Jump to content

nikosprov

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikosprov

  1. Ναι, ειναι πιστοποιημμενα.
  2. Μηπως ειχε ανεβασει τρελες θερμοκρασιες; παιζει να φταιει και αυτο.
  3. Γιατι δε πας απο στις εφαρμογες σου μεσα απο τις ρυθμισεις, βρες το gmail app και πατα να μη σου ερχονται ειδοποιησεις;
  4. Εισαι με καποιο build φιλε; μηπως εχει φτιαξει περισσοτερα απο ενα advancedsettings; δοκιμασε να το σβησεις το συγκεκριμμενο που εχεις φτιαξει (ή οσα εχεις φτιαξει) και ξαναδοκιμασε. Εμενα το ιδιο κουτι (τελευταια εκδοση λογισμικου) με ελληνικο build newstechnology πως λεγετε, σαββατο βραδυ , σεταρισμενο ετοιμο το κουτι με real debrid περασμενα σε urlresolver kai resolverurl, εφτιαξα και advancedsettings πηγα να το δοκιμασω, ενω εβρισκε πηγες, μολις πατουσα να παιξει, ενω εδειχνε οτι φορτωνε και ηταν ετοιμο να μπει στον player, δεν ξεκινουσε καθολου και κολουσε χωρις να δεχεται καμια εντολη. Μονο με κλεισιμο εφαρμογης απο την κεντρικη μπορουσα να το ξαναδοκιμασω). Εβγαλα το build, εβαλα σε fresh install ενα μονο addon παλι δεν ανοιγε ο player. πηγα να φορτωσω τοπικο αρχειο μια απο τα ιδια. εσβησα τα παντα, καθαρισa την εφαρμογη, εκανα απεγκατασταση, restart το ξαναεβαλα, μια απο τα ιδια. αλαξα 3-4 build grecotm και gkn παλι τα ιδια (εντωμεταξυ το spmc που δοκιμασα στο ιδιο κουτι μηπως φταιει το ιντερνετ μου πηγαινε μπαλα). Εψαξα το αρχεια advancedsettings χειροκινητα και οτι αλλο εχει εγκαταστησει το kodi (μηπως εμεινε κατι) εσβησα οτι βρηκα, το ξαναπερασα, ξαναεβαλα το αρχικο build ενα restart στο κουτι και στο ρουτερ, και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΑΙΖΕ. (στη συνεχεια βεβαια, το εκλεισα ειχε παει 3 το πρωι, πηγα για υπνο. απο τις 11 παλευα.)
  5. Την original εφαρμογη για netflix ξεχνα την καθως μαλλον το κινητο μας δεν ειναι πιστοποιημμενο απο netflix για να παιζει. Αν ψαξεις θα βρεις καμια σπασμενη να κανεις την δουλεια σου.
  6. Τσεκαρε μονο αν η τηλεοραση σου παιρνει hdmi Εννοειτε φιλε οτι θα μπορεις. Ολα δεχονται πανω usb στικακια, και σχεδον ολα οσα εχω δοκιμασει δεχονται και εξωτερικους σκληρους. απ οπου η εκαστοτε εφαρμογη που χρησιμοποιεις στο box θα διαβαζει αμεσως τα αρχεια σου. Βεβαια, με την καταληλη εφαρμογη στο tv box (kodi, es-explorer και χιλιες 2), θα μπορει να βλεπει το tv box τον σκληρο δισκο του υπολογιστη οπου εχεις κατεβασει τις ταινιες μεσο του τοπικου δικτυου σου. (εννοειτε πρεπει να ειναι ανοιχτο το pc και να εχεις κανει share το φακελο με τις ταινιες στο δικτυο σου) επειδη μιλας για αρχεια μεγαλης αναλυσης, θα σου προτεινα μη πεσεις στο πρωτο φτηνιαρικο που θα βρεις με 20-30 ευρω. Βρες καποιο πιο αξιοπιστο που να εχει τουλαχιστον 2 γιγα ραμ. Υπαρχουν απειρα. Αν το ψαξεις λιγο το θεμα και εχει καλη συνδεση ιντερνετ, μετα απο λιγο καιρο θα ξεχασεις και το κατεβασμα...
  7. Καλημέρα φιλε, 1) εγω προσωπικα την μεταφορα αρχειων-εφαρμογων-επαφων την εκανα μεσο της εφαρμογης shareit και τις επαφες απο τον google account μου (αν θυμαμαι καλα, παιζει η εφαρμογη που σου ειπα να μεταφερει και επαφές) 2) Για setup δε ξερω τι ακριβως εννοεις, εγω απλα ξεκλειδωσα τον bootloader χωρις να αλαξω ρομ, μετεφερα οπως σου ειπα στο 1 τις εφαρμογες που με ενδιαφερουν και χρησιμοποιω ενα θεμα απο τις ρυθμισεις (οχι το αρχικο που εχει, μου φαινεται ασχημο) ουτε αλαγη launcher ουτε τιποτα. οσες εφαρμογες εχει απο τη μαμα και δε με νιαζουν, τις πεταξα ολες σε ενα φακελο μεσα και ησυχασα. 3)μαζι με το κινητο, ειχα παρει και 2-3 θηκες (της πλακας), καμια δε με εντυπωσιασε οσο αυτη που του ειχαν μεσα. Κουμπωνει ακριβως χωρις να του δινει εξτρα ογκο, οπως εκαναν αυτες που πηρα. Ασε που πολλες φορες δε του βαζω καμια θηκη, καθως ειναι παααρα πολυ ομορφο σκετο. Για το τζαμακι συμφωνω. ουτε εγω του φοραω κατι, αν και εχω ενα. (το ειχα παρει μαζι με της θηκες του). Αντε , με το καλο να σου ερθει και καλοριζικο.
  8. Τις εργασιμες μερες μετρα. αν ερθει ελλαδα, μετα απο 2 μερες με dhl λογικα θα το εχεις. Φιλε αν παραγγειλεις τωρα, και το στειλουν μεχρι το σαββατο, δε σε νοιαζει, καθως το αντικειμενο σου λογικα πρεπει να φυγει απο κινα μεχρι την αλλη τριτη/τεταρτη και δε θα το πιασει η πρωτοχρονια τους. Εξαρτατε παντα και ποια εταιρεια θα επιλεξεις για μεταφορα. Φανταζομαι ομως οτι με καμια δε θα εχεις θεμα, αν φυγει σου ξαναλεω μεσα στην επομενη εβδομαδα.
  9. Κανενα τελωνειο απο Αρχες Δεκεμβριου μεχρι τωρα απο gearbest με το Βελγικο ταχυδρομειο. 6-7 δεματακια αξιας απο 20 εως 80 ερυρω. Μονο ενα απο bangood περασε που το ειχαν στειλει με Σιγκαπουρη μικρης αξιας και ειχε πανω το αυτοκολητο ''τελωνειακος ελευθερο''. Ολα τα αλλα ερχονται αερα.
  10. Φιλε αυτο που δειχνεις εγω δε μπορω να το δω, καθως το βλεπεις εσυ οταν εισαι συνδεμμενος απο τον λογαριασμο σου. Σε εμενα θα δειξει άλλα. Αλλα και παλι, στη δεξια μερια της οθονης, θα δειχνει τις κινησεις σου, αν καπου σου δειχνει ενα +ταδε$ με πρασσινο χρωμμα και οχι -ταδε$ με μαυρο, παει να πει οτι στα εβαλαν. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα παντως, που το αγορασα αρχες Νοεμβριου απο Gearbest και δεν πηρα αυτο με την κινεζικη ρομ αλλα με την αλλη η οποια στην περιγραφη ελεγε global (Στην περιγραφη του μοντελου παρακατω βεβαια , στις διαθεσιμες γλωσσες δεν ηταν ολες και ουτε τα ελληνικα) ηρθε με την stable η οποια ΕΙΧΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Ολες τις γλωσσες. Ξεκλειδωσα Bootloader, αλλα δε πειραξα ρομ, και τωρα ειναι στην 9.2.3.0 σταθερη
  11. Δες στις κινησεις του paypal Αν σου εχει ερθει κανα ποσο (αν δε μπορεις να ελεγξεις το τραπεζικο υπολοιπο σου/καρτα που εχεις συνδεσει με paypal). Αν δεν εχει ερθει ακομα τοτε μαλλον δεν εχουν κανει ακομα το refund. Σε αυτη τη περιπτωση στειλτους ενα μυνημα να δεις τι γινεται, και αν δ βγαλεις ακρη, τους μαρτυρας στο paypal και αναλαμβανει δραση εκεινο Καλου κακου ομως θα σου ελεγα να περιμενεις κανα δυο μερες ακομα.
  12. Εμενα προσωπικα δε μου ξεκαθαρησαν αν θα μου επιστρεψουν στο ηλεκτρονικο πορτοφολι τους εκει ή στο paypal την διαφορα (αυτο το 10%) αν και τους το ζητησα. Ειπαν πως αν ακυρωσω τη παραγγελια θα μου επιστρεψουν ολο το ποσο στο paypal
  13. Ωραια, ετοιμασου για το επομενο που θα σου στειλουν στη βδομαδα πανω που θα λεει τα δικα τους και για μερικο refund και πως ολα ειναι κομπλε και οτι σε ευχαριστουν για την υπομονη σου και οτι το δεμα σου ειναι Ελλαδα, αν τους πρηξεις λιγο πιο πολυ και ζητησεις να μαθεις πως ειναι Ελλαδα εφοσον το τρακινγκ δε κουνιεται, θα σου κανουν copy paste αυτο που εγραψαν και σε εμενα που ποσταρα πριν
  14. Κοιτα το τρακινγκ το εχουν κατοχυρωσει απο τοτε. Γενικα μολις παραγγειλεις αυτοι εχουν νουμερα που σου στελνουν. ασχετα αν δεν εχει φυγει απο την αποθηκη τους ακομα η παραγγελια. Και εγω το περιμενω πως και πως. Μου απαντησαν και δε μου ειπαν ποτε που θα μπει το refund. το μονο που μου ειπαν οτι θα μου κανουν full refund αν μετα απο μια εβδομαδα δε κουνηθει το τρακινγκ.
  15. Εγω σκεφτομαι οτι δε τα εχουν στειλει ακομα η τα εστειλαν τωρα προσφατα.... μας εδωσαν τρακινγκ για να μας ξεφορτωθουν. μαλλον δεν ειχαν στοκ στα ρολογια καθως ολοι μας που μας ειπαν τα ιδια, ειχαμε ρολογια στη παραγγελια. καπου πρεπει να ξεπεσαν ξεχαστηκαν οι δικες μας παραγγελιες. Ισως τα εστειλαν τωρα με το ιδιο τρακινγκ. Θα δειξει. Ελπιζω να γυρισουν το refund στο paypal. περιμενω απαντηση και απο αυτο. Αν ειναι ετσι τουλαχιστον θα τα παρουμε ουσιαστικα μισοτιμης.
  16. Εδω η απαντηση που μου εστειλαν σημερα απο την gearbest για τα ψεματα τους.... Gearbest Customer Support At01/23/2018 02:19:42 Dear Nikosprov, Thank you for order with GearBest. Recently, there has been a delay caused by the shipping company, which has affected the delivery time of some packages. We have now resolved this issue. The majority of packages have now been shipped out. -For those packages that have been delayed more than 1 week over the stated estimated shipping time we will refund 10% of the order value to your online Wallet for every week delayed. This time is calculated from the maximum estimated shipping time displayed on the website for your shipping method. For this compensation please contact our customer service after you have received your package. If you have additional problems, please contact us without delay. Thank you for your understanding and patience. Best Regards Lynsey Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com/ Τους την ειπα λιγο για τα ψεμματα τους και ζητησα διευκρινηση για ποιο ηλεκτρονικο πορτοφολι μιλανε... (Αγγλικα της πλακας φανταζομαι αλλα και τα δικα τους δεν ειναι και πολυ καλυτερα). So, my package is not in Greece yet as you said to me last week(I have found at least 4 other people that you have said the same think, i guess its a lie and its not professional at all, i will inform them). I am sure that the delay from the shipping company is not my problem. after all, i pay extra for faster shipping. and you will give me back 10% for every week of delay in my online wallet in your site or in my paypal account? Please tell me where you will give me the refund. I will wait for one week and if i have no news from the traking number, i will cancel my order. My pattience is running out. Thanks. Μα το θεο, σκεφτομαι να το ακυρωσω αμεσως, αλλα ηταν σε καλη τιμη γμτ! θα κανω μια εβδομαδα ακομα υπομονη και αν δεν κουνηθει το soythhall θα τους ριξω ακυρο εφοσον πρωτα τους την ξαναπω οτι αν το παραγγελνα απο το bangood θα το ειχα εδω και εναμιση μηνα. Ξαναλεω, απο 19/11.
  17. Δε νομιζω φιλε, θα βρεθει ακρη, λεω να κανω μια εβδομαδα ακομα υπομονη. τους ξαναεστειλα παλι μυνημα, αυριο το πρωι που λογικα θα μου απαντησουν θα δω τι δικαιολογια θα βρουν. Επισης στο επομενο μυνημα θα τους αναφερω οτι εχω βρει και αλλους απο εδω με το ιδιο θεμα και δεν ειμαι μονος μου και να κοψουν το δουλεμμα με τα copypaste μυνηματα.
  18. Ακριβως το ιδιο με μενα, με ιδιες ημερομηνιες. Επισης μου εστειλαν ενα μυνημα να περιμενω το δεμα υπομονετικα και οτι θα μου κανουν refund 22 δολαρια απο την παρασκευη. (η συνολικη αξια της αγορας μου ηταν κοντα στα 90 ευρω). Βεβαιως ακομα να μπει refund στο paypal. Να μαντεψω οτι ολοι το amazfit τσιμπησαμε με τα ακουστικα που ουσιαστικα ερχοντουσαν τσαμπα;
  19. Και εγω φιλε μου την ιδια αποροια εχω. Θα κερδισω κατι αν αλαξω ρομ; Το μονο που του εχω κανει ειναι ενα ξεκλειδωμα στον bootloader. Κατοχος εδω και εναμιση μηνα, απολυτα ευχαριστημενος με την global την επισιμη.
  20. Κοίτα, το ονομα Gearbest δεν εμφανιζοταν πουθενα. μονο οι διευθηνση των κεντρικων τους που ειναι CYJY ECOM CO., LTD 3rd Floor, Building 8, Zhongxing Industrial Zone Chuangye Road, Nanshan District Shenzhen, 518057, China Phone: (+86) 0755-26063125 Αρα, ναι κατι φαινοταν. βεβαια η δηλωμμενη αξια που εγραφε δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικη.
  21. τριτη παραλαβη σημερα, με belgium Post απο gearbest αξιας ολες που χρηζουν εκτελωνισμο (52, 80 και 90 ευρω περιπου ολες) και ηρθε καθαρη και αυτη. Χωρις Τελωνειο.
  22. Καλημερα! Μολις εφτασε στα χερια μου το beelink gt1 ultimate. 3gigA RAM 32GIGA ROM. το S/N του ξεκιναει απο Α706 Επειδη το προηγουμμενο μηχανακι που ειχα ηταν παλι το απλο το gt1 με s/n απο s912 το οποιο ομως οπως ειχε αναφερθει ειχε μερικα προβληματα, Θελω να σας ρωτησω αν με αυτο θα αντιμετωπισω τιποτα. Δηλαδη, θα παιρνει ΟΤΑ τις αναβαθμισεις του; Θα υπαρχει καποια που θα πρεπει να περασω χειροκινητα; Γενικα ποιες ειναι οι διαδικασιες που θα πρεπει να κανω ωστε να μην εχω κανενα θεμα; Ρομ να αφησω οτι μου κατεβασει-αναβαθμισει ή να του περάσω καμιά custom? Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...