Jump to content

gerakas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    245
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gerakas

  • Ημ. Γέννησης 09/08/1973

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

gerakas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μετά την προηγούμενη εμπειρία δεν αλλάζω πάλι ROM. Η προπροηγούμενη ήταν χάλια. Η τελευταία έλυσε το πρόβλημα της υπερθέρμανσης οπότε δεν το ρισκάρω να πάω σε καινούργια!
  2. Υπάρχει τρόπος να γυρίσουμε στην προηγούμενη ΡΟΜ; Δεν παλεύεται το θέμα της μπαταρίας. Εκεί που κρατούσε μιαμιση ημέρα τώρα δεν κρατάει ούτε μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας!
  3. μετά την τελευταία αναβάθμιση, μήπως έχετε δει κάποια αλλαγή στο gps? Γενικά μου παρουσιάζει πολλά προβλήματα. Αργεί να λοκάρει, με παρουσιάζει αρκετά μέτρα πιο μπροστά, χανει συχνά σήμα... Πριν την αναβάθμιση δούλευε τέλεια.
  4. Γενικά χρησιμοποιώ κάποιες φορές το φλας σα φακό. Παρατήρησα όμως πριν μερικές ημέρες ότι βγήκε έξω από το τζαμάκι του φλας κόλλα (σαν σιλικόνη λιωμένη) προφανώς λόγω της θερμοκρασίας που αναπτύχθηκε! Το έχει παρατηρήσει κάποιοςάλλος αυτό; Αν από τον πρώτο μήνα ξεκινάει να παρουσιάζει τέτοια προβλήματα ποιότητας, τί να περιμένω αργότερα;
  5. Μήπως υπάρχει τρόπος να μεταφέρουμε εφαρμογές στην sd card? Με προηγούμενη ρομ μπορούσα η τελευταία 1536 δε με αφήνει να το κάνω
  6. Νόμιζα ότι θα έκανε κάποιο restart και γι' αυτό νόμιζα ότι δε λειτουργούσε. Όταν το πατούσα έκανε μια δόνηση το κινητό
  7. Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες με format με διάφορα προγράμματα το θέμα λύθηκε κάνοντας format την SD σε ένα άλλο κινητό. Μετά από αυτό την αναγνώρισε κανονικά. Πέρασα και την τελευταία ρομ και τώρα είμαι στην ευχαριστη θέση να σετάρω το κινητό (αν και είχα ψηθεί να παραγγείλω το lenovo Κ3 note) Για κάποιο λόγο πάλι δεν κάνει restore defaults αλλά install έκανε κανονικά! Kandilak σε ευχαριστώ για την ενασχόληση με το πρόβλημά μου ακόμα και τα μαύρα μεσανυχτα!!(κατά τις 2.30 ανταλλάσαμε posts!)
  8. Δυστυχώς καμία τύχη! Δοκίμασα με 2 sd και δεν τις βλέπει καν, οπότε ούτε restore to defaults μπορεί να κάνει αλλά ούτε και να τις δει από κάποιο άλλο μενού
  9. Μεττά από σχεδόν δύο χρόνια και έχοντας κάνει όλες τις αναβαθμίσεις μεχρι την τελευταία ROM του kandilak, μπήκα στη διαδικασία να ξανακάνω φορματ γιατί είχε γίνει πολύ αργό τελευταία. Η πολύ σιγουριά όμως με έφαγε. Μπήκα στο TWRP και έσβησα τα ΠΑΝΤΑ. Με αποτέλεσμα τώρα να μην αναγνωρίζει με τίποτα την SD card και δεν μπορώ να περάσω ρομ από εκεί (δοκίμασα και δεύτερη sd αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο). Προσπάθησα με τη διαδικασία του sp flash tool και ενώ φαίνεται να αναγνωρίζει το τηλέφωνο όταν του πατάω download δεν κάνει τίποτα (μάλιστα δείχνει σαν να χανει και ξαναβρίσκει την επαφή με το τηλέφωνο καθε 3-4 δευτερόλεπτα! Το brickαρα για τα καλά από ότι φαίνεται! Υπάρχει καμιά ιδέα για να το επαναφέρω??
  10. παιδιά επειδή χάλασε η οριζόντια θήκη της ζώνης έχει κανεις κανένα link για σχετικά φθηνή θήκη? Κάποιες που κατα καιρούς είχα αγοράσει από το ebay για ένα περίεργο λόγο έχουν πλέον διπλάσια τιμή. Ψάχνω κάτι κοντά στα 10Ε
  11. Υπάρχει καμιά εξέλιξη με το θέμα του viber? Εδώ και καιρό θέλω να το πάρω αλλά με κρατάει αυτό το πρόβλημα. Τυγχάνει να χρησιμοποιώ αρκετα τη συγκεκριμένη εφαρμογή.
  12. Το είχα και εγώ το πρόβλημα αυτό όπως και πολλοί που είχαμε παλιά ROM. Θεωρούσε όλες τις επαφές VIP και εκλεινε τον ήχο. Το πρόβλημα λύθηκε με αλλαγή ROM. Θα βρεις αρκετές παρόμοιες ιστορίες στις πρώτες σελίδες του thread. Aλήθεια ποια ROM έχεις?
  13. Μετά από ένα χρόνο σχεδόν χρήσης η μπαταρία κρατάει με normal χρήση μία ημέρα, notification led δεν έχει όπως δεν έχει και otg τώρα για τη φωτογραφία δε νομίζω ότι υπαρχει κινέζικο κινητό που να πλησιάζει έστω τις φωτογραφίες ενός samsung ή LG ή Sony. Με καλό φωτισμό πάντως είναι ικανοποιητικές
  14. Δυστυχώς οι κάμερες όλων νομίζω των κινέζικων κινητών πάσχουν! (αν όχι οι κάμερες τα προγράμματά τους). Έχοντας δοκιμάσει πολλά προγράμματα φωτογραφίας κανένα δε μου έδωσε την ποιότητα της εικόνας που έπερνα με το παλιό μου Samsung S2 των 5MP.
  15. Έχει δοκιμάσει κανείς το novago? Δε δουλεύει σε ρουταρισμένα κινητά αλλα από ότι διαβάζω πολλοί χρησιμοποιούν το hide my root και το τρέχουν κανονικά. Εγώ δεν τα κατάφερα, μήπως χρειάζεται και τίποτα επιπλέον??
×
×
  • Create New...