w2o4ts Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 @ hammer, soup88: Όπως μάλλον θα έχουν βαρεθεί αρκετοί να βλέπουν να το γράφω, :) δοκιμάσατε να βάλετε τα tracking numbers σας στο tracking της FlytExpress, που συνήθως χρησιμοποιεί το banggood για να στείλει στην PostNL τα δέματα που φεύγουν με 'priority', μήπως τουλάχιστον πάρετε μια ιδέα για το αν έχουν όντως σταλεί και το πού βρίσκονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 @ hammer, soup88: Όπως μάλλον θα έχουν βαρεθεί αρκετοί να βλέπουν να το γράφω, :) δοκιμάσατε να βάλετε τα tracking numbers σας στο tracking της FlytExpress, που συνήθως χρησιμοποιεί το banggood για να στείλει στην PostNL τα δέματα που φεύγουν με 'priority', μήπως τουλάχιστον πάρετε μια ιδέα για το αν έχουν όντως σταλεί και το πού βρίσκονται;Εγώ το έχω κάνει από τη στιγμή που διάβασα και το ποστ παραπάνω χθες.Εμενα λέει ότι έχει φύγει λογικά από το Banggood και απλά πρέπει να είναι στην αποθήκη της μεταφορικής.Διαβασα όμως και από το άτομο που πήρα το κουπόνι και το αγόρασα ότι είναι και άλλα άτομα στην ίδια κατάσταση με εμάς. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Αγορα κινητου απο bangood στις 11/11 mi9 lite μετα απο την αποτυχημενη καλοκαιρινη αγορα κινητου ξανα ..... The item is pre-advised to PostnL . Και εγω στην ιδια κατασταση απο 15/11 για κατι bluetooth ακουστικα. Οχι με priority αλλα με air parcel register Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Κοίταξα τώρα ένα δεματάκι από gearbest, που το έχει στείλει με CN Post (μικροπράγμα και δεν είχα ασχοληθεί ως τώρα να δω πού είναι). Φαίνεται να είναι στο ταχυδρομείο κάποιας... πόλης της Κίνας εδώ και μέρες, χωρίς άλλη ενημέρωση. Μήπως άραγε έχουν 'μπουκώσει' τα ταχυδρομεία τους εκεί και παρατηρούνται τώρα όλα αυτά...; (και γιατί άραγε...; μεθεόρτια της 11.11...?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Εγω εχω δεματακι μικρης αξιας που εφτασε Ελλαδα 8 Νοεμβρη και ακομα το περιμενω... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 παιδια θελω να παρω το ALLDOCUBE X 64GB απο bangood στα 210 το εχει προσφορα !! ... εχετε απο ψη για το συγκεκριμενο ταμπλετ ? γιατι απο αποψη κατασκευης πληρει τα θελω μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 παιδια θελω να παρω το ALLDOCUBE X 64GB απο bangood στα 210 το εχει προσφορα !! ... εχετε απο ψη για το συγκεκριμενο ταμπλετ ? γιατι απο αποψη κατασκευης πληρει τα θελω μου :)Mi Pad 4 plus 4/64 Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Καλημέρα θυμίστε μου λίγο γιατί έχω πολλά χρόνια να κάνω παραγγελία από Banggood -Gearbest τι επιλογή βάζουμε για ασφαλέστερη μέθοδο η αγορα θα ειναι tv box Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Mi Pad 4 plus 4/64 Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk ειχα το προηγουμενο μοντελο το μονο που με ενοχλει ειναιοι 8 ιντσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 ειχα το προηγουμενο μοντελο το μονο που με ενοχλει ειναιοι 8 ιντσες to PLUS EINAI 10' Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neoklis79 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Καλημέρα θυμίστε μου λίγο γιατί έχω πολλά χρόνια να κάνω παραγγελία από Banggood -Gearbest τι επιλογή βάζουμε για ασφαλέστερη μέθοδο η αγορα θα ειναι tv box Gearbest: Ολες οι Priority Επιλογές (Netherlands Registered PDM, EU Priority Line, EU Express, Priority Direct Mail, Europe Railway Priority Mail, Express for Electric Scooter only) είναι χωρίς τελωνείο. Βάση νομοθεσίας ότι έχει αξία κάτω από 22€ δεν υπόκειται έξτρα χρεώσεις οπότε επιλέγουμε ότι μέθοδο θέλουμε. Banggood: Επιλέγουμε πάντα Priority Direct Mail που είναι η ΜΟΝΗ εγγυημένη μέθοδος χωρίς τελωνείο μαζί με την μέθοδο European Railway Direct Mail που εμφανίζεται σε βαριά αντικείμενα όπως drones, ποδήλατα σκούτερ κ.α. Βάση νομοθεσίας ότι έχει αξία κάτω από 22€ δεν υπόκειται έξτρα χρεώσεις οπότε επιλέγουμε ότι μέθοδο θέλουμε. Η μέθοδος EU Priority Line στο Banggood είναι υπό δοκιμή Από 2fdeals έκανες παραγγελία τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Δέμα από banggood με αποστολή pdm στις 13/11, έχει κολλήσει και δε λέει να προχωρήσει: 14/11/19 18:08 - Item in transit, Europe Processing center Φυσιολογικό; Όχι ότι καίγομαι για παραλαβή, κάτι παπούτσια είναι, αλλα απο περιέργεια ρωταω... Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Gearbest: Ολες οι Priority Επιλογές (Netherlands Registered PDM, EU Priority Line, EU Express, Priority Direct Mail, Europe Railway Priority Mail, Express for Electric Scooter only) είναι χωρίς τελωνείο. Βάση νομοθεσίας ότι έχει αξία κάτω από 22€ δεν υπόκειται έξτρα χρεώσεις οπότε επιλέγουμε ότι μέθοδο θέλουμε. Banggood: Επιλέγουμε πάντα Priority Direct Mail που είναι η ΜΟΝΗ εγγυημένη μέθοδος χωρίς τελωνείο μαζί με την μέθοδο European Railway Direct Mail που εμφανίζεται σε βαριά αντικείμενα όπως drones, ποδήλατα σκούτερ κ.α. Βάση νομοθεσίας ότι έχει αξία κάτω από 22€ δεν υπόκειται έξτρα χρεώσεις οπότε επιλέγουμε ότι μέθοδο θέλουμε. Η μέθοδος EU Priority Line στο Banggood είναι υπό δοκιμή Από 2fdeals έκανες παραγγελία τελικά? Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, ναι έκανα παραγγελία και πήγαν όλα καλά πήρα ένα taifun gtr ο οποιος μου άρεσε πάρα πολύ, εσύ είχες πάρει μήπως τον tripod από atmizoo σκέφτομαι γιατί να τον πάρω. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 καλημερα παδια το ιδιο και σε εμενα οπως αλλους 14 Νοε 2019 18:44 Item in transit Europe Processing center αυτο πρωτη φορα συμβαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Tracking number σε αγορά είναι του τύπου LP00154920998150. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά αυτή η μέθοδος είναι untracked εκτός Κίνας σωστά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Tracking number σε αγορά είναι του τύπου LP00154920998150. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά αυτή η μέθοδος είναι untracked εκτός Κίνας σωστά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σωστά 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neoklis79 Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, ναι έκανα παραγγελία και πήγαν όλα καλά πήρα ένα taifun gtr ο οποιος μου άρεσε πάρα πολύ, εσύ είχες πάρει μήπως τον tripod από atmizoo σκέφτομαι γιατί να τον πάρω. Σωστά, πήρα και τον Menelaus, τρομερή γεύση, πιο αεράτος και με υπομονή στο στήσιμο. Έχω κοζάρει κ άλλους ατμοποιητές και μοντάκια αλλά προσπαθώ να συγκρατηθώ λίγο..:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 παιδια απο amazon uk δεν υπαρχει θεμα με τελωνειο η εχει αλλαξει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Σταμάτησαν τελωνείο κάτι ακουστικά, τι στέλνω και που;θενξ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Σταμάτησαν τελωνείο κάτι ακουστικά, τι στέλνω και που;θενξ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου ζήτησαν αποδεικτικό αγοράς; Άν ναι τότε θα σου λένε και τί θέλουν αλλά και το email που θα το στείλεις. Λογικά είναι το geta@elta-geta.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Ευχάριστα νέα παιδιά. Κινιτο παραγγελία 10-11-19 με pdm το έστειλαν με dhl και παρέλαβα σήμερα 26-11 με speedex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Ευχάριστα νέα παιδιά. Κινιτο παραγγελία 10-11-19 με pdm το έστειλαν με dhl και παρέλαβα σήμερα 26-11 με speedexΠληροφοριακά, την αλλαγή του tracking number απο dhl σε speedex που την βρίσκεις. Υποθέτω ηρθε μέσω Γερμανίας; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Μου ήρθε σήμερα μήνυμα στο viber από speedex με το νέο traking number και σήμερα μου το έφεραν κιόλας. Το traking number της dhl δείχνει ότι ειναι ακόμα Γερμανία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 παιδια απο amazon uk δεν υπαρχει θεμα με τελωνειο η εχει αλλαξει κατι? Εξακολουθεί να είναι στην ΕΕ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Σταμάτησαν τελωνείο κάτι ακουστικά, τι στέλνω και που;θενξ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν λέει awaiting customs inspection και το ποσό είναι μέχρι 22€ θα περάσει είχα θήκη για κινητό και πέρασε έτσι από AliExpress με SG post και όταν μου ήρθε είχε πράσινο αυτοκόλλητο "τελωνειακός ελεύθερο". Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts