Jump to content

Φοιτητικό/Πακέτο «ειδικής προσφοράς» F2G (1500' + 1500 MB)

alexandr0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και οι 2 από 6908...... Μόνο η 1 έγινε "φοιτητική": Η τελευταία που αγοράστηκε τέλη Δεκέμβρη.

Όταν λέω ότι όλες οι Publicένιες γίνονται "φοιτητικές" σε 1 βδομάδα (+κάτι) απ'την αγορά τους,

εννοώ:

Ότι από τέλη Δεκέμβρη τους "έκοψε" (το δικαιολογεί ο cmvr) να τις μετατρέπουν σε "φοιτητικές" (ουσιαστικά από αρχές έτους 2017),

για αυτό η 1η sim Public μου (πάλι από 6908.....) δεν έγινε "φοιτητική"...

Ας το παρακολουθούμε, όμως, και ας ενημερώνουμε...

Δλδ τι; :

Ότι όλοι όσοι παίρνουν public sim με αγορά προϊόντων και τα € (+0,21€) για 1 μήνα:

Σε 1 βδομάδα (+κάτι) παίρνουν το ίδιο sms ότι έχουν την ειδική προσφορά (1500΄όλους +1500ΜΒ με -8,57€).

Μια χαρα ειστε,εγω φοιτητικο που εβγαλα κανονικα ειναι 693.Εν τω μεταξυ και το whats up που ηταν απο F2G παλι 693.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μια χαρα ειστε,εγω φοιτητικο που εβγαλα κανονικα ειναι 693.Εν τω μεταξυ και το whats up που ηταν απο F2G παλι 693.

Αγαπητέ Νικόλα:

Και 1 κ η άλλη Public "πάνε" για (απειλή ή τελικά ΝΑΙ) φορητότητα σε άλλη ως αρχές 2018.

Αγαπητέ Νικόλα:

Και 1 κ η άλλη Public "πάνε" για (απειλή ή τελικά ΝΑΙ) φορητότητα σε άλλη ως αρχές 2018.

Εμενα ισως το φοιτητικο να παει.Αλλα με βλεπω να κραταω μια απο τις τρεις εταιριες.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Ανοίγω σήμερα το πρωί το νούμερο που πήρα από τα public, το οποίο μετετράπη σε "φοιτητικό", και βλέπω το παρακάτω SMS.

SUPER SMART ΔΩPO ΓIA ΣENA: KEPΔIΣEΣ 1500' W/Q EΠEIΔH EXEIΣ ENEPΓOΠOIHΣEI TO AΓAΠHMENO ΣOY ΠAKETO, 8,5E! SMART EKΠΛHΞEIΣ ΣE ΠEPIMENOYN KAΘE ΦOPA ΠOY TO ENEPΓOΠOIEIΣ! YΠOΛOIΠO ΣTO MYF2G APP H ME KΛHΣH ΣTO 1269!

Να πω ότι είχα ενεργοποιήσει πακέτο των 8,57€ με το χρηματικό υπόλοιπο που μου έδωσαν δώρο με την αγορά στο το public.

Καλά είμαστε για αυτό το μήνα...

089bf1dc0c265519a6412c131d2c2bf2.jpg

Sent from my MotoE2

Ανοίγω σήμερα το πρωί το νούμερο που πήρα από τα public, το οποίο μετετράπη σε "φοιτητικό", και βλέπω το παρακάτω SMS.

Να πω ότι είχα ενεργοποιήσει πακέτο των 8,57€ με το χρηματικό υπόλοιπο που μου έδωσαν δώρο με την αγορά στο το public.

Καλά είμαστε για αυτό το μήνα...

089bf1dc0c265519a6412c131d2c2bf2.jpg

Sent from my MotoE2

Μια χαρά είσαι. Καλοφάγωτα.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Ευχαριστώ.

Αποκλείεται να τα φάω. Και λόγω ταχύτητας, και λόγω ποσότητας...

Θα τρέξω αρκετά speedtest βέβαια όταν είμαι έξω.

Κρίμα που δεν έφυγα φέτος, γιατί θα ήταν πολύ χρήσιμο να τα είχα αυτά στο εξοχικό.

Δε βαριέσαι, τζάμπα τα έδωσε όλα, οπότε παράπονο δεν θα μπορούσα να έχω.

Ευχαριστώ.

Αποκλείεται να τα φάω. Και λόγω ταχύτητας, και λόγω ποσότητας...

Θα τρέξω αρκετά speedtest βέβαια όταν είμαι έξω.

Κρίμα που δεν έφυγα φέτος, γιατί θα ήταν πολύ χρήσιμο να τα είχα αυτά στο εξοχικό.

Δε βαριέσαι, τζάμπα τα έδωσε όλα, οπότε παράπονο δεν θα μπορούσα να έχω.

Ποτέ δεν είναι αργά για εκτακτη εξόρμηση!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

τις SIM public τις δίνουν με κάποια προϋπόθεση ή κάποια διαδικασία;
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Ποτέ δεν είναι αργά για εκτακτη εξόρμηση!

Μπα, είναι δύσκολο.

τις SIM public τις δίνουν με κάποια προϋπόθεση ή κάποια διαδικασία;

Απλά ταυτότητα σου ζητάνε. Και να αγοράσεις κάτι. Δεν ξέρω από πιο όριο και πάνω σου δίνουν χρόνο ομιλίας για δώρο, ισόποσο με τις αγορές σου. Και δεν ξέρω φυσικά αν είναι για όλα τα καταστήματα συνέχεια, ή αν έχει τύχει και τους έχει μείνει απόθεμα κλπ.

Sent from my MotoE2

MARK με διάθεση και το χέρι στην τσέπη(αν αντέχει) 'οοοολα γίνονται!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να εχει καποιος 2 φοιτητικα νουμερα στο ονομα του στην wind

Ναι, γίνεται. Μιλάμε πάντα για τα φοιτητικά που μπορεί να αποκτήσει κανείς με φοιτητικό πάσο. Σου δίνει μέχρι 2 επίσημα.

Αν μιλάμε για το πακέτο"ειδικής" προσφοράς, τότε φαντάζομαι μπορείς να έχεις όσα θέλεις αν πετύχεις μέρος και περίοδο που τα μοιράζουν.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά

Εγώ που μπορώ να πάρω κανονικά φοιτητικό με το πασο μου, είναι καλύτερο να πάρω το πακέτο μέσω του πάσου ή μέσω αυτής της ειδικής προσφοράς? Όταν το πάρεις με πάσο στο κόβουν όταν λήξει το πάσο?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει καταφέρει κανεις να πάρει το ειδικό πακέτο με υπάρχων νούμερο (φορητοτητα) ή όλα τα δίνουν με νέο αριθμό;

Με νέο αριθμό μπορείς να το πάρεις σίγουρα. Η μόνη περίπτωση να το πάρεις σε υπάρχον αριθμό ή από φορητότητα είναι να σου στείλουν το σχετικό μήνυμα με την προσφορά κάποια στιγμή αλλά αυτό είναι άγνωστο αν θα γίνει και με ποιές προϋποθέσεις το στέλνουν.

Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους με υγεία...

Οποίος είναι φοιτητής καλά θα κάνει να κοιτάξει στης άλλες εταιρείες γιατί απλά με τα λεφτά που ζητάει το φοιτητικό wind στης άλλες έχει περισσότερα λεφτά εάν βάλει 2 φορές το φοιτητικό πακέτο από της άλλες συν ότι της wind είναι για 25 μέρες στης άλλες για 30 μέρες

Για όποιον δεν είναι φοιτητής όπως εγώ που την έχω μαζί με άλλες προσφορές είναι μονόδρομος η φοιτητική - ειδική προσφορά της wind

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Καλησπέρα και χρόνια πολλά

Εγώ που μπορώ να πάρω κανονικά φοιτητικό με το πασο μου, είναι καλύτερο να πάρω το πακέτο μέσω του πάσου ή μέσω αυτής της ειδικής προσφοράς? Όταν το πάρεις με πάσο στο κόβουν όταν λήξει το πάσο?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οχι,cu και wind αμα το παρεις δεν στο κοβουν.Cu μονο αμα πεσεις σε κανα υπαλληλο ο οποιος ζητησει πασο ενω εχει ληξει.Τα ιδια πανω κατω και για Whats Up.

Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους με υγεία...

Για όποιον δεν είναι φοιτητής όπως εγώ που την έχω μαζί με άλλες προσφορές είναι μονόδρομος η φοιτητική - ειδική προσφορά της wind

Χρόνια πολλά.

Όταν λες για κάποιον που δεν είναι φοιτητής? Πως γίνεται να πάρει την προσφορά?

Μοιράζουν νεα νούμερα στο δρόμο με την προσφορά ως ειδικο πακέτο. Αλλη περιπτωση να έρθει μήνυμα στο κινητό με την προσφορά,σε υπάρχον νούμερο.

Χρόνια πολλά.

Όταν λες για κάποιον που δεν είναι φοιτητής? Πως γίνεται να πάρει την προσφορά?

εμένα πρωπωπικα μου την έστειλαν σε SMS τον Ιούνιο του 15 είμαι πολλά χρόνια στην wind (11) το καλό είναι ότι την έχω μαζί με άλλες προσφορές

Επίσης είναι γνωστό ότι σε κεντρικά σημεία της Αθήνας - Θεσσαλονίκης υπάρχουν παιδιά που την δίνουν στο δρομο

Και το τρίτο και τελευταίο στο site της wind υπάρχει η φόρμα επικοινωνίας έχει αναφερθεί ότι πολλά άτομα που την ζήτησαν τους την έδωσαν φυσικά χωρίς να είναι φοιτητές

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Άλλη λύση το να κάνει κάποια αγορά από Public κατάστημα κ να (ζητήσει κ να) του δώσουν καινούρια sim με τόσα € , όσα τα € της αγοράς.

Πήρα 1 τέτοια τη Μ. Παρασκευή κ (λόγω αργιών) δεν έχουν μπει ακόμα τα € αγοράς.

Επειδή ξεκινά από 693 κ ειπώθηκε ότι μόνο σε όσες sim τέτοιες ξεκινούν από 690 δίνουν την ειδική προσφορά,

ΑΝ Κ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ,

Θα σας ενημερώσω τι ακριβώς (κ σε πόσο χρονικό διάστημα: Από την αγορά ή από όταν θα μπουν τα € της αγοράς από το Public ? ? ) γίνεται "φοιτητική" sim.