Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

enigmaticos, αν καταλαβα καλα θελεις να διαχωρισεις εντελως τους 2 αριθμους σαν να ηταν σε διαφορετικες καρτες. Οταν ο πρωτος ειναι ανοιχτος και σε παιρνουν στον 2ο να λεει οτι το εχεις κλειστο/να βγαινει ειδοποιηση κλησεων και ομοιως οταν εχεις ανοιχτο το 2ο τα ιδια να συμβαινουν με το 1ο αντιστοιχα; Εαν θελεις κατι τετοιο τοτε σβησε και τους 2 αριθμους απο το μενου της 2σε1 και κανε 2 εναλλαγες στην σειρα! Οτι αλλαγη κανεις θελει ΔΥΟ εναλλαγες (γραμμη1->γραμμη2->γραμμη1) για να δουλεψει σωστα!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

den λειτουργει σε μερικα τηλεφωνα το να σβησεις τα νουμερα!στο 3230 μου ΔΕΝ κανει τιποτα το σβησιμο των νουμερων!εγω θα ηθελα στην πρωτη γραμμη που ειναι το συμβολαιο να εχω την υπηρεσια ειδοποιησης,γινεται?εχω μιλησει πανω απο μια ωρα με τουλαχιστον 5 ατομα στην τιμ και ακρη δεν βγαλαμε....

Εαν ακυρωθει η προωθηση του 1ου στο 2ο τοτε θα εχεις ειδοποιηση κλησεων. Η μονη λυση εναι να σβησεις απο τον αριθμο2 το νουμερο και να κανεις 2 εναλλαγες γραμμων (1>2 και 2>1)

Εαν ακυρωθει η προωθηση του 1ου στο 2ο τοτε θα εχεις ειδοποιηση κλησεων. Η μονη λυση εναι να σβησεις απο τον αριθμο2 το νουμερο και να κανεις 2 εναλλαγες γραμμων (1>2 και 2>1)
ακομα και αν ακυρωθει η προωθηση(ειτε μεσω του μενου του 2 σε 1 ειτε με ##62#ακουστικο) στην πρωτη κληση προς τον αριθμο ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΗΣΕΩΝ.την πρωτη φορα και εγω χαρηκα γιατι λειτουργησε η ειδοποιηση αλλα με την πρωτη κληση ακυρωθηκε...

ακομα και αν ακυρωθει η προωθηση(ειτε μεσω του μενου του 2 σε 1 ειτε με ##62#ακουστικο) στην πρωτη κληση προς τον αριθμο ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΗΣΕΩΝ.την πρωτη φορα και εγω χαρηκα γιατι λειτουργησε η ειδοποιηση αλλα με την πρωτη κληση ακυρωθηκε...

Πρέπει να ΄γίνεται συνεχώς η ίδια διαδικασία αλλιως με την πρώτη εναλλαγή η κλήση ενεργοποιουνται ξανά οι προωθήσεις.

Try Me

Χμ... σε εμενα δεν το κανει αυτο... Εχει μονιμα προωθησεις στην ειδοποιηση το 1ο και προωθηση το 2ο στο 1ο. Μηπως δεν το κανεις με συσκευη που υποστηριζει την υπηρεσια αυτη σωστα; Το λεω γιατι το Samsung D500 την υποστηριζει επισημα και σε εμενα δουλευει σωστα!

Φραγή μηνυμάτων από ΤΙΜ ?

ρε παιδιά συχνά πυκνά μου βγάζει όταν στέλνω μήνυμα "φραγή μηνυμάτων"

Τι μπορεί να συμβαίνει ? μετά από λίγο μπορώ

Το κάνει σε κανέναν άλλον ?

μηπως ο παραληπτης ειναι Q?? εμενα εκει μου το κανει καποιες φορες..

Never Give Up:!:

Join friend!

μηπως ο παραληπτης ειναι Q?? εμενα εκει μου το κανει καποιες φορες..

Οχι

Σε βόνταφον στέλνω ( στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ εταιρία που έφυγα και το μετάνιωσα για να πάω στην Τιμ που είναι χάλια )

Αυτό που δεν έχω τσεκάρει ακόμα είναι αν χρεώνομαι τα μηνύματα

Δεν βλέπω την ώρα να πάω Q να ησυχάσω

κοιτα καντο αποθηκευση αυτο που στελνεις..και αφου το αποθηκευσεις πχ στα προχειρα...ξανα στειλτο

και σε μερικα βονταφον μου το κανει..

Join friend!

Μωρέ ας μην είχα τη μία ώρα δωρεάν και θα σου έλεγα εγώ .Που έχει 9 το sms και η Q το έχει 6

Ποτέ δεν την πήγαινα την ΤΙΜ αλλά ήθελα να αποφύγω τα vodafonelive menu

Το μηνυμα το στελνεις δημιουργωντας νεο απο το μενου της συσκευης ή πατας απαντηση σε καποιο που σου εχει στειλει ΗΔΗ ο αριθμος βονταφον;

ΕΓΩ!!!! ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΛΛΑΓΗ FIRMWARE ΑΠΟ ΝΟΚΙΑ ΜΗΠΩΣ ΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ

Αν και εψαξα στο forum δεν μπορεσα να βρω καπου οδηγίες για την ενεργοποίηση του τηλεφωνητη σε καρτοκινητό ΤΙΜ. Επίσης πληροφορίες δεν κατάφερα να βρω ούτε στο site της ΤΙΜ (ούτε περίμενα βεβαια κατι τέτοιο), ούτε και στο 122.

Μήπως είναι εύκολο κάποιος να μου δώσει τα φώτα του?

Ακόμα θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει ακόμα το ότι δεν μπορεί να δουλέψει ο τηλεφωνητής παράλληλα με την υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων?

Χμμμ δεν είμαι σίγουρος .Λες να παίζει ρόλο ? θα το τσεκάρω την επόμενη φορά

Νομίζω και οι δύο περιπτώσεις έχουν τύχει

καλημερα,

λοιπον φιλε μου θα πατησεις **62*693555και μετα το προθεμα 693#

πχ το κινητο σου ειναι 6932 567891 οποτε πατας **62*6935552567891#

αυτο ειναι οταν εισαι εκτος δικτυου και οταν το εχεις κλειστο

αν θελεις οταν ειναι κατελειμενο **61*

Join friend!

αν θελεις οταν ειναι κατελειμενο **61*

Το **61* είναι για την περίπτωση που προωθείται όταν δεν απαντάει κανείς αφού χτυπήσει το κινητό για κάποια ώρα.

Ο κωδικός προώθησης σε περίπτωση κατειλημένης γραμμής είναι **67*

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Το 693555ΧΧΧΧΧΧΧ ειναι για νουμερα 693ΧΧΧΧΧΧΧ. Εαν εχεις ερθει απο φορητοτητα παιζει αλλο νουμερο.

και σε μένα το κάνει αυτό όταν στέλνω σε vodafone. :mad: στη 2η προσπάθεια όμως πάει κανονικά... :O

μήπως να πάρουμε τηλ στο cc να δούμε τι παίζει;

Ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια. Κατι ακόμα θα ήθελα ομως. Ωραία τον ενεργοποίησα, αν θέλω καποια στιγμή να τον απενεργοποιήσω τι κάνω?

re c billakos, to kanie se merika Q, to kanei se merika vodafone....... diladi.... :X Telestet eixa tote poy idrythike..eixa syndesi kai entaksei, arxi itan twra, (sxedon)ola dikaiologoyntan... Twra meta apo xronia ginomai syndromitis kartokinitis TIM kai ektos apo kapoia alla provlimatakia poy exw paratirisei, to kentro mhnymatwn tis paramenei to idio me tote :wacko: Den lew oti den exei KAI thetika.. omws kaka ta psemata stin antipali etairia twn 900MHz nomizw oti ola doyleyan arketa armonika. Ayto poy stelneis panw apo mono minima (diplo, triplo...) kai den paradidete panta (to 70% argei) stin wra toy eilikrina soy lew, to thimame epi arxes epoxis tis telestet.... :!: Diavazontas diafora post edw eksorgizomoyn, gia tin tosi epithesi, omws an synergasteis me tin TIM gia 3 mines kai panw kai exeis xrisimopoihsei panw apo to 50% twn ypiresiwn tis, katalavaineis oti kati den paei kala... :scared:
:)

Παλιό και γνωστό πρόβλημα, για το οποίο δεν φταίει η TIM ή οποιοδήποτε άλλο δίκτυο, αλλά οι ρυθμίσεις κάποιων συσκευών.

Ας τα πάρουμε από την αρχή: Μερικά κινητά τηλέφωνα (κυρίως Nokia) έχουν στις ρυθμίσεις τους μια επιλογή "Απάντηση μέσω ίδιου κέντρου". Αυτό σημαίνει ότι στα μηνύματα που θα σας στείλουν οι άλλοι, η απάντησή θα σταλεί μέσω του δικού τους κέντρου.

Συγκεκριμένα, ας πούμε ότι κάποιος έχει Vodafone ή Q ή Cosmote και έχει ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις μηνυμάτων του κινητού του την "απάντηση μέσω ίδιου κέντρου". Όταν αυτός σας στείλει μήνυμα και εσείς επιχειρήσετε να του απαντήσετε άμεσα, πατώντας απάντηση, το δικό σας κινητό θα προσπαθήσει να στείλει την απάντηση μέσω του κέντρου του αποστολέα. Όμως επειδή το κέντρο μηνυμάτων του αποστολέα ανήκει σε άλλο δίκτυο, δεν μπορείτε να στείλετε μήνυμα μέσω αυτού, γιατί εσείς έχετε TIM. Αντίθετα, αν προσπαθήσετε να στείλετε SMS στον αποστολέα δημιουργώντας νέο μήνυμα, το κινητό θα χρησιμοποιήσει το κέντρο μηνυμάτων της TIM κι έτσι το μήνυμα θα φύγει κανονικά. Γι' αυτό, όπως παρατήρησε κάποιος πριν, αν το αποθηκεύσετε στα πρόχειρα και προσπαθήσετε να το ξαναστείλετε, μετά φεύγει χωρίς πρόβλημα.

Μάλιστα σε πολλά κινητά όπως Series 60 θα δείτε σε κάποια εισερχόμενα μηνύματα τη φράση "Ορίστε κέντρο αποστολής", αν ο άλλος σας τα έστειλε έχοντας στο κινητό του ενεργή την απάντηση μέσω ίδιου κέντρου. Αυτό γίνεται για να σας προειδοποιήσει το κινητό ότι αν απαντήσετε απευθείας, το μήνυμα δεν θα σταλεί.

Λύση: Πείτε στα άτομα με τα οποία σας παρουσιάζεται το πρόβλημα να απενεργοποιήσουν στις ρυθμίσεις μηνυμάτων του κινητού τους την "απάντηση μέσω ίδιου κέντρου". Έτσι θα μπορείτε να τους απαντήσετε άμεσα στα μηνύματά τους, χωρίς να βλέπετε αυτό το σφάλμα. Αυτό λέω κι εγώ πάντα στους άλλους και το πρόβλημα διορθώνεται αμέσως. Φυσικά απενεργοποιήστε κι εσείς στο δικό σας κινητό αυτή την επιλογή (αν υπάρχει), για να μην έχει το ίδιο πρόβλημα κάποιος συνδρομητής άλλου δικτύου, όταν προσπαθεί να σας απαντήσει.

this signature is under heavy construction

Ayto den anairei oti to kentro mhnymatwn tis exei kapoia provlimata :O Parola ayta exeis dikio se ayto, an kai nomiza oti anike sta kinita me tis monoxromes prasines othones kai pleon stamatise. :w00t:
:)

Ayto den anairei oti to kentro mhnymatwn tis exei kapoia provlimata :O

Κανένα πρόβλημα δεν έχει το κέντρο μηνυμάτων της.-

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked