Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημ.
Πιστεύω μέχρι Παρασκευή να παραλάβω.

Κωδικός Αντικειμένου: RV123456789CN

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση

24/1/2020, 19:09:56 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

24/1/2020, 18:11:21 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

24/1/2020, 14:52:59 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

14/1/2020, 10:26:32 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ

23/11/2019, 09:11:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

22/11/2019, 12:53:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

22/11/2019, 11:46:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ενα άλλο αναμένω

Κωδικός Αντικειμένου: RV123456789CN

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση

4/1/2020, 11:28:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

4/1/2020, 08:01:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

3/1/2020, 18:21:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Και τα δύο αγορασμένα από AliExpress, δύο ημέρες νωρίτερα από τις αρχικές εμφανιζόμενες ημερομηνίες.

Το πρώτο χθες ξεκόλλησε από Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ και σήμερα παρέλαβα (συνολικά 70 ημέρες από την αγορά, 2 μήνες και κάτι από τότε που πάτησε Ελλάδα, πολύ ωραία εεε), το δεύτερο που είναι από τις 6-7 του μήνα στην Ελλάδα, βλέπω να ακολουθεί τα χνάρια του πρώτου, οπότε έεεεεχουμε καιρό και με αυτό.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Δημ.

και εμενα απο αλι οσα ηταν μεσω Τουρκιας αργουσαν καπου 40 - 50 μερες.

τωρα περιμενω ενα εχει φτασει τις 54 και γραφει οτι εφυγε απο Τουρκια 14/12

[sIGPIC][/sIGPIC]
Δημ.
Το πρώτο χθες ξεκόλλησε από Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ και σήμερα παρέλαβα (συνολικά 70 ημέρες από την αγορά, 2 μήνες και κάτι από τότε που πάτησε Ελλάδα, πολύ ωραία εεε), το δεύτερο που είναι από τις 6-7 του μήνα στην Ελλάδα, βλέπω να ακολουθεί τα χνάρια του πρώτου, οπότε έεεεεχουμε καιρό και με αυτό.
Πάλι καλά 70 μέρες.. Εγώ 73 πήγα ακόμα περιμένω. :D
Δημ.

Προς κυνηγημένους ατμιστές :worry: :

Δύο παραγγελίες από Sourcemore. Η μία με EU Express η οποία πέρασε τελωνείο και πλήρωσα τα ανάλογα... Η δεύτερη με Singapore Post παρέλαβα κανονικά. Οι συσκευασίες περιείχαν ΜΟΝΟ μοντάκια, ήταν τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο:p:p και αυτό της S.P. έγραφε "gift".

ΠΡΟΣΟΧΗ, σε άλλον συνάδελφο, δέμα με Singapore Post κατασχέθηκε. Οπότε τπτ δεν είναι σίγουρο δυστυχώς.

Δημ.
Για επιβεβαίωσή περισσότερο το ATHENS AIRMAIL CENTER, DISPATCH UNLOADED- AWAITING CUSTOMS INSPECTION, σημαίνει ότι ακόμα περιμένω χωρίς να επικοινωνήσω με το τελωνείο. Δηλ. δεν έχει μπει τελωνείο απλά ξεφορτώθηκε ο σάκος; Έχω 3 δέματα κάτω από ατέλεια και έχουν φτάσει αεροδρόμιο 19/1 και 21/1.

Xiaomi MI9T pro 128Gb

Xiaomi RN3 pro 32Gb

Δημ.
Για επιβεβαίωσή περισσότερο το ATHENS AIRMAIL CENTER, DISPATCH UNLOADED- AWAITING CUSTOMS INSPECTION, σημαίνει ότι ακόμα περιμένω χωρίς να επικοινωνήσω με το τελωνείο. Δηλ. δεν έχει μπει τελωνείο απλά ξεφορτώθηκε ο σάκος; Έχω 3 δέματα κάτω από ατέλεια και έχουν φτάσει αεροδρόμιο 19/1 και 21/1.

Απλά περιμένεις. Σε 2 δικές μου ανάλογες περιπτώσεις, προ ημερών, ξεκόλλησε μετά από καμμιά 10 ημέρες χωρίς να ζητηθεί απόδειξη.

Δημ.
Έχω και εγώ ένα τέτοιο δέμα παραγγελία 14/11/2019 από AliExpress είναι κάτω των 22 ευρώ, στις 21/1/2019 περιμένει να μπει τελωνείο έχω δηλαδή 10 μέρες ήδη στο περίμενε και 78 μέρες στο σύνολο, πάμε για προσωπικό ρεκόρ...
Δημ.

Το μεσημέρι ήρθε τελικά δέμα που είχα παραγγείλει από Banggood στις 18/11 και είχε φύγει 25/11. Airmail unregister. Προχθές ζήτησα refund και το δέχτηκαν. Θέλει 3 μέρες να γίνει. Τώρα τι κάνω μιλάω μαζί τους;

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi MI9T pro 128Gb

Xiaomi RN3 pro 32Gb

Δημ.
Το μεσημέρι ήρθε τελικά δέμα που είχα παραγγείλει από Banggood στις 18/11 και είχε φύγει 25/11. Airmail unregister. Προχθές ζήτησα refund και το δέχτηκαν. Θέλει 3 μέρες να γίνει. Τώρα τι κάνω μιλάω μαζί τους;

Αφού παρέλαβες, πρέπει να τους ενημερώσεις και είτε να ακυρώσουν την επιστροφή είτε να συνεννοηθείς πως θα τα επιστρέψεις.

Δημ. (edited)

Μιλάς μαζί τους, σου ακυρώνουν. Edited by bynoname
Δημ.

OK στην αρχή νόμιζε ότι τους έλεγα για το refund και μου έλεγε ότι θα καθυστερήσει ίσως και 4 βδομάδες λόγω εορτών μου είπε. αλλά λόγω της επιδημίας μάλλον τα έχουν κλείσει όλα. Φαντάσου για αποστολές τι έχει να γίνει από εδώ και πέρα.

Xiaomi MI9T pro 128Gb

Xiaomi RN3 pro 32Gb

Δημ.
Καλημέρα και καλο μηνα στην παρεα. Εχω δυο δεματα που χουν φυγει από Κινα από τις 11-12. Δεν εχω ιδεα γιατι δεν εχουν εμφανιστεί. Την ιδια ωρα δεματα που φυγαν ειτε στις 16-12, ειτε αργοτερα εχουν εμφανιστεί το ένα πηγε και τελωνειο. Είναι κανας άλλος στην ιδια κατασταση? Εστειλα στον πωλητη μηνυμα και μου πε πως εφυγε από αεροδρομιο στις 11-12.
Δημ.
Καλημέρα και καλο μηνα στην παρεα. Εχω δυο δεματα που χουν φυγει από Κινα από τις 11-12. Δεν εχω ιδεα γιατι δεν εχουν εμφανιστεί. Την ιδια ωρα δεματα που φυγαν ειτε στις 16-12, ειτε αργοτερα εχουν εμφανιστεί το ένα πηγε και τελωνειο. Είναι κανας άλλος στην ιδια κατασταση? Εστειλα στον πωλητη μηνυμα και μου πε πως εφυγε από αεροδρομιο στις 11-12.
Τελωνείο θα είναι λογικά κ αυτό. Όπως τα δικά μας, από Νοεμβρίου περιμένω ακόμα. Υπομονή.
Δημ.

περιμένω ακόμα 5 μικροδέματα από 18/11-17/12 ενώ έχω παραλάβει άλλα που μου έστειλαν από 29/12-5/1

Το μπάχαλο

Μανώλης
Δημ.
Αρα περιμενουμε. Eντωμεταξύ μιλαω με τον πωλητη μου λεει από 11-12 εχει φυγει από Σανγκαη. Μου πε αν στις 11-2 δεν εχουν ερθει να μου κανει refund. Αλλα θα περιμενω για να δω τι γινεται. Όταν σας ξεκολλησει εσας που στε τελη νοεμβρη, αρχες δεκεμβρη να το γραψετε παιδες να χουμε μια ιδεα και μεις οι επομενοι.
Δημ.
περιμένω ακόμα 5 μικροδέματα από 18/11-17/12 ενώ έχω παραλάβει άλλα που μου έστειλαν από 29/12-5/1

Το μπάχαλο

Το ίδιο και εγώ, Παρασκευή παρέλαβα αυτά που ήταν από Δεκέμβριο, αυτά που είναι από Νοεμβρίο χαμένα.
Δημ.
Το ίδιο και εγώ, Παρασκευή παρέλαβα αυτά που ήταν από Δεκέμβριο, αυτά που είναι από Νοεμβρίο χαμένα.

Λογικά θα σου έχει βγάλει επιλογή για refund.

Δημ.
Αρα περιμενουμε. Eντωμεταξύ μιλαω με τον πωλητη μου λεει από 11-12 εχει φυγει από Σανγκαη. Μου πε αν στις 11-2 δεν εχουν ερθει να μου κανει refund. Αλλα θα περιμενω για να δω τι γινεται. Όταν σας ξεκολλησει εσας που στε τελη νοεμβρη, αρχες δεκεμβρη να το γραψετε παιδες να χουμε μια ιδεα και μεις οι επομενοι.

Έχω παραλάβει δέματα Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου. Ένα δέμα από 11/11 ακόμη άφαντο. :)

Δημ.
Λογικά θα σου έχει βγάλει επιλογή για refund.
Με έχει βγάλει ναι, αλλά ζήτησα επέκταση χρόνο προστασία μόλις τελειώσει θα κάνω refund. Φτάνει θα πάω 80 μέρες που περιμένω.
Δημ.

Έχω ένα δέμα από Αλί με αυτόν τον κωδικό...: RF785134058SG

Αγορά μέσα στις γιορτές...δεν έχω παραλάβει.. μπορεί κάποιος να μου πει αν ταξιδεύει η να το θεωρήσω χαμένο;

Δημ.

Αγορά μέσα στις γιορτές...δεν έχω παραλάβει.. μπορεί κάποιος να μου πει αν ταξιδεύει η να το θεωρήσω χαμένο;

Ανά πάσα στιγμή μπορεί να εμφανιστεί Ελλάδα

Δημ.

Εδώ θα δεις την πορεία του μέχρι την αναχώρηση με το Σιγκαπουριανό για Ελλάδα. Έχει και εκτιμώμενη παράδοση 8-11/2 αλλά αυτό εξαρτάται από το σκανάρισμα των δεμάτων του σάκου και την αναμονή για το πέρασμα από το τελωνείο.

Στα ΕΛΤΑ φαίνεται μόνο η αναχώρηση για Ελλάδα στις 5/1/20