Jump to content

nikosprov

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikosprov

  • Ημ. Γέννησης 17/11/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

nikosprov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ναι, ειναι πιστοποιημμενα.
  2. Μηπως ειχε ανεβασει τρελες θερμοκρασιες; παιζει να φταιει και αυτο.
  3. Γιατι δε πας απο στις εφαρμογες σου μεσα απο τις ρυθμισεις, βρες το gmail app και πατα να μη σου ερχονται ειδοποιησεις;
  4. Εισαι με καποιο build φιλε; μηπως εχει φτιαξει περισσοτερα απο ενα advancedsettings; δοκιμασε να το σβησεις το συγκεκριμμενο που εχεις φτιαξει (ή οσα εχεις φτιαξει) και ξαναδοκιμασε. Εμενα το ιδιο κουτι (τελευταια εκδοση λογισμικου) με ελληνικο build newstechnology πως λεγετε, σαββατο βραδυ , σεταρισμενο ετοιμο το κουτι με real debrid περασμενα σε urlresolver kai resolverurl, εφτιαξα και advancedsettings πηγα να το δοκιμασω, ενω εβρισκε πηγες, μολις πατουσα να παιξει, ενω εδειχνε οτι φορτωνε και ηταν ετοιμο να μπει στον player, δεν ξεκινουσε καθολου και κολουσε χωρις να δεχεται καμια εντολη. Μονο με κλεισιμο εφαρμογης απο την κεντρικη μπορουσα να το ξαναδοκιμασω). Εβγαλα το build, εβαλα σε fresh install ενα μονο addon παλι δεν ανοιγε ο player. πηγα να φορτωσω τοπικο αρχειο μια απο τα ιδια. εσβησα τα παντα, καθαρισa την εφαρμογη, εκανα απεγκατασταση, restart το ξαναεβαλα, μια απο τα ιδια. αλαξα 3-4 build grecotm και gkn παλι τα ιδια (εντωμεταξυ το spmc που δοκιμασα στο ιδιο κουτι μηπως φταιει το ιντερνετ μου πηγαινε μπαλα). Εψαξα το αρχεια advancedsettings χειροκινητα και οτι αλλο εχει εγκαταστησει το kodi (μηπως εμεινε κατι) εσβησα οτι βρηκα, το ξαναπερασα, ξαναεβαλα το αρχικο build ενα restart στο κουτι και στο ρουτερ, και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΑΙΖΕ. (στη συνεχεια βεβαια, το εκλεισα ειχε παει 3 το πρωι, πηγα για υπνο. απο τις 11 παλευα.)
  5. Την original εφαρμογη για netflix ξεχνα την καθως μαλλον το κινητο μας δεν ειναι πιστοποιημμενο απο netflix για να παιζει. Αν ψαξεις θα βρεις καμια σπασμενη να κανεις την δουλεια σου.
  6. Τσεκαρε μονο αν η τηλεοραση σου παιρνει hdmi Εννοειτε φιλε οτι θα μπορεις. Ολα δεχονται πανω usb στικακια, και σχεδον ολα οσα εχω δοκιμασει δεχονται και εξωτερικους σκληρους. απ οπου η εκαστοτε εφαρμογη που χρησιμοποιεις στο box θα διαβαζει αμεσως τα αρχεια σου. Βεβαια, με την καταληλη εφαρμογη στο tv box (kodi, es-explorer και χιλιες 2), θα μπορει να βλεπει το tv box τον σκληρο δισκο του υπολογιστη οπου εχεις κατεβασει τις ταινιες μεσο του τοπικου δικτυου σου. (εννοειτε πρεπει να ειναι ανοιχτο το pc και να εχεις κανει share το φακελο με τις ταινιες στο δικτυο σου) επειδη μιλας για αρχεια μεγαλης αναλυσης, θα σου προτεινα μη πεσεις στο πρωτο φτηνιαρικο που θα βρεις με 20-30 ευρω. Βρες καποιο πιο αξιοπιστο που να εχει τουλαχιστον 2 γιγα ραμ. Υπαρχουν απειρα. Αν το ψαξεις λιγο το θεμα και εχει καλη συνδεση ιντερνετ, μετα απο λιγο καιρο θα ξεχασεις και το κατεβασμα...
  7. Καλημέρα φιλε, 1) εγω προσωπικα την μεταφορα αρχειων-εφαρμογων-επαφων την εκανα μεσο της εφαρμογης shareit και τις επαφες απο τον google account μου (αν θυμαμαι καλα, παιζει η εφαρμογη που σου ειπα να μεταφερει και επαφές) 2) Για setup δε ξερω τι ακριβως εννοεις, εγω απλα ξεκλειδωσα τον bootloader χωρις να αλαξω ρομ, μετεφερα οπως σου ειπα στο 1 τις εφαρμογες που με ενδιαφερουν και χρησιμοποιω ενα θεμα απο τις ρυθμισεις (οχι το αρχικο που εχει, μου φαινεται ασχημο) ουτε αλαγη launcher ουτε τιποτα. οσες εφαρμογες εχει απο τη μαμα και δε με νιαζουν, τις πεταξα ολες σε ενα φακελο μεσα και ησυχασα. 3)μαζι με το κινητο, ειχα παρει και 2-3 θηκες (της πλακας), καμια δε με εντυπωσιασε οσο αυτη που του ειχαν μεσα. Κουμπωνει ακριβως χωρις να του δινει εξτρα ογκο, οπως εκαναν αυτες που πηρα. Ασε που πολλες φορες δε του βαζω καμια θηκη, καθως ειναι παααρα πολυ ομορφο σκετο. Για το τζαμακι συμφωνω. ουτε εγω του φοραω κατι, αν και εχω ενα. (το ειχα παρει μαζι με της θηκες του). Αντε , με το καλο να σου ερθει και καλοριζικο.
  8. Τις εργασιμες μερες μετρα. αν ερθει ελλαδα, μετα απο 2 μερες με dhl λογικα θα το εχεις. Φιλε αν παραγγειλεις τωρα, και το στειλουν μεχρι το σαββατο, δε σε νοιαζει, καθως το αντικειμενο σου λογικα πρεπει να φυγει απο κινα μεχρι την αλλη τριτη/τεταρτη και δε θα το πιασει η πρωτοχρονια τους. Εξαρτατε παντα και ποια εταιρεια θα επιλεξεις για μεταφορα. Φανταζομαι ομως οτι με καμια δε θα εχεις θεμα, αν φυγει σου ξαναλεω μεσα στην επομενη εβδομαδα.
  9. Κανενα τελωνειο απο Αρχες Δεκεμβριου μεχρι τωρα απο gearbest με το Βελγικο ταχυδρομειο. 6-7 δεματακια αξιας απο 20 εως 80 ερυρω. Μονο ενα απο bangood περασε που το ειχαν στειλει με Σιγκαπουρη μικρης αξιας και ειχε πανω το αυτοκολητο ''τελωνειακος ελευθερο''. Ολα τα αλλα ερχονται αερα.
  10. Φιλε αυτο που δειχνεις εγω δε μπορω να το δω, καθως το βλεπεις εσυ οταν εισαι συνδεμμενος απο τον λογαριασμο σου. Σε εμενα θα δειξει άλλα. Αλλα και παλι, στη δεξια μερια της οθονης, θα δειχνει τις κινησεις σου, αν καπου σου δειχνει ενα +ταδε$ με πρασσινο χρωμμα και οχι -ταδε$ με μαυρο, παει να πει οτι στα εβαλαν. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα παντως, που το αγορασα αρχες Νοεμβριου απο Gearbest και δεν πηρα αυτο με την κινεζικη ρομ αλλα με την αλλη η οποια στην περιγραφη ελεγε global (Στην περιγραφη του μοντελου παρακατω βεβαια , στις διαθεσιμες γλωσσες δεν ηταν ολες και ουτε τα ελληνικα) ηρθε με την stable η οποια ΕΙΧΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Ολες τις γλωσσες. Ξεκλειδωσα Bootloader, αλλα δε πειραξα ρομ, και τωρα ειναι στην 9.2.3.0 σταθερη
  11. Δες στις κινησεις του paypal Αν σου εχει ερθει κανα ποσο (αν δε μπορεις να ελεγξεις το τραπεζικο υπολοιπο σου/καρτα που εχεις συνδεσει με paypal). Αν δεν εχει ερθει ακομα τοτε μαλλον δεν εχουν κανει ακομα το refund. Σε αυτη τη περιπτωση στειλτους ενα μυνημα να δεις τι γινεται, και αν δ βγαλεις ακρη, τους μαρτυρας στο paypal και αναλαμβανει δραση εκεινο Καλου κακου ομως θα σου ελεγα να περιμενεις κανα δυο μερες ακομα.
  12. Εμενα προσωπικα δε μου ξεκαθαρησαν αν θα μου επιστρεψουν στο ηλεκτρονικο πορτοφολι τους εκει ή στο paypal την διαφορα (αυτο το 10%) αν και τους το ζητησα. Ειπαν πως αν ακυρωσω τη παραγγελια θα μου επιστρεψουν ολο το ποσο στο paypal
×
×
  • Create New...