tryf3 Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Μου έχει αποσταλεί από Αγγλία μέσω ebay ένα δέμα από 28 Νοεμβρίου χωρίς tracking και δεν έχω παραλάβει ακόμη. Είναι λογικό; Αν έρθει μετά την 1/1 θα πληρώσω και τελωνείο; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Μου έχει αποσταλεί από Αγγλία μέσω ebay ένα δέμα από 28 Νοεμβρίου χωρίς tracking και δεν έχω παραλάβει ακόμη. Είναι λογικό; Αν έρθει μετά την 1/1 θα πληρώσω και τελωνείο; Αν και χθες ανακοινώθηκε ότι συμφωώνησαν ΕΕ και ΗΒ για τη σχέση τους μετά το Brexit, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη τις λεπτομέρειες της συμφωνία (2000 σελίδες), δεν θα έχεις θέμαα τελωνείου αφού το δέμα έχει σταλεί με το προηγούμενο καθεστώς. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 https://slpress.gr/snews/quot-katevazoyn-rola-quot-ta-elta-gia-deka-meres-epixan-stis-paralaves/ Τίτλος ¨Κατεβαζουν ρολά τα ελτα¨ στο άρθρο κατεβάζουν ρολά τα ΕΛΤΑ courier. Απολύτως καμία σχέση δηλαδή με τον τίτλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Aν postNL και το 17track λενε οτι το δεμα εφτασε Ελλαδα αλλα το σαιτ των Ελτα οχι σημαινει οτι δεν εχει παραλαβει τον σακκο ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Δε έχει ανοιχτεί ο σάκος ακόμη Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Τίποτα ακόμη από την παραγγελία μου που στάλθηκε με το Εσθονικό Ταχυδρομείο! Έχει μείνει στο: Nov 11, 2020 13:19 Sent out from transit hub Η άλλη παραγγελία που έκανα την ίδια μέρα και στάλθηκαν με τον ίδιο τρόπο έχει παραδοθεί! .... Η άλλη γιατί κόλλησε; Να χάθηκε; Και είχα πληρώσει επιπλέον για PDM! Στα μηνύματά μου, το Banggood λέει να περιμένω. Σήμερα που ζήτησα να μου επιστρέψουν τα χρήματα του PDM, μου είπανε να περιμένω άλλες 23 μέρες!! :confused::confused::blink::blink: Τι να κάνω; Και δεν είναι για εμένα, είναι για φίλο... Και είμαστε ήδη στις 36 μέρες... Ενημέρωση για το Εσθονικό (καθυστερημένη...) Το δέμα παρελήφθη από ACS στις 14 Δεκεμβρίου μετά από 48 μέρες! Μετά από γκρίνιες ότι είχα πληρώσει το PDM για πιο γρήγορη παραλαβή το Banggood μου έδωσε... 200 πόντους :mad: Τέλος πάντων, μακάρι να μη τύχει να μου ξαναστείλουν με αυτό... Τελευταία το έχουν ξεφτιλίσει το PDM, στέλνουν με ότι να 'ναι... τουλάχιστον αποφεύγουμε το τελωνείο... Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Ευχαριστώ παιδιά. Ναι το flytexpress έψαχνα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι φυσιολογικό αυτό που δεν έχει έρθει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2020 Αριθμό αποστολής για την ελληνική courier, δείχνει το flyexpress; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2020 Το tracking της flytexpress γενικά ενημερώνεται και για τα μεταγενέστερα στάδια της αποστολής και τελικά καταλήγει να έχει ένα end-to-end track, αυτό όμως γίνεται συνήθως με κάποια καθυστέρηση και με απροσδιόριστο βαθμό λεπτομέρειας. Γι' αυτό και είναι καλύτερα να κοιτάζει κανείς τα tracking sites των εταιριών που αναλαμβάνουν το δέμα στα επόμενα στάδια - ΑΝ βέβαια και αυτές έχουν τελικά την πληροφορία, μιας και είδαμε πρόσφατα κάποια αρνητικά παραδείγματα, π.χ. με κάτι συνδυασμούς comet/speedex... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Από Ebay, παραγγελία τον Ιούνιο, ακόμα μου δείχνει πως βρίσκεται Λουξεμβούργο! Απίστευτα πράματα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Από Ebay, παραγγελία τον Ιούνιο, ακόμα μου δείχνει πως βρίσκεται Λουξεμβούργο! Απίστευτα πράματα..... :cool: - καπου εχει παραπεσει φιλε μου και δεν ξερω το εαν θα παραλαβεις και ποτε,αν ειναι πχ απο Ali επρεπε να ειχες ενημερωσει τον πωλητη και να ζητησεις επανα-αποστολη ή επιστροφη χρηματων, τη καλη πιστη οπως λεμε την πατησα κι εγω και μετα δεν μπορουσα να κανω τιποτα, εχασα χρημα συν χρονο. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stbe Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 (edited) παραγγελεια απο banggood το traking number ειναι 8 αριθμοι και οταν το ψαχνω γραφει ...μη τυπωμενο 21 δεκεμβριου και 28 δεκεμβριου γραφει απο comet hellas προωθηση σε συνεργατη(speedex)....Πως θα το παρακολουθησω στην speedex???? Edited December 28, 2020 by Stbe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 παραγγελεια απο banggood το traking number ειναι 8 αριθμοι και οταν το ψαχνω γραφει ...μη τυπωμενο 21 δεκεμβριου και 28 δεκεμβριου γραφει απο comet hellas προωθηση σε συνεργατη(speedex)....Πως θα το παρακολουθησω στην speedex???? Συνηθως στο tracking της Comet με την προωθηση σε Speedex εδινε και τον νεο tracking number της Speedex διπλα... Σημερα που τσεκαρα και ενα δικο μου δεμα δεν εχει τον νεο tracking number. Ισως αυριο να υπαρχει νεα ενημερωση με τον κωδικο Speedex. Αλλιως κλασσικα τηλεφωεις στην Comet....και ζητας τον νεο κωδικο. Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Απο 01-12 δεμα απο το banggood ειναι στο Βελγιο σε κατασταση: Liege-Linehaul Arrival . Ειναι φυσιολογικο τοσες μερες ? 28 μερες και ακομα στην ιδια κατασταση. Ακομα κολλημενο ή εχει χαθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Εγώ έχω 3 πακέτα από banggood που έχω πάρει 8ψηφιο αριθμό... Μέσα στο site του banggood έχουν ενημερωθεί... Όταν βάζω τους αριθμούς στην comet δεν τους βγάζει... Τι παίζει;;;; Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Εγώ έχω 3 πακέτα από banggood που έχω πάρει 8ψηφιο αριθμό... Μέσα στο site του banggood έχουν ενημερωθεί... Όταν βάζω τους αριθμούς στην comet δεν τους βγάζει... Τι παίζει;;;; Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν υπάρχει σελίδα comet. η cometcourier είναι άλλη. Πάρε τηλέφωνο εδώ και δώσε τους κωδικούς 2105140826-823 Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Είναι κανένας στην ίδια περίπτωση με την δική μου είναι από meest η κάποιος που παρέλαβε πρόσφατα με την συγκεκριμένη μεταφορική να μου πει χρόνους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Εγώ έχω 3 πακέτα από banggood που έχω πάρει 8ψηφιο αριθμό... Μέσα στο site του banggood έχουν ενημερωθεί... Όταν βάζω τους αριθμούς στην comet δεν τους βγάζει... Τι παίζει;;;; Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε ποιο site ψάχνεις? Εδώ? https://cometcourier.gr/ Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Σε ποιο site ψάχνεις? Εδώ? https://cometcourier.gr/Ναι και δεν βγάζει τιποτα στους 8ψηφιους Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Ναι και δεν βγάζει τιποτα στους 8ψηφιους Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου απάντησα πιο πανω Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Κοίταξε στο flytexpress.com Θα δείξει το tn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 28 μερες και ακομα στην ιδια κατασταση. Ακομα κολλημενο ή εχει χαθει? Τελικα χθες εβγαλε The item is ready for transport to the last mile carrier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Έκανα παραγγελία από Banggood αποθήκη Χονγκ Κονγκ με EU Priority Line. Δεν έχω τελωνείο από όσο ξέρω, σωστά; Επίσης στο Invoice μου λέει "Untracked", είναι επειδή ακόμα είναι σε processing έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 (edited) Σωστά και σωστά! Επίσης (σημείωση προς όλους), φαίνεται να έχει κάποιου είδους εορταστική προσφορά, γιατί σε πολλά είδη που χάζευα σήμερα, οι 'priority' μέθοδοι αποστολής ήταν δωρεάν! (προσφορά, ή... πρόβλημα στο site τους!) Edited December 30, 2020 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Ευχαριστώ :) Όντως, γιατί και στην περίπτωσή μου από 6+ ευρώ που ήταν εχθές για κινητό, σήμερα EU Priority Line είναι 2,38 ευρώ. Εκτός κι αν υπονοούν ότι είτε δεν θα έρθει, είτε δεν θα έχουν στοκ για 3-4 βδομάδες... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts