Jump to content

darksoul9

Members
  • Δημοσιεύσεις

    170
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by darksoul9

  1. Την έβαλα και εγώ από εχθές, μέχρι στιγμής όλα καλά, μπαταρία στα ίδια, ίσως είναι λίγο πιο smooth στα animation κλπ, γενικά κανένα παράπονο μέχρι στιγμής.
  2. Μου ήρθε και εμένα σήμερα αυτή, χωρίς vpn, έχετε καθόλου εικόνα αν όλα δουλεύουν κανονικά; Επίσης κάπου είχα διαβάσει ότι δεν δούλευε το gpay, έτυχε να το χρησιμοποιήσετε καθόλου;
  3. Δυστυχώς ούτε εγώ το είχα βρει πουθενά όταν ήμουν σε φάση αγοράς. Σαν μέγεθος πάντως είναι ίδιο ακριβώς με το GT neo 2 που υπήρχε σε αρκετές αλυσίδες (παίρνουν και ίδιες θήκες), βέβαια στο λευκό χρώμα έχει πολύ πιο ωραία αίσθηση στο χέρι από ότι το neo2. Σαν μέγεθος και κράτημα πάντως αν βρεις το neo2 δοκίμασε το
  4. Σύμφωνα με το GSM arena την έχει την b20 στην international έκδοση. Προσωπικά με cosmote δεν είχα ποτέ θέμα ούτε με σήμα ούτε με ταχύτητα.
  5. Ήρθε και σε εμένα σήμερα η A.19, όλα καλά φαίνονται. Ίσως είναι και λίγο πιο smooth η λειτουργία γενικότερα.
  6. Εγώ έχω πάρει θήκες για GT neo 2 και μπαίνουν κανονικά.
  7. Και εμένα πιστοποιημένη λέει πλέον και το gpay ανοίγει κανονικά χωρίς σφάλμα. Εγώ ευχαριστημένος είμαι μέχρι στιγμής, ακόμα και αυτό που ήταν αρκετά σοβαρό πρόβλημα ειδικα αν κάποιος χρησιμοποιούσε το gpay καθημερινά, το έφτιαξαν γρήγορα. Στο bestprice παίζει λίγο λιγότερο 380 νομίζω και 430 το 12/256.
  8. Εντάξει άρα αν έχει αναφερθεί και από άλλους ίσως λυθεί γρήγορα το θέμα.
  9. Σημερινή ενημέρωση σε Α.18 και μου έβγαλε μήνυμα το play store ότι "device is not certified" και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Google pay, έκανε κάνεις άλλος την ενημέρωση να μας πει;
  10. Το s20 Fe το είχα για 1,5 χρόνο περίπου. Το gt2 το έχω περίπου 1 μήνα. Αυτόν τον έναν μήνα είχα και τα δυο ταυτόχρονα, τώρα πριν λίγες μέρες το έδωσα το s20 Fe. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι και τα δυο ζεσταίνονται σχεδόν το ίδιο, όταν κάνεις την ίδια χρήση. Σίγουρα δεν το λέω χλιαρό, είναι αρκετά πιο ζεστό αλλά συνεχίζει να δουλεύει κανονικά. Βίντεο 4κ και 60 fps δεν έχω δοκιμάσει να τραβήξω ενώ είναι τόσο ζεστό, μπορώ να το τεσταρω κάποια στιγμή.
  11. Στο αμάξι όσο το έχω χρησιμοποιήσει με 5g, GPS και ανοιχτή οθόνη με υψηλή φωτεινότητα, ζεσταίνεται αρκετά αλλά όπως και κάθε άλλο κινητό που έχω κάνει την ίδια χρήση. Τώρα και με φόρτιση ταυτόχρονα δεν το έχω δοκιμάσει. Γενικά δεν νομίζω ότι θερμαίνεται παραπάνω από το s20 Fe με τον 865 που είχα.
  12. Πιστεύω εξαρτάται από τι συσκευή έρχεται κάποιος. Εγώ πχ ερχόμενος από s20 Fe έχω πάθει πλάκα με τη μπαταρία. Επίσης η γρήγορη φόρτιση βολεύει πάρα πολύ, 10 -15 λεπτά στη πρίζα και έχεις ένα έξτρα 50%.
  13. Το παρέλαβα το κινητό και εγώ. Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές, έχοντας δώσει πριν 1,5 χρόνο περίπου για το s20fe με Snapdragon και με 8ram, 499 ευρώ και για αυτό τώρα 399 πιστεύω ότι αξίζει πολύ περισσότερο τα χρήματα που έδωσα. Οθόνη εξαιρετική και λίγο πιο φωτεινή από το s20fe κάτω από ήλιο. Και σε απόδοση χρωμάτων τις βάζω ισάξιες. Μπαταρία αισθητά καλύτερη, και ταχύτατη φόρτιση! Σε ταχύτητα το realme ui και ευκολία χρήσης επίσης μου αρέσει πάρα πολύ, επίσης έχει λιγότερο bloatware από το one ui. Διαφορά λόγο του νεότερου επεξεργαστή και σε παιχνίδια που έχει καλύτερες επιδόσεις. Επίσης ισχύει ότι ζεσταίνεται λίγο παραπάνω όταν παίζεις αλλά εντάξει όχι σε υπερβολικό βαθμό. Κάμερες ακόμα δεν έχω τραβήξει κάτι το ιδιαίτερο αλλά με πρώτη ματιά η κύρια είναι λίγο καλύτερη νομίζω, οι άλλες σίγουρα χειρότερες. Το Design μου αρέσει πολύ στο άσπρο χρώμα και κάθεται ωραία στο χέρι συν ότι σου δίνει ωραία αίσθηση.
  14. Τελικά το παρήγγειλα και εγώ, μόλις το έχω στα χέρια μου θα γράψω εντυπώσεις και σύγκριση με το s20 fe που έχω τώρα.
  15. Νομίζω ότι από το s21fe δεν είναι τόσο upgrade γιατί πρακτικά μόνο σε μπαταρία κερδίζεις, και λίγο σε κάμερα. Βγαίνει και ο επεξεργαστής από την εξίσωση άρα πιο δύσκολη η επιλογή.
  16. Σκέφτομαι και εγώ να πάρω το συγκεκριμένο το gt2 το άπλο όχι το pro, αλλά πιστεύετε αξίζει από s20 fe; θεωρώ θα έχει καλύτερη κυρία κάμερα λόγο imx766 και αυτή με νοιάζει κυρίως. Η γρήγορη φόρτιση είναι μεγάλο συν, καλύτερος επεξεργαστής. Τώρα ασύρματη φόρτιση έτσι και αλλιώς δεν χρησιμοποιώ και αδιαβροχοποιηση αδιάφορη.
  17. Υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει το x5 το απλο;
  18. Καλησπέρα, το είχα για λίγο καιρό, κάνα μήνα περίπου, το s10 lite γενικά ήταν καλό κινητό αλλά με πολύ μέτρια κάμερα. Σίγουρα έχει μεγάλη διαφορά η 120hz οθόνη και η κάμερα και για εμένα άξιζε η αλλαγή, επίσης καλύτερος επεξεργαστής στη snapdragon έκδοση. Συν ασύρματη φόρτιση. Θεωρώ ότι είναι αναβάθμιση και αν ψάχνεις κάτι καλύτερο αξίζει.
  19. Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση. Έχω το Samsung galaxy s20fe 5g 8/128 και σκέφτομαι την αγορά του oneplus 9 pro περίπου στα 699, αλλά κυρίως με νοιάζει αν αξίζει σαν συσκευή. Πιστεύετε αξίζει η αλλαγη; υπάρχει κάποιος που να έχει δει από κοντά και τις δύο συσκευές; Αυτό που ενδιαφέρει κυρίως είναι η κάμερα και η μπαταρία. Από την μπαταρία του s20fe είμαι πολύ ευχαριστημένος και βλέπω έχουν ίδια χωρητικότητα. Στην κάμερα έχω διαβάσει πάρα πολλά σχόλια και δεν έχω βγάλει άκρη αν τελικά είναι καλή η όχι. Ευχαριστώ
  20. Ακριβώς το αντίθετο, είναι υπερβολικά δυνατή και την έχω σχεδόν κάτω από το μισό.
  21. Κάτοχος της συσκευής και εγώ από εχθές, το 5G πήρα λόγο snapdragon κυρίως. Πρώτες εντυπώσεις άκρως θετικές!
  22. Το έχω ήδη παραγγείλει από εκεί και πιστεύω να το έχω στα χέρια μου σε λίγες ημέρες. Μπορώ να το δοκιμάσω και να σου πω. Αν και από όσο έψαξα υπάρχουν τα ελληνικά κανονικα σαν γλώσσα στο κινητό.
  23. Καλημέρα στο φόρουμ, πιστεύετε αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου σήμερα γύρω στα 180 ευρώ μεταχειρισμένο φυσικά, απο άποψη επιδόσεων και αναβαθμίσεων για απλή χρήση και κυρίως γιατί δεν είχα ποτέ iPhone και θέλω μια συσκευή για κάνα χρόνο το πολύ να δω το οικοσύστημα και να αναβαθμίσω στο μέλλον αν μου αρέσει.
  24. Επίσης ενδιαφέρομαι για αγορά η xl η απλού μοντέλου μεταχειρισμένου καθώς δεν βρίσκω πουθενά.
×
×
  • Create New...