klaipelas Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 (edited) Mπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι oi κινεζοι μου λενε οτι επειδη δεν επελεξα το tariff insurance (που δεν το ειδα καπου καθως στην ολοκληρωση της παραγγελιας εχει μονο το broken screen glass και το shipping insurance) τα παρακατω: you have chosen the "EU Priority Line" and it is not a tax-free shipping method. We kindly remind you that you did not buy tariff insurance, thus, you will not be eligible for a refund of its import duties. Below you can find more information about our policies for tariff insurance: {https://www.banggood.com/Insurances_hl69_at650} To tracking number ειναι 12ψηφιος με gls και στο 17Track γραφει Βελγιο gls προς ελλαδα. Τελικα να ανησυχω η οχι για τελωνειο; Edited December 21, 2020 by klaipelas Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Mπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι oi κινεζοι μου λενε οτι επειδη δεν επελεξα το tariff insurance (που δεν το ειδα καπου καθως στην ολοκληρωση της παραγγελιας εχει μονο το broken screen glass και το shipping insurance) τα παρακατω: you have chosen the "EU Priority Line" and it is not a tax-free shipping method. We kindly remind you that you did not buy tariff insurance, thus, you will not be eligible for a refund of its import duties. Below you can find more information about our policies for tariff insurance: {https://www.banggood.com/Insurances_hl69_at650} To tracking number ειναι 12ψηφιος με gls και στο 17Track γραφει Βελγιο gls προς ελλαδα. Τελικα να ανησυχω η οχι για τελωνειο; Μέχρι τώρα η μέθοδος EU Priority Line του Banggood δεν είχε θέμα με το Ελληνικό τελωνείο. Αν θα έχει το δικό σου, δεν το ξέρω. Οι απαντήσεις του μαγαζιού είναι κλασικές Κινέζικες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Eφόσον πληρώνεις με PayPal, δεν υπάρχει λόγος να έχεις «ασφάλεια ταρίφα» :lol: Με κάρτα απευθείας, αλλάζει το θέμα. Μόλις έκανα μια παραγγελία στο Ebay, και μου έβγαλε παραλαβή 4 Μαρτίου :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stbe Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Απο Banggood Τσεχια απο που παραλαμβανουμε??? Γιατι ηξερα για Speedex και το τωρα το tracking number λεει για ελτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Με dpd, τα δίνει acs. Το tn είναι πάνω, δίπλα από το αρχικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Μέχρι τώρα η μέθοδος EU Priority Line του Banggood δεν είχε θέμα με το Ελληνικό τελωνείο. Αν θα έχει το δικό σου, δεν το ξέρω. Οι απαντήσεις του μαγαζιού είναι κλασικές Κινέζικες. Αυτο καταλαβαινω και εγω. Σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Παραγγελία 9/12 από Banggood με PDM και 8ψηφιο κωδικό,σήμερα μου άφησε ειδοποίηση η speedex, και θα πάω να το παραλαβω εγώ αύριο. Πάρα πολύ γρήγορα, αλλά τόσο τυφλή παραγγελία να μην ξέρεις που είναι το δέμα, να μην μπορείς να το ανιχνεύσεις, δεν έχω ξανασυναντησει. Ο χρόνος όμως εξαιρετικός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stbe Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Απο banggood tracking number με 8 αριθμους που το παρακολουθαμε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Απο banggood tracking number με 8 αριθμους που το παρακολουθαμε???? Σήμερα παρέλαβα μέσα σε 13 μέρες, πολύ καλός χρόνος. Αν εξαιρέσεις στην αρχή που υπήρχε μια ενημέρωση στο flytexpress, η επόμενη ενημέρωση που βρήκα ήταν το χαρτί της speedex για να παραλαβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Απο banggood tracking number με 8 αριθμους που το παρακολουθαμε???? Ψάξτο εδώ https://cometcourier.gr/pegasus/courier04/search00.php?pcode=SEARCHVOUCHER&r18p01=comet+courier και όταν φτάσει Ελλάδα πάρτους τηλ να σου δώσουν το tracking για την Speedex Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 To comet, σε μένα δεν δουλεύε. Μπες στο flyexpress, με τον οχταψηφιο, και θα δείξει tn, και όταν έρθει Ελλάδα, Θα δείξει και το tn της speedex. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Me tn μπες στο 17track, ..θα δείξει μετά από 10~15 μέρες, τον αριθμό από speedex, θά έχει και, : comet παραλαβή, και παράδοση speedex. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Από banggood eu priority line μου έδωσαν 12 ψηφίο tracking μόνο αριθμούς. Που το ψάχνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Παιδιά από Banggood ψήνομαι για το POCO X3. Να προτιμήσω Ευρωπαϊκή αποθήκη με κόστος +20 ευρώ; Ή είναι ΟΚ από Hong Kong όπως παλιότερα; Ρωτάω λόγω κορωνοϊού κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Σήμερα παρέλαβα από cz αποθήκη banggood. 14/12 παραγγειλα 15 έστηλαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsoulisp Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Από banggood eu priority line μου έδωσαν 12 ψηφίο tracking μόνο αριθμούς. Που το ψάχνω?Gls courier, κ Ελλάδα λογικα acs παραλαβή Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Gls courier, κ Ελλάδα λογικα acs παραλαβή Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Παίδες, μη σας τύχει μεταφορική meest..... (ουκρανική) Παραγγελία Banggood 21/11, αποστολή 21/11 και έχει από την 11/12 που έχει φύγει από Ολλανδία και πλέον αγνοείται η τύχη της....... (είχαν δώσει delivery date 28/12. Να δούμε, που δε νομίζω ότι θα δούμε....) … υπομονή Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Μάγκες ένα κινεζικό τρακ που μπορώ να το κοιτάξω εκτός από parcelsapp; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Μάγκες ένα κινεζικό τρακ που μπορώ να το κοιτάξω εκτός από parcelsapp;17track Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 flyexpress. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 flyexpress. Εννοείς flytexpress.com μάλλον Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Με τη νέα μέθοδο από banggood , με comet και speedex, παραλαβή σε 12 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fou_Zou Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 με μέθοδο αποστολής PDM απο Banggood, έκανα απο 13 μέχρι και 24 ημέρες να παραλάβω,(είχα αρκετες παραγγελίες) είτε με Speedex, είτε με Comet , είτε με Acs . και στις 24 μέρες υπολογίζω και την εδω καθυστέρηση απο τις εταιρείες. νομίζω οι Κινέζοι το τερμάτισαν! Οτι άλλο περιμένω με ΕΛΤΑ , είναι φρίκη... Απο Γαλλία έρχεται ένα (Banggood) και απο 2/12 δείχνει οτι έφυγε απο κεί :lol: Καλές γιορτές , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Ενα δεμα απο banggood εφτασε Ελλαδα πριν ενα μηνα και σημερα ανοιξαν τον σακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 "Kατεβάζουν ρολά" τα ΕΛΤΑ για δέκα μέρες - Έπηξαν στις παραλαβές https://slpress.gr/snews/quot-katevazoyn-rola-quot-ta-elta-gia-deka-meres-epixan-stis-paralaves/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts