Jump to content

George109

Members
  • Δημοσιεύσεις

    147
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by George109

  1. Σε αναζητηση που εκανα ελεγε οτι το βγαζει μονο στο τρεξιμο χωρις βεβαια να το δοκιμασω. Αλλα το θεμα ειναι οτι το εβγαζε και στο περπατημα κανονικα.
  2. Καλησπερα. Ξερει κανεις αν εχει αφαιρεθει η μετρηση vo2 απο το 5pro? Πριν καποιους μηνες το εβγαζε κανονικα και στο περπατημα. Τωρα παρατηρησα τελευταια δε το βγαζει.
  3. Γεια σας. Εχω μια ερωτηση διοτι δε μπορω να βγαλω ακρη. Λεει οτι στο ome ui 5 προσθετει μια λειτουργια στα galaxy watch οπου τρεχουν αυτη την εκδοση, την irregular heart rate notification (ihrn). Ακολουθησα τις οδηγιες οπου εχει στο διαδικτυο για την εμεργοποιηση του αλλα δε γινεται. Βρηκα οτι ακομα δεν εχει ερθει Ελλαδα. Εκανα ενα τηλεφωνο στην υποστηριξη της samsung και μου ειπαν οτι ναι δεν εχει ερθει ελλαδα αλλα και οταν ερθει δε θα υποστηριζεται στο galaxy watch 5 pro αλλα μονο στο 6. Αλλα εχω δει σε βιντεο οτι στην αμερικη που δουλευει κανονιμα στο 5. ( εχει παρει την αδεια μαλλον απο το κρατος ). Εχει καμει κανεις καμια αναλογη αναζητηση για τη λειτουργια αυτη? Και παιζει κιολας να το εχουν σε αλλη χωρα και οχι εδω κανονικα και εδω να το αφησουν μονο για το 6?
  4. Παραγγελια απο 21/4 απο το gohomestore ενα ντρον. Παραλαμβανω σημερα και χωρις τελωνειο. Τυχερος; ηταν αυτο που εστειλαν με yanwen!!
  5. Πηρα τηλεφωνο και κανεις δε ξερει τιποτα. Δε φαινεται πουθενα. Μηπως να περιμενω μερικες μερες να περαστει. Η ξαφνικα θα φανερωθει σπιτι.
  6. Εχω κοιταξει σχεδον τα παντα δε φανερωνεται πουθενα. Το μονο στηνdhl Γερμανιας ελεγε we are expectingyour shipmentdata
  7. Ακομα δε βγαζει τιποτα. Θα περιμενω μερικες μερες αφου το αποθηκευσω στην εφαρμογη και οτι βγει!!
  8. Γεια σας. Χτες ειχα ενημερωση της παραγγελιας απο yanwen. Στο destination country post αλλαξε αριθμο οπως θα φανει στην εικονα παρακατω. Τωρα το νεο νουμερο που ποιος τι. Ποιο εχει μονο αριθμους; Δε μπορω να ανεβασω εικονα. Ενω ειναι UF#########YP το εκανε 416#######
  9. Ευχαριστω πολυ!! Το ειχα βρει και εγω στην αναζητηση απλα ηταν ενα απο τα πολλα και ο καθενας ελεγε ολες τις περιπτωσεις. Και ειπα να τοθεσω εδω που ειστε γνωστες!!
  10. Με τη σειρα μου και εγω. Ειχα κανει μια παραγγελια απο banggood ενα ντρον. 8 μαη. Σημερα μου ανοιξε το τρακ απο Ολλανδια ( τελειωμει σε nl ). Μου γραφει ομως item pre adviced. Ξερει κανεις τι σημαινει αυτο; Σαν destination εχει ελτα. Οποτε θα πεσει τρελη καθυστερηση καο ταριφα; εοχε γινει η παραγγελια με pdm.
  11. Κατι αρχισε να κουνιεται. Το θεμα ειναι οτι πιθανα ερχεται κατευθειαν ελλαδα; θα τη φαω τοτε ειναι 60 ευρω αγορα. Μου γραφει last mile=) destination country post.
  12. Ηταν αξιας μεγαλυτερης των 22; Ο πωλητης εμενα μου λεει μην ανησυχεις καθολου θα παραλαβεις κανονικα. Και τωρα ετοιμαζω απο banggood νεα παραγγελια ανω των 22ε.
  13. Ωχ και θα παει ο κουκος αιδονι δλδ η απλα δε παραλαμβανω. Δεν ισχυει ο τροπος που τα λερναγαν πια; Δλδ που τα εκτελωνιζαν σε αλλη χωρα ευρωπαικη οπου εχουν και αποθηκες και μετα να ερθει εδω;
  14. Εγω παραγγειλα στις 21/4 ενα drone και ακομα δεμ.εχει δωσει σημεια ζωης. Ουτε YANWEN ουτε τιποτα σαν να μην υπαρχει. Για να δουμε τι θα γινει στο τελος. Με τα τελωνεια τι γινεται τελικα. Την τρωμε παντα η εχει βρεθει νομιμος τροπος οπως να εκτελωνιζονται σε αλλη ευρωπαικη χωρα;
  15. Γεια σας. Θα ηθελα μια πληροφορια μιας και εχω να παραγγειλω καιρο απο εξωτερικο. Εκανα μια παραγγελια και μου εστειλαν ενα tracking number του τυπου UF#########YP. Εχω φαει τα ματι μου να μαθω απο που ειναι και τι παιζει με τελωνεια και οστοριες αλλα δεν εχω βρει κατι. Μπορει καποιος να με βοηθησει με αγτο τον αριθμο αποστολης; Τωρα οσον αφορα το τελωνειο το καταστημα λεει μην ανησυχεις δεν υπαρχει προβλημα. Θα δειξει τωρα.
  16. Γεια σας. Εχω μεταφερει οτι εφαρμογη μπορω στην εξωτερικη καρτα. Αλλα μετα απο καθε αναβαθμιση ξαναπαει στην εσωτερικη. Υπαρχει καμια ρυθμιση για αυτο;
  17. Γεια σας.Πριν απο καποιο καιρο ειχε παρςι ο πατερας μου ενα s4 με σπασμενη οθονη απο καποιο γνωστο γνωστου κτλ. Το πηγε του αλλαξαν οθονη. Το κινητο δουλευει μια χαρα. Εδω ερχεται και το αλλα. Ενω ζηταει το πιν κανονικα για την σιμ,οποτε παει να κανει κληση λεει μη εγγεγραμενο στο δικτυο. Ενω η σιμ δουλευει κανονικα. Αυτο ειναι το ενα θεμα. Το αλλο ειναι οτι πηγα να κανω αναβαθμιση μεσω wifi στο λογισμικο και λεει οτι εχει πειραχτει το τηλεφωνο και δεν κανει. Πηγα να δω τι εκδοση εχει, και γραφει εχει 4.4.2 με εκδοση βασικου φασματος που τελειωνει σε GNG8. Απο ποια χωρα ειναι αυτο ξερετε;
  18. Aπο Ελλαδα το πηρα.Ηταν κατι που τελειωνε σε 3 και απλα πηγε στο 5.Βελτιωθηκαν κατι κουλα που εκανε.Δεν εκανα βεβαια reset γιατι δεν μπαινω στην διαδικασια να τα ξαναβαλω ολα.Μεχρι τωρα παιζει καλα μπαλιτσα!
  19. Το δικο μου ειναι sm 900f απο οτι εψαξα ειναι το international.Οποτε θα το αφησω να την κανει μετα σπιτι.Και μετα θελει reset κτλ οπωσδηποτε?
  20. Γεια σας παιδια.Μου εβγαλε μια ενημερωση στο ΟΤΑ.Ξερετε εσεις αν εχει βγει κατι?Ειμαι τελειως μαμα και η εκδοση τελειωνε σε ΒΟΑ3.
  21. Τι να πω δεν ξερω.Ειναι τελειως στοκ το δικο μου.Και εχει μεσα περασνενη την τελευταια αναβαθμιση της εταιρειας.Θα δειξει τωρα.
  22. Eννοω το πρασινο εικονιδιο που ειναι σα χειριστηριο απο play station.Το play store δεν εχει κανενα θεμα.Το google play παιχνιδια εχει θεμα.Το εκανα καταργηση ενημερωσεων διοτι δεν βγαινει,το ξαναενημερωσα,τα παντα εκανα.Και στα σχολια μεσα στο play store λενε οτι δεν τους δουλευει.Για αυτο ρωτησα εδω μηπως ειχατε βγαλει ακρη με αυτο.
  23. Γεια σας.Πριν απο λιγες μερες εγινα κατοχος και εγω του κινητου.Εχω ενα θεμα μονο και δεν ξερω αν εχει βρεθει λυση ακομα.Δεν μου δουλευει το Google play παιχνιδια και ετσι δεν μπορω να κανω load στα παιχνιδια.Οταν το παταω να ανοιξει ανοιγει απλα και μετα δεν κανει τιποτα.Ουτε log in ουτε καποιο μυνημα βαζει.Εχει λυθει με καποιον τροπο αυτο χωρις να γινει παρεμβολη σε rom κτλ?
  24. George109

    ZTE V967S

    Μα δεν το εχω ανοιχτο το 3G!!Οταν εχω βαλει να ακουω τραγουδια που εχω αποθηκευμενα το κανει.Αλλα αλλες φορες ναι και αλλες οχι.Δεν εχω βρει κατι παρομοιο μεχρι τωρα.Αντε να δω.
  25. George109

    ZTE V967S

    Μαλλον δεν εχει τυχει σε καποιον.Οποτε παω για γενικο γκουγκλαρισμα!
×
×
  • Create New...