Jump to content

Machima

Members
  • Δημοσιεύσεις

    79
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Machima

  1. Τελικα ηθελε 2 μερες για να μπουνε τα λεφτα μετα το refund. Τελος καλο ολα καλα . Ty σε ολους ! Εαν εχετε καμια απορια καντε μου Pm.
  2. Γινεται να γινει refund και να μην εχεις τα λεφτα αμεσα στον λογαριασμο? Δηλαδη δεν δοθηκε ακομη εντολη πληρωμης???? Ειμαστε σιγουροι οτι εγεινε refund ? Η πρεπει να σπασω μπαλες στο Vickmall?
  3. Μαγκες δεν πηρα refund πισω...... Δεν γινεται να κανω πληρωμη https://i.imgsafe.org/808050efd7.png Υπαρχει κανενα προβλημα μηπως με τις πληρωμες με paypal??
  4. Φιλε δεν ξερω... Πηρα Refund σημερα απο Vickmall και προπσαθω απο εδω να παρω αλλα τιποτα... https://i.imgsafe.org/808050efd7.png Παιζει να μην μπηκανε τα λεφτα ????? Η απλος εχει προβλημα το συστημα??
  5. Εγω προσπαθω να αγορασω απο skroutz με Paypal και δεν γινεται. ΓΙΑΤΙ??
  6. Καλησπερα. Eκανα claim μεσω paypal τα χρημτα μπηκανε?? https://i.imgsafe.org/808050efd7.png Kαι εαν ναι μπορω να τα χρησημοποιησω για παραγγελια??
  7. Τελικα εγινε refund??? https://i.imgsafe.org/7dfe24425f.png https://i.imgsafe.org/7e0f496a4c.png
  8. Καλησπερα μετα τις 5 εργασιμες αφου πηρες τα χρηματα σου πισω ποτε φανηκανε στο Paypal balance? Μπορεις να τα χρησημοποιησεις κατευθειαν τα λεφτα μολις φανουνε?
  9. Υπαρχει περιπτωση να παρουμε τα λεφτα μας πισω εαν το ζητησουμε απο το Vickmall? Να μας κανουνε refund απο το καταστημα και να βαλουνε το πακετο που το στειλανε για επιστροφη? ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ περιμενω ηδη 2 μηνες και μου λεει το paypal τωρα περιμενε αλον ενα μηνα και βλεπουμε............................
  10. Θελω βοηθεια για θα το σπασω στο τελος ! E-mail δεν εχω για να μπω να στειλω τα Screenshots αλλα τους εστειλα τα Link με upload απο το Paypal account . Δεν εχω το e-mail επειδη ειναι φιλου μου και δεν το βρισκει Πηγα στο Paypal Help center και αυτο που μου ζηταει να κανω για να αποδειξω το claim μου δεν υπαρχει. Η δεν ξερω εγω https://i.imgsafe.org/da55264c3c.png https://i.imgsafe.org/da555de405.png Και κατι ακομη το Message center δουλευει η το εχουνε για μοστρα ? Μηνυμα δεν εχω παρει μεχρι στιγμης μεσα απο το Paypal.
  11. Αυτο το πραγμα ειναι απιστευτο ! Περιμενα 2 μηνες το πακετο απο Vickmall εκανα Dispute - Claim τους εδωσα τα παντα απο Screenshots ακομη και επισημο εγγραφο απο EΛΤΑ οτι δεν ειναι Ελλαδα και μου ερχεται χθες μηνυμα περιμενε εως τις 16 Ιουνιου. Δηλαδη περιμενω 10 μερες μετα το claim +16 ................ Ρε αι στο διαο λο να πουμε
  12. Καλησπερα, περιμενα 3 εργασιμες μετα το claim και το δεμα μου ειναι σε αυτο το σταδιο. Τι πρεπει να κανω? Δεν μου στειλανε κανενα μηνυμα στο paypal.
  13. Κανονικα 3 μερες δεν κανει να απαντηση το Paypal μετα το claim η κανω λαθος? Εστειλα τα Screenshots σε μορφη Link μεσα απο το Μessage Center του Paypal, θα τα δουνε η θα τα διαγραψουνε?
  14. Εκανα πριν απο λιγο το claim. Τωρα θα πρεπει να κανω Respond ? Η περιμενω?
  15. Ποιος εχει κανει Claim να με βοηθησει? Ειμαι εδω More options Escalate this dispute to a PayPal claim Close this dispute Got the item but it's not what you expected? Change your reason for this dispute.'' Παταω στο Escalate this dispute to a PayPal claim και μετα στελνω το μηνυμα και τις εικονες σε Links?
  16. Σε ποια κατηγορια βαζουμε τα κινητα ? Δεν εχει επιλογη στο Dispute. Επισης πως αποδεικνυουμε οτι το δεμα δεν ειναι Ελλαδα ενω το 17track το εμφανιζει εδω?
  17. Αρα δεν ειναι στανταρ. Ωραια . Εαν δεν απαντησω στον αναλογο χρονο χανω και το claim? Και κατι ακομη γιατι εγω νομιζα οτι σου στελνουνε μηνυμα στο Paypal account?
  18. Ποσες μερες μετα το Dispute σου στελνει μηνυμα το paypal για να στηλεις screeenshots? Το μηνυμα ερχεται στο paypal account η στο e-mail? Εχω κανει με paypal φιλου μου την πληρωμη και για να ανοιξει με το κινητο του το account πρεπει να κανω ταμα στην Παναγια. Μετα απο ποσες μερες να τον ενοχλησω?
  19. Ειναι καμια αργια σημερα για τους Κινεζους? Το chat ειναι off απο το Vickmall.
×
×
  • Create New...