Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια αν ξερεται τι παιζει με austria post (express) θελω να φερω απο κινα 5 φαναρια μηχανησ . βαροσ πακετοy 2.15kg διαστασεισ 50χ50cm .

θα το στειλει με austria post(express), και με ρωταει αν αναλαμβανω να πληρωσω τελωνειο εφοσων περασει !!!λογικα εφοσων απο κινα παει αυστρια μετα ΕΛΛΑΔΑ δε θα πληρωσω νομιζω ? τι λετε εσεισ η κανωλαθος ?!!

πρεπει να απαντησω συντομα αν το δεχομαι ,παρακαλω πολυ οποιοσ μπορει να με βοηθησει!!! ευχαριστω.

Ότι έρχεται από Κίνα κι ας είναι με austria post ( όπως και nl post κτλπ ) με κουριερ ( express ) έχει πολλές πιθανότητες να σταματήσει τελωνείο .

Συμφωνω 100% μαζι σου .

Μαλλον ο φιλος δεν εχει παραγγειλει απο κανενα Gearbest να δει την γλυκα σε περιπτωση που κατι παει στραβα στην παραγγελια .

Το vickmall δεν μπορει να κανει κατι παραπανω , για μενα ειναι αψογο μαγαζι .

Με την μόνη διαφορά ότι το Gearbest πουλάει αμέτρητα προιόντα σε κάθε πράγμα που μπορείς να φανταστείς, ενώ το vickmall λίγα και μόνο κινητά. Μιά φορά χρειάστηκε να δώσει σωστό after-sale σε πολλά άτομα μαζί και τα είδε σκούρα τα πράγματα.

υγ: ναι το vickmall είναι αξιόπιστο κατάστημα και όχι δεν λέω ότι το gear είναι μια χαρά. Απλά μην συγκρίνουμε την εξυπηρέτηση του μικρομάγαζου της γειτονιάς μας με την αλυσίδα καταστημάτων.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σε 4 διαφορετικές ημερομηνίες έφτασαν στην Ελλάδα και ήταν σε ένα σάκο;

Πώς γίνεται αυτό;

Είδα που ανέβασαν αυτό με την καθυστέρηση πέρσι αλλά ήταν μόνο μια ημερομηνία αν θυμάμαι καλά 27/3.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μα η καθυστέρηση σε μας ξεκινά από τις 27/3 που γράφει ότι έφτασε Ελλάδα μετά 29/3, 31/3 και 2/4(δε γνωρίζω αν υπάρχει και πιο μετά ημερομηνία με καθυστέρηση).

Πώς γίνεται όλα αυτά να ήταν σε έναν σάκο;

Το είπαμε πολλές φορές ... ο αριθμός που δίνει η SG ΔΕΝ είναι αριθμός σάκκου, αριθμός αποστολής είναι ....

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Θα περιμένω μέχρι 15 Μαιου και μετά dispute. Ελπίζω να ερθει. Ειμαι απο την τυχερη φουρνια 29/3 :wacko:

Και εγώ έτσι σκέφτομαι να πράξω....παραγγελία από Vickmall 24/3......έδωσαν tracking number 25/3 (RF384917150SG) και έκτοτε αγνοείται.....

Number: RF384917150SG

Package Status: In Transit

Destination Country: Greece

2016-03-29 16:03 SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD

Origin Country: Singapore

2016-04-02 00:00 Arrival at Destination Post (Country: GR)

2016-03-29 00:00 Despatched to overseas (Country code: GR)

2016-03-27 00:00 Received from Customer

======================================

Powered by http://www.17track.net

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

RI900989641CN

Μια χαρά τα πράγματα και με CN, 20 μερούλες.

Όντως, και εγω 2 αγορές από ebay, παρέλαβα σήμερα untracked με china post, 20 μέρες από την αγορά.

Sent from my Onda V975m using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Έχω ένα αντικείμενο το οποίο έρχεται από Κίνα με 4PX και τα status μου είναι αυτά:

2016-05-04 14:03 GRATH / parcel dispatched from original office

2016-04-29 23:59 SINGAPORE / Arrive at Airport

2016-04-29 18:00 HONGKONG / Depart from Airport

2016-04-29 14:00 HONGKONG / Arrive at facility

2016-04-26 18:27 Yiwu,China / Shipment arrived at facility

2016-04-26 18:27 Yiwu,China / Shipment operation completed

2016-04-23 12:16 Shipment information received

Ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1)Ποιός θα μου το φέρει το αντικείμενο (ΕΛΤΑ,Courier,4PX (απίθανο, γιατί δεν έχει στην Ελλάδα γραφεία);

2)Πώς θα μου έρθει το αντικείμενο, απλό ή συστημένο. (Όλα τα απλά τα βρίσκω ή κατεστραμμένα ή πολύ απλα χαμένα)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Έχω ένα αντικείμενο το οποίο έρχεται από Κίνα με 4PX και τα status μου είναι αυτά:

2016-04-29 23:59 SINGAPORE / Arrive at Airport

2016-04-29 18:00 HONGKONG / Depart from Airport

2016-04-29 14:00 HONGKONG / Arrive at facility

2016-04-26 18:27 Yiwu,China / Shipment arrived at facility

2016-04-26 18:27 Yiwu,China / Shipment operation completed

2016-04-23 12:16 Shipment information received

Ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1)Ποιός θα μου το φέρει το αντικείμενο (ΕΛΤΑ,Courier,4PX (απίθανο, γιατί δεν έχει στην Ελλάδα γραφεία);

2)Πώς θα μου έρθει το αντικείμενο, απλό ή συστημένο. (Όλα τα απλά τα βρίσκω ή κατεστραμμένα ή πολύ απλα χαμένα)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το tracking number έχει λογικά αυτή τη μορφή RFXXXXXXXXXSG οπότε: 1) ΕΛΤΑ 2) Συστημένο.

Παρόμοια κι εγώ:

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 02-05-2016 05:29 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 03-05-2016 07:38 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 03-05-2016 07:48 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Υπήρξε κάποια καθυστέρηση, μάλλον για τις αργίες. Ούτε σήμερα δεν κούνησαν. Ελπίζω να κουνηθούν αύριο ... :p:p

Καμια εξελιξη ειχες ; εγω τιποτα ακομα .

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 29-04-2016 19:57 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 03-05-2016 08:49 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 03-05-2016 08:59 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 03-05-2016 13:40 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Προσωπικα δεν μου εχει ξανατυχει να κολλαει δεμα στο κεντρο διαλογης τοσες μερες , εχει τυχει σε καποιον απο εσας ρε παιδια ;;;

Ουτε μερα δεν μενουν εκει , οχι 3 μερες που ειναι το δικο μου ...

Στο αεροδρομιο ναι , αλλα στο κεντρο διαλογης ΠΟΤΕ !!!

Edited by snapy13

καλημερα παιδια, εκανα και εγω dispute,πριν απο 9 ημερες, ποτε περιμενω απάντηση ?

Αν εκανες claim τοτε σε 10 εργασιμες συνηθως βγαζει αποφαση το paypal.

Ξερει κανεις αν ειναι ανιχνευσιμο και σε ποιο site το παρακατω

NL14621480781492

Παιδιά παράγγειλα απο banggood με EMS(Singapore Post) Θα μου έρθει με ΕΛΤΑ? Επίσης Θα έχω κανένα πρόβλημα με το τελωνείο? Edited by impreza_sti
Απαγορεύονται οι συζητήσεις και οι αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου

Καλημέρα ..σήμερα λόγο απεργίας θα κινηθεί τίποτα ?

Γνωριζει κανεις κατι για απεργια στα ελτα ?

Παιδιά παράγγειλα απο banggood με EMS(Singapore Post) Θα μου έρθει με ΕΛΤΑ? Επίσης Θα έχω κανένα πρόβλημα με το τελωνείο?

EMS και SG δεν ταιριάζουν.

Κάτι κάνεις λάθος.

Edited by impreza_sti

Παιδιά παράγγειλα απο banggood με EMS(Singapore Post) Θα μου έρθει με ΕΛΤΑ? Επίσης Θα έχω κανένα πρόβλημα με το τελωνείο?

Δυστυχώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες ...

EMS και SG δεν ταιριάζουν.

Κάτι κάνεις λάθος.

Εσύ κάνεις λάθος, η SG έχει και EMS ....

Edited by impreza_sti

Παιδιά αγόρασα εκ νέου το κινητό από το EU Warehouse του minideal...

Η παραγγελία έγινε στις 3/5 το πρωί. Σήμερα είναι 6/5 και ακόμα δεν μου έχουν στείλει ούτε tracking number.

Μίλησα με κάποια Linda στο chat και λέει ότι το έχουν στείλει σίγουρα απλά περιμένουν ενημέρωση από το ταχυδρομείο.

Ισχύει κάτι τέτοιο; Αν το είχαν στείλει δε θα έπαιρναν κατευθείαν tracking number;

Έχετε εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα;

Παιδιά αγόρασα εκ νέου το κινητό από το EU Warehouse του minideal...

Η παραγγελία έγινε στις 3/5 το πρωί. Σήμερα είναι 6/5 και ακόμα δεν μου έχουν στείλει ούτε tracking number.

Μίλησα με κάποια Linda στο chat και λέει ότι το έχουν στείλει σίγουρα απλά περιμένουν ενημέρωση από το ταχυδρομείο.

Ισχύει κάτι τέτοιο; Αν το είχαν στείλει δε θα έπαιρναν κατευθείαν tracking number;

Έχετε εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα;

Δεν είναι και από τα πλέον αξιόπιστα .... :X

Μαγκες 48 ωρη απεργια. Μην περιμενετε τιποτα, επεσε και το Πασχα - πρωτομαγια ! Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων
::X

Έχουμε εξελίξεις.το τελευταιο κινητό που παραγγελία από minideal στις 26 Απριλίου με sing post ήρθε σήμερα .φάνηκε στο αεροδρομιο..τα αλλά απο vickmall ενα με άφιξη 2 και το άλλο με 18 Απριλίου τίποτα ακομα

Παιδια και εγω εχω παρει απο minideal 5 κινητα απο το 2013 και μετα, το τελευταιο κολλησε 11/4/16 στο αεροδρομιο, οπως και σε αλλους εδω μεσα, παντως και εγω μετα το dispute, θα παραγγηλω απο την ευρωπαικη τους αποθηκη.

Μαγκες 48 ωρη απεργια. Μην περιμενετε τιποτα, επεσε και το Πασχα - πρωτομαγια!

Δεν πιστεύω να απεργούν, τρία δικά μου ήλθαν 3, 4 και 5 του μηνός και σήμερα κινούνται κανονικά ...

Edited by impreza_sti

Έχουμε εξελίξεις.το τελευταιο κινητό που παραγγελία από minideal στις 26 Απριλίου με sing post ήρθε σήμερα .φάνηκε στο αεροδρομιο..τα αλλά απο vickmall ενα με άφιξη 2 και το άλλο με 18 Απριλίου τίποτα ακομα

Μου κανεις μια χαρη? Μπορεις να δεις με το κινητο σου το δικο μου και να μου στηλεις τι λεει? RF387651601SG

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν πιστεύω να απεργούν, τρία δικά μου ήλθαν 3, 4 και 5 του μηνός και σήμερα κινούνται κανονικά ...

http://www.postnet.gr/

::X