spirospatra Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Έχεις κ την απόδειξη της κάρτας που χρησιμοποιησες για την αγορά... κάπου είχα διαβάσει οτι αν μπει τελωνείο ενα δέμα αν φαίνεται αρχική τιμή πάνω από 22€ η 24$ υπάρχει πρόβλημα ακόμα και αν τελικά πλήρωσες κάτω από τα ποσά αυτα χρησιμοποιώντας κάποιο κουπόνι. Παίζει αυτό? Φαίνεται στην "απόδειξη" από το aliexpress οτι χρησιμοποίησα κουπόνι για να κατέβει η τιμή κάτω από 22€ η 24$ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 (edited) πολλά γίνονται.. αλλά στέλνω αυτήν για να μην φαίνεται η έκπτωση? Γενικότερα αυτό παίζει οτι κοιτάνε την αρχική και οχι τι πλήρωσες μετα την έκπτωση για να αποφασίσουν αν θα περάσει η όχι τελωνείο? Edited March 2, 2019 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 πολλά γίνονται.. αλλά στέλνω αυτήν για να μην φαίνεται η έκπτωση? Γενικότερα αυτό παίζει οτι κοιτάνε την αρχική και οχι τι πλήρωσες μετα την έκπτωση για να αποφασίσουν αν θα περάσει η όχι τελωνείο? Φυσικά κοιτάνε την αρχική γιατί δε ξέρουν αν έχεις έκπτωση. Στην περίπτωση που σου βάλουν καπέλο ζητάς αναδασμολόγηση και τους στέλνεις την απόδειξη του paypal ή της κάρτας, που φαίνεται το ποσό που πλήρωσες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Να ρωτήσω κάτι off topic Ποια εφαρμογή θεωρείτε σαν πιο αξιόπιστη για την παρακολούθηση των δεμάτων και να έχει και push notifications όταν αλλάζει η κατάσταση; Δεν με νοιάζει αν είναι επί πληρωμή Thanks Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Trackchecker Mobile απροβληματιστη κ ακριβής θεωρώ έως τώρα. Να ρωτήσω κάτι off topic Ποια εφαρμογή θεωρείτε σαν πιο αξιόπιστη για την παρακολούθηση των δεμάτων και να έχει και push notifications όταν αλλάζει η κατάσταση; Δεν με νοιάζει αν είναι επί πληρωμή Thanks Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Trackchecker Mobile απροβληματιστη κ ακριβής θεωρώ έως τώρα. Σωστός .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Trackchecker Mobile απροβληματιστη κ ακριβής θεωρώ έως τώρα. Θα διαφωνήσω η καλύτερη για εμένα είναι Deliveries Package Tracker https://play.google.com/store/apps/details?id=de.orrs.deliveries Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Εγω μπαινω στο https://www.trackingmore.com/en.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Ευχαριστώ παιδιά θα τα δοκιμάσω Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 :blink: - μεγαλο μπερδεμα με τα διπλα tracking number,πηρα απο Κινα τον ιανουαριο και μου εδωσε το EE.....DH.....C0A ενα μακρυναρι που βαση αναζητησης 31 Δεκ 2018 10:26 Shipment data received CN εφτασε στην Αθηαν στις 13 ιανουαριου και μετα τιποτε,ειναι σαν να εχει μεινει στασιμο,αυτα ηταν τα τελευταια νεα: 13 Ιαν 2019 07:15 Flight landed in destination country Eleftherios Venizelos Intl, GR το πακετο ηρθε χτες και τι βλεπω επανω? αλλο tracking number τυπου UV.....DE το οποιο στην αναζητηση βγηκε να ξεκιναει καπου ενδιαμεσα δηλαδη απο 04 Ιαν 2019 07:18 SUBMITTED jingkou dist zhenjiang, China δεν καταλαβαινω,στα ενδιαμεσα πηρε αλλο tracking number? δηλαδη αμα χανοταν ας το πουμε που θα εβγαζα ακρη? ο κινεζος θα ελεγε να ηρθε στην Ελλαδα,εχει ξανατυχει σε κανεναν φιλο το ιδιο? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Πάει καιρός, αλλά μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο, αλλά από Ηνωμένο Βασίλειο (καμία σχέση με Άγιο Βασίλειο). Πρέπει να είχε αλλάξει όταν μπήκε Ελλάδα, και μάλιστα, ήταν δύο δέματα που είχαν χαθεί. ----------------------------------------------- Απόψε βλέπω στο Banggood, πως παραγγελία από τις 18 Φεβρουαρίου, έγινε μόλις σήμερα shipped, αλλά με Air Parcel αντί για Direct όπως κατά 99% πρέπει να την έκανα. Η αξία είναι 65€ και είναι σχετικά μεγάλο δέμα (φακός). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Αγορά από αλί 21.06 ευρώ λέτε να το βάλουν Τελωνειο?’ Καθαρή τιμή χωρίς εκπτώσεις Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Αγορά από αλί 21.06 ευρώ λέτε να το βάλουν Τελωνειο?’ Καθαρή τιμή χωρίς εκπτώσεις είναι τελικό ποσό μαζί με μεταφορικά? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Ναι τελική πληρωτέα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Απόψε βλέπω στο Banggood, πως παραγγελία από τις 18 Φεβρουαρίου, έγινε μόλις σήμερα shipped, αλλά με Air Parcel αντί για Direct όπως κατά 99% πρέπει να την έκανα. Η αξία είναι 65€ και είναι σχετικά μεγάλο δέμα (φακός). Έχεις κάτι που να δείχνει ότι όντως τους είχες ζητήσει prioriry direct mail, π.χ. το τελικό ποσό που πλήρωσες να φαίνεται ότι είναι η ονομαστική αξία του προϊόντος συν όσο χρεώνουν το PDM γι' αυτό, ώστε να τους ζητήσεις τα ρέστα σου (μιας και πρόκειται για δικό τους λάθος) σε περίπτωση που πιαστεί στο τελωνείο; Ναι τελική πληρωτέα Αν σου ζητήσουν αποδεικτικά αγοράς για τον εκτελωνισμό, τους στέλνεις το €21.06 και λογικά θα είσαι εντάξει. Αν στο χρέωσουν αυθαίρετα, υποβάλλεις ένσταση και ζητάς να το επανεκτιμήσουν. Λογικά θα δικαιωθείς, αλλά θα περιμένεις από αρκετά έως πολύ. Και με λίγη τύχη, το εκτιμούν μόνοι τους ως < €22 και περνάει χωρίς προβλήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Δυστυχώς δεν έχω κάποια «απόδειξη» για το Direct...αφήνω μια μικρή πιθανότητα, να ξέχασα να το δηλώσω έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanzek Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Σε δική μου παραγγελία από το ali 21,90 €, έδειξε ότι πέρασε τελωνείο εχθές το πρωί και το μεσημέρι φορτώθηκε για κέντρο διαλογής. Γενικά μέχρι αυτό το ποσό δεν είχα ποτέ θέμα. Θεωρώ ούτε και εσύ θα έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Πόσες μέρες έκανε να μπει; Για να ξέρω πόσο να περιμένω.. Έχω από της 19-2.. Ευχαριστώ πολύ. Σε δική μου παραγγελία από το ali 21,90 €, έδειξε ότι πέρασε τελωνείο εχθές το πρωί και το μεσημέρι φορτώθηκε για κέντρο διαλογής. Γενικά μέχρι αυτό το ποσό δεν είχα ποτέ θέμα. Θεωρώ ούτε και εσύ θα έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Δυστυχώς δεν έχω κάποια «απόδειξη» για το Direct...αφήνω μια μικρή πιθανότητα, να ξέχασα να το δηλώσω έτσι. Μόλις τώρα έκανα μία παραγγελία και πήγα να την πατήσω. Υπάρχει το... 'κλασικό' που την έχει πάθει πολύς κόσμος, επιλέγεις priority στην αρχική σελίδα του προϊόντος και μετά κάνεις add to cart, μόνο για να ανακαλύψεις (αν το ανακαλύψεις εγκαίρως!) ότι το έχει αγνοήσει και πρέπει να το επιλέξεις στο τελικό στάδιο, στην επικύρωση της παραγγελίας. Άνετος εγώ (μιας και το ήξερα), πήγα ως εκεί, στο τελικό στάδιο, επέλεξα "priority" από το σχετικό μενού και ήμουν έτοιμος να πατήσω "confirm order", όταν -ευτυχώς- πρόσεξα ότι παρά την επιλογή που (νόμιζα ότι) είχα κάνει, το σχετικο πεδίο έγραφε ακόμα "standard shipping". Ξανανοίγω το μενού, επιλέγω πάλι pdm, κλείνω το μενού... τα ίδια! Τελικά ανακάλυψα ότι στο κάτω μέρος του drop-down μενού έβγαζε και κουμπάκι "οκ" (κάτι που δε συνηθίζεται γενικά με drop-downs!), που έπρεπε να το πατήσεις πριν κλείσεις το μενού για να επιβεβαιώσεις την επιλογή σου, και επειδή το μενού ήταν αρκετά μεγάλο, το σχετικό κομμάτι ήταν αθέατο "κάτω" από το τέλος της οθόνης και έπρεπε να κάνω scroll down για να το δω! Έχουν... καταφέρει να έχουν πολλούς και διαφορετικούς τρόπους στις σελίδες τους για να σε κάνουν να κάνεις λάθος! Υπόδειγμα σχεδίασης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Δυστυχώς δεν έχω κάποια «απόδειξη» για το Direct...αφήνω μια μικρή πιθανότητα, να ξέχασα να το δηλώσω έτσι. Στο mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας δεν σου λέει ποιον τρόπο επέλεξες; Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Το Gearvita βλέπω έχει "to Greece via EU Priority line". Έχει δοκιμάσει κάποιος; Είναι σαν των Gearbest - Banggood? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Με EMS Express Mail Service πληρώνουμε τελωνειο;Με ΕΛΤΑ ερχεται;Ξέρουμε τι ειναι το tariff insurance που έχει το Bangood; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Αυτό το νούμερο είναι εντοπισημο; αγορά από ebay ID15245076377238CN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Με EMS Express Mail Service πληρώνουμε τελωνειο;Με ΕΛΤΑ ερχεται;Ξέρουμε τι ειναι το tariff insurance που έχει το Bangood; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Η EMS είναι η courier των εθνικών ταχυδρομείων και, φυσικά, εξυπηρετείται εδώ από τα ΕΛΤΑ (ELTA Courier). Τα έξοδα εκτελωνισμού είναι αντίστοιχα εκείνων των ΕΛΤΑ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Δηλαδη εκτός από τα 18€ που στοιχίζει θα πληρώσω και έξοδα εκτελωνισμου; Έχει και tariff insurance 6€.Αυτό ξέρουμε τι ειναι; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts