Jump to content

STOLIS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    146
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by STOLIS

  1. STOLIS

    Poco X3 NFC

    Έχω μια που λέγεται GCam_7.2.010_Urnyx05-v2.3 η οποία λειτουργεί άριστα. Δεν θυμάμαι από που την πήρα αλλά αν την βρεις δοκίμασέ την.
  2. STOLIS

    Poco X3 NFC

    Έχει βγάλει μια η Nillkin, η οποία έχει και συρόμενο κάλυμμα για τις κάμερες.
  3. STOLIS

    Poco X3 NFC

    [/color] Πως θα δω την ταχύτητα φόρτισης; Υπάρχουν εφαρμογές στο google play. Πχ η Ampere η οποία έχει πολύ καλές κριτικές
  4. STOLIS

    Poco X3 NFC

    Μου το έκανε κι εμένα αυτό, όσο είχα τον firefox ως προεπιλεγμένο browser. Από τότε που αλλαξα και έβαλα τον chrome ως προεπιλεγμένο δε μου το ξανάκανε. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είναι λογικό. Όταν το έβαλα να φορτίζει, με το δικό του φορτιστή φυσικά, έβγαλε ένδειξη MI TURBO CHARGE και ξεκίνησε να φορτίζει ταχύτατα. Σε μια ώρα από 35% είχε πιάσει 100%. Κανε του μια επανεκκίνηση να δεις μήπως στρώσει και έλεγξε και την ταχύτητα φόρτισης. Με το δικό του φορτιστή και καλώδιο πρέπει να πιάνει πάνω από 5500 mA.
  5. Η δική μου εμπειρία. Τέλος Ιουνίου, παρέλαβα drone από Τσεχία σε 9 ημερολογιακές από την παραγγελία στο Bangood.
  6. Απ ότι φαίνεται έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση, τουλάχιστον στις ταχυμεταφορές. Παραγγελία από Τσεχία 14/06 και σήμερα 23/06 παραλαβή με speedex μέσω dhl.
  7. Εχθες παρήγγειλα απο banggood Τσεχια και σήμερα το πρωϊ μου έστειλαν tracking number Γερμανικού ταχυδρομείου. Ακόμα, φυσικά δε φαίνεται στα tracking sites αλλα ελπίζω να φανεί σύντομα μιας και έχουν ξεκινήσει οι πτήσεις.
  8. Απλά περιμένεις. Σε 2 δικές μου ανάλογες περιπτώσεις, προ ημερών, ξεκόλλησε μετά από καμμιά 10 ημέρες χωρίς να ζητηθεί απόδειξη.
  9. Καλημέρα, σήμερα μου έτυχε ένα πρωτοφανές γεγονός στα τόσα χρόνια που αγοράζω απο Κίνα. Παραγγελία στις 11/11 απο ALIEXPRESS, μου δόθηκε tracking number το οποίο, αν και το προϊόν προοριζόταν για Πελοπόννησο, γύρισε τη μισή ΑΘήνα με ενδείξεις "προς παράδοση", ¨προώθηση σε άλλο υποκατάστημα ΕΛΤΑ" κλπ και τελικά μου παραδόθηκε σήμερα με συσκευασία BANGGOOD! :lol:
  10. Δυστυχώς δεν μπόρω να σε βοηθήσω σε αυτό. Εμένα είχε σταλεί με Μαλαισιανό ταχυδρομείο.
  11. Είχα αγοράσει, με αυτή τη μέθοδο από το cafago, το οποίο είναι θυγατρικό του Tomtop. Πέρασε κανονικά τελωνείο, χωρίς παρατράγουδα ευτυχώς μιας και ήταν κάτω των 22 ευρώ.
  12. Πράγματι δεν θα πληρώσω λόγο μικρής αξίας, Άλλωστε αφορμή για συγκεκριμένο post μου, δεν είναι το τελωνείο αλλά η κουτοπόνηρη αντιμετώπιση από το κατάστημα το οποίο κατά τη γνώμη μου πρέπει να αποφεύγεται ακριβώς για την στάση που κρατάει απέναντι στους πελάτες του.
  13. Το γνωρίζω διότι έχω κάνει αρκετές αγορές από την Κίνα. Το θέμα στο Post δεν είναι το τελωνείο αλλά η κουτοπόνηρη αντιμετώπιση από το κατάστημα το οποίο κατά τη γνώμη μου πρέπει να αποφέυγεται ακριβώς για την στάση που κρατάει απέναντι στους πελάτες του.
  14. Καλησπέρα, παρακάτω θα σας εκθέσω κι εγώ την χείριστη εμπειρία μου από το ηλεκτρονικό κατάστημα Cafago. Πρώτη, και τελευταία παραγγελία από αυτούς τους απαράδεκτους τύπους, ένα smartwatch στα 20,89 ευρώ. Ημερομηνία παραγγελίας 08/05/2019, ετοιμοπαράδοτο με αποστολή 1-3 εργάσιμες ημέρες. Μετά από καμμια βδομάδα και ενώ δεν είχαν στείλει τίποτα, ακόμα, του ενόχλησα με email όπου με διαβεβαίωσαν, ως εκ θαύματος, ότι το ρολόι έχει σταλεί 2 ημέρες πριν. Φυσικά και δεν είχαν στείλει τίποτα τα λαμόγια και το Tracking number που μου έδωσαν με Μαλαισιανό ταχυδρομειο δεν εμφάνιζε καμμία κίνηση παρά μόνο στο δικό τους site. Στον ενάμιση μήνα επάνω τους ξαναενοχλώ και μου ζητούν να περιμένω 70 ημέρες από την υποτιθέμενη αποστολή και αν δεν το λάβω θα μου δώσουν refund. Μην τα πολυλόγω τελικά το tracking number ενεροποιήθηκε στις 29/06/2019 με αποστολή απο Κίνα. Σήμερα, δε, εμφανίστηκε νέο status για "εκφόρτωση και αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο". Οπότε έχεουμε δρόμο μπροστά μας με τα λαμόγια του Cafago. Επίσης, το αστείο της υπόθεσης, ακριβώς για να μην καθυστερήσει στο τελωνείο μιας και η αξία τους είναι κάτω των 22 ευρώ και δεν εκτελωνίζεται, επέλεξα να γίνει η αποστολή, χωρίς επιπλέον χρέωση, με τη μέθοδο του "duty free shipping". Εν τέλει και 2 μήνες έκαναν να το στείλουν και στο τελωνειο θα παρουσιαστεί. Μετά από τόσα χρόνια και αμέτρητες αγορές, σε μικροπράγματα, απο Κίνα, πραγαγματικά αποδείχτηκε η χειρότερη παραγγελία όλων των εποχών. Όχι φυσικά για την χρονική διάρκεια, η οποία λίγο έως πολύ πάντα είναι αστάθμητος παράγοντας για αγορές από Κίνα, αλλά για την κοροϊδία και την αντιεπαγγελματική συμπεριφόρα που επέδειξε το Cafago.
  15. Καλησπέρα, παρακάτω θα σας εκθέσω κι εγώ την χείριστη εμπειρία μου από το ηλεκτρονικό κατάστημα Cafago. Πρώτη, και τελευταία παραγγελία από αυτούς τους απαράδεκτους τύπους, ένα smartwatch στα 20,89 ευρώ. Ημερομηνία παραγγελίας 08/05/2019, ετοιμοπαράδοτο με αποστολή 1-3 εργάσιμες ημέρες. Μετά από καμμια βδομάδα και ενώ δεν είχαν στείλει τίποτα, ακόμα, του ενόχλησα με email όπου με διαβεβαίωσαν, ως εκ θαύματος, ότι το ρολόι έχει σταλεί 2 ημέρες πριν. Φυσικά και δεν είχαν στείλει τίποτα τα λαμόγια και το Tracking number που μου έδωσαν με Μαλαισιανό ταχυδρομειο δεν εμφάνιζε καμμία κίνηση παρά μόνο στο δικό τους site. Στον ενάμιση μήνα επάνω τους ξαναενοχλώ και μου ζητούν να περιμένω 70 ημέρες από την υποτιθέμενη αποστολή και αν δεν το λάβω θα μου δώσουν refund. Μην τα πολυλόγω τελικά το tracking number ενεροποιήθηκε στις 29/06/2019 με αποστολή απο Κίνα. Σήμερα, δε, εμφανίστηκε νέο status για "εκφόρτωση και αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο". Οπότε έχεουμε δρόμο μπροστά μας με τα λαμόγια του Cafago. Επίσης, το αστείο της υπόθεσης, ακριβώς για να μην καθυστερήσει στο τελωνείο μιας και η αξία τους είναι κάτω των 22 ευρώ και δεν εκτελωνίζεται, επέλεξα να γίνει η αποστολή, χωρίς επιπλέον χρέωση, με τη μέθοδο του "duty free shipping". Εν τέλει και 2 μήνες έκαναν να το στείλουν και στο τελωνειο θα παρουσιαστεί. Μετά από τόσα χρόνια και αμέτρητες αγορές, σε μικροπράγματα, απο Κίνα, πραγαγματικά αποδείχτηκε η χειρότερη παραγγελία όλων των εποχών. Όχι φυσικά για την χρονική διάρκεια, η οποία λίγο έως πολύ πάντα είνια αστάθμητος παράγοντας για αγορές από Κίνα, αλλά για την κοροϊδία και την αντιεπαγγελματική συμπεριφόρα που επέδειξε το Cafago.
  16. STOLIS

    Redmi Note 5

    Την έχω πατήσει έτσι κι εγώ... :)
  17. STOLIS

    Redmi Note 5

    Ευχαριστώ πολύ!
  18. STOLIS

    Redmi Note 5

    Η μπροστινή κάμερα, σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά αλλά δε νομίζω ότι είναι τόσο κακή πια. Μήπως έχεις φορεμένο tempered glass το οποίο καλύπτει την κάμερα? Διότι αυτό παρατήρησα εγώ, από την στιγμή που έβαλα τζαμάκι, που δεν εχει τρύπα για την κάμερα, οι φωτογραφίες έχουν χάσει μεγάλο ποσοστό της ανάλυσης, ειδικά το βράδυ. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης μια άλλη ερώτηση, την οποία έκανα και στο αδελφό forum αλλά δεν πήρα απάντηση. Μήπως έχει κανείς το Bluetooth Headset της Xiaomi να μου πει εντυπώσεις σε σχέση με το τηλέφωνο. Το είχα παλιότερα συνδεδεμένο με το RN3 αλλά ο ήχος του ήταν σχετικά χαμηλός. Το ίδιο συνέβαινε και στο bluetooth του αυτοκινήτου. Τώρα με το RN5 ο ήχος έχει δυναμώσει αισθητά στο αυτοκίνητο αλλά δεν έχω πλέον το headset διότι το έχασα και δεν μπορώ να δω την ποιότητα-ένταση του ήχου.
  19. "Άγνωσται αι βουλαί του τελώνου". Είχα αντίστοιχη περίπτωση, με δέμα αξίας 5 ευρω, από 22/12 σε κατάσταση "ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ". Εχθές το πρωϊ, απελευθερώθηκε και σήμερα το παρέλαβα...
  20. Παραγγελία από ebay μέσα Οκτώβρη, στάλθηκε unregistered με yanwen. Δεν ήρθε ποτέ οπότε άνοιξα χθες ένα case στο ebay και σήμερα το πρωί είδα ότι π πωλητής έχει επιστρέψει τα χρήματα στο paypal. Προφανώς έχει γίνει μεγάλο μπάχαλο με αυτή την ταχυδρομική υπηρεσία, το γνωρίζουν και γι αυτό επιστρέφουν τα χρήματα με συνοπτικές διαδικασίες. Σημειωτέον ότι το κατάστημα στο ebay είναι ακόμα υπαρκτό και με καλές κριτικές.
  21. Φορολογητέα είναι η αξία του προϊόντος και δασμολογητέα η αξία στην οποία επιβάλλονται δασμοί, δηλαδή η φορολογητέα αξία προσαυξημένη με έξοδα αποστολής και ασφάλισης. Μην μπερδεύουμε τους όρους... Δυστυχώς ο μόνος τρόπος να βρεις το δίκιο σου είναι να πας σε δικηγόρο ή να απευθυνθείς σε εκτελωνιστή. Και οι δυο, αυτές, λύσεις όμως είναι οικονομικά ασύμφορες σε σχέση με το όποιο κόστος πλήρωσες στο τελωνείο. Και επαναλαμβάνω, οι νόμοι ερμηνεύονται με τη λογική κι όχι με την άποψη του υπαλλήλου. Παραπομπή από τον "Σύλλογο Εξαγωγέων" "Σύμφωνα με το άρθρο 32 για τον καθορισμό της δασμολογητέας αξίας στην πράγματι πληρωθείσα ή πληρωτέα αξία προστίθενται, μεταξύ άλλων, τα έξοδα μεταφοράς και ασφάλισης των εισαγόμενων εμπορευμάτων μέχρι του τόπου εισόδου των εμπορευμάτων στο τελωνειακό έδαφος της ΕΕ"
  22. Για να κάνω κι εγώ το δικηγόρο του διαβόλου, όταν λέμε πραγματική αξία αυτή δεν ισούται με την πληρωθείσα, αφού τόσο μας κόστισε, πραγματικά, το προϊόν και με βάση αυτή την αξία αποφασίσαμε να το αγοράσουμε? Τουλάχιστον η λογική αυτό λέει και η ερμηνεία των νόμων γίνεται με βάση τη λογική κι όχι με την προσωπική άποψη του κάθε υπαλλήλου, όσο φιλότιμος και ευσυνείδητος κι αν είναι αυτός.
×
×
  • Create New...