Nnoutas Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Παρέλαβα μετά από ένα μήνα περίπου δύο untracked δέματα από Ali το ένα με Cainiao Super Economy Global και το άλλο με Yanwen Economic Air Mail. Άλλα 3 που περιμένω με track number, την ίδια χρονική περίοδο, ακόμη φαίνονται ότι είναι στην Κίνα. ;) Πρέπει να είναι random οι καθυστερήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Παρέλαβα μετά από ένα μήνα περίπου δύο untracked δέματα από Ali το ένα με Cainiao Super Economy Global και το άλλο με Yanwen Economic Air Mail. Άλλα 3 που περιμένω με track number, την ίδια χρονική περίοδο, ακόμη φαίνονται ότι είναι στην Κίνα. ;) Πρέπει να είναι random οι καθυστερήσεις2 έχω και εγώ που περιμένω από Κίνα και μέχρι 20/4 φαίνεται να μην κουνηθηκαν καν από την χώρα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 "Köln, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin" Αυτό σημαίνει πως είναι Γερμανία ή Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 "Köln, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin" Αυτό σημαίνει πως είναι Γερμανία ή Ελλάδα; Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι Γερμανια,Κολωνια και φευγει για Ελλαδα,απο που παρηγγειλες και τι τρακινγκ σου δωσανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Από Banggood με EU priority line. CS640***409DE από 20/4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 καλησπερα παιδια, εχει καποιο thread που να μιλανε για φτηνα smart watch απο κινα? εδω και 2 μερες ψαχνομαι στο ali και εχω βρει φανταστικα ρολογια με blood presure, barometer, altimeter κλπ, αλλα δεν βρηκα καποια συζητηση εδω μεσα, μηπως πρεπει καπιος να ανοιξει ενα thread? λεω εγω τωρα!!!! Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Από Banggood με EU priority line. CS640***409DE από 20/4. Σωπα κανει τοσες μερες το priority line απο banggood?Και εγω περιμενω απο gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι Γερμανια,Κολωνια και φευγει για Ελλαδα,απο που παρηγγειλες και τι τρακινγκ σου δωσανε? Οταν θα φτάσει στο Feucht θα φύγει οδικώς και σε 8-10 μέρες θα φτάσει στην Αθήνα όπου θα πάρει 10ψήφιο αριθμό. Εάν ο παραλήπτης είναι στην Αττική, θα του το φέρει η DHL. Αυτή είναι η τέλεια και ασφαλέστερη μεταφορά δέματος από Κίνα (Banggood) στην Ελλάδα, κατά τη γνώμη μου. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Άντε να δούμε...εγώ περίμενα στο 10ήμερα αλλά τελικά πάμε γιά μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Το ίδιο κι εδώ...Για 10ημερα είχα διαβάσει με τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Το ίδιο κι εδώ...Για 10ημερα είχα διαβάσει με τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής Same Sh1t...Different Day Μήπως το μπερδεύει με την αποστολή courier; Ξεχνάς ότι ταξιδεύει με το κινέζικο ταχυδρομείο μέσα στην αχανή Κίνα από την κάποια αποθήκη του Banggood μέχρι να φτάσει στο αεροδρόμιο αναχώρησης όπου παραδίδεται στο γερμανικό ταχυδρομείο; Και από εκεί να ταξιδέψει με τις περιορισμένες πτήσεις λόγω ιού μέχρι τη Γερμανία; Προχθές παρέλαβα δέμα με την ίδια μέθοδο που έκανε 33 μέρες από την παραγγελία. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Τελικά παιδιά σήμερα με την όλη κατάσταση αξίζει τον κόπο απο Κίνα? και αν ναι το Bangood είναι η καλύτερη επιλογή eu priority line? και κατά μέσο όρο πόσο καιρό κάνει μηνα η και παραπάνω? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Τελικά παιδιά σήμερα με την όλη κατάσταση αξίζει τον κόπο απο Κίνα? και αν ναι το Bangood είναι η καλύτερη επιλογή eu priority line? και κατά μέσο όρο πόσο καιρό κάνει μηνα η και παραπάνω? Αυτή την περίοδο (από τον ΟΚΤ 2019) η πιο αξιόπιστη μεταφορά δέματος από Banggood είναι η PDM με το Γερμανικό ταχυδρομείο. Δεν εμπλέκονται τα ΕΛΤΑ καθόλου και όταν φτάσει το δέμα στην Αθήνα παραδίδει η DHL όπου έχει καταστήματα και κάποια courier στην υπόλοιπη Ελλάδα. Όλες οι αγορές που έχω κάνει τον τελευταίο καιρό με αυτή τη μέθοδο κάνουν ένα μήνα περίπου. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adth92 Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Αυτή την περίοδο (από τον ΟΚΤ 2019) η πιο αξιόπιστη μεταφορά δέματος από Banggood είναι η PDM με το Γερμανικό ταχυδρομείο. Δεν εμπλέκονται τα ΕΛΤΑ καθόλου και όταν φτάσει το δέμα στην Αθήνα παραδίδει η DHL όπου έχει καταστήματα και κάποια courier στην υπόλοιπη Ελλάδα. Όλες οι αγορές που έχω κάνει τον τελευταίο καιρό με αυτή τη μέθοδο κάνουν ένα μήνα περίπου. Και τώρα που άνοιξα άνοιξαν αρκετές πτήσεις για Γερμανία μου στέλνει 2 δέματα μέσω postNL :lol: τραγικό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Και τώρα που άνοιξα άνοιξαν αρκετές πτήσεις για Γερμανία μου στέλνει 2 δέματα μέσω postNL :lol: τραγικό.... Πραγματικά, αυτό είναι στην τύχη γιατί, δυστυχώς, μπορείς να επιλέξεις PDM, αλλά δεν μπορείς να επιλέξεις το ευρωπαϊκό ταχυδρομείο που θα το φέρει στην Ευρώπη. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gino27 Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 1.Παιδιά ξέρει κανένας unregistered δεμα από CZ banggood με τι παραδίδεται? Και περίπου χρόνους παράδοσης. 2.Εχει τύχει σε κάποιον δέμα με NL εδώ και 3 εβδομάδες να δείχνει "no information about parcel"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Περιμένω δέμα από bangood untracked από αποθήκη uk που στάλθηκε 17/4. Είναι δυνατόν να μην έχει έρθει ακόμα?. Κάτι αλλά πράγματα που πείρα από Αγγλία ήρθαν με royal mail την Παρασκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 1.Παιδιά ξέρει κανένας unregistered δεμα από CZ banggood με τι παραδίδεται? Και περίπου χρόνους παράδοσης. Με ελτα θα ερθει και περιπου 50 μκε 60 μερες πλεον/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neoklis79 Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 1.Παιδιά ξέρει κανένας unregistered δεμα από CZ banggood με τι παραδίδεται? Και περίπου χρόνους παράδοσης. 2.Εχει τύχει σε κάποιον δέμα με NL εδώ και 3 εβδομάδες να δείχνει "no information about parcel"? Για το 2, έχω 12 μέρες στην ίδια κατάσταση και τους έστειλα email για τι συμβαίνει. Κάθε μέρα αλλάζουν και την ημερομηνία αποστολής. Ότι μου απαντήσουν θα το γράψω εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adth92 Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 1.Παιδιά ξέρει κανένας unregistered δεμα από CZ banggood με τι παραδίδεται? Και περίπου χρόνους παράδοσης. 2.Εχει τύχει σε κάποιον δέμα με NL εδώ και 3 εβδομάδες να δείχνει "no information about parcel"? Για το δευτερο είναι μέχρι να φτάσει Ολλανδία. Εγώ τελευταία φορά περίμενα 4 βδομάδες μέχρι να ανοίξει το tracking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entasis62 Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 2 απορίες από CZ αποθήκη banggood 2 παραγγελίες με διαφορά μιας μέρας η μια με track ήρθε με speedex κανονικά η άλλη ακόμα 7 Απριλίου με track ήρθε 28 σε 3 εβδομάδες χοντρικά. ρώτησα στη speedex αλλά η υπάλληλος κλασικά βαριόταν να εξυπηρετήσει εντωμεταξει μόνο εγώ μέσα δεν υπήρχε ούτε έξω απο τη speedex να περιμένει κάποιος και μου λέει σας έρχεται μήνυμα της λέω το ξέρω αλλά δεν έχω το track της speedex εγώ. Απορία 2 παραγγελία κινητού από αποθήκη HK με EU priority line μου δώσανε το κλασικό track που τελειώνει σε DE το οποίο λέει δεν έρχεται με dhl σφάλμα και τα λοιπά είτε το βάζω στο 17 track είτε στης DHL παρασκευή έγινε η αποστολή εκτός αν δεν ανανεώθηκε ακόμα και περιμένω μέχρι το απόγευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adth92 Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 2 απορίες από CZ αποθήκη banggood 2 παραγγελίες με διαφορά μιας μέρας η μια με track ήρθε με speedex κανονικά η άλλη ακόμα 7 Απριλίου με track ήρθε 28 σε 3 εβδομάδες χοντρικά. ρώτησα στη speedex αλλά η υπάλληλος κλασικά βαριόταν να εξυπηρετήσει εντωμεταξει μόνο εγώ μέσα δεν υπήρχε ούτε έξω απο τη speedex να περιμένει κάποιος και μου λέει σας έρχεται μήνυμα της λέω το ξέρω αλλά δεν έχω το track της speedex εγώ. Απορία 2 παραγγελία κινητού από αποθήκη HK με EU priority line μου δώσανε το κλασικό track που τελειώνει σε DE το οποίο λέει δεν έρχεται με dhl σφάλμα και τα λοιπά είτε το βάζω στο 17 track είτε στης DHL παρασκευή έγινε η αποστολή εκτός αν δεν ανανεώθηκε ακόμα και περιμένω μέχρι το απόγευμα. Συνήθως αυτά έρχονται με dhl αλλά δεν αποκλείεται να έρθει και με ταχυδρομείο. Το tracking number ανανεώνεται όταν φτάσει το δεμα Γερμανία που με τα τωρινά δεδομένα αστα να πανε. Από κει και περα αμα έρθει με dhl σε εσένα θα το διαπιστώσεις όταν φτάσει Ελλάδα γιατί θα αλλάξει το tracking με δέκα ψηφίο νούμερο. Θα σου το βγάλει παραπομπη στο site της dhl όταν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entasis62 Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Συνήθως αυτά έρχονται με dhl αλλά δεν αποκλείεται να έρθει και με ταχυδρομείο. Το tracking number ανανεώνεται όταν φτάσει το δεμα Γερμανία που με τα τωρινά δεδομένα αστα να πανε. Από κει και περα αμα έρθει με dhl σε εσένα θα το διαπιστώσεις όταν φτάσει Ελλάδα γιατί θα αλλάξει το tracking με δέκα ψηφίο νούμερο. Θα σου το βγάλει παραπομπη στο site της dhl όταν είναι αυτο με το νούμερο το ξέρω όταν πάνε fraugh πω το λένε μετα σε λίγες μέρες είναι Ελλάδα απλά τώρα δεν ξέρω τη φάση σε ευχαριστώ επεισης δεν εχει dhl είχε παλιά και έρχονται με speedex αλλά είναι απο τοις χειρότερες μεταφορικές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Καλημέρα, γνωρίζει κανείς αν από ευρωπαϊκή αποθήκη του geekbuying στέλνουν με τιμολόγιο? έχουν ευρωπαϊκό VAT αριθμό? δεν με νοιάζει περαιτέρω "έκπτωση", θέλω απλά να μπορέσω να το περάσω έξοδα και χωρίς αναγραφή από πωλητή, ευρωπαϊκού VAT αριθμού, δεν καταχωρείτε στις ενδοκοινοτικες ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 DHL από Japan αγορά >1040€ στις 7/5. Σήμερα 11/5 αφού πέρασε από Κίνα και Γερμανία, έφτασε Αθήνα ATHENS - GREECE, Customs status updated. Να περιμένω τελωνείο? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts