Jump to content

STOLIS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    146
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About STOLIS

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

STOLIS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. STOLIS

    Poco X3 NFC

    Έχω μια που λέγεται GCam_7.2.010_Urnyx05-v2.3 η οποία λειτουργεί άριστα. Δεν θυμάμαι από που την πήρα αλλά αν την βρεις δοκίμασέ την.
  2. STOLIS

    Poco X3 NFC

    Έχει βγάλει μια η Nillkin, η οποία έχει και συρόμενο κάλυμμα για τις κάμερες.
  3. STOLIS

    Poco X3 NFC

    [/color] Πως θα δω την ταχύτητα φόρτισης; Υπάρχουν εφαρμογές στο google play. Πχ η Ampere η οποία έχει πολύ καλές κριτικές
  4. STOLIS

    Poco X3 NFC

    Μου το έκανε κι εμένα αυτό, όσο είχα τον firefox ως προεπιλεγμένο browser. Από τότε που αλλαξα και έβαλα τον chrome ως προεπιλεγμένο δε μου το ξανάκανε. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είναι λογικό. Όταν το έβαλα να φορτίζει, με το δικό του φορτιστή φυσικά, έβγαλε ένδειξη MI TURBO CHARGE και ξεκίνησε να φορτίζει ταχύτατα. Σε μια ώρα από 35% είχε πιάσει 100%. Κανε του μια επανεκκίνηση να δεις μήπως στρώσει και έλεγξε και την ταχύτητα φόρτισης. Με το δικό του φορτιστή και καλώδιο πρέπει να πιάνει πάνω από 5500 mA.
  5. Η δική μου εμπειρία. Τέλος Ιουνίου, παρέλαβα drone από Τσεχία σε 9 ημερολογιακές από την παραγγελία στο Bangood.
  6. Απ ότι φαίνεται έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση, τουλάχιστον στις ταχυμεταφορές. Παραγγελία από Τσεχία 14/06 και σήμερα 23/06 παραλαβή με speedex μέσω dhl.
  7. Εχθες παρήγγειλα απο banggood Τσεχια και σήμερα το πρωϊ μου έστειλαν tracking number Γερμανικού ταχυδρομείου. Ακόμα, φυσικά δε φαίνεται στα tracking sites αλλα ελπίζω να φανεί σύντομα μιας και έχουν ξεκινήσει οι πτήσεις.
  8. Απλά περιμένεις. Σε 2 δικές μου ανάλογες περιπτώσεις, προ ημερών, ξεκόλλησε μετά από καμμιά 10 ημέρες χωρίς να ζητηθεί απόδειξη.
  9. Καλημέρα, σήμερα μου έτυχε ένα πρωτοφανές γεγονός στα τόσα χρόνια που αγοράζω απο Κίνα. Παραγγελία στις 11/11 απο ALIEXPRESS, μου δόθηκε tracking number το οποίο, αν και το προϊόν προοριζόταν για Πελοπόννησο, γύρισε τη μισή ΑΘήνα με ενδείξεις "προς παράδοση", ¨προώθηση σε άλλο υποκατάστημα ΕΛΤΑ" κλπ και τελικά μου παραδόθηκε σήμερα με συσκευασία BANGGOOD! :lol:
  10. Δυστυχώς δεν μπόρω να σε βοηθήσω σε αυτό. Εμένα είχε σταλεί με Μαλαισιανό ταχυδρομείο.
  11. Είχα αγοράσει, με αυτή τη μέθοδο από το cafago, το οποίο είναι θυγατρικό του Tomtop. Πέρασε κανονικά τελωνείο, χωρίς παρατράγουδα ευτυχώς μιας και ήταν κάτω των 22 ευρώ.
  12. Πράγματι δεν θα πληρώσω λόγο μικρής αξίας, Άλλωστε αφορμή για συγκεκριμένο post μου, δεν είναι το τελωνείο αλλά η κουτοπόνηρη αντιμετώπιση από το κατάστημα το οποίο κατά τη γνώμη μου πρέπει να αποφεύγεται ακριβώς για την στάση που κρατάει απέναντι στους πελάτες του.
  13. Το γνωρίζω διότι έχω κάνει αρκετές αγορές από την Κίνα. Το θέμα στο Post δεν είναι το τελωνείο αλλά η κουτοπόνηρη αντιμετώπιση από το κατάστημα το οποίο κατά τη γνώμη μου πρέπει να αποφέυγεται ακριβώς για την στάση που κρατάει απέναντι στους πελάτες του.
×
×
  • Create New...