Jump to content

Φοιτητικό/Πακέτο «ειδικής προσφοράς» F2G (1500' + 1500 MB)

alexandr0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω πάνω από έτος να ενεργοποιήσω την προσφορά και ακόμα είναι διαθέσιμη. Επίσης, έχω να ανανεώσω εδώ και 4 μήνες, προς ενημέρωση.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σήμερα μου ήρθε SMS σε ένα Public F2G που έχω 1 μήνα για μετατροπή σε προνομιακό. 1500 λεπτά 1500MB για 25 μέρς με €8.57 :cool:

Σήμερα μου ήρθε SMS σε ένα Public F2G που έχω 1 μήνα για μετατροπή σε προνομιακό. 1500 λεπτά 1500MB για 25 μέρς με €8.57 :cool:

Μάλλον πια η "προνομιακή" προσφορά έρχεται μετά το μήνα που διαρκούν τα € αγοράς,

ώστε για να μπορέσεις να την ενεργοποιήσεις να βάλεις κάρτα 10€ και όχι ΜΟΝΟ με τα € αγοράς (όπως ερχόταν η προσφορά όταν ξεκίνησε το Public f2go πέρσι τέτοια εποχή).

Λογικον.....:)

Σε μένα στα 4-5 Public f2go που είχα (τα #2# πήγαν φορητότητα) σε όλα πήρε το προνομιακό, εκτός από #1# που πήρε ακόμα καλύτερη (όσο δεν έχει λήξει το 3μηνο) κάθε 1η του μηνός {μπήκαν για 12/2017}:

Screenshot_2017_12_01_13_28_09.png

Σε αυτά τα νούμερα του Public, για να μπει η πρώτη αγορά, πρέπει πρώτα να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας ή μπαίνουν χωρίς καμία προϋπόθεση ; Μιλάω για τη πρώτη αγορά σε εντελώς νέο αριθμό.

Σε αυτά τα νούμερα του Public, για να μπει η πρώτη αγορά, πρέπει πρώτα να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας ή μπαίνουν χωρίς καμία προϋπόθεση ; Μιλάω για τη πρώτη αγορά σε εντελώς νέο αριθμό.
Σε μένα μπήκαν απευθείας με την πρώτη αγορά. Συγκεκριμένα μια microSD είχα πάρει και μπήκαν 13 ευρώ με τη μία.

Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk

Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα!

Αν βρεις κατάστημα Public που να δίνει τώρα τις γιορτές, ενημέρωσέ μας:

https://www.wind.gr/gr/f2g/my-free-2-go/epistrofi/

Public_sim_2017.jpg

Εχω ενα νουμερο που με πηραν σημερα απο 212.

Μου ειπαν για νεο αριθμο προνομιακου οσα θελω για φιλους συγγενεις κλπ.

Δεν ρωτησα λεπτομεριες για κοστος κλπ.

Οποιος θελει ΠΜ.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Καλησπέρα σας έχω το προνομιακό και κατά λάθος άνοιξα δεδομένα χωρίς να έχω υπόλοιπο mb. Μου έφαγε υπόλοιπο από την κάρτα. Μπορώ να στείλω κάποιο λεκτικό sms για να μην ξανασυμβεί αυτό;ευχαριστώ.
Don't cry because it's over.Smile because it happened.

Όχι δεν μπορείς να στείλεις μήνυμα. για απενεργοποίηση ιντερνετ. Μέσω της εξυπηρέτησης πελατών μπορούν να σου διακόψουν όλο το internet αλλά θα ταλαιπωρηθείς για να το ξανανοίξεις.

Άλλαξε το APN οπότε δεν θα σου ξανασυμβεί.

Edited by Vasileios

φορητοτητα νουμερου άλλης εταιρείας στο πακέτο ειδικής προσφοράς γίνεται? γιατί δεν θέλω να αλλάξω νούμερο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

φορητοτητα νουμερου άλλης εταιρείας στο πακέτο ειδικής προσφοράς γίνεται? γιατί δεν θέλω να αλλάξω νούμερο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστυχώς αυτό δεν είναι δυνατό.

Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk

Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα!

Γνωρίζετε τί ελάχιστο ποσό ανανέωσης χρειάζεται και ανά πόσο διάστημα προκειμένου να διατηρηθεί καταρχήν, η ειδική προσφορά και κατ' επεκταση ο αριθμός;

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Γνωρίζετε τί ελάχιστο ποσό ανανέωσης χρειάζεται και ανά πόσο διάστημα προκειμένου να διατηρηθεί καταρχήν, η ειδική προσφορά και κατ' επεκταση ο αριθμός;

0€ στους 12 μήνες (Για μένα τουλάχιστον: Από Δεκέμβρη 2016)......:)

5€ (online,αλλιώς 10€) το τρίμηνο για να διατηρηθεί το υπόλοιπο. Για να διατηρηθούν μόνο οι εισερχόμενες ανανέωση στους 4 μήνες. Για να διατηρηθεί το νούμερο εστω και με φραγή εισερχομένων μια ανανέωση στους 12 μήνες. Το προνομιακό πακέτο προς το παρόν δεν έχει ακουστεί στην πράξη να χάνεται όσον αφορά την δυνατότητα ενεργοποίησής του μετά από κάποιο διάστημα.

EDIT

λοιπον εδω να διορθωσω κατι. Ειναι ασχημο να γραφω σχετικα πρωι γιατι πιανομαι στον υπνο :lol: μπερδευτηκα με το προνομιακο της κοσμοτε γι'αυτο νόμιζα οτι γραφω εκει...Η διαφορα εδω ειναι: ακομα δεν υπαρχει εφαρμοσμενη φραγη ακομα στους 4 μηνες. Θεωρητικα βαση των ανακοινωσεων θα επρεπε να ισχυει ακριβως οτι εγραψα για το 4μηνο. Οσον αφορα το ειδικο πακετο,καποια στιγμη εγινε ελεγχος και καποιοι που δεν το ειχαν ενεργοποιησει για 6 μηνες το εχασαν. Μια φορα στο τοσο λοιπον καλο ειναι να ενεργοποιειται κατ'εμε,αν και υπαρχουν αναφορες οτι και για 1 χρονο δεν πειράχτηκε.

0€ στους 12 μήνες (Για μένα τουλάχιστον: Από Δεκέμβρη 2016)......:)

ok

Edited by kmpatra
διορθωση του ποστ παρακατω

5€ (online,αλλιώς 10€) το τρίμηνο για να διατηρηθεί το υπόλοιπο. Για να διατηρηθούν μόνο οι εισερχόμενες ανανέωση στους 4 μήνες. Για να διατηρηθεί το νούμερο εστω και με φραγή εισερχομένων μια ανανέωση στους 12 μήνες. Το προνομιακό πακέτο προς το παρόν δεν έχει ακουστεί στην πράξη να χάνεται όσον αφορά την δυνατότητα ενεργοποίησής του μετά από κάποιο διάστημα.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, οπότε με το ελάχιστο 15€ το χρόνο είμαστε κομπλέ.

Edited by Stavros_P
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

(Παρα)πληροφορείς με άσχημο τρόπο. Αν σου ζητηθεί να εξηγήσεις θα το κάνεις ή δεν?...

Αν κ ΔΕΝ το χρειάζεστε όσο υπάρχουν ΑΚΟΜΑ.....Και δεν αλλάζει τπτ...

Να εξηγήσω:

1. Public f2go από αγορά Δεκέμβρη 2016

2. Μέσα στο Δεκέμβρη 2016 μετατροπή σε "φοιτητικό" (δλδ "προνομιακό 1500΄όλους κ 1536ΜΒ με -8,57€ ήρθε sms).

3. Πριν λήξουν τα € αγοράς από Public Γενάρη 2017 βάζω το παραπάνω πακέτο

4. Μάρτη 2017 λήξη 3μήνου (0€ υπόλοιπο)

5. Από τότε ως και αρχές Δεκέμβρη 2017 συνέχιζε με κλήση στο 1269 να λέει το : "Απολαμβάνεις...."

6. Η κατάληξη: Φορητότητα σε Cyta καρτοκινητή αρχές Δεκέμβρη 2017.

ΑΥΤΑ: Όλα αληθή.:lol:

λοιπον εδω να διορθωσω κατι. Ειναι ασχημο να γραφω σχετικα πρωι γιατι πιανομαι στον υπνο :lol: μπερδευτηκα με το προνομιακο της κοσμοτε γι'αυτο νόμιζα οτι γραφω εκει...Η διαφορα εδω ειναι: ακομα δεν υπαρχει εφαρμοσμενη φραγη ακομα στους 4 μηνες. Θεωρητικα βαση των ανακοινωσεων θα επρεπε να ισχυει ακριβως οτι εγραψα για το 4μηνο. Οσον αφορα το ειδικο πακετο,καποια στιγμη εγινε ελεγχος και καποιοι που δεν το ειχαν ενεργοποιησει για 6 μηνες το εχασαν. Μια φορα στο τοσο λοιπον καλο ειναι να ενεργοποιειται κατ'εμε,αν και υπαρχουν αναφορες οτι και για 1 χρονο δεν πειράχτηκε.

@jimmis με δεδομενο οτι νομιζα οτι γραφω για κοσμοτε,ζηταω συγγνωμη για την απαντηση. Αν την εδινες σε εκεινο το θεμα οντως θα επρεπε να εξηγησεις :)

Χαχαχα, εγώ δεν είχα την τύχη του Τζίμη....

Είχα μια κάρτα που είχα πάρει από το Public τον Μάιο μετά από αγορά, και είχε γίνει "φοιτητικό". Είχα κάνει και μια ανανέωση και είχα αγοράσει και πακέτα με τα χρήματα που είχαν βάλει.

Την έβγαλα απο το συρτάρι να δοκιμάσω και πλέον δεν δουλεύει καθόλου.

Σε ένα απλό τηλέφωνο με πλήκτρα δεν την αναγνωρίζει καν.

Στο S7 βρίσκει δίκτυο αλλά επιτρέπει μόνο επείγουσες κλήσεις, και βγάζει πως δεν είναι εγγεγραμένη στο δίκτυο.

Ούτε καν χρόνο δεν την έχω.... :lol:

@jimmis με δεδομενο οτι νομιζα οτι γραφω για κοσμοτε,ζηταω συγγνωμη για την απαντηση. Αν την εδινες σε εκεινο το θεμα οντως θα επρεπε να εξηγησεις :)

Την κρατώ την απάντησή σου. Ειδικά το τελευταίο έχει πολύ πλάκα {ΑΝ κατάλαβαν οι άλλοι για τι μιλάμε , βέβαια: Αμφιβάλλω}.

Να πω ψέμματα , ΔΕΝ έχω καμιά ανάγκη, ούτε πρόθεση.

ΝΑ "αναδειχτώ" (πχ ως "προφήτης", πάλι) καμιά ανάγκη.

ΑΠΑΙΤΩ σωστές (και βιώσιμες για όλους , και τις εταιρίες, τιμ€ς): Για αυτό και γράφω εδώ myphone.

Δύσκολο να γίνω κατανοητός: Το κατανοώ για την "κατάσταση" του >95% μας.

ΔΕ κατέω για σας (Γιατί γράφετε εδώ στο myphone). Εγώ κ δια παντώς ban να'τρωγα: Ούτε κρύο, ούτε ζέστη.:).

Χαχαχα, εγώ δεν είχα την τύχη του Τζίμη....

Είχα μια κάρτα που είχα πάρει από το Public τον Μάιο μετά από αγορά, και είχε γίνει "φοιτητικό". Είχα κάνει και μια ανανέωση και είχα αγοράσει και πακέτα με τα χρήματα που είχαν βάλει.

Την έβγαλα απο το συρτάρι να δοκιμάσω και πλέον δεν δουλεύει καθόλου.

Σε ένα απλό τηλέφωνο με πλήκτρα δεν την αναγνωρίζει καν.

Στο S7 βρίσκει δίκτυο αλλά επιτρέπει μόνο επείγουσες κλήσεις, και βγάζει πως δεν είναι εγγεγραμένη στο δίκτυο.

Ούτε καν χρόνο δεν την έχω.... :lol:

Δε δικαιολογείται με as usual αυτό που λες.

1 στα γρήγορα γιατί βιάζομαι να φύγω:

Φραγή 4μηνου δεν έχει μπει ΑΚΟΜΑ, πάντως: Μόλις ελεγμένο σε Publi f2go από Μάρτη 2017.:)

Μάλλον έχει πρόβλημα η sim....

Το ενδιαφέρον είναι πως και μια 2η που είχα αποκτήσει με τον ίδιο τρόπο επίσης δεν λειτουργεί....

Η μία είναι μαύρη και η άλλη μπλε αλλά καμία δεν γράφει f2g...

Να χαλάσανε και οι 2;

Μπορεί, δε λέω. Αλλά περίεργο μου φαίνεται.

Κι εγώ πάντως που έχω μια sim με την ειδική προσφορά και έχω να την χρησιμοποιήσω από τον Μάρτιο, έκανα μια δοκιμή σήμερα το πρωΐ να δω σε τι φάση βρίσκεται και δε συνδεόταν στο δίκτυο. Όμοια περίπτωση δλδ. με αυτή του Mark.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sent from my Ulefone Power

Παιδιά είναι λογικό όταν έχει περάσει το τετράμηνο να μην δουλεύει η κάρτα sim. Άλλο αυτό και άλλο αν λειτουργεί το προνομιακό.

Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk