evansarmor Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Από μεγάλη περιέργεια, ποια είναι η SP? H SINGAPOR POST, τα στέλνει με F-16 ...:lol: απλώς λέει ψέμματα ώστε να μην την πρήζουν οι πελάτες και να βρίζουν τα δικά τους ταχυδρομεία .. :ninja: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλησπέρα σας. Ελπίζω να μην είμαι off topic, αλλά ήθελα να ρωτήσω για αγορές από κινεζομάγαζα μέσω paypal, είχα διαβάσει κάπου ότι ρυθμίζουμε την paypal να πληρώνει σε δολάρια. Στο μαγαζί διαλέγουμε να πληρώνουμε με δολάρια ή δεν παίζει ρόλο ?(δηλαδή τι να φαίνεται το πσό σε ευρώ ή δολάριο?) και να μην ειναι θα κανει αυτοματα την μετατροπη εκεινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefLeon Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 και να μην ειναι θα κανει αυτοματα την μετατροπη εκεινο. Άρα να επιλέγω να βλέπω σε δολάριο το ποσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Ίσως δεν είναι σύμπτωση ότι και εγώ (έχοντας παραγγείλει εκατοντάδες πράγματα από ebay) δεν έχω παραλάβει ακόμα κάτι ευτελές (4ε) που παρήγγειλα από ebay τέλη Νοέμβρη!! Βέβαια απαίτησα και πήρα refund! Έξι δικά μου από ΕΒΑΥ από τα μέσα Νοεμβρίου ακόμη έρχονται .... :X Με τα του Νοεμβρη υπαρχει προβλημα. Ή ερχονται τωρα ή καθολου Έτσι ακριβώς .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 01-02-2018 16:04 The item is on transport to the country of destination GREECE 01-02-2018 14:25 The item is at the PostNL sorting center 31-01-2018 01:42 The item is pre-advised Με την μέθοδο Netherlands Post Registered DDP απo gearbest ημερομηνία παραγγελιάς 27/1. Προς το παρόν πολύ καλά θα δείξει η συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosprov Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλημέρα. Μόλις ανανεώθηκε το Status. Η αποστολή είχε γίνει 19-11. Και το δικο μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Άρα να επιλέγω να βλέπω σε δολάριο το ποσο? Οχι, λάθος έχεις διαβάσει. Σε όποιο κατάστημα μπορείς να επιλέξεις ευρώ κάνε το εσύ μόνος σου, μην αφήσεις το PayPal ή την τράπεζα να το κάνουν αυτοί γιατί θα σου πάρουν προμήθεια (το PayPal μεγαλύτερη) και η τιμή θα σου βγει παραπάνω και όσο μεγαλύτερη είναι η αγορά τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η προμήθεια αυτή. Αν δεν έχεις εσύ την επιλογή της μετατροπής μέσω του καταστήματος καλό θα είναι να επιλέξεις η μετατροπή να γίνεται από την τράπεζα γιατί το PayPal όπως είπαμε έχει μεγαλύτερη προμήθεια. Για αλλαγή μέσα από το λογαριασμό σου στο PayPal για οδηγίες δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7465473#post7465473 Αν δεν μπορείς να κάνεις την αλλαγή μέσα από το λογαριασμό σου, κάνε το μέσω αυτής της σελίδας του PayPal αφού πρώτα είσαι ήδη συνδεδεμένος στο λογαριασμό σου https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding&CALL_FORM_UPDATE=false Αν θες περισσότερη βοήθεια γράψε εδώ που είναι το topic για το PayPal http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773&highlight=paypal και δες από το δικό μου post και μετά στη σελίδα 670. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Σήμερα παρέλαβα από Banggood με Priority Air Mail, δέμα αξίας 91€ χωρίς άλλη χρέωση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Τελικά από gearbest με τι μέθοδο παραγγελνω για αποφυγή του δράκου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Τελικά από gearbest με τι μέθοδο παραγγελνω για αποφυγή του δράκου; ουτε αυτοι ξερουν καλυτερα παρε απο αλλου ειναι γιδια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Τελικά από gearbest με τι μέθοδο παραγγελνω για αποφυγή του δράκου; Δυστυχως σιγουρη λυση ακομα δε μας εχουν δωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Υπάρχει σίγουρη λύση αποφυγής τελωνείου από gearbest priority line:EU Express Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefLeon Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Οχι, λάθος έχεις διαβάσει. Σε όποιο κατάστημα μπορείς να επιλέξεις ευρώ κάνε το εσύ μόνος σου, μην αφήσεις το PayPal ή την τράπεζα να το κάνουν αυτοί γιατί θα σου πάρουν προμήθεια (το PayPal μεγαλύτερη) και η τιμή θα σου βγει παραπάνω και όσο μεγαλύτερη είναι η αγορά τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η προμήθεια αυτή. Αν δεν έχεις εσύ την επιλογή της μετατροπής μέσω του καταστήματος καλό θα είναι να επιλέξεις η μετατροπή να γίνεται από την τράπεζα γιατί το PayPal όπως είπαμε έχει μεγαλύτερη προμήθεια. Για αλλαγή μέσα από το λογαριασμό σου στο PayPal για οδηγίες δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7465473#post7465473 Αν δεν μπορείς να κάνεις την αλλαγή μέσα από το λογαριασμό σου, κάνε το μέσω αυτής της σελίδας του PayPal αφού πρώτα είσαι ήδη συνδεδεμένος στο λογαριασμό σου https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding&CALL_FORM_UPDATE=false Αν θες περισσότερη βοήθεια γράψε εδώ που είναι το topic για το PayPal http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773&highlight=paypal και δες από το δικό μου post και μετά στη σελίδα 670. Ευχαριστώ για την απάντηση. Στην paypal έχω βάλει η αλλαγή νομίσματος να γίνεται από την τράπεζα. Να βάλω ευρώ ή δολάριο στην paypal σαν βασικό νόμισμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 τελικα η pdm απο gearbest ειναι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 τελικα η pdm απο gearbest ειναι οκ; καλυτερα κοιτα το Lightintthebox, εκανα μια παραγγελια απο εκει και μου επεστρεψαν το ποσο του τελωνειου. Me to gearbest προσωπικα δεν ξαναασχολουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 ειναι προιον ηλεκτονικου τσιγαρου που δεν καιγομαι για τον χρονο παραλαβης οσο να μη κατασχεθει γιατι δεν εχει τελωνειο παρα μονο κατασχεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 12 Οκτωβρίου 2017 παρήγγειλα 2 λάμπες xiaomi,μετά από 112 μέρες είναι στα χεριά μου!!!!! !!Από gearbest unregistered. AΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειναι προιον ηλεκτονικου τσιγαρου που δεν καιγομαι για τον χρονο παραλαβης οσο να μη κατασχεθει γιατι δεν εχει τελωνειο παρα μονο κατασχεση Χωρίς να είμαι 100% σιγουρος μάλλον δεν θα παραλαβεις ποτέ. Ατμιστες και λοιπά προϊόντα πάνε για καταστροφή (και καλα) Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 (edited) καλυτερα κοιτα το Lightintthebox, εκανα μια παραγγελια απο εκει και μου επεστρεψαν το ποσο του τελωνειου. Me to gearbest προσωπικα δεν ξαναασχολουμε Lightinthebox μόνο αν δεν σε ενδιαφέρει το πότε θα παραλάβεις , συνήθως αργεί αρκετά να κάνει την αποστολή της παραγγελίας και αν σου κάτσει και το τελωνείο, τότε καλύτερα να παραγγείλεις σήμερα αν θέλεις κάτι για το Πάσχα. Από banggood και gearbest, ότι έχω παραγγείλει το έχω παραλάβει σε λιγότερο από 20 μέρες. Πάντα με priority με ολλανδικό ταχυδρομείο. Edited February 2, 2018 by toylhs9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Να βάλω ευρώ ή δολάριο στην paypal σαν βασικό νόμισμα? Αφού βρίσκεσαι στην Ελλάδα δεν έχει νόημα να ορίσεις άλλο νόμισμα εκτός του €. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Χωρίς να είμαι 100% σιγουρος μάλλον δεν θα παραλαβεις ποτέ. Ατμιστες και λοιπά προϊόντα πάνε για καταστροφή (και καλα) η ερωτηση ηταν κυριως για τον τροπο αποστολης εχουμε απαντηση στην ερωτηση λοιπον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 η ερωτηση ηταν κυριως για τον τροπο αποστολης εχουμε απαντηση στην ερωτηση λοιπον; Με ότι τρόπο κι αν γίνει η αποστολή, δέμα με ατμιστικά είδη κινδυνεύει άμεσα με κατάσχεση, ανεξάρτητα αν θα χρεωθεί τελωνειακά ή όχι. Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 μαλλον δεν μιλαω καλα ελληνικα η ερωτηση ηταν ως προς τον τροπο αποστολης θα παρω και αλλα πραγματα μη κολλατε εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Με τα του Νοεμβρη υπαρχει προβλημα. Ή ερχονται τωρα ή καθολουΜια από τα ίδια με δέματα Νοέμβρη. Περιμένω ακόμα από 22/11 2 unregistered. Τι να πω. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 τελικα η pdm απο gearbest ειναι οκ; τι δεν καταλαβες απο την ερωτηση να σου εξηγησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgol Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Αγορά με Belgium registered 20/1 βρίσκεται 2-3 μερες από παραλαβη φτου να μην το ματιασω (gearbest) Ακολουθεί το priority direct με 19 ημέρες (banggood) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts