Jump to content

snapy13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    472
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About snapy13

  • Ημ. Γέννησης 14/06/1966

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

snapy13's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

10

Φήμη

  1. Εκτός των άλλων είναι και φασίστες. Μόλις μου διέγραψαν το μύνημα μου στην σελίδα τους Ελληνικά ταχυδρομεία στο fb και με μπλοκαραν επειδή τους έγραψα τα αυτονόητα.
  2. Εννοείται φίλε μου . Οποιος παραλαμβάνει είναι συνένοχος στο "έγκλημα".
  3. Αυτό με το 15αρι είναι τραγικό τουλάχιστον. Και αρκετοί δεν το έχουν καταλάβει , διαβάζοντας σχόλια στα social media. Σαν να σε σταματάει η τροχαία για έλεγχο όταν οδηγείς , να μην σου βρίσκει κάτι για πρόστιμο ,αλλά να σε χρεώνει επειδή σε σταμάτησε για έλεγχο !!! Γελοίοι τύποι σε ένα γελοίο κράτος .
  4. Σωστός φίλε μου ,έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι. Δεν φτάνει που μας έρχονται παραγγελίες μετά από 4 μήνες ( σήμερα πήρα 2 από Οκτώβριο !!! ) θέλουν να περάσουν κι αυτό το νταβατζιλιδικο 15αρι . Εγώ περιμένω 4 παραγγελίες των 5-10 ευρώ. Σε όποια μου ζητηθεί το 15€ δεν θα την παραλάβω εννοείται. Προτείνω να κάνουν όλοι το ίδιο. Και φυσικά καταγγελία.
  5. Κι εγώ έτσι νόμιζα ,αλλά αυτό το import clearance success με παραξένεψε λίγο. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου
  6. Καλημέρα. Περιμένω ένα ρολόι της κόρης μου ,αγορασμενο από Αλί 20€ . Το tr.nr. μου γράφει ότι στις 21/11 ήρθε Ελλάδα και σήμερα μου έβγαλε import clearance success. Οι πληροφορίες δεν είναι από ΕΛΤΑ αλλά από τον Κινέζο. Να ρωτήσω τώρα. Αν μου ερθει να πληρώσω δασμούς κ.τ.λ. πως θα αποδείξω ότι πλήρωσα 20€ ? Ευχαριστώ πολύ
  7. Απο Οκτώβριο παραγγελία της γυναίκας μου ήρθε χτες!!! Εγώ ευτυχώς έχω σταματήσει τις παραγγελίες κι έχω ηρεμήσει με τους τραγικούς στα ΕΛΤΑ. Μόνο από banggood με priority αν χρειαστώ τίποτα.
  8. Τώρα μίλησα πάλι μαζί τους, είπαν περιμένω μέχρι τις 6 που τελειώνουν οι ενέργειες για μετάβαση σε vdsl. Αντε να δούμε... ΥΓ Όλα κομπλέ, στις 3 έγινε η σύνδεση. Ταχύτητες σούπερ!
  9. Καλημέρα. Έχω κάνει αίτηση αλλαγής από adsl Vodafone σε vdsl Vodafone. Μου είχαν στείλει μυνημα ότι η ενεργοποίηση θα γίνει σήμερα 15/5. Απο χτες 14/5 το πρωί στις 9 είμαι χωρίς ίντερνετ και τηλέφωνο. Μίλησα μαζί τους και ούτε αυτοί δεν γνώριζαν γιατί εγινε μια μέρα νωρίτερα η αποσύνδεση. Τέλος πάντων ακόμα φυσικά δεν έχει γίνει κάτι, είμαι χωρίς ίντερνετ. Γνωρίζει κάποιος τι ώρες περίπου κάνουν τις αλλαγές, μεσημέρι, απόγευμα; Ευχαριστώ
  10. Τόσα ειπαν και σε εμένα δηλαδή 20€ + 4.90€, σήμερα έκανα την αίτηση για αλλαγή σε Vdsl 50. Από ταχύτητα τι λέει ρε παιδιά, το πλησιάζει το 50αρι. Η adsl μου με το ζόρι φτάνει το 900 kbp/s τώρα.
  11. Τόσα θα ήταν σούπερ! Ήσουν κι εσύ σε Adsl Vodafone πριν; Αν δεν σε κουράζω πες καμια λεπτομέρεια.
  12. Καλημέρα. Είμαι στην Vodafone adsl και θέλω να μεταβώ στο vdsl της Vodafone. Το συμβόλαιο λήγει σε 9 μήνες και δεν μπορώ να πάω σε άλλη εταιρεία λόγω της ρητρας. Αυτή την στιγμή πληρωνω 20,5 € τον μήνα. Θέλω να μάθω πόσο θα πληρώνω για vdsl ( το πιο απλό πρόγραμμα, μόνο το ίντερνετ με ενδιαφέρει) και αν μπορώ να τους πιέσω για μια καλύτερη τιμή ποιο πιστεύετε ότι είναι το κατώτερο όριο τιμής που μπορούν να μου κάνουν; Μου είπαν θα με καλέσουν αύριο από το τμήμα προσφορών και θα ήθελα να ξέρω τι παίζει περίπου με τις τιμές τους. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...