Jump to content

toylhs9

Members
  • Δημοσιεύσεις

    329
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About toylhs9

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

toylhs9's Achievements

  1. toylhs9

    Poco F3

    Στο Poco f1 βάζοντας την gcam έπαιρνες πραγματικά φωτογραφίες επιπέδου ναυαρχίδας. Στο F3 δεν αξίζει καν να ασχοληθείς με gcam, προσωπικά δεν έχω δει ουσιαστική βελτίωση σε φωτογραφία και βίντεο.
  2. toylhs9

    Poco F3

    Όταν κατεβαίνει η κουρτίνα (κάτω εικόνα) αν πατήσεις εκεί που λέει "Αυτό το μήνα:16,52GB" σου εμφανίζονται οι ρυθμίσεις (πάνω εικόνα). Δεν ξέρω μήπως το θέμα που έχεις εμφανίζει διαφορετικές επιλογές.
  3. toylhs9

    Poco F3

    Και εγώ έχω δύο ρούτερ, το Poco σπάνια μένει κολλημένο στο απομακρυσμένο, το Realme 7 της συζύγου δεν αλλάζει μόνο του με τίποτα, θέλει 9 στις 10 φορές χειροκίνητη εναλλαγή δικτύου. Δες στις ρυθμίσεις των ρούτερ μήπως κάποιο είναι ρυθμισμένο σε πλήρη ισχύ εκπομπής και το άλλο σε χαμηλή.
  4. toylhs9

    Poco F3

    Όταν την είχα πάρει εγώ, έλεγε διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας, την παρήγγειλα και σε 3-4 μέρες την είχανε. Κάνε τους αύριο ένα τηλέφωνο μήπως σε εξυπηρετήσουν.
  5. toylhs9

    Poco F3

    Την έχω εγώ, δεν είναι ογκώδης, το κινητό δεν γλιστράει, έχει υπερυψωμένο χείλος και προστατεύει την οθόνη. Την πήρα από εδώ πριν 5 μήνες https://phoneparts.gr/index.php?route=product/search&search=Poco+f3&description=true
  6. toylhs9

    Poco F1

    https://www.skroutz.gr/s/17415785/Xiaomi-BM4E-Pocophone-F1-4000mAh.html Έχει και από Ελλάδα
  7. toylhs9

    Poco F1

    Εγώ θα σου πρότεινα να το ξεκλειδώσεις και να περάσεις pixel experience. Και εγώ άσχετος είμαι από ξεκλείδωμα και ρομ, έκατσα ένα απόγευμα, έψαξα σχετικά στο ίντερνετ και μετά από 2 ώρες το τηλέφωνο έτρεχε pixel experience. Δεν είναι τίποτα δύσκολο, λίγο χρόνο θέλει μόνο και με τη βοήθεια του YouTube θα τα καταφέρεις. Το τηλέφωνο θα γίνει σαν καινούργιο, χωρίς το παραμικρό κόλλημα.
  8. Τι 11 ευρώ τον χρόνο; Μπήκα σήμερα να κάνω συνδρομή και θέλει 20 δολάρια/μήνα. Δεν δίνει επιλογή για ετήσιο πρόγραμμα.
  9. toylhs9

    Poco F3

    Με την ελληνική ρομ έχουμε κανένα θέμα με τραπεζικές εφαρμογές, PayPal και NFC? Γενικά έχεις παρατηρήσει κάποια εφαρμογή να μην δουλεύει σωστά; Το WiFi call και volte παίζουν?
  10. toylhs9

    Poco F3

    Ρυθμίσεις ειδοποιήσεις και κέντρο ελέγχου, στυλ κέντρου ελέγχου, παλιό στυλ.
  11. toylhs9

    Poco F3

    Ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις και κέντρο ελέγχου, γραμμή κατάστασης, εμφάνιση ταχύτητας σύνδεσης.
  12. toylhs9

    Poco F3

    Εγώ με 5G έχω 95 Mbps down και μόλις 3 Mbps up, ενώ όταν το γυρίσω 4G έχω 49Mbps down και 10 Mbps upload. Σε καθημερινή χρήση το 4G μου φαίνεται πιο σβέλτο.
×
×
  • Create New...