makap Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Από Τουρκία (TR),βλέπω δεν κινείται τίποτα. Θα τραβάνε τα μαλλιά τους οι Κινέζοι. :wacko: Από 24/2/20 μου γράφει ότι βρίσκεται στη χώρα προορισμού, αλλά νομίζω ότι δεν έχει φτάσει εδώ αφού δεν υπάρχει αεροπορική επικοινωνία. Χθες ανακοινώθηκε ότι και ένας νεφρός Έλληνα δότη προς Τούρκο (μικρό παιδί) ταξιδεύει οδικώς από Αθήνα στην Κων/πολη για να προωθηθεί στα Άδανα όπου βρίσκεται το παιδί που θα πάρει το μόσχευμα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Από 24/2/20 μου γράφει ότι βρίσκεται στη χώρα προορισμού, αλλά νομίζω ότι δεν έχει φτάσει εδώ αφού δεν υπάρχει αεροπορική επικοινωνία. Χθες ανακοινώθηκε ότι και ένας νεφρός Έλληνα δότη προς Τούρκο (μικρό παιδί) ταξιδεύει οδικώς από Αθήνα στην Κων/πολη για να προωθηθεί στα Άδανα όπου βρίσκεται το παιδί που θα πάρει το μόσχευμα. Τραγικό γεγονός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Κάνεις με ταχυδρομείο Σιγκαπούρης έχει παραλάβει? Δεν κάνω πως τα ξερω όλα, για αυτό θα ζητήσω συμβουλή, έχουν περάσει πάνω από 50 μέρες, να ζητήσω πίσω τα λεφτά η να περιμένω λόγω της κατάστασης, το θέμα είναι ότι ποτέ δεν έδειξε ότι το παρέλαβε το ταχυδρομείο της Σιγκαπούρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Κάνεις με ταχυδρομείο Σιγκαπούρης έχει παραλάβει? Δεν κάνω πως τα ξερω όλα, για αυτό θα ζητήσω συμβουλή, έχουν περάσει πάνω από 50 μέρες, να ζητήσω πίσω τα λεφτά η να περιμένω λόγω της κατάστασης, το θέμα είναι ότι ποτέ δεν έδειξε ότι το παρέλαβε το ταχυδρομείο της Σιγκαπούρης Αν θυμάμαι καλά, η Σιγκαπούρη είχε ανακοινώσει ότι διακόπτει την αποστολή δεμάτων στην Ευρώπη. Περίμενε λίγες μέρες ακόμη και άνοιξε dispute. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adth92 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Καλησπερα, έχει τυχει σε κανέναν με pdm του bangood να κάνει 1,5 μήνα;;; Παρηγγειλα 16/3 και ακόμη τίποτα ενώ το tracking number του γερμανικού ταχυδρομείου άνοιξε 14/4!! Κι όλα αυτά ενώ την ίδια μέρα είχα παραγγείλει από gearbest free shipping untracked και το παρέλαβα ήδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Εγώ παρέλαβα χθές ένα δεματακι του aliexpress από Τουρκία. Βέβαια έκανε 109 μέρες να έρθει, αλλά ήρθε... Αποστολή 7/1/20 Ωστόσο το ρεκόρ το έχει άλλο δέμα που το παρέλαβα πριν 2βδομαδες περίπου, 125μερες! Στάλθηκε από το HD1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Αν θυμάμαι καλά, η Σιγκαπούρη είχε ανακοινώσει ότι διακόπτει την αποστολή δεμάτων στην Ευρώπη. Περίμενε λίγες μέρες ακόμη και άνοιξε dispute. Eχω μάθει να είμαι δίκαιος ,πάρα την κόντρα μας για ένα θέμα .σε τιμά το γεγονός ότι μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις ,σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 (edited) Reached the place of arrival Τρεις φορές το ίδιο μύνημα με διαφορά 5 και 10 ημερών. AliExpress / china post Τι είναι αυτό? Οσο για τα ΕΛΤΑ κούριερ... Πολυ χάλια..Με acs προχωράνε κανονικά αν εξαιρέσουμε οτι στις 5 εργάσιμες το στέλνουν πισω. Τους λεω αποκλείεται, μου λένε οτι είναι νεα εντολή. Edited April 26, 2020 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Παιδια καλημερα. Παραγγελια απο Κινα 20 Ιανουαριου δεν ηρθε ακομη. Το ερωτημα που ζητω απαντηση απο εσας επειδη δεν παρακολουθω το νημα ειναι αν βελτιωθηκε η κατασταση καθολου με τις παραγγελιες απο Κινα, παραλαμβανουμε δηλαδη σε κανα διμηνο η.."κανεις ποτε δεν εμαθε" ? Θελω ενα δυο πραγματακια να παραγγειλω αλλα αν ειναι να τα παρω σε κανα 4μηνο-5μηνο να μην το κανω. Πως ειναι η κατασταση σε γενικες γραμμες? Ευχαριστω Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Παιδια καλημερα. Παραγγελια απο Κινα 20 Ιανουαριου δεν ηρθε ακομη. Το ερωτημα που ζητω απαντηση απο εσας επειδη δεν παρακολουθω το νημα ειναι αν βελτιωθηκε η κατασταση καθολου με τις παραγγελιες απο Κινα, παραλαμβανουμε δηλαδη σε κανα διμηνο η.."κανεις ποτε δεν εμαθε" ? Θελω ενα δυο πραγματακια να παραγγειλω αλλα αν ειναι να τα παρω σε κανα 4μηνο-5μηνο να μην το κανω. Πως ειναι η κατασταση σε γενικες γραμμες? Ευχαριστω Εάν είναιμικρής αξίας και δεν τα βιάζεσαι προχώρησε θα σου βάλω από aliexpress να δεις ποσπ έκανε Αριθμός: UW35CN Κατάσταση*πακέτου: Παραδόθηκε Χώρα: Κίνα -> Ελλάδα Προορισμός: 2020-04-09 11:34, THES/KIS 42 (CHARILAOU) - ELTA, FINAL DELIVERY 2020-04-08 10:32, THES/KIS 42 (CHARILAOU) - ELTA, ITEM ARRIVED AT 2020-04-07 11:47, M.D. ANATOLIKIS THESSALONIKIS, DISPATCH CLOSED (--> THES/KIS 42 (CHARILAOU) - ELTA) Αφετηρία: 2020-01-05 19:55, 东莞市, 离开【包裹快递大宗营业部后台支撑班】,下一站【东莞国际】 2020-01-05 19:43, 东莞市, 【包裹快递大宗营业部后台支撑班】已收件,揽投员:dg8 2020-01-04 09:06, 物流订单已创建(速卖通平台) ====================================== Powered by http://www.17track.net Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Παιδια καλημερα. Παραγγελια απο Κινα 20 Ιανουαριου δεν ηρθε ακομη. Το ερωτημα που ζητω απαντηση απο εσας επειδη δεν παρακολουθω το νημα ειναι αν βελτιωθηκε η κατασταση καθολου με τις παραγγελιες απο Κινα, παραλαμβανουμε δηλαδη σε κανα διμηνο η.."κανεις ποτε δεν εμαθε" ? Θελω ενα δυο πραγματακια να παραγγειλω αλλα αν ειναι να τα παρω σε κανα 4μηνο-5μηνο να μην το κανω. Πως ειναι η κατασταση σε γενικες γραμμες? Ευχαριστω Υπολόγισε κάνα δίμηνο στην καλύτερη με τρίμηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Παιδια καλημερα. Παραγγελια απο Κινα 20 Ιανουαριου δεν ηρθε ακομη. Το ερωτημα που ζητω απαντηση απο εσας επειδη δεν παρακολουθω το νημα ειναι αν βελτιωθηκε η κατασταση καθολου με τις παραγγελιες απο Κινα, παραλαμβανουμε δηλαδη σε κανα διμηνο η.."κανεις ποτε δεν εμαθε" ? Θελω ενα δυο πραγματακια να παραγγειλω αλλα αν ειναι να τα παρω σε κανα 4μηνο-5μηνο να μην το κανω. Πως ειναι η κατασταση σε γενικες γραμμες? Ευχαριστω3-4 μήνες μετά. Ακόμα του Νοεμβρίου τώρα μου έρχονται σε εμένα. Φαντάσου αυτά που έχω τώρα πότε θα μου έρθουν, το καλοκαίρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Παιδια ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Οπως φαινεται .."τα ζωα μου αργα".. Θα περιμενω κανα διμηνο, δεν υπαρχει λογος να το κανω τωρα αφου ειναι ακομα χαλια η κατασταση. Ευχαριστω και παλι. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Το EU priority, bangood πόσο καιρό κάνει ρε παιδιά από την εμπειρία σας? Είναι η πρώτη φορά που παρήγγειλα με αυτόν τον τρόπο? Να ξέρω αν θα χειμωνιασουμε... Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adth92 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Το EU priority, bangood πόσο καιρό κάνει ρε παιδιά από την εμπειρία σας? Είναι η πρώτη φορά που παρήγγειλα με αυτόν τον τρόπο? Να ξέρω αν θα χειμωνιασουμε... Same Sh1t...Different Day Εμένα πάντως με priority direct mail από bangood έχει περάσει 1,5 μήνας και η παραγγελία μου είναι ακόμα Γερμανία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 (edited) 1234567890 Edited May 3, 2020 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Να πω και γω την εμπειρία μου για προ και μετά κορωνοιού... Τραγική κατάσταση !!! Παρέλαβα πριν λίγες μέρες από Κίνα, μέσω Κωνσταντινούπολης (?) , ένα δεματάκι που το είχα παραγγείλει στις 6-3-2019 από πωλητή του ebay!!!! Ναι καλά διαβάσατε > ORDER DATE : Mar 6, 2019!!!! Τώρα περιμένω ένα αξεσουάρ για το αυτοκίνητο από τις 26-3-2020 και βλέπω ότι κάνει βόλτες στην Κίνα... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα ΕΛΤΑ έμαθα ότι έχουν σταματήσει όλες οι πτήσεις και ότι έρχεται έρχεται οδικώς για αυτό και καθυστερεί τόσο πολύ.προφανώς τα δεματα ερχόντουσαν με τις κανονικές πτήσεις που μεταφέρουν και κόσμο και αφού σταμάτησαν να μεταφέρουν κόσμο δεν γίνονται πτήσεις δεν έρχονται και δέματα. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 ORDER DATE : Mar 6, 2019!!!! Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο. Το καταγράφω στα ρεκόρ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο. Το καταγράφω στα ρεκόρ! Όταν κατάλαβα περί τίνος πρόκειται σκέφτηκα : "να γιατί η Τουρκία είναι σε τέτοια κατάσταση και θέλουν και Ε.Ε. !!!" Α, ξέχασα... Ισταμπούλ ήθελα να γράψω !!! βρε ούστ μπουνταλάδες !!!!:p Γενικά πάντως ό,τι περνάει από τα τουρκικά ταχυδρομεία ή χάνεται ή καθυστερεί πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Όταν κατάλαβα περί τίνος πρόκειται σκέφτηκα : "να γιατί η Τουρκία είναι σε τέτοια κατάσταση και θέλουν και Ε.Ε. !!!" Α, ξέχασα... Ισταμπούλ ήθελα να γράψω !!! βρε ούστ μπουνταλάδες !!!!:p Γενικά πάντως ό,τι περνάει από τα τουρκικά ταχυδρομεία ή χάνεται ή καθυστερεί πάρα πολύ. Τι να μας πουν και αυτοί οι πεταμένοι. Αυτοί νομίζουν ότι το τυρί βγήκε από την τυρόπιτα Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Να πω και γω την εμπειρία μου για προ και μετά κορωνοιού... Τραγική κατάσταση !!! Παρέλαβα πριν λίγες μέρες από Κίνα, μέσω Κωνσταντινούπολης (?) , ένα δεματάκι που το είχα παραγγείλει στις 6-3-2019 από πωλητή του ebay!!!! Ναι καλά διαβάσατε > ORDER DATE : Mar 6, 2019!!!! Τώρα περιμένω ένα αξεσουάρ για το αυτοκίνητο από τις 26-3-2020 και βλέπω ότι κάνει βόλτες στην Κίνα... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!! Καλά, άλλοι παραλάβαμε μετά από 3 ακόμη και 4 μήνες αναμονή. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George109 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Γεια σας. Θα ηθελα μια πληροφορια μιας και εχω να παραγγειλω καιρο απο εξωτερικο. Εκανα μια παραγγελια και μου εστειλαν ενα tracking number του τυπου UF#########YP. Εχω φαει τα ματι μου να μαθω απο που ειναι και τι παιζει με τελωνεια και οστοριες αλλα δεν εχω βρει κατι. Μπορει καποιος να με βοηθησει με αγτο τον αριθμο αποστολης; Τωρα οσον αφορα το τελωνειο το καταστημα λεει μην ανησυχεις δεν υπαρχει προβλημα. Θα δειξει τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Καλά, άλλοι παραλάβαμε μετά από 3 ακόμη και 4 μήνες αναμονή. :D Αν προσέξεις, ο φίλος παραπάνω γράφει: ORDER DATE : Mar 6, 2019 Αν δεν το έχει γράψει λάθος, πρόκειται όντως για... ρεκόρ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Αν προσέξεις, ο φίλος παραπάνω γράφει: ORDER DATE : Mar 6, 2019 Αν δεν το έχει γράψει λάθος, πρόκειται όντως για... ρεκόρ! :) Ω! Ναι, τώρα το είδα. Πραγματικά απίστευτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts