Jump to content

Datum Processor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    250
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Datum Processor

  • Ημ. Γέννησης 02/04/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Datum Processor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οκ ευχαριστώ :) τους έκανα εξαγωγή, τώρα στο κινητό σε πιο φάκελο τους βάζω για να εμφανίζονται???
  2. stendor έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και διαγραφή αρχείων στο κινητό και πλέον το κινητό δεν έχει καθόλου τηλέφωνα ούτε στην κάρτα sim.... ο τηλεφωνικός κατάλογος είναι μόνο στο backup που βρίσκετε στον υπολογιστή απο αυτό που έκανε το ovi suite... γίνετε χωρίς επαναφορά να έχω αλλιώς τον τηλεφωνικό κατάλογο αυτό?
  3. Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων με διαγραφή αρχείων και νομίζω πως είναι εντάξει..... Μπορώ με κάποιο τρόπο να πάρω την τηλεφωνικό κατάλογο απο το backup που έχω στον υπολογιστή απτο ovi suite χωρίς να το επαναφέρω στην συσκευή?
  4. πάτησα στο κινητό εκεί στην αναβάθμιση και νομίζω μου λέει να περάσω την 013.016 .... δεν ξανακάνω επαναφορά με ρυθμίσεις εφαρμογές κλπ..... δεν ξέρω αν φταίει αυτό... τι άλλο μπορώ να κάνω τώρα??
  5. Γεια σας.... έχω κι εγώ το nokia C7 και αντιμετώπισα τα εξής...... όσο είχε την προεγκατεστημένη του έκδοση, όλα πήγαιναν καλά...... έκανα και τις αναβαθμίσεις που βγήκαν κλπ ολα οκ..... έκανα και backup στον υπολογιστή...... Βγήκε η νέα έκδοση η 013.016 νομίζω.... την πέρασα κι απο τότε το κινητό κολλάει μου φαίνεται και πάει πιο αργά......... ακόμα και τα βιντεάκια έχω την εντύπωση ότι δεν ανοίγουν το ίδιο με πριν....... Το έδωσα σε nokia care και ξαναπέρασαν την ίδια έκδοση. Μετά το κινητό πήγαινε κάπως καλύτερα...... Το θέμα είναι ότι στις αναβαθμίσεις που ψάχνει το ίδιο το κινητό, εκτός απο αυτή για την αναζήτηση και κάτι αλλές μου βγάζει και λογισμικό με χρήση υπολογιστή! Τι είναι αυτό?? στο nokia ovi suite μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση............ Α και κάτι επιπλέον και συγνώμη αν σας κουράζω, έκανα επαναφορά 2 φορές μια απο το παλιο backup και μια απο ένα καινούργιο που έκανα αφού πήρα το nokia care και πάει πάλι μου φαίνεται όπως και πριν το κινητό αργά.......... υπάρχει τρόπος να περάσω την προηγούμενη έκδοση και πως? αν θέλετε πέστε μου με pm το πρόγραμμα και τον τρόπο.
  6. Διαφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτό που λες!!! Ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι, μπορείς να το συγκρίνεις άνετα με κινητό που θεωρείς ότι βγάζει "καλές" φωτογραφίες την νύχτα.... Όταν ο φωτισμός είναι ελάχιστος (όχι μηδενικός) είναι σχεδόν τέλειες!! Edit: Και επιπλέον το φλας αναβοσβήνει γρήγορα μερικές φορές σαν ψηφιακή φωτογραφίκη μηχανή....... Δεν το έχω ξαναδει σε κινητά που είχα ως τώρα! Στην αρχή περίμενα ότι δεν θα φωτίζει και τόσο καλά, αλλά τελικά......είχα άδικο!:D
  7. Φορτίζει όντως ΠΟΛΥ πιο γρήγορα σε σχέση με άλλα κινητά και η μπαταρία του κρατάει πολύ (για τον χρόνο φόρτισης που θέλει)...... :D Με 50 λεπτά φόρτισης (εντελώς άδειας μπαταρίας) κρατάει 4+ μέρες συνεχούς λειτουργίας....... Τι καλύτερο??? :cool: Κι όσο για το κόκκινο κουτάκι θα σας κρατήσει σίγουρα ένα 24ωρο οπότε μην αγχώνεστε..... Απλά συμφωνώ πως η ένδειξη της μπαταρίας είναι κάπως "περίεργη" .... κι εγώ δεν την συνήθισα ακόμα, απλά ξέρω πως μόλις πάει στο κόκκινο έχω άλλη μια μέρα.................. :whistle: Κι έχω 2 εκδόσεις πίσω απο την τελευταία που κυκλοφορεί αλλά.........δεν με χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ! Λειτουργεί ά-ψ-ο-γ-α! ;)
  8. Και θα εμπιστευτείς να κάνεις update το firmware μέσα απτο ίδιο το κινητό???? Είναι σαν να κάνεις καθαρή εγκατάσταση windows μέσα απτα windows..... :lol::blink::O
  9. lagoudakis ΙΣΩΣ η μόνη εξαίρεση σ'αυτό που λες, ήταν το προηγούμενο κινητό μου (Sony ericsson C510)... μετά την πρώτη του έκδοση που κυκλοφόρησε επίσημα στην ελλάδα, ΟΛΕΣ οι άλλες φέρανε ΜΥΡΙΑ προβλήματα.......... Και δεν είμαι αντι-sonyericsάκιας ..... ακριβώς το αντίθετο, όλα μου τα κινητά αυτής της εταιρίας ήταν. Νόκια είχα 3230 και μετά αυτό που έχω τώρα. :O:rolleyes: Όταν ένα firmware δουλεύει "στρωτά" και δεν σου προκαλεί προβλήματα, καλύτερα να μην το αλλάζεις...... Γενικά όταν κάτι δουλεύει σωστά, ΔΕΝ το πειράζουμε. Κανόνας. :cool:
  10. Αυτοί που αγοράσατε αυτό το κινητό το τελευταίο διάστημα ή σκοπεύετε να το αγοράσετε τώρα, άποψη μου, ΜΗΝ αναβαθμίζετε καθόλου. Πραγματικά δεν έχω βρει ΤΙΠΟΤΑ κακό σε αυτή την έκδοση που έχουν οι περισσότεροι και δεν μπορούν να αναβαθμίσουν στην τελευταία........ Γιατί να το σκαλίσετε και στην τελική να κάνετε και καμιά ζημιά? Αφού η έκδοση είναι σταθερότατη και δεν δημιουργεί προβλήματα σε καμία λειτουργία. Μερικά πράγματα "κουφά" που αναφέρουν κάποιοι χρήστες σε αυτό το μοντέλο όπως και σε άλλα ΙΣΩΣ είναι απλά μεμονομένο περιστατικό και όχι προβληματική version του λογισμικού. ;) Το κινητό πετάει υπο όλες τις συνθήκες και με ότι "ρύθμιση" κι αν του κάνετε... :D
  11. Λέω κι εγώ...... μαζί με την διαμόρφωση θα βάλει και τους φακέλους του νόκια και μετά απλά κάνω αντιγραφή όλων.... για αρχεία που υπάρχουν ήδη πρέπει να κάνω αντικατάσταση για να δουλεύουν ΟΛΑ όπως πριν? σορρυ για το πρήξιμο και ευχαριστώ για τις πληροφορίες! :p
  12. stendor και η διαμόρφωση της κάρτας (file system) θα μείνει ως έχει στην καινούργια κάρτα???? γιατί συνήθως τα κινητά σου ζητάνε "διαμόρφωση" όταν βάζεις νέα κάρτα. :confused:
  13. Αυτό με το φλας το ψάχνω κι εγώ..... αλλά μάλλον μόνο με εφαρμογή θα το κάνεις να λειτουργήσει σαν φακός! Υπήρχε μια εφαρμογή για sony ericsson..... Έχω κι εγώ τρεις (!) ερωτησούλες..... :lol: 1) Αγόρασα κάρτα μνήμης kingston 2GB. Πως μεταφέρω ΟΛΑ τα δεδομένα απο την παρούσα κάρτα που είχε το κινητό (1GB) μαζί με τους χάρτες της νόκια κι επίσης με την ίδια διαμόρφωση (για να την αναγνωρίζει το κινητό) ???? Έχω windows 7 και ενσωματωμένο card reader στο laptop.... 2) Πως τραβάς βίντεο στο σκοτάδι???? Βάζωντας το φωτισμό τέρμα κατάφερα ΕΛΑΧΙΣΤΗ διαφορά...... Δεν εννοώ ΕΝΤΕΛΩΣ σκοτάδι, μιλάω για νυχτερινές λήψεις... :cool: 3) Αν κάποιος υπολογιστής έχει ιό (και το ξέρεις εννοείται), αν μεταφέρεις αρχεία μουσικής απο αυτόν στο κινητό, μπορείς να του κάνεις ζημιά στο software???? Έχω κολλήσει κάτι ζωήφια στο laptop και παρότι (θεωρητικά) καθάρισαν με το NOD, πέρασα κάτι τραγούδια στο κινητό.... με την επιλογή Convert and copy που σου βγάζει. Δεν παρατήρησα κάποια δυσλειτουργία στο κινητό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...... :heat::oops:
  14. Λειτουργεί δόξα το θεό! :D:) Πάντως ίσως "σώθηκε" χάρη στο μεταλλικό του περίβλυμα..... αν ήταν πλαστικό οπωσδήποτε θα ράγιζε στην μέσή ή όπως θα λύγιζε θα έσπαζε κανένα εσωτερικό κύκλωμα.....δεν υπήρχε περίπτωση!!! Επειδή είναι μεταλλικό μάλλον δεν μπόρεσε να "λυγίσει". :ninja:
  15. Ρε παιδιά SOS για κάτι γιατί έχω τρελαθεί.... Χθες για ένα λόγο που δεν είναι επι του παρόντος....δυο άτομα τραβούσαμε το κινητό μου προς διαφορετική κατεύθυνση και σε κάποια στιγμή ήταν σαν να το λυγίσαμε στην μέση.... πως βλέπεις στις σχολές άμυνας/επίθεσης που παίρνουν ένα ξύλο και το σπάνε στο γόνατο στην μέση κάπως έτσι φανταστείτε το.... :X:blink: Εξωτερικά δεν φαίνεται να έπαθε κάτι, το κοίταξα εξωνυχιστικά..... μόνο ένα "κλικ" ακούστηκε στην περιοχή που είναι η κάμερα, αλλά υποθέτω πως απλά πατήθηκε λίγο το μέταλο προς τα κάτω. Υπάρχει περίπτωση να έπαθε εσωτερική ζημιά??? πχ να ράγισε κάτι? ή με το πάτημα να πίεσε τον μηχανισμό της κάμερας ή ότι βρίσκετε απο κάτω?????? Το μόνο που παρατήρησα εκτοτε είναι πως όταν κλείνω το κινητό (μόνο τότε) αφού γράψει νοκια στην άσπρη οθόνη και μετά κάνει έναν ήχο, ξανανάβει η οθόνη άσπρη και στο πάνω μέρος γίνεται ελαφρώς γκρι (για πολύ λίγα δεύτερα, ίσως και 1 δευτερο).............. :blink::worry::worry: Αυτό μου το έκανε σε 6-7 κλεισίματα...... αλλά την τελευταία μετά απο φόρτιση όχι ξανά. Να ανησυχώ??? Φώτο βγάζει το ίδιο καλές και το μόνο που παρατηρώ είναι αυξομειώσεις στο σήμα......... αλλά ίσως συνέβαινε απο πριν και δεν το πρόσεξα. Τι λέτε κι εσείς??? Καινούργιο κινητό να το ...μήσω δεν κάνει!!!! :scared::fool:
×
×
  • Create New...