Jump to content

EVIAN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    179
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About EVIAN

  • Ημ. Γέννησης 10/01/1980

EVIAN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι την βοήθεια σας... Είχα εώς σήμερα το 3G 16GB jailbroken and unlocked και όλα ήταν καλά... έως σήμερα που απέκτησα το 3GS 32G με firmware 3.1... Πως μπορώ να έχω την συσκευή μου jailbroken and unlocked pls??? Έχω μπερδευτεί... Ευχαριστώ
  2. Το κινητό σε γενικές γραμμές είανι αρκετά λειτουργικό χωρίς προβλήματα, κολλήματα και ταχύτατο ακόμα και σε πολλές λειτουργίες μαζί... Το συστήνω ανεπυφύλακτα... Υ.Γ Το μόνο αν μπορούμε να πουμε θέμα που με απασχολεί τελευταία και ψάχνω να βρώ μία λύση είναι το εξής: Κάθε φορά που διαβάζει την κάρτα το κινητό(επανεκκίνηση) ορίζεται ενεργό από την κάρτα το sms centre του καρτοκινητού της εταιρείας ενώ έχω συμβόλαιο - και δεν αλλάζω ποτέ κάρτες-, έτσι πρέπει κάθε φορά να το αλλάζω στον αριθμό κεντρού μυνημάτων του συμβολαίου.... Μήπως έχει καμμία ιδέα κανείς??
  3. Από εδώ: http://europe.nokia.com/A41139015 :) Σευχαριστώ ioterl :)
  4. Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τα παιχνίδια και τις εφαρμογές που είχε η μαμίσια κάρτα μνήμης?? Έκανα format και τα έχασα δυστυχως :( και τα θέλω πίσω....:O
  5. Το απέκτησα και εγώ εδώ και μία εβδομάδα και έχω εντυπωσιαστεί... Η πληρότητα του σε λειτουργίες και το κομψό design είναι τα ισχυρά ατου του Ε66.... Πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές..:D
  6. Παιδες μου απάντησε η Alphacopy το κινητο είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα!!
  7. Πρέπει να ΄γίνεται συνεχώς η ίδια διαδικασία αλλιως με την πρώτη εναλλαγή η κλήση ενεργοποιουνται ξανά οι προωθήσεις.
  8. EVIAN

    Wind BlackΒerry

    Δεν είναι τυπογραφικό λάθος έχουν και τα δύο bluetooth!!
  9. Αυτές οι συσκευές μπορεί να υποστηρίζουν την υπηρεσία EDGE αλλά δεν είναι ακόμα η τεχνολογία διαθέσιμη απο τα δίκτυα της Ελλάδος!!
  10. Ναι είχα μιλήσει όλα τα 240 λεπτα + τα 35!
  11. Guys εκανα εναν προχειρο υπολογισμο σε λογαριασμο στον οποιο ειχα αρκετες κλησεις προς 1260 (περιπου 35 λεπτα) απο τα οποια τα δωρεαν λεπτα που ειχα 240 συγκεκριμενα δεν έχουν αφαιρεθεί!!!!! :D Μηπως λοιπον δεν ηξερε που παν τα τεσσερα η συγκεκριμενη υπαλληλος που απαντησε στο mail!!!! :shoot: Μου φαινεται παρα πολυ χοντρο να ισχυει αυτο :cry: !!!
  12. Παιδια δεν εχει δωσει στην αγορα την υπηρεσια ουτε εχει αναφερθει τιποτα για το ποτε θα ειναι ενεργη απο το δικτυο,ειτε το παρεχει η εκαστοτε συσκευη ειτε οχι δεν ΠΑΙΖΕΙ!!!!!Οποτε περιμενουμε!!!!
  13. Οχι δυστυχως δεν παιζει ακομα η υπηρεσια 2 in 1 usim ακομα!!
  14. Θα την έχεις 30 μέρες απο την ημερομηνία που θα ενεργοποιήσεις την προσφορά!! :rolleyes:
×
×
  • Create New...