Jump to content

Datum Processor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    250
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Datum Processor

  1. Οκ ευχαριστώ :) τους έκανα εξαγωγή, τώρα στο κινητό σε πιο φάκελο τους βάζω για να εμφανίζονται???
  2. stendor έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και διαγραφή αρχείων στο κινητό και πλέον το κινητό δεν έχει καθόλου τηλέφωνα ούτε στην κάρτα sim.... ο τηλεφωνικός κατάλογος είναι μόνο στο backup που βρίσκετε στον υπολογιστή απο αυτό που έκανε το ovi suite... γίνετε χωρίς επαναφορά να έχω αλλιώς τον τηλεφωνικό κατάλογο αυτό?
  3. Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων με διαγραφή αρχείων και νομίζω πως είναι εντάξει..... Μπορώ με κάποιο τρόπο να πάρω την τηλεφωνικό κατάλογο απο το backup που έχω στον υπολογιστή απτο ovi suite χωρίς να το επαναφέρω στην συσκευή?
  4. πάτησα στο κινητό εκεί στην αναβάθμιση και νομίζω μου λέει να περάσω την 013.016 .... δεν ξανακάνω επαναφορά με ρυθμίσεις εφαρμογές κλπ..... δεν ξέρω αν φταίει αυτό... τι άλλο μπορώ να κάνω τώρα??
  5. Γεια σας.... έχω κι εγώ το nokia C7 και αντιμετώπισα τα εξής...... όσο είχε την προεγκατεστημένη του έκδοση, όλα πήγαιναν καλά...... έκανα και τις αναβαθμίσεις που βγήκαν κλπ ολα οκ..... έκανα και backup στον υπολογιστή...... Βγήκε η νέα έκδοση η 013.016 νομίζω.... την πέρασα κι απο τότε το κινητό κολλάει μου φαίνεται και πάει πιο αργά......... ακόμα και τα βιντεάκια έχω την εντύπωση ότι δεν ανοίγουν το ίδιο με πριν....... Το έδωσα σε nokia care και ξαναπέρασαν την ίδια έκδοση. Μετά το κινητό πήγαινε κάπως καλύτερα...... Το θέμα είναι ότι στις αναβαθμίσεις που ψάχνει το ίδιο το κινητό, εκτός απο αυτή για την αναζήτηση και κάτι αλλές μου βγάζει και λογισμικό με χρήση υπολογιστή! Τι είναι αυτό?? στο nokia ovi suite μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση............ Α και κάτι επιπλέον και συγνώμη αν σας κουράζω, έκανα επαναφορά 2 φορές μια απο το παλιο backup και μια απο ένα καινούργιο που έκανα αφού πήρα το nokia care και πάει πάλι μου φαίνεται όπως και πριν το κινητό αργά.......... υπάρχει τρόπος να περάσω την προηγούμενη έκδοση και πως? αν θέλετε πέστε μου με pm το πρόγραμμα και τον τρόπο.
  6. Διαφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτό που λες!!! Ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι, μπορείς να το συγκρίνεις άνετα με κινητό που θεωρείς ότι βγάζει "καλές" φωτογραφίες την νύχτα.... Όταν ο φωτισμός είναι ελάχιστος (όχι μηδενικός) είναι σχεδόν τέλειες!! Edit: Και επιπλέον το φλας αναβοσβήνει γρήγορα μερικές φορές σαν ψηφιακή φωτογραφίκη μηχανή....... Δεν το έχω ξαναδει σε κινητά που είχα ως τώρα! Στην αρχή περίμενα ότι δεν θα φωτίζει και τόσο καλά, αλλά τελικά......είχα άδικο!:D
  7. Φορτίζει όντως ΠΟΛΥ πιο γρήγορα σε σχέση με άλλα κινητά και η μπαταρία του κρατάει πολύ (για τον χρόνο φόρτισης που θέλει)...... :D Με 50 λεπτά φόρτισης (εντελώς άδειας μπαταρίας) κρατάει 4+ μέρες συνεχούς λειτουργίας....... Τι καλύτερο??? :cool: Κι όσο για το κόκκινο κουτάκι θα σας κρατήσει σίγουρα ένα 24ωρο οπότε μην αγχώνεστε..... Απλά συμφωνώ πως η ένδειξη της μπαταρίας είναι κάπως "περίεργη" .... κι εγώ δεν την συνήθισα ακόμα, απλά ξέρω πως μόλις πάει στο κόκκινο έχω άλλη μια μέρα.................. :whistle: Κι έχω 2 εκδόσεις πίσω απο την τελευταία που κυκλοφορεί αλλά.........δεν με χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ! Λειτουργεί ά-ψ-ο-γ-α! ;)
  8. Και θα εμπιστευτείς να κάνεις update το firmware μέσα απτο ίδιο το κινητό???? Είναι σαν να κάνεις καθαρή εγκατάσταση windows μέσα απτα windows..... :lol::blink::O
  9. lagoudakis ΙΣΩΣ η μόνη εξαίρεση σ'αυτό που λες, ήταν το προηγούμενο κινητό μου (Sony ericsson C510)... μετά την πρώτη του έκδοση που κυκλοφόρησε επίσημα στην ελλάδα, ΟΛΕΣ οι άλλες φέρανε ΜΥΡΙΑ προβλήματα.......... Και δεν είμαι αντι-sonyericsάκιας ..... ακριβώς το αντίθετο, όλα μου τα κινητά αυτής της εταιρίας ήταν. Νόκια είχα 3230 και μετά αυτό που έχω τώρα. :O:rolleyes: Όταν ένα firmware δουλεύει "στρωτά" και δεν σου προκαλεί προβλήματα, καλύτερα να μην το αλλάζεις...... Γενικά όταν κάτι δουλεύει σωστά, ΔΕΝ το πειράζουμε. Κανόνας. :cool:
  10. Αυτοί που αγοράσατε αυτό το κινητό το τελευταίο διάστημα ή σκοπεύετε να το αγοράσετε τώρα, άποψη μου, ΜΗΝ αναβαθμίζετε καθόλου. Πραγματικά δεν έχω βρει ΤΙΠΟΤΑ κακό σε αυτή την έκδοση που έχουν οι περισσότεροι και δεν μπορούν να αναβαθμίσουν στην τελευταία........ Γιατί να το σκαλίσετε και στην τελική να κάνετε και καμιά ζημιά? Αφού η έκδοση είναι σταθερότατη και δεν δημιουργεί προβλήματα σε καμία λειτουργία. Μερικά πράγματα "κουφά" που αναφέρουν κάποιοι χρήστες σε αυτό το μοντέλο όπως και σε άλλα ΙΣΩΣ είναι απλά μεμονομένο περιστατικό και όχι προβληματική version του λογισμικού. ;) Το κινητό πετάει υπο όλες τις συνθήκες και με ότι "ρύθμιση" κι αν του κάνετε... :D
  11. Λέω κι εγώ...... μαζί με την διαμόρφωση θα βάλει και τους φακέλους του νόκια και μετά απλά κάνω αντιγραφή όλων.... για αρχεία που υπάρχουν ήδη πρέπει να κάνω αντικατάσταση για να δουλεύουν ΟΛΑ όπως πριν? σορρυ για το πρήξιμο και ευχαριστώ για τις πληροφορίες! :p
  12. stendor και η διαμόρφωση της κάρτας (file system) θα μείνει ως έχει στην καινούργια κάρτα???? γιατί συνήθως τα κινητά σου ζητάνε "διαμόρφωση" όταν βάζεις νέα κάρτα. :confused:
  13. Αυτό με το φλας το ψάχνω κι εγώ..... αλλά μάλλον μόνο με εφαρμογή θα το κάνεις να λειτουργήσει σαν φακός! Υπήρχε μια εφαρμογή για sony ericsson..... Έχω κι εγώ τρεις (!) ερωτησούλες..... :lol: 1) Αγόρασα κάρτα μνήμης kingston 2GB. Πως μεταφέρω ΟΛΑ τα δεδομένα απο την παρούσα κάρτα που είχε το κινητό (1GB) μαζί με τους χάρτες της νόκια κι επίσης με την ίδια διαμόρφωση (για να την αναγνωρίζει το κινητό) ???? Έχω windows 7 και ενσωματωμένο card reader στο laptop.... 2) Πως τραβάς βίντεο στο σκοτάδι???? Βάζωντας το φωτισμό τέρμα κατάφερα ΕΛΑΧΙΣΤΗ διαφορά...... Δεν εννοώ ΕΝΤΕΛΩΣ σκοτάδι, μιλάω για νυχτερινές λήψεις... :cool: 3) Αν κάποιος υπολογιστής έχει ιό (και το ξέρεις εννοείται), αν μεταφέρεις αρχεία μουσικής απο αυτόν στο κινητό, μπορείς να του κάνεις ζημιά στο software???? Έχω κολλήσει κάτι ζωήφια στο laptop και παρότι (θεωρητικά) καθάρισαν με το NOD, πέρασα κάτι τραγούδια στο κινητό.... με την επιλογή Convert and copy που σου βγάζει. Δεν παρατήρησα κάποια δυσλειτουργία στο κινητό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...... :heat::oops:
  14. Λειτουργεί δόξα το θεό! :D:) Πάντως ίσως "σώθηκε" χάρη στο μεταλλικό του περίβλυμα..... αν ήταν πλαστικό οπωσδήποτε θα ράγιζε στην μέσή ή όπως θα λύγιζε θα έσπαζε κανένα εσωτερικό κύκλωμα.....δεν υπήρχε περίπτωση!!! Επειδή είναι μεταλλικό μάλλον δεν μπόρεσε να "λυγίσει". :ninja:
  15. Ρε παιδιά SOS για κάτι γιατί έχω τρελαθεί.... Χθες για ένα λόγο που δεν είναι επι του παρόντος....δυο άτομα τραβούσαμε το κινητό μου προς διαφορετική κατεύθυνση και σε κάποια στιγμή ήταν σαν να το λυγίσαμε στην μέση.... πως βλέπεις στις σχολές άμυνας/επίθεσης που παίρνουν ένα ξύλο και το σπάνε στο γόνατο στην μέση κάπως έτσι φανταστείτε το.... :X:blink: Εξωτερικά δεν φαίνεται να έπαθε κάτι, το κοίταξα εξωνυχιστικά..... μόνο ένα "κλικ" ακούστηκε στην περιοχή που είναι η κάμερα, αλλά υποθέτω πως απλά πατήθηκε λίγο το μέταλο προς τα κάτω. Υπάρχει περίπτωση να έπαθε εσωτερική ζημιά??? πχ να ράγισε κάτι? ή με το πάτημα να πίεσε τον μηχανισμό της κάμερας ή ότι βρίσκετε απο κάτω?????? Το μόνο που παρατήρησα εκτοτε είναι πως όταν κλείνω το κινητό (μόνο τότε) αφού γράψει νοκια στην άσπρη οθόνη και μετά κάνει έναν ήχο, ξανανάβει η οθόνη άσπρη και στο πάνω μέρος γίνεται ελαφρώς γκρι (για πολύ λίγα δεύτερα, ίσως και 1 δευτερο).............. :blink::worry::worry: Αυτό μου το έκανε σε 6-7 κλεισίματα...... αλλά την τελευταία μετά απο φόρτιση όχι ξανά. Να ανησυχώ??? Φώτο βγάζει το ίδιο καλές και το μόνο που παρατηρώ είναι αυξομειώσεις στο σήμα......... αλλά ίσως συνέβαινε απο πριν και δεν το πρόσεξα. Τι λέτε κι εσείς??? Καινούργιο κινητό να το ...μήσω δεν κάνει!!!! :scared::fool:
  16. Κορυφαίο κινητό!!!!!!!!!! Σε ΟΛΑ!!! Κι εγώ όσο κι αν το πείραξα, δεν βλέπω να κολλάει σε τίποτα απολύτως! :D Η οθόνη είναι άψογη και η κάμερα επίσης!!! Ακόμα και νύχτα φωτογραφίζω και φαίνεται πολύ καλά........ Ειδικά αν φωτογραφίζεις κοντινά πράγματα ή πρόσωπα.. ;) Μόνο μια ερώτηση...... έχει μια επιλογή στις ρυθμίσεις στον φωτισμό, που λεει εφέ φωτισμού..... Αυτό μου φαίνεται πως είναι να αλλάζει την ένταση φωτεινότητας σε σχέση με τον φωτισμό του χώρου (και του χρόνου....μέρα ή νύχτα)......σωστά?? Παρατηρώ πως μερικές φορές, για αδιευκρίνηστες συνθήκες.....το φως ανεβαίνει απο μόνο του παραπάνω απο πριν! μου έχει συμβεί 2-3 φορές στο ίδιο δωμάτιο με την ίδια λάμπα αναμένη χωρίς πρόσθετο φωτισμό....... γιατί γίνεται αυτό? :worry: Την τελευταία φορά έγινε όταν το άφησα επάνω στο κρεββάτι, άναψε περισσότερο (σταδιακά). :confused: ΥΓ Πάντως γενικά σχέση απόδοσης/τιμής παίρνει 9.5 .... αν είχε και κάμερα για βιντεοκλήσης (παρότι ΔΕΝ κάνω) θα έπαιρνε 10 στην κυριολεξία. :cool: Ενεργοποίησα την άδεια 30 ημερών...... παρότι δεν κατάφερα να το κάνω να λειτουργήσει το GPS επιλέγοντας την θέση που βρίσκομαι (απλά μετακινείτε δεξιά-αριστερά η μπάρα), η απορία μου είναι η εξής: Επειδή εγώ θέλω μόνο να δίνω προορισμούς και να βλέπω την θέση μου ΧΩΡΙΣ σύνδεση στο internet και ΧΩΡΙΣ φωνητική ενημέρωση, μπορώ να το κάνω......και μετά το πέρας των 30 ημερών?? Βάση με τους χάρτες που έχει προεγκατεστημένους εννοείται.
  17. Η πιο απλή λύση είναι να το κλείσεις το κινητό και μετά να το συνδέσεις στον υπολογιστή.... Σου βγάζει και την εσωτερική του μνήμη και την εξωτερική στον "υπολογιστή μου" και μπορείς να τις διαχειριστείς και τις δυο.... Και το κυριότερο δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τίποτα απολύτως (σε windows vista και 7) :D ΥΓ Εγώ πάντως επειδή ταλαιπωρήθηκα πολύ απο την αρχή, καθώς έχει ΤΑ κολλήματα αυτό το....."κινητό"..... άλλαξα και ησύχασε το κεφάλι μου! :p Συνδιάζει πολλά το C510 για την τιμή του και μάλιστα οθόνη και κάμερα είναι απο τα καλύτερα (για τα χαρακτηριστικά του), αλλά γενικά απο θέμα hardware φαίνεται πως πάσχει, γι'αυτό κολλάει σε διάφορα πράγματα. Όσα updates κι αν του κάνεις.....όλο και κάτι ξεπηδάει πάλι! :lol::O
  18. nurse το σήμα χρειάζεται γενικό check-up..... τα ερυθρά σηματοσφαίρια του έχουν πέσει κατακόρυφα!!! :lol::lol::lol::O ΕΕΕΕΕΕ ρε που μπλέξαμε μ'αυτό το κινητό.................................... :ninja: Επίσης έχω πιο άσχημη λήψη φωτογραφιών την νύχτα, ΕΚΤΟΣ κι αν επιλέξω νυχτερινό πορτρέτρο που γίνεται ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο πριν...... αλλά αυτό σε φωτογράφηση ανθρώπων και όχι τοπίων δεν είναι και ότι καλύτερο. :worry::blink: Εγώ πάντως το μάρτιο μάλλον θα πάρω άλλο κινητό........ Το βαρέθηκα αυτό... ή το πολύ-πολύ θα ξαναπεράσω την πρώτη του έκδοση όταν το αγόρασα την Ε (με πληρωμή) και θα το αφήσω..... γιατί ΤΟΤΕ πήγαινε αρκετά καλά σε ΟΛΑ (σήμα, φωτογραφίες, ταχύτητα απόκρισης)...... :shifty:
  19. Άστα βράστα..... είμαι λάρισα, σε κεντρικά σημεία της πόλης όπως κεντρική πλατεία και ταχυδρομείου, που είχα πάντα ΦΟΥΛ με vodafone (εννοείται............) και τώρα έχω 4/5 σήμα και φουλ μόνο για δευτερόλεπτα αμα το "πιάσει" η τρέλα.... Επίσης σας έχω ένα tip για να διώξετε όλα τα κολλήματα στα μενού και τους φακέλους με τα αρχεία...............Γιατί όποιος ψάχνει....βρίσκει... Βασικά: αν έχετε κάρτα μνήμης μεγαλύτερη του 1GB την φορμάρετε με fat32 και 4096KB μέγεθος όπως ΠΡΟ-είπαμε σε άλλη εκπομπή......εεε άλλο post. Αυτό είναι δεδομένο για να δουλεύει σωστά με το hardware αυτού του κινητού. Το fat32 και το 4096KB είναι απαραίτητα έτσι. οτιδήποτε άλλο δεν πιάνει. Πάρακάτω τώρα.......... αν περάσατε την νέα αναβάθμιση και σας κολλάει κάντε το εξής: 1) Κλείνετε το κινητό, περιμένετε 30-40 δεύτερα.... το συνδέετε με το usb στον υπολογιστή με οτιδήποτε windows κι αν έχετε, αρκεί ο υπολογιστής να έχει ανοίξει και να έχει μπει μες τα windows ήδη. 2)Το κινητό επαναλμβάνω είναι ΚΛΕΙΣΤΟ όταν το συνδέετε.... σε λιγο θα σας βγάλει μες τα windows δυο "δίσκους" που ένα θα είναι η μνήμη του κινητού και η άλλη η κάρτα μνήμης. 3)Πηγαίνετε στον υπολογιστή μου και κοιτάτε ποια γράμματα είναι οι μνήμες (πχ κάρτα μνήμης F: και μνήμη κινητού G:) 4)Ανοίγετε command prompt και εκτελειτε: chkdsk X: /F όπου Χ είναι το γράμμα του δίσκου. και το κάνετε αυτό και στην καρτα μνήμης και στην μνήμη κινητού ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. 5)Θα δείτε πως στην μνήμη κινητού θα σας πει πως βρήκε προβλήματα και τα έλυσε........................ :rolleyes: 6)κλείνετε το commant prompt META τον έλεγχο ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ μνημων 7)κάνετε ασφαλή κατάργηση των μνημών και των δυο 8)βγάζετε το καλώδιο....... 9 και last)μετά απο 1 λεπτά ανοίγετε το κινητό και αφού δώσετε pin και ότι άλλο σας ζητάει, το αφήνετε για 1 λεπτό πάλι..... και μετά κάντε ότι θέλετε............ Θα δείτε ότι κατά 80% θα είναι πιο γρήγορο. ;) ΥΓ φαίνεται πως η έκδοση H δημιουργεί προβλήματα στην μνήμη του κινητού, κυρίως όταν βγάζετε και σβήνετε πολλά αρχεία μέσα στο κινητό...... μετά απο αυτό που σας πρότεινα, ΔΕΝ θα ξαναχρειαστεί να το κάνετε (ελπίζω). :D Α και κάτι επιπλέον..... δέχομαι στοιχήματα απο τώρα ότι η έκδοση η επόμενη θα είναι χειρότερη κι απτην τωρινή...... ποιος ποντάρει??? :lol::X:ninja: Τελικά θα γυρίσω αν καταφέρω στην έκδοση "Ε" και θα μείνω εκεί. Όσοι έχετε αυτήν, αφήστε την.&-
  20. Πλέον φουλ βλέπεις σε πολύ ελάχιστες φορές...... κι όχι μόνο αυτό. Εκεί που είχα ένα κουτάκι και μιλούσα.... τώρα σου βγάζει ένα ωραιότατο "κλησεις sos" .... :wacko::confused: όσο για τα κολλήματα που αναφέρει ο μάνος....... κάνε full reset (διαγραφή όλων) και επανεγκατάσταση της έκδοσης. Θα σου λυθεί το πρόβλημα....... :cool:
  21. Στην έκδοση F μου συνέβαινε ακριβώς το αντίστροφο..... Και δεν υπερβάλλω. Με ανοιχτό φόρτιζε 100%, στο έδειχνε και αφού έβγαζες το φορτιστή πατώντας το πλάγιο κουμπί κι όχι μόνο αυτό, κρατούσε ΠΑΡΑΠΑΝΩ μια μέρα απτο να το φόρτιζα κλειστό. Δεν ξέρω αν είμαι μεμονομένο γεγονός, πάντως αλήθεια συνέβαινε. Τώρα ανοιχτό που το φόρτισα έφτασε όντως 99% (είχες δίκιο)...... θα το φορτίσω κλειστό την άλλη φορά για να δούμε αν αντιστράφηκαν οι φορτίσεις..... :p Πάντως σε μένα μετά απο ολική επαναφορά και επανεγκατάσταση λύθηκαν όλα τα κολλήματα. Οπότε όσοι έχετε προβλήματα, μην διστάσετε να το κάνετε..... ένα τέταρτο υπόθεση είναι μέχρι να τα ξαναβάλεις όλα στη θέση τους (ακόμα και τις ρυθμίσεις mms κλπ). :D Όντως είναι..... δοκιμασμένο με 2 κάρτες, vodafone και cosmote. Και είναι πραγματικά πιο ασθενές, όχι εικονικά......... θα το διαπιστώσετε εν καιρώ. :O
  22. Πάντως όσοι περνάτε την H έκδοση απο την F, κάντε μια ολική επαναφορά πρώτα, διαγράφωντας τα ΠΑΝΤΑ (hard reset το λεγόμενο). Γιατί αν την περάσετε απο πάνω απο την F θα σας τρώει κολλήματα........................... αν την περνάτε πάνω απο την "Ε" μάλλον θα είναι οκ. Γενικά πάντως φαίνεται να πάει καλά............... με το μόνο αρνητικό, στην ανοιχτή ακρόαση έχω ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ήχο απο πριν ενώ στην κανονική συνομιλία ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο πριν............... :O ΥΓ Προσέξατε ότι το σήμα σας είναι κατά ένα κουτάκι λιγότερο απο πριν? (τσεκαρισμένο σε μέρη που πριν είχατε 4 τώρα έχετε 3....) πχ αν σε κάποιο μέρος είχατε μόνο 1 κουτάκι και μετά βίας καλούσε, τώρα είναι εκτός δικτύου.............. :down::down::down: Αυτό με χάλασε εμένα προσωπικά, κατά τα άλλα πάει ΣΑΦΩΣ καλύτερα απο την έκδοση F σε πολλά θέματα. Ακόμα και η φόρτιση USB δουλεύει :lol::p Όχι φίλε μου αυτό στο επιβεβαιώνω δεν ισχύει. Να το φορτίζεις πάντοτε ανοιχτό για να φτάνει στο 100% και να είναι πραγματικά 100% φορτισμένο. Εγώ αν το φορτίσω ανοιχτό κερδίζω μια μέρα περισσότερο στο χρόνο που κρατάει. :D
  23. :D:DΌντως βγήκε νέα έκδοση! Την περνάω τώρα!!! :D:D:D Ότι και να είναι, καλύτερη απτην προηγούμενη θα είναι...... :rolleyes:
  24. Ωχ κι εσύ αυτή την έκδοση? :whistle::cold::heat: Θα μου πεις η προηγούμενη δεν είχε facebook.......... :O Τις ρυθμίσεις πάντως μπορείς να τις πάρεις κι απτο site του δικτύου σου. Και οι 3 πάροχοι έχουν αυτόματες ρυθμίσεις στο site τους, απλά επιλέγεις μάρκα-μοντέλο κινητού, γράφεις τον αριθμό σου και σου στέλνονται..... Εσύ λογικά έχεις cosmote γιατί νομίζω μόνο αυτή βάζει το facebook. :p
  25. Μην παιδεύεστε άδικα! Αυτή η έκδοση έχει ΤΑ προβλήματα.... Θα χρειαστούν οφθαλμίατρο οι τεχνικοί που την βγάλαν στο κοινό να την κατεβάσει! ή θα σώσει την κατάσταση η έκδοση G ΟΤΑΝ και ΑΝ βγει, ή θα πρέπει να ξαναπεράσουμε την E με κάποιο τρόπο.... (όχι δωρεάν πάντως). :mad:
×
×
  • Create New...