Jump to content

chris_taz3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chris_taz3

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

chris_taz3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. δηλαδη διορθωνεται κ αν μονο απο update?
  2. καλησπερα σε ολους!εχω ενα προβλημα π ισως να ειναι γενικο,οταν μ στελνουν μια φωτογραφια στο facebook η ανεβαζουν,την διχνει τεραστεια κ η μιση φωτογραφια δεν φαινεται, ξερει κανεις αν αυτο μπορει να διορθωθει?
  3. καλησπερα σε ολους,επειδη ειμαι τελειως ασχετη,μπορει καποιος να μ πει αν χρειαζεται να κανω λογαριασμο στο flyme κ στην meizu κ τι μπορω να κανω μεσω αυτων?ευχαριστω!
  4. τον συγχρονισμο τον εκανα με το παλιο κινητο,οποτε θα το προσπαθησω αυριο! σε ευχαριστω
  5. καλησπερα σε ολους!πηρα κ εγω το meizu κ αυριο τηα πας να του βαλω σιμ,απλα θα ηθελα να ρωτησω κατι,επειδη δεν μπορω να συγχρονισω τις επαφες με το mail μου,δεν ξερω γιατι,θα εχουν προβλημα κ σε καποιο καταστημα να μου περασουν τις επαφες?ευχαριστω εκ των πρωτερον!
  6. σε ευχαριστω γ την απαντηση! για οσους ενδιαφερονται, επικοινωνησα με το vickmall,τους εστειλα κ φωτο τα αυτοκολλητα απο το κουτι κ μου ειπε οτι κανει μια χαρα γ εδω κ το δεξι αυτοκολλητο,που γραφει μονο TD-LTE ειναι μονο γ κινα!
  7. καλησπερα σε ολους!παρελαβα σημερα κ εγω το meizu κ το ανοιξα να δω τι παιζει,δεν του εχω βαλει ακομα καρτες.το θεμα ειναι οτι εχει δυο αυτοκολλητα απο εξω,το ενα ειναι γ γενικα γ το note που αναφερει κ το TD-LTE κ το FDD-LTE κ το αλλο νομιζω ειναι συγκεκριμενα γ αυτο π μ στηλανε κ γραφει μονο TD-LTE,αλλα ανοιξα το wi fi κ κατευθειαν επιασε σημα κ μπηκα κανονικα.τι θα πρεπει να κανω?
  8. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν ειπα οτι το ειπες εσυ,το λεω μονη μου οτι ειμαι ασχετη κ γενικα,καλως η κακως,μπερδευομαι με ολα αυτα! σε ευχαριστω παντως,προφανως θα πρεπει να το ψαξω λιγο καλυτερα!
×
×
  • Create New...