εταιρία courier θα πληρώσεις περισσότερα από 35€. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  17. ούτε σε stable 9.5.8.0 υπάρχει Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  18. εδώ είναι το νήμα του note. το λινκ που έδωσες είναι για το σκέτο. καλημέρα. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  19. Λοιπόν, επικοινώνησα με την PayPal μέσω email, έχουν καταγράψει το γεγονός ότι έχει παραδοθεί στην τάδε Μ.Δ. (φαίνεται στο tracking number) ενώ εγώ μένω σε άλλη περιοχή. Μέσα στο κατεβατό που είχα ως απάντηση, με τα βήματα πώς θα ζητήσω refund έγραψαν και το παρακάτω κείμενο: "You don’t have to worry, If worst case happens and your item will not arrive after the estimated delivery date which is by*June 06,*then you need to open an item not received request for your protection so that you can get your money back. We will also have the*seller accountable if the item will not be delivered to you and we will document everything of your experience with this seller. We will also contact the seller in your behalf*to inform them the situation." και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι στο απαντητικό email μού έγραψαν να αφήσω αρνητική αξιολόγηση στον πωλητή αν τελικά δεν παραλάβω ώστε να προστατευθούν και οι υπόλοιποι αγοραστές! :D οπότε... για την συγκεκριμένη αγορά θα ενημερώσω γύρω στις 10 Ιουνίου. καλημέρα :) Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  20. στο ebay τα χρήματα δεν τα παίρνουν αμέσως. είναι σε διαδικασία pending funds και περνάνε στον λογαριασμό του seller αφότου επιβεβαιώσει ο πελάτης ότι παρέλαβε. https://pages.ebay.com/seller-center/service-and-payments/funds-availability.html οπότε είναι τουλάχιστον ανόητο να προσπαθεί κάποιος να κερδίσει χρήματα με αυτόν τον τρόπο, μόνο χρόνο χάνει και επιπλέον ξενερώνει ο πελάτης. για το Ali δεν ξέρω την διαδικασία. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  21. Χμμ... πιθανώς σε scam πωλητή έπεσα κι εγώ. δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που το κάνουν αυτό. αφού δεν παίρνουν τα λεφτά κατευθείαν, αλλά χρειάζεται αρκετός χρόνος (νομίζω τρίμηνο), χρόνος αρκετός για να διεκδικήσει τα χρήματα του ο πελάτης σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. ποντάρουν στο ότι κάποιοι δεν θα ασχοληθούν; ή ότι δεν θα προλάβουν να ασχοληθούν; τεσπα, όταν έχω νεότερα θα ενημερώσω. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  22. θέλω να πιστεύω ότι μου έδωσε λάθος tn ο πωλητής (κατά λάθος και όχι επίτηδες) . του έστειλα μήνυμα, ελπίζω να έχω απάντηση μέχρι τέλος της εβδομάδας. θα ενημερώσω. πάντως, αν κάποιος άλλος είχε αντίστοιχη περίπτωση, ας δώσει τα φώτα του. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  23. παραγγέλνω από ebay (Κινέζος πωλητής, αποστολή δέματος με registered China Post). σήμερα βλέπω ότι παραδόθηκε τα ξημερώματα σε Μ.Δ. άλλης περιοχής, και παρέλαβε κάποιος πριν λίγα λεπτά (μα τόσο γρήγορα;;; ) . καλώ ΕΛΤΑ και τους εξηγώ το θέμα μου. μου λένε ότι συμβαίνει τέτοιο λάθος, σπάνια αλλά συμβαίνει, δηλαδή να έχει δώσει ο πωλητής λάθος tracking number. και να επικοινωνήσω μαζί του για να μου δώσει το σωστό. όλα κατανοητά μέχρι στιγμής. τι γίνεται όμως όταν ο πωλητής ξεκινήσει τα μα-μου-σου-του (ή τσιν-τσον-τσαν-τσεν) και μου πει ότι παραδόθηκε το δέμα και "Άντε γεια!"; από ΕΛΤΑ δίνουν κάποια βεβαίωση ότι παραδόθηκε το δέμα με το τάδε tracking number στον Χι με διεύθυνση Ψι; έχει αντιμετωπίσει κάποιος αντίστοιχο θέμα; Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
  24. όταν έχουν ξεπεράσει τα 12k σχόλια οι χρήστες ενός φόρουμ σε ένα συγκεκριμένο νήμα (αυτό εδώ) , και διαβάζουμε συχνά σχόλια σχετικά με το ποιος την έχει πιο μεγάλη την sot και πώς θα μεγαλώσει σε αυτούς που την έχουν μικρή (την sot), καθώς και "ποια θήκη και ποιο τζαμάκι προστασίας οθόνης να επιλέξω;" χάνονται σημαντικά θέματα/προβλήματα/προτάσεις στο πλήθος των πληροφοριών. και το powerbank που έγραψα σε προηγούμενο ποστ ήταν μια λύση για όσους δεν θέλουν να ξεμείνουν από μπαταρία κατά τη διάρκεια της ημέρας και δεν είναι ικανοποιημένοι από την μπαταρία του κινητού. κάτι αυτονόητο. όπως επίσης είναι αυτονόητο ότι αν κάποιος θέλει να βγάλει φωτογραφίες από τον γάμο του και το τραπέζι ύστερα δεν περιμένει καλά αποτελέσματα από το κινητό του και τα κινητά των καλεσμένων για να φτιάξει άλμπουμ, καλεί φωτογράφους με επαγγελματικό εξοπλισμό. τεσπα, καλό το κινητό για τα λεφτά του σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά μέχρι εκεί. μην έχει κάποιος τρομερές απαιτήσεις. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.
×
×
  • Create New...