Jump to content

Alupolis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    92
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Alupolis

  • Ημ. Γέννησης 12/11/1979

Alupolis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το κινητό είναι εξαιρετικό. Το έχω 4 μήνες τώρα. Τέλειο σε όλα. Μπαταρία άνετα όλη μέρα, οθόνη υπέροχη, σχεδιασμός έξω από τη μόδα(bezels, γωνίες) που προσωπικά δε με χαλάνε καθόλου, κάμερα πάρα πολύ καλή, ήχος άψογος, δεν ζεσταίνεται ούτε για πλάκα. Τώρα....γραμμες, αποσυνδέσεις και τα σχετικά τα διαβάζω και νομίζω πως αναφέρονται σε κάποιο άλλο τηλέφωνο. Παρτο με κλειστά μάτια. Για το service δεν έχω άποψη, δεν το χρειάστηκα.
  2. Κανένα πρόβλημα φίλε μου, με τίποτα απολύτως. ΆΨΟΓΗ λειτουργία στα όλα του εδώ και τρεις μήνες σχεδόν.
  3. Με το μοναδικό πράγμα που ζεσταίνεται, για μένα, είναι με βιντεοκληση για πολλή ώρα στο Messenger. Μόνο τότε.
  4. Νέο update αυτό;;
  5. Μόλις έλαβα το. 41. Ουσιαστικά πρόκειται για security patch. Συνδρομητής Vodafone
  6. Να σεβαστώ ότι όταν μιλάμε για ναυαρχίδα θες όλο το πακέτο. Και ναι, ίσως ο "μοδατος" ανταγωνισμός έχει καλύτερη συμπεριφορά στη κάμερα. Μόνο για την κάμερα αγοράζει καποιος τηλέφωνο; Η γενικότερη συμπεριφορά της συσκευής δεν;; η ποιότητα κατασκευής δεν;; οθόνη, ήχος, ταχύτητα, ποιότητα κλήσης δεν;; Και αντε να δεχτώ ότι το αυτόματο της Samsung ειναι καλύτερο το βράδυ(που στο χειροκίνητο εχω τραβήξει απίστευτες βραδυνές φώτο), το να χαρακτηρίζει κάποιος τη συσκευή "χάλια" είναι τουλάχιστον υπερβολικό, για να μην το χαρακτηρίσω αλλιώς. Όσον αφορά το ζήτημα του WiFi ειλικρινά δεν το έπαθα ούτε μια φορά όσο καιρό έχω αυτό το τηλέφωνο. Είναι απίστευτο το ποσό εύκολα ψάχνουμε για ψήγματα σε σύγκριση με τον "μόδατο" ανταγωνισμό, αλλα από την άλλη κουβέντα για την πλαστικουρα και γενικά την φτηνή (συγκριτικά) κατασκευή που χρυσόπληρώνουν πολλοί ακριβώς λόγω μόδας.
  7. Καλό θα ήταν όμως και γενικότερα να μην απομονωνουμε μια μόνο λειτουργία μιας και δεν είναι φωτογραφική μηχανή. Βλέπω πάρα πολύ κόσμο να ασχολείται σε όλα τα τηλέφωνα ΜΟΝΟ με την κάμερα λες και δεν το χρησιμοποιούμε για τίποτα άλλο...
  8. Πραγματικά ότι λέει ο φίλος από πάνω... Έχω το κινητό σχεδόν δύο μήνες. Ούτε γραμμές, ούτε αποσυνδέσεις, ούτε τίποτα. Αψογο στα όλα του. Είναι προφανές πως πρόκειται για κάποιο ελάττωμα στο υλικό. Γιατί (???) δεν το πάτε για αντικατάσταση ή σέρβις; ίσα ίσα επειδή είναι καινούριο. Αναρωτιέμαι όσοι αναλωνεστε σε ατελειωτα μηνύματα γράφοντας τα ίδια και τα ίδια (προφανώς μη ανατρεχοντας σε προηγούμενες σελίδες), αν έχετε πάει στο κατάστημα, αν έχετε μιλήσει με την αντιπροσωπεία. Και επειδή ο γραπτός λόγος παρεξηγείται, δεν το λέω ειρωνικά. Κουβέντα να γίνεται.
  9. Το θέμα είναι να βρεις και κάτι που να ταιριάζει γάντι όμως. Και όταν η οθόνη είναι κυρτή είναι δύσκολο να βρεις κάτι που να εφαρμόζει απόλυτα. Εγώ το βρήκα και το παραθέτω. Η επιλογή όμως είναι δική σας οπωσδήποτε.
  10. Ίσως μπερδεύεσαι με το ότι έχει μια ελαφρά καμπύλη γενικά στις άκρες για να μη γρατσουναει. Κυρτες είναι μόνο οι δύο πλευρές όπως είναι η οθόνη και είναι κυρτες τόσο όσο χρειάζεται. Είναι τόσο καλή η εφαρμογή που δεν καταλαβαίνεις ότι έχει τζαμακι. Με τη θήκη που έχω (σιλικόνης) είχα ενδοιασμούς αλλά δεν ακουμπάει. Και πρόσεξε, καλύπτει όλη την οθόνη(και τα bezels). Το λέω αυτό, γιατί υπάρχουν τζάμια που έχουν ένα άθλιο κόψιμο στο πάνω μέρος συνήθως και δεν καλύπτει περιοχή ηχείου και μπροστινής κάμερας. Ιδανικο ειλικρινά. Παρτο και θα με θυμηθείς.
  11. Με συγχωρείς πολύ. Ίσως βιάστηκα να απαντήσω. Όταν το καθάρισα και το εφάρμοσα μου έκανε εντύπωση που δεν έκανε εκείνο το "φαινόμενο" από το κέντρο της οθόνης και προς τα έξω. Προφανώς γιατί δεν έχει κόλλα. Δεν ξέρω αν ενοχλεί κάπου αυτό αλλά ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ η εφαρμογή του είναι ΆΨΟΓΗ.
  12. https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F112611109199 Για τσέκαρε πάλι, Ελλάδα όχι. Αλλά δεν τρέχει τίποτα. Από Αγγλία σε 4-5 μέρες το έχεις στα χέρια σου.Εναλλακτικά πάτα στο eBay Sony Xpedia xz1 shield tempered glass. Είναι στα 13,5€. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κολλάει σε ολόκληρη. Τέλειο.
  13. https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F112611109199 Τη συγκεκριμένη μάρκα την εμπιστεύομαι χρόνια. Εξαιρετική εφαρμογή σε όποιο τηλέφωνο είχα,όπως και στο XZ1. Ούτε δαχτυλιές,καθαρίζει πανεύκολα. Συστήνω ανεπιφύλακτα.
  14. Το τζαμακι που χρησιμοποιώ και εφαρμόζει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ είναι της Shield από eBay. Από Αγγλία σε 4-5 μέρες είναι εδώ. Ποιοτικοτατο.
  15. Και σε ποιότητα κατασκευής, ομορφιάς και ιδιαιτεροτητας (κατι διαφορετικό από συνηθισμένες σούπες).
×
×
  • Create New...