Jump to content

neoklis79

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by neoklis79

  1. neoklis79

    Poco F3

    Καλησπέρα. Έχει τύχει σε κάποιον ξαφνικά το κινητό να φορτίζει τρομερά αργά; Μιλάμε για 1% ανά πεντάλεπτο και έχω δοκιμάσει άλλα καλώδια και φορτιστή. Σαν να έχει απενεργοποιηθεί η γρήγορη φόρτιση.
  2. Για το 2, έχω 12 μέρες στην ίδια κατάσταση και τους έστειλα email για τι συμβαίνει. Κάθε μέρα αλλάζουν και την ημερομηνία αποστολής. Ότι μου απαντήσουν θα το γράψω εδώ.
  3. Το χειρότερο απ όλα είναι κάποια "μυαλά" εκεί μέσα (και σε όλη την κρατική δομή) πληρώνονται αδρά γι αυτές τις ιδέες... :angry::angry:
  4. Προς κυνηγημένους ατμιστές :worry: : Δύο παραγγελίες από Sourcemore. Η μία με EU Express η οποία πέρασε τελωνείο και πλήρωσα τα ανάλογα... Η δεύτερη με Singapore Post παρέλαβα κανονικά. Οι συσκευασίες περιείχαν ΜΟΝΟ μοντάκια, ήταν τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο:p:p και αυτό της S.P. έγραφε "gift". ΠΡΟΣΟΧΗ, σε άλλον συνάδελφο, δέμα με Singapore Post κατασχέθηκε. Οπότε τπτ δεν είναι σίγουρο δυστυχώς.
  5. Παραγγελία από τις 10/11 στο BG και δεν έχει έρθει ακόμη, τους ζήτησα να την ξαναστείλουν και ότι δεν θέλω refund, κάτι που έγινε άμεσα και χωρίς αντιρρήσεις :wacko::wacko: . Η αξία βέβαια 6,00€ αλλά μου έκανε εντύπωση η άμεση απόκριση!
  6. Σε συνέχεια αυτών που γράφεις είναι ότι στο site του BG, τα χωρίς tracking δέματα που παραδίδονται, ανανεώνονται αυτόματα στο site ως ολοκληρωμένη παραγγελία.
  7. Εάν προχωρήσεις παραγγελία θα σου βγάλει αυτό: Sorry, since the overseas warehouse product could not be shipped to this selected country, please choose the appropriate country.
  8. Προς ατμιστές, το cigabuy δυστυχώς μας μαύρισε. Άλλο ένα μαγαζί για μοντάκια μείον. Όποιος ξέρει κάποιο άλλο site με "σίγουρες" αποστολές ας το αναφέρει.
  9. Με dhl το δέμα μπορεί να δείχνει ότι είναι γερμανία και ξαφνικά μία μέρα να στο φέρει ο ταχυδρόμος... Χρόνια πολλά και καλές αγορές!!
  10. Το τι 7αρια αναζητούνται ακόμη από το καλοκαίρι...:lol::lol::lol: Αν και δε γέλαγα τότε...
  11. Από GB δύο παραγγελίες 11/11 και 22/11, την πρώτη την έχω παραλάβει από 28/11 και η δεύτερη είναι ήδη Αθήνα. Από BG στις 8 παραγγελίες έχω παραλάβει μία και οι υπόλοιπες είτε αγνοούνται είτε κάνουν βόλτα στη Κίνα. BG μαύρο μέχρι να συνέρθουν, εαν ποτέ γίνει αυτό..
  12. Σωστά, πήρα και τον Menelaus, τρομερή γεύση, πιο αεράτος και με υπομονή στο στήσιμο. Έχω κοζάρει κ άλλους ατμοποιητές και μοντάκια αλλά προσπαθώ να συγκρατηθώ λίγο..:lol::lol:
  13. Gearbest: Ολες οι Priority Επιλογές (Netherlands Registered PDM, EU Priority Line, EU Express, Priority Direct Mail, Europe Railway Priority Mail, Express for Electric Scooter only) είναι χωρίς τελωνείο. Βάση νομοθεσίας ότι έχει αξία κάτω από 22€ δεν υπόκειται έξτρα χρεώσεις οπότε επιλέγουμε ότι μέθοδο θέλουμε. Banggood: Επιλέγουμε πάντα Priority Direct Mail που είναι η ΜΟΝΗ εγγυημένη μέθοδος χωρίς τελωνείο μαζί με την μέθοδο European Railway Direct Mail που εμφανίζεται σε βαριά αντικείμενα όπως drones, ποδήλατα σκούτερ κ.α. Βάση νομοθεσίας ότι έχει αξία κάτω από 22€ δεν υπόκειται έξτρα χρεώσεις οπότε επιλέγουμε ότι μέθοδο θέλουμε. Η μέθοδος EU Priority Line στο Banggood είναι υπό δοκιμή Από 2fdeals έκανες παραγγελία τελικά?
  14. Στο δίμηνο δικαιούσε. Σε αντίστοιχη δική μου περίπτωση, τα πήρα νωρίτερα επικοινωνόντας με αυτόν που είχε δώσει το κουπόνι εδώ στην Ελλάδα (China Tech King GR) και έκανε αυτός όλη τη βρωμοδουλειά, μιας κ γω δεν έβγαζα άκρη με τα κινεζάκια. Και η γνώμη μου είναι να χρησιμοποιήτε κουπόνια τους ώστε σε κάποια στραβή, να βοηθήσουν αυτοί αποτελεσματικά.
  15. Επικοινώσε με το κατάστημα μπας κ βγάλεις άκρη, αν και με τα κινεζάκια δύσκολο το βλέπω.
  16. Νορμάλ δε φαίνεται όμως δε μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό ακόμα. Περιμένεις και καλά ξεμπερδέματα.
  17. Στη δεύτερη παραγγελία που έκανα, το κινητό ήρθε σε 10 μέρες. Τα κινεζάκια πάντως απίστευτα εκνευριστικά!!
  18. Ολες οι Priority Επιλογές (Netherlands Registered PDM, EU Priority Line, EU Express, Priority Direct Mail, Europe Railway Priority Mail, Express for Electric Scooter only) είναι χωρίς τελωνείο. Βάση νομοθεσίας ότι έχει αξία κάτω από 22€ δεν υπόκειται έξτρα χρεώσεις οπότε επιλέγουμε ότι μέθοδο θέλουμε. Κόπυ πάστε το έχω κάνει
  19. Το refund έγινε μόλις πριν λίγο. Η διαδικασία κράτησε περίπου 7 εργάσιμες μέρες. Φυσικά δεν τα κατάφερα μόνος μου, αλλά ο τύπος από τον οποίο πήρα το κουπόνι διαμεσολάβησε. Και εκεί θέλω να καταλήξω, ότι για υψηλού κόστους αντικείμενα να χρησιμοποιήτε τα κουπόνια τους, διότι αν κάποιοι μπορούν να βγάλουν άκρη με τα κινεζάκια είναι αυτοί. Υ.Γ. Με τρώει για το note 8...
  20. Μού είπαν ότι θα κάνουν refund πρίν πέντε μέρες αλλά ακόμη τίποτα... Όχι με την διαμεσολάβηση του paypal.
×
×
  • Create New...