Jump to content

kaliakman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    202
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kaliakman

  1. Με την θήκη παρατηρώ ένα πάρα πολύ ανεπαίσθητο παίξιμο άμα το πατήσω στην μέση. Γενικά το έχουν αναφέρει και άλλοι ότι δεν κάθεται τελείως φλατ οπότε μην αγχώνεσαι
  2. Ναι μου δουλεύει κανονικά (last updated 17 November λέει το play store)
  3. Δείτε και την beta google keyboard που έχει αυτόματα χωρισμένο layout ξεδιπλωμένο και κανονικά κλειστό. Το swiftkey πρεπει να το αλλάζεις κάθε φορά χειροκίνητα.
  4. Αν κάνεις πολλή χρήση social media δεν είναι το καλύτερο κινητό από τα δυο. Αρχικά πολλές εφαρμογές δεν το υποστηρίζουν όπως θα έπρεπε ξεδιπλωμένο πχ Instagram. Επίσης η κάμερα αν και είναι πολύ καλή σε καμία περίπτωση δεν φτάνει το 14pm εκτός από το zoom(πάει μέχρι x30 το fold).
  5. Πρέπει να εξηγήσεις τι ακριβώς ζητάς από το κινητό σου. Εγώ μπορεί να σου πω ότι δεν το αλλάζω για iphone, ένας άλλος ότι "μόνο Apple".
  6. Δεν είμαι σιγουρος ότι κατάλαβα την ερώτηση.
  7. Δώσε του λιγες μέρες. Έτσι ήμουν και εγω (σκεφτόμουν να το γυρίσω) αλλά σήμερα έκανε deep sleep αρκετές εφαρμογές και ιδού. Σημείωση το παιχνίδι και το kwgt στην μεγαλη οθόνη αποκλειστικά.
  8. Επανέρχομαι μιας και ήρθε η θήκη και... θα επιστραφεί όπως ήρθε. Στην μικρή οθόνη είναι αδύνατον να κάνω το back gesture και γενικά το πίσω κομμάτι δεν έχει το υλικό που περίμενα. Σε αναμονή της samsung λοιπόν και βλέπουμε.
  9. Σε προστασία ομως? Είμαι απολύτως ευχαριστημένος από την spigen σε προηγούμενα κινητά για αυτό μου κάνει εντύπωση
  10. Τελικά δεν κρατήθηκα και πηρα και την thin fit p. Προς το τέλος της βδομάδας θα έρθει λογικά και της samsung οπότε θα γράψω εντυπώσεις από την σύγκριση.
  11. Καλησπέρα σε όλους. Όσο περιμένω να έρθει έχω αρχίσει και ψάχνω για θήκη και θέλω γνώμες από άτομα που μπορεί να είχαν και το προηγούμενο ή άλλο samsung Τώρα έχω αυτήν την "κλασσική" της spigen https://www.skroutz.gr/s/23763824/Spigen-Rugged-Armor-Back-Cover-Σιλικόνης-Μαύρο-Poco-F2-Pro.html και ψάχνω κάτι παρόμοιο σε ποιότητα. Οι επιλογές: 1) θα έρθει το κινητό με την θήκη της samsung πού παίρνει το πενάκι 2) κοιτάω αυτήν εδώ https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/aksesouar-gia-kinita/categories-thikes/samsung-thiki-back-cover-gia-samsung-galaxy-z-fold-4-silikonis-me-grip-mauri_4036018?qId=0bfa15a3e5f70223878d10828166fd12&qIx=products που φαίνεται καλή αλλά δεν ξέρω από προστασία πως θα είναι καθώς και την αίσθηση 3) Η spigen έχει αρκετές αλλά διαβάζω όλο παραπονα και επειδή είναι και ακριβές 50+ είναι κρίμα να πάρω και να την βάλω στο ντουλάπι. 4) Της dbrand το grip αλλά δεν έχει βγάλει για το προηγούμενο να ξέρω ποιότητα και επίσης θα βγει τον Οκτώβριο στην καλύτερη.
  12. Έγινε η προπαραγγελια! Αρχές Σεπτέμβρη θα το έχω.
  13. Εννοούσα την τελευταία έκδοση miui με android 10. Αν δεν κάνω λάθος ήταν η 12.0.4
  14. Έκανα αναβάθμιση σε 12.5 από την τελευταία 11 και είμαι στα πρόθυρα να πετάξω το κινητό στον τοίχο. Δεν δουλεύουν τα gestures (δεν βρίσκω τον default launcher) Τα chat bubbles στο messenger απλά δεν δουλεύουν. Τα notifications δεν κάνουν expand.(Μόνο αν πατήσεις το βέλος δουλεύει) Το spotify το βγάζω από τα notifications αλλά συνεχίζει να βγαίνει.. Υπάρχει τρόπος να πάω πίσω όπως ήταν ή να το βάλω απευθείας αγγελία?
  15. Καλησπέρα σε όλους. Έχω το κινητό πολύ καιρό αλλά τώρα τελευταία έχει παρουσιαστεί ένα πρόβλημα που δεν ξέρω αν έχει να κάνει με αυτά που αναφερετε στις τελευταίες σελίδες. Σε τυχαιες στιγμές δεν μου δουλεύει το home gesture με τίποτα και κάνει input σαν scrolling. Και επίσης όταν πλήκτρολογω γρήγορα κάνει διαφορά "κολπα" όπως διπλό input σε γράμμα ή απλά αγνοει κάποια άλλα. Συμβαίνει και σε άλλους ή είμαι ο μόνος?
  16. Εγώ πάντως έστειλα στην spiegen αν θα βγάλουν μιας και έχουν ήδη για το redmi 5 plus. Η απάντηση ήταν ότι δεν έχουν κάτι στα σχέδια αλλά θα λαβουν υπόψη το ενδιαφέρον μου μπλα μπλα. Στείλτε και οι άλλοι αν θέλετε 2 λεπτά είναι
  17. Ναι εγώ μιας και εδώ και 4-5 χρόνια μόνο αυτόν χρησιμοποιώ αλλά έχω κάποια προβλήματα όπως έγραψα και πιο πριν..
  18. 1) σε συγκεκριμένη επαφή. 2) ναι όλα τα δικαιώματα τα έχει. Την δυνατότητα να μου βγάζει από μόνο του όταν είναι να κάνει autocmplete θέλω. Από τις επιλογές του last pass μου λέει να πάω σε ένα μενού (accessibility) και όταν πάω να ενεργοποιησω αυτό του last pass παίρνω αυτό https://imgur.com/a/j1fZRuG 3) ξέρω ότι ξανακλειδωνει απλά σε προηγούμενα κινητά δεν είχα κανονική εγγύηση οπότε δεν το έψαχνα. Τώρα το πήρα από infoquest οπότε για αυτό και θέλω να ξέρω. Κρίμα είναι πρώτη φορά με κινητό με κανονική εγγύηση και να την χαλάσω μόνος μου
  19. Το πήρα και εγώ επιτέλους. Μερικές ερωτήσεις μιας και πρώτη φορά με Xiaomi τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό. Λοιπόν : 1) χρησιμοποιώ nova launcher και δεν μπορώ να βάλω με τίποτε σε gesture να παίρνει κλήση. Μου βγάζει App isn't installed. 2) προσπαθώ να ενεργοποιησω το last pass να κάνει auto complete αλλά όταν πάω να το ενεργοποίησω στις ρυθμίσεις μου βγάζει "because an app is obscuring a permission request" και δεν μπορώ να το ενεργοποιησω. 3) θέλω να rootάρω και από ότι βλέπω πρέπει να κάνω unlock bootloader μέσω Xiaomi. Φαντάζομαι έτσι χάνεται η εγγύηση. Υπάρχει άλλος τρόπος χωρίς αυτήν την "παρενεργεια"? Ευχαριστώ.
  20. Κατέβασε την opencamera και δοκίμασε γιατί από βιντεάκια έχει μεγάλη διαφορά.
  21. Σύμφωνα με το πλαίσιο αύριο θα ανακοινωθεί επίσημα για Ελλάδα. Για να δούμε τιμή..
  22. https://www.skroutz.gr/s/14037868/Xiaomi-Redmi-Note-5-Pro.html Δεν βλέπω κάτι. Στο banggood το χρυσό 64αρι το έχει διαθέσιμο οπότε υποθέτω πως και το μαύρο δεν θα αργήσει!
  23. Όταν παραλαβεις μην ξεχάσεις να γράψεις εντυπώσεις!
  24. Καλά ηρέμησε. Ειδικά τώρα με το τελωνείο έχει πέσει ο αριθμός των παραγγελιών. Δυο θήκες ήρθαν σε 10 μέρες με απλό ταχυδρομείο. Κινητό παραγγέλνεις με Priority Line από EU και το έχεις σε βδόμαδα και λιγότερο. Στο aliexpress πάντως λέει ότι υπάρχει stock σε κάποια καταστήματα αλλά χωρίς Priority δεν..
  25. Συνέχεια το προχώραγαν και το είχανε φτάσει αν θυμάμαι καλά μετά τις 15 Μαίου. Τώρα το μειώσανε που (μπορεί να) σημαίνει ότι μάλλον βρήκανε stock.
×
×
  • Create New...