evansarmor Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καλημέρα, Θέλω να αγοράσω από Κίνα (ebay) μια τσάντα πλάτης με συνολικό κόστος ~22€. Θα έχω πρόβλημα τελωνείου; Η αποστολή είναι με απλό ταχυδρομείο. Ευχαριστώ. Όχι ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καλημέρα, Θέλω να αγοράσω από Κίνα (ebay) μια τσάντα πλάτης με συνολικό κόστος ~22€. Θα έχω πρόβλημα τελωνείου; Η αποστολή είναι με απλό ταχυδρομείο. Ευχαριστώ. Εάν το συνολικό κόστος με τα μεταφορικά είναι κοντά στα 22 ευρώ, που είναι η ατέλεια από τρίτες χώρες, δεν θα πληρώσεις έξοδα εκτελωνισμού. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Μας τρολλάρουν στο αεροδρόμιο.. πριν κάνα μήνα που παρέλαβα κινητό το είχαν διώξει 3 το βράδυ Κυριακής από εκεί για να πάει στο κέντρο.. Τώρα έχει έρθει από την Παρασκευή και κάθεται κάπου στο Βενιζέλος... εντωμεταξύ κάτι άλλα ακουστικά φτάσανε σάββατο μεσημέρι και σήμερα τα διώξανε :lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καλησπερες!Ο εντοπισμος Αντικειμένου στο site τον ελτα δουλευει σε εσας;Γιατι σε εμενα γυρναει και γυρναει και δεν βγαζει τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καλησπερες!Ο εντοπισμος Αντικειμένου στο site τον ελτα δουλευει σε εσας;Γιατι σε εμενα γυρναει και γυρναει και δεν βγαζει τιποτα! Μια απο τα ιδια εδω και κατι ωρες... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Καλημερα σε ολους.Εχω μια παραγγελια απο coolicool με POST NL και μου εχουν στειλει το track number απο την περασμενη Παρασκευη.Στην επισημη σελιδα του POST NL δεν βγαζει τιποτα.Ουτε καν οτι ειναι στην Κινα.Ξερω οτι στο 17 track κανει 10 μερες περιπου να εμφανιστει αλλα σε προηγουμενες παραγγελιες μου το εβλεπε και πιο πριν οπως ανεφερα και παραπανω.Ξερει καποιος να μου πει τι γινεται ??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Καλημερα σε ολους.Εχω μια παραγγελια απο coolicool με POST NL και μου εχουν στειλει το track number απο την περασμενη Παρασκευη.Στην επισημη σελιδα του POST NL δεν βγαζει τιποτα.Ουτε καν οτι ειναι στην Κινα.Ξερω οτι στο 17 track κανει 10 μερες περιπου να εμφανιστει αλλα σε προηγουμενες παραγγελιες μου το εβλεπε και πιο πριν οπως ανεφερα και παραπανω.Ξερει καποιος να μου πει τι γινεται ??? Άμα δεν δώσεις tracking number μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Άμα δεν δώσεις tracking number μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε... Οριστε και το track number RC411379660NL 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Οριστε και το track number RC411379660NL Όταν εννοείς περασμένη Παρασκευή εννοείς 13/3 ? Πάντως το tracking code είναι πραγματικό οπότε δεν θα φοβόμουν. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Όταν εννοείς περασμένη Παρασκευή εννοείς 13/3 ? Πάντως το tracking code είναι πραγματικό οπότε δεν θα φοβόμουν. ναι την Παρασκευη 13/3 μου το εστειλαν.Μπανω εδω http://www.postnl.be/be/parcels και εδω http://springglobalmailtracker.com/ Το δευτερο το εχω βει στο φορουμ απο αλλο μελος και λεει οτι ειναι το γραφειο που συνεργαζεται το POST NL στην Κινα.Στο πρωτο τουλαχιστον δεν επρεπε να βγαζει κατι ?? Edited March 17, 2015 by soup88 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Σε μια εργάσιμη μέρα, γιατί μόνο η Δευτέρα μπορεί να μετρήσει, τι ακριβώς να προλάβουν να σκαναρουν? Μπορεί ακόμα να μην έχει φύγει από τον Κινέζο. Περίμενε μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Σε μια εργάσιμη μέρα, γιατί μόνο η Δευτέρα μπορεί να μετρήσει, τι ακριβώς να προλάβουν να σκαναρουν? Μπορεί ακόμα να μην έχει φύγει από τον Κινέζο. Περίμενε μέχρι το τέλος της εβδομάδας. ενταξει φιλε σε ευχαριστω πολυ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 ο δικός μου trucking number ειναι RC411430965NL. η αγοτά έγινε απο alliexpress. στις 25/2 και το δεμα εσταλη στις 6/3. μηπως μπορει κάποιος να μου πει που μπορώ να παρακολουθώ την πορεία της μεταφοράς? σας ευχαριστώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 ο δικός μου trucking number ειναι RC411430965NL. η αγοτά έγινε απο alliexpress. στις 25/2 και το δεμα εσταλη στις 6/3. μηπως μπορει κάποιος να μου πει που μπορώ να παρακολουθώ την πορεία της μεταφοράς? σας ευχαριστώ. Φίλε μου καλύτερα να επικοινωνήσεις με το κατάστημα, ο αριθμός σου είναι αληθινός, αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά. Μπορείς να το παρακολουθείς εδώ: http://www.17track.net/en/ Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Μάλλον το ματιασα το δεματακι μου! Πεντε μέρες να ερθει απο Κίνα με NL Post και τέσερις μέρες κολλημένο στο αεροδρόμιο και το βλέπω να μην βγαίνει ουτε σήμερα απο κει... :mad: Αμάν, μην χαρούμενη λίγο!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Και μενα απο 13/03 εχει κολλησει αεροδρομιο.Ηρθε σε 6 μερες απο Vickmall και εχει κολλησει εκει.Οι δικοι μας πανε αργα.:lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alupolis Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 RF320915346SG...Έκανα την αγορά στις 7-3, 8-3 λαμβάνω mail your order has shipped με το εν λόγω tr.number. Απο τότε όμως δεν υπάρχει πουθενά ρε παιδιά καταγεγραμένο...μήπως είναι ψεύτικο? Εντάξει τα χρήματά μου θα τα πάρω, είναι νωρίς ακόμα, αλλά να μη περιμένω και τζάμπα...:blink: 1 Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_72 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 RF320915346SG...Έκανα την αγορά στις 7-3, 8-3 λαμβάνω mail your order has shipped με το εν λόγω tr.number. Απο τότε όμως δεν υπάρχει πουθενά ρε παιδιά καταγεγραμένο...μήπως είναι ψεύτικο? Εντάξει τα χρήματά μου θα τα πάρω, είναι νωρίς ακόμα, αλλά να μη περιμένω και τζάμπα...:blink: δες εδω: http://express.4px.com/logistic/track?numbers=RF320915346SG&code=6900 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alupolis Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 δες εδω: http://express.4px.com/logistic/track?numbers=RF320915346SG&code=6900 Έχω κοιτάξει σε κάθε γνωστό site φίλε μου, υποθέτω όμως οτι απο τη στιγμή που δεν κανει update η singpost δε θα έχουν και οι άλλοι στοιχεία. Είναι normal τόση καθυστέρηση? Γι'αυτό αναρωτιέμαι αν είναι αληθινός ή ψεύτικος. 1 Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiokoy Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Αποστολή από Κίνα 25/2 μέσω NL. Σήμερα έφτασε η ειδοποίηση από ΕΛΤΑ. Αύριο παραλαμβάνω!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos147 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 12-03-2015 06:57 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 16-03-2015 09:10 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) Να ελπίζω για αύριο; Όχι, έτσι; :( Υπάρχει περίπτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας να προλάβουν να /ολοκληρωθούν/ όσα βήματα απομένουν; Edited March 17, 2015 by giorgos147 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Μάλλον το ματιασα το δεματακι μου! Πεντε μέρες να ερθει απο Κίνα με NL Post και τέσερις μέρες κολλημένο στο αεροδρόμιο και το βλέπω να μην βγαίνει ουτε σήμερα απο κει... :mad: Αμάν, μην χαρούμενη λίγο!... Μια από τα ίδια.. Από παρασκευή βράδυ στο αεροδρόμιο... Να ελπίζω για αύριο; Όχι, έτσι; Υπάρχει περίπτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας να προλάβουν να /ολοκληρωθούν/ όσα βήματα απομένουν; Υπό κανονικές συνθήκες μπορεί και ναι... Αλλά τις τελεύταιες μέρες υπάρχει πρόβλημα και αργούν.. Ένα δέμα εκλείσε χθες το πρωί από το αεροδρόμιο και ακόμα δεν έχει πάει πουθενά... Υ.Γ Πήρα τηλέφωνο στο ΕΛΤΑ και μου είπανε οτί λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας υπάρχουν καθυστερήσεις και με καθησύχασαν οτί θα παραλάβω Πεμπτη-Παρασκεύη.. Πιο λίγο πήρε να έρθει από Κινα - Ελλάδα παρά απο το αεροδρόμιο στο σπίτι μου... Edited March 17, 2015 by kaliakman 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos147 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ kaliakman. Τι να πω. Αυτό το δέμα δεν θέλει να έρθει. Το παρήγγειλα, χωρίς να ξέρω ότι είναι εκείνη τη περίοδο, μέσα στην αντίστοιχη πρωτοχρονιά των Κινέζων και το περιμένω πόσο καιρό. Ειδικά τώρα που ξέρω ότι είναι τόσο κοντά η ανυπομονησία έχει ανέβει. :worry: Edit: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ. :D:D:D ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 17-03-2015 23:07 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Edited March 17, 2015 by giorgos147 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Να ελπίζω για αύριο; Όχι, έτσι; :( Υπάρχει περίπτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας να προλάβουν να /ολοκληρωθούν/ όσα βήματα απομένουν; Σε ευχαριστώ πολύ kaliakman. Τι να πω. Αυτό το δέμα δεν θέλει να έρθει. Το παρήγγειλα, χωρίς να ξέρω ότι είναι εκείνη τη περίοδο, μέσα στην αντίστοιχη πρωτοχρονιά των Κινέζων και το περιμένω πόσο καιρό. Ειδικά τώρα που ξέρω ότι είναι τόσο κοντά η ανυπομονησία έχει ανέβει. :worry: Edit: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ. :D:D:D ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 17-03-2015 23:07 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ μόλις έκλεισε και εμένα αυτό που στείλανε χθες από το αεροδρόμιο.. Λογικά αύριο ειδοποίηση και μεθαύριο παραλαβή;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_taz3 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 καλησπερα σε ολους,εχω παραγγειλει ενα meizu m1 note,με tr.number: RF321110999SG μπορει να μου πει καποιος που βρησκετε κ τι σημαινουν αυτα που γραφει στο http://www.17track.net? ευχαριστω εκ των προτερων! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts